Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα
το πρώτο που είπα ήταν ότι δεν παίξαμε καλά, ειδικά στην επίθεση. στην άμυνα πέρα απο φάσεις που προήλθαν απο δικά μας λάθη κυρίως, δεν αντιμετωπίσαμε αμαν τα θέματα.
- paokovios1974
Aς αφησουμε το πεναλτι και ας πιασουμε την δυσαρεσκεια Μπερμπατοφ.
Σημερα παιζεται σε ολους τους κινηματογραφους...
Πισσα και πουπουλα ρε.
Σημερα παιζεται σε ολους τους κινηματογραφους...
Πισσα και πουπουλα ρε.
αυριο τι .....θα γραψουν τι σκεφτεται ο Σαββιδης
:)

- desperando
- Επικοινωνία:
Καταρχάς πριν γράψεις πρώτα αν βλέπουμε τι γράφουμε, καλό είναι πρώτα να καταλαβαίνεις τι γράφουμε και τι διαβάζεις.sourmenetes έγραψε:Λες και δεν εχει παρει...desperando έγραψε:K_geo αν δεν υποστηριζαμε την ιδια ομαδα θα σου ευχομουν να παιξεις τελικο με τον σκατογαυρο και να σου παρει το κυπελο με τετοιο σφυριγμα και γω να σκαω απο τα γελια σε μια γωνια με την κλαψα σου.
δυστυχως ομως υποστηριζουμε την ιδια ομαδα και θα μου μεινει μονο ως φαντασιωση
Πλακα μας κανεις τωρα;;;σε ποσους τελικους φτασαμε;;;σε 1 η σε 2;;;
Ποσα τετοια ματς,ειδικα με το γαυρο,ζησαμε μεσα στην Τουμπα;;;ποση αδικια εχει φαει το στομαχι μας...
Εκτος αυτου συγκρινεις ενα ματς σχεδον αδιαφορο απο ολες τις αποψεις με τον τελ.κυπελλου;;ειλικρινα βλεπετε τι γραφετε;;
Πραγματικα εχουμε αρρωστησει με τα παντα...δεν υπαρχει η περιπτωση μας...
Έγραψα πουθενα ότι δεν έχει αδικηθεί ο ΠΑΟΚ από το γαυρο?
Αυτό κατάλαβες από αυτά που εγραψα?
Αλλά τουλάχιστον εκ παραδρομής συμφωνησες ότι ήταν πέναλτι, όπου Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον γκεο
γιατί πιστεύω ότι όταν θέλουμε να κραξουμε τον γαύρο όταν αδικεί τις άλλες ομάδες θα πρέπει να έχουμε τα κότσια να παραδεχομαστε και όταν κάποιες φάσεις ευνοούν εμάς και όχι να κρίνουμε κατά το δικουν
Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ πάντως περιμένω από την ΚΕΔ να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Μητσιο που έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ και μάλιστα αμφισβητούμενο. Καλό θα ήταν να τον βάλουν στα πιτς έτσι για παραδειγματισμό και να τον επαναφέρουν του χρόνου στη Β εθνική. Τίποτα λιγότερο. Εδώ έχουν φάει κυνηγητό τα κοράκια για μικρότερα σφυρίγματα
Να τιμωρηθεί για την διατησια του συνολικά αυτό είναι το δίκαιο
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Έχουμε χάσει την μπάλα εδώ μέσα παίδες.
Καταρχάς, να διευκρινίσω κάτι.
Επειδή θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παίρνει τέτοια πέναλντι, δεν με κάνει χειρότερο οπαδό από κανέναν.
Το ότι δεν θέλω να κερδίζω με εύνοια διαιτησίας, δεν με κάνει χειρότερο οπαδό από κανέναν.
Το ότι φωνάζω ‘’βγάλ’ το έξω’’, μόνος μέσα στην 7, ενώ όλοι οι άλλοι με ζεστό το αίμα τους, φωνάζουν ‘’κάρφωσέ το’’, δεν με κάνει χειρότερο οπαδό από κανέναν.
Αυτά για τα περί του πέναλντι. Και βεβαίως δεν θα αναγάγω την ανικανότητα ενός διαιτητή σε ''υποστήριξης του ΠΑΟΚ από το Σύστημα''.
Πάμε στην ουσία που κάποιοι την είδαν ως μ@λ@κία.
Ανέφερα πως η ομάδα αυτή την στιγμή δεν έχει όραμα. Όραμα που να συνάδει με τον κόσμο. Και για αυτό φταίει ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ δεν υπάρχουν σπλάχνα του ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια. Να τους πιάσει έναν-έναν να τους εξηγήσει τι είναι ο ΠΑΟΚ και τι εκφράζει. Να τους πει τι σημαίνει Τούμπα και πως πρέπει να παίζουν μέσα στην Τούμπα.
Είμαι ο πρώτος που θέλω τον ΠΑΟΚ να γίνει ευρωπαίος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμε ποιοι είμαστε.
Να πιάσει τον Χ-Ψ και να του εξηγήσει τι σημαίνει παίζεις με τον δικέφαλο στο στήθος. Δεν πάει να είναι Μπερμπάτοφ ή ο Πέλκας, εδώ μάγκες είναι ΠΑΟΚ. Εδώ σκυλιάζουμε, φτύνουμε αίμα και ματώνουμε. Για την ομάδα και τον κόσμο.
