Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οχι φυσικα

Και εκει θα φανεί ποσο το χουνε τηρουμένων των αναλογιών

Η τρυπα στο δέκα βγάζει ματια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:Για μενα σεν υπαρχει ντέ φορμαρίσμα
Η ομαδα εχει τα χαλια της αλλα αυτο με το χρονο δεν το καταλαβαινω

Το τελος θα δωθεί στα πλει οφ
Και μονο το τελος θυμόμαστε εξάλλου
Η ομαδα βαδιζει αισιως στα 7 παιχνιδια σερι κακης αποδοσης στο ελληνικο πρωταθλημα και τονιζω το σερι.Υπαρχει το κενο των διακοπων ενα διαστημα στο οποιο θα πρεπει το υπολοιπο τιμ να βαλει τα δυνατα του για να στηριξει με καθε τροπο τον Τουντορ,ο Αρνεσεν με τις 2-3 ποιοτικες πινελιες που λειπουν απο την ομαδα και για τις οποιες δεν ευθυνεται ο Κροατης και το ιατρικο τιμ με την οσο το δυνατον μεγαλυτερη εξασφαλιση μιας συνεχειας με λιγοτερους τραυματισμους και καλυτερες πορειες αποθεραπειας.Αν τωρα μετα απο αυτα οι 7 αγωνες γινουν 10,οι 10 15 δεν βλεπω πιο το νοημα να περιμενεις να φτασεις στα πλει οφ.Εγω ευχομαι πραγματικα να δω συντομα σημαδια ανακαμψης,αν ψαξει κανεις τα πρωτα μου ποστ σε αυτο το τοπικ ειναι αποθεωτικα για τον Κροατη.Ε πως να το κανουμε η συνεχεια δεν ηταν αναλογη να μην πω τι βλεπω; Μην ξεχναμε οτι μιλαμε και για εναν προπονητη με μηδενικα δειγματα γραφης.Δεν υπαρχει παρελθον που να σε βοηθαει να κρινεις με μεγαλυτερη ασφαλεια τη δουλεια του.Τοσο περιεργα σου φαινονται ολα αυτα;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Οχι συμφωνω απλα θελω μια χρονια να τη δώσουμε ολόκληρη σε εναν προπονητη
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

spyretto έγραψε:Η αντιστροφή εικόνας θα γίνει με το ίδιο υλικό; γιατί αν αυτό περιμένουμε είναι πιθανότερο να κατεβεί ο Αι Μπίλι από καμμιά καμινάδα τώρα που είναι και άγιες μέρες.
Ακομα και με το ιδιο ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ υλικο μπορει να γινει η αντιστροφη εικονας...

Ποσο μαλλον οταν αρχισουν και ρολαρουν σε φυσικη κατασταση συμφωνα με τον Αρτικο..

Ποσο μαλλον αν γινει και καλυτερη επιλογη προσωπων και τροπου παιχνιδιου..

Ακομα καλυτερα αν ερθει και βαρβατο δεκαρι...

Αυτα ελπιζουμε, αυτα αναμενουμε...

Υ.Γ. Προφανως, αν τις 10 αγωνιστικες συνεχιστει η ιδια εικονα, χωρις βελτιωση και μικρη βαθμ. συγκομιδη, σε φαση νασαι 12β πισω απο βαζελοκουλες, ο ιδιος ο αρνεσεν μπορει να αναγκαστει να φερει αλλον..

Αλλα και παλι, ποιος σοβαρος θα ερθει απριλη μηνα πχ να κανει υποτιθεται θαυματα?

Οποτε να τελειωσει η χρονια, να γινει η σουμα και βλεπουν οι υπεθυνοι...
Και επειδη ελπιζουμε ναναι πολυ ενθαρρυντικη η σουμα, με κανονικη προετοιμασια, λιγες θλασεις, καλυτερο υλικο και μεγαλυτερη σοφια απο Ιγκορ,
του χρονου τετοια εποχη, τον ξανακρινουμε...
;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 21 Δεκ 2015, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Απο αλλους το περιμενα απο εσενα οχι,δειξε μου ενα ποστ μου σχετικα με τον Τουντορ που να μην περιεχει κριτικη για συγκεκριμενο λογο αλλα γενικο αναθεμα.
Βιαζεσε και θα σκόνταψεις

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

spyretto έγραψε:Η αντιστροφή εικόνας θα γίνει με το ίδιο υλικό; γιατί αν αυτό περιμένουμε είναι πιθανότερο να κατεβεί ο Αι Μπίλι από καμμιά καμινάδα τώρα που είναι και άγιες μέρες.
Και διαβαζοντας αυτο το πρωτο πραγμα που μου ρχεται στο μυαλο ειναι το κραξιμο του καλοκαιριου για το που πανε χωρις μεταγραφες στην ευρωπη και το ποσο ρεζιλι θα γινουμε...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μας διαφεύγει το γεγονός ότι τον Ιγκόρ δεν το κρατάει η δική μας υπομονή , ούτε θα τον διώξει η δική μας ανυπομονησία.

