Ισα ισα νομιζω οτι το ζουμι δεν ειναι σ'αυτο γιατι του φουστη αν εχεις το μπερμπα στην ομαδα σου και απαιτεις να τρεχει σαν 20χρονο να πιεζει για κλεψιματα κλπ, και λογω αυτης της αδυναμιας του, τον εχεις εκτος...
Hell, προσαρμοζεις το συστημα σου ωστε να μπολιασει ιδανικα το μπερμπα και να τον βοηθησει οσο μπορει να τα παστελωνει ή να μην αναγκαζεται να βγαινει 25 μετρα εκτος περιοχης μπας και κινηθει λιγο το πραγμα..
Οποτε, κατ'εμε το ζουμι ειναι ο τροπος παιχνιδιου (κ εν μερει κ η επιλογη καποιων προσωπων) που τον ακυρωνει και δεν τον βοηθαει καθολου να μας βοηθησει..
Το πολυ συντηρητικο παιχνιδι με τις γραμμες τοσο πισω και διαφορα που επεσημανα στο τοπικ του igor..
Ενω αν εχεις τους παικτες ψηλα, με 7 παικτες να κανουν επιθεση στο μισο του αντιπαλου σφυροκοποντας τον (και εκβιαζοντας το λαθος του), του δινεις πολυ μεγαλυτερη δυνατοτητα να συμμετεχει ενεργα κοντα και μεσα στην περιοχη, και δεν τον ξεθεωνεις σωματικα/ψυχολογικα...
Και επειδη πολλοι μπορει να πουνε οτι ετσι δεν τρως φασεις ή να ειδες την πατησε η κουλα σημερα, να σου πω κατι?
Προτιμω να παιζω ετσι και με τη δικη μου την επιθετικοτητα (κ το φοβο του αντιπαλου) να βαζω πρωτος το γκολακι και μετα να τους γλενταω,να ξεκουραζω παικτες ή να μπολιαζω καλυτερα τον νεο και να εχω στα 10 ματς με υποδυεστερους αντιπαλους (ειδικα εντος) 7 νικες 2 ισοπαλιες 1 ηττα (γιατι θα του κατσει και του αντιπαλου η κοντρα) πχ
παρα
να παιζω συντηρητικα και να μη μου κανουν ιδιαιτερες φασεις (παντα θα φας 1-2 ομως) αλλα να ειμαι ακινδυνος, να κανω φαση ανα 20 λεπτα, να γεμιζουν πιεση οι παικτες και στο 65 να αρχιζω να πιεζω ψηλα με κουρασμενη/αγχωμενη ομαδα (π εντεινει τα λαθη) και μεγαλυτερο κινδυνο αντεπιθεσης γιατι η αυτοπεποιθηση του αντιπαλου εχει αυξηθει, και να εχω στα 10 ματς με υποδυεστερους αντιπαλους 5 νικες 4 ισοπαλιες 1 ηττα...
23 (εστω 20

) ο ενας, με πιο ικανοποιημενους οπαδους, πιο ξεκουραστους παικτες (γιατι αλλο να πιεζεσαι στα τερματα και να θολωνεις και αλλο να ανοιγεις το σκορ και να χαιρεσαι τη μπαλιτσα σου) και μεγαλυτερη δυνατοτητα εκτονωσης σε κακο αποτελεσμα..
19 ο αλλος με γανιασμα και γκρινια, μετριο θεαμα, πιεσμενους παικτες, εσωστρεφεια και εντονη ταση για κριση..
Ξερω, δεν ειναι τοσο ευκολα ή απλα, μπορει να γυρισει και μπουμεραγκ, αλλα ολες οι μεγαλες ομαδες αυτο κανουν, ειδικα εντος..