Για πείτε μου ρε παίδες, ποιός από αυτούς που βρίσκονται σήμερα μέσα στα αποδυτήρια, από τον Τεχνικό διευθυντή, έως τον μασέρ, και από τον υπέυθυνο των ρούχων έως τον οδηγό του πούλμαν, μπορεί να μεταφέρει μέσα στα αποδυτήρια τι εστί ΠΑΟΚ, τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ, τι εστί όραμα του ΠΑΟΚ και του κόσμου του; Πιστεύετε αλήθεια τόσο αφελές πως δεν παίζει ρόλο αυτό; Πως δεν παίζει ρόλο σε έναν παίχτη να γνωρίζει σε τι ομάδα παίζει;
Παλαιότερα, όσοι ξένοι έπαιζαν στον ΠΑΟΚ, όταν έφευγαν πάντα έλεγαν πως αγάπησαν αυτή την ομάδα και τον λαό της. Και δεν μιλάω για αυτούς που αγαπήσαμε και εμείς, αλλά και άλλους, που πιθανών να μην τους θυμόμαστε πια. Όλοι τους όμως είχαν να θυμούνται τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
Ποιός από τους σημερινούς ξένους της ομάδος, πιστεύετε πως μπορεί να πει κάτι τέτοιο και να μην είναι υποκριτικό;
Ο Λέοβατς; Ο Κόστα; Ο Βίτορ;
Και πιστεύετε πως φταίνε οι παίχτες για αυτό; Δεν οφείλεται ΕΝ ΜΕΡΗ και στο ότι δεν υπάρχει ατμόσφαιρα ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια;
Ναι ρε μάγκες, ο Μπερμπάτοφ έχει ξενερώσει. Όχι όμως όπως κατάλαβε αρχικώς ο έξυπνος, επειδή ‘’δεν υπάρχουν Έλληνες στην ομάδα’’, αλλά επειδή αυτό που είχε δει την πρώτη ημέρα της παρουσίας του, δεν το είδα σχεδόν ποτέ ξανά (εξαιρουμένου 2-3 ακόμη παιχνίδια κυρίως ευρώπης). Και έχει ξενερώσει, επειδή ο άνθρωπος έχει μάθει να παίζει ποδόσφαιρο, όχι αυτό που βλέπουμε εμείς και το βλέπει και αυτός.
Ο άνθρωπος είχα μάθει να κάθεται μπροστά, να έχει 2-3 παίχτες μεγάλης κλάσης, να τον βρίσκουν με μπαλιές και να τα παστελώνει.
Τώρα, ήρθε σε μια ομάδα ενός πρωταθλήματος χαμηλότερης ποιότητας από ότι είχε παίξει, και το ελάχιστο που περιμένει είναι να μην χρειάζεται να κατεβαίνει στο κέντρο για να παίρνει την μπάλα.
Έλα μου όμως πως αν δεν κατέβει αυτός, η μπάλα δεν περνάει το κέντρο....
Ο κόσμος.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όταν έχει όραμα, γεμίζει την Τούμπα και την γύρω περιοχή. Τρέμουν τα τσιμέντα και αδειάζει η πόλη. Όταν όμως δεν έχει όραμα, είναι 3-5 χιλιάδες αυτοί που πάνε από συνήθεια στο γήπεδο. Δηλαδή για τις άδειες κερκίδες φταίει η κακή πορεία; Δηλαδή τα πρώτα χρόνια του Ζαγοράκη είχαμε καλύτερη πορεία; Όχι ρε μάγκες. Δεν είναι οι ήττες ή οι απώλειες βαθμών. Είναι η έλλειψη οράματος. Είναι οι παίχτες που δεν ξέρουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και πως αυτός συνδέεται με τον κόσμο του.
Θυμάμαι τον Μούσλι, τον Γκαρσία, τον Κοντρέρας. Παίχτες που είχαν πιάσει το νόημα του τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Τον Λίνο, 80 χρονών να ανεβοκατεβαίνει στα αριστερά, ασχέτως αν έφτυνε φλέμα από την κούραση. Τον Βιερίνια ρε, να ματώνει μέσα από κλωτσιές και χτυπήματα, αλλά να κυνηγάει την μπάλα σαν δαιμονισμένος.
Αυτοί οι ξένοι παίχτες, είχαν καταλάβει ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, και πως αυτή η ομάδα, συνδέεται με τον κόσμο της μέσω του πάθος και της θυσίας.
Αυτό λείπει ρε από τον ΠΑΟΚ σήμερα.
Για αυτό βλέπεις τους παίχτες σήμερα φοβισμένους απέναντι σε ομάδες όπως ο Πλατανιάς ή η ΑΕΚ της β’ εθνικής.
Για αυτό βλέπεις το γήπεδο άδεια.
Αν τα παραπάνω, κάποιοι τα θεωρούνε ‘’μ@λ@κίες’’ δικαίωμά τους. Αλλά ας προσπαθήσουν να εξηγήσουν τις άδειες κερκίδες, ας προσπαθήσουν να κατανοήσουν την μουρμούρα μέσα στον αγώνα από τους παίχτες, ας προσπαθήσουν να κατανοήσουν γιατί ο κόσμος γιουχάισε την ομάδα.
Αυτά και τονίζω πως αν κάποιος δεν συμφωνεί με τα παραπάνω, δεν τον αναγάγει αυτομάτως με μ@λ@κα, άρα ούτε όποιον συμφωνεί με τα παραπάνω τον αναγάγουν αυτομάτως με μ@λ@κα.
Πάμε για άλλα.
Καταρχάς, να διευκρινίσω κάτι.
Επειδή θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παίρνει τέτοια πέναλντι, δεν με κάνει χειρότερο οπαδό από κανέναν.
Το ότι δεν θέλω να κερδίζω με εύνοια διαιτησίας, δεν με κάνει χειρότερο οπαδό από κανέναν.
Το ότι φωνάζω ‘’βγάλ’ το έξω’’, μόνος μέσα στην 7, ενώ όλοι οι άλλοι