Αν συνεχιστεί η ίδια εικόνα κ χαθεί η υπομονή του Ιβάν , να δώ τι θα γράφουνε οι υπομονετικοί.

Κ εγώ θέλω να βγάλει τη χρονιά , αλλά για να πω την αλήθεια δεν περιμένω κ πολλά πολλά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Και γω τον ιβαν φοβαμαι

Τωρα ειδικα με Βεζυρτζή κ πολυγλωσσία
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Απλα πολλες φορες συμβαδιζει η υπομονη του κοσμου με του ιβαν :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Mapogo έγραψε:Μας διαφεύγει το γεγονός ότι τον Ιγκόρ δεν το κρατάει η δική μας υπομονή , ούτε θα τον διώξει η δική μας ανυπομονησία.

Αν συνεχιστεί η ίδια εικόνα κ χαθεί η υπομονή του Ιβάν , να δώ τι θα γράφουνε οι υπομονετικοί.

Κ εγώ θέλω να βγάλει τη χρονιά , αλλά για να πω την αλήθεια δεν περιμένω κ πολλά πολλά.
Ότι είναι λάθος του Ιβάν και δεν θα δει έτσι προκοπή ποτέ θα πούμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πριν το παιχνιδι με την Κερκυρα
από joshua » Σάβ Νοέμ 26, 2011 10:16 am
Πιστευα και πιστευω τον Λαζλο οσο κανεναν αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ και τον θεωρω την μονη ελπιδα μεσω και τη αναμοιξης του στις επομενες μεταγραφες για να αντιστραφει η πορεια της ομαδας αλλα οταν διαβαζω για κλαους δεξι χαφ με πιανει ανατριχιλα και αρνουμαι να το πιστεψω.Αν τελικα το κανει ελπιζω το βραδυ να κανω το ενα τσουκαχαρα μετα το αλλο.

Μετα ,το ιδιο βραδυ
πό joshua » Σάβ Νοέμ 26, 2011 7:43 pm
Αυτη δεν ειναι εικονα ομαδας που εχει δωσει 20 παιχνιδια,ειναι εικονα ομαδας στα μεσα προετοιμασιας με συνεχεις πειραματισμους και εναλλαγες σε ροστερ και συνθεση.Αν η ομαδα δεν αποκτησει ενα σταθερο κορμο δεν προκειται να αλλαξει η εικονα της και λυπαμαι που το λεω αλλα εχει πλεον μεγαλη ευθηνη και ο μπολονι.

από joshua » Σάβ Νοέμ 26, 2011 11:33 pm
Οσο και να θελουμε καποιοι να στηριξουμε τον Μπολονι δεν μπορουμε να αρνηθουμε οτι η ομαδα εκτος των προβληματων ποιοτητας στο ροστερ εχει και ξεκαθαρο προβλημα τακτικης.Εμενα προσωπηκα μου δειχνει οτι δεν πιστευει ουτε την ομαδα ουτε τους παικτες του και οπως ειπα και πριν μοιαζει να δουλευει λες και ειναι σε περιοδο προετοιμασιας και ακομα πειραματιζεται συνεχως αλλα αυτο ειναι αδιεξοδο.Η διοικηση οφειλει ειτε να τον στηριξει μεχρι τελους προχωροντας τον γεναρη σε προσθαφαιρεσεις παικτων ειτε να μιλησει μαζι του και να αποφασισει για το τι πρεπει να περιμενει απο το υπαρχον υλικο.

Ακολουθει η νικη καποιας ..Τοτεναμ και....
Μετα το 2-2 με τα Γιαννενα

από joshua » Κυρ Δεκ 04, 2011 7:39 pm
Το σερι των τραγικων εμφανισεων συνεχιζεται και αν δεν επελθουν σημαντικες αλλαγες στην συνεχεια, ετσι ωστε να ταρακουνηθει η ομαδα, θα κινδυνεψουμε να χαθουν οι οποιοι στοχοι μπορει να εχουμε στο ελληνικο πρωταθλημα.Οι δρομοι ειναι 2 για μενα και εξισου δυσκολοι,ειτε θα γινουν 3-4 σημαντικες μεταγραφες τον γεναρη φυσικα με τις απαραιτητες απομακρυνσεις, για να αποκτησει επιτελους εναν ορθολογικο κορμο η ομαδα (ειμαι υπερ αυτης), ειτε και για να προλαβω τις αντιδρασεις διαφωνω με αυτη τη λυση, θα πρεπει να απομακρυνθει ο μπολονι και να αποκτηθει προπονητης ο οποιος να μπορει να παρει το καλυτερο δυνατον απο το υπαρχον ροστερ.Ειναι κατι παραπανω απο προφανες για μενα οτι δεν πιστευει στο υλικο της ομαδας, εκτος 5-6 παικτων και αυτο τον οδηγει σε ΤΡΑΓΙΚΗ διαχειριση της ομαδας.Απλα παραδειγματα ειναι η εξοδος του Λαζαρ απο την εντεκαδα μετα απο 2 παιχνιδια στα οποια ηταν κορυφαιος,η ξαφνικη τοποθετηση του μπαλαφα βασικου για 2 παιχνιδια, ενω σημερα επελεξε τον τσιριλο που ηταν εκτος αποστολης στα προηγουμενα ,ο αριας που απο βασικος και αναντικαστατος, πλεον ειναι εκτος ομαδας, ενω ειναι το μονο εξαρι μετα τον παμπλο, που δεν αντεχει πια 2 παιχνιδια σε 4 ημερες και τελος ο σπαντατσιο που χωρις να εχει λαμψει, εδωσε λυσεις σε θεση που ποναμε και σημερα ηταν και αυτος εκτος αποστολης.Δεν τον αδικω καθως εχει καθε δικιο να πιστευει οτι εκτος 5-6 παικτων οι υπολοιποι βρισκονται στο ιδιο, μετριο για τον ΠΑΟΚ, επιπεδο, αλλα αυτο στερει απο την ομαδα την υπαρξη ενος κορμου που ειναι απαραιτητος για να σταθεροποιηθουμε ακομα και σε ενα μετριο ρυθμο.
Τα ιδια με Χουμπ ,Αγγελο(αυτο ελλειπε) κλπ κλπ.

Τελικα οντως δεν εισαι γκρινιαρης.......Κατι αλλο...
Ιδιατερη σημασια εχουν τα μπλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 21 Δεκ 2015, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το που κατεληξε η ομαδα καθε χρονια ξεχασες να αναφερεις...κοινος παρανομαστης: Στα σκατα...αλλα προφανως εφταιγα εγω μην σου πω κιολας οτι τους εδιωξα εγω...Οταν βρεις και μια περιοδο που η ομαδα πηγαινε καλα και εγω γκρινιαζα τοτε μπορει και να σου εδινα ενα ποιντ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οταν καποιοι(πολλοι) ακουν τετοιες φωνες που ζηταν την απομακρυνση ενος προπονητη σε μολις 5 μηνες ειναι φυσικο επομενο.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Παίρνοντας αφορμή από αυτό που διάβασα για ManU πιο πάνω και συχνές αλλαγές προπονητών.
Το θέμα είναι σε πιο ποδοσφαιρικό επίπεδο βρίσκεσαι. Η ManU με τεράστια παράδοση στο χώρο του ποδοσφαίρου, αγωνιστική και εταιρική, ναι έχει το δικαίωμα να πει πως ο Ολλανδός δεν μου κάνει.
Εμείς κάποτε πρέπει να το καταλάβουμε πως είμαστε ποδοσφαιρικός μεσαίωνας. Από ανθρώπους σαν τον Άρνεσεν κατά κύριο λόγο και ίσως και τον Τούντορ, άποψη μου είναι πως σίγουρα έχουμε να κερδίσουμε κάτι αν τους αφήσουμε να κάνουνε αυτό το οποίο ξέρουν ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερα από εμάς και δεν μιλάω για τον κόσμο. Δεν ξέρω αν στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα πάρει τίτλο ή τέλος πάντων θα γίνει αυτό θα θέλουμε αλλά πιστεύω πως μπορούν να αφήσουν κληρονομιά και έδαφος για το μέλλον.

Το ταμείο γίνεται στο τέλος. Λέω ταμείο γιατί θα έχει και χασούρα αλλά και κέρδη. Αθροίζουμε και βλέπουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Δευ 21 Δεκ 2015, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Συν 1821
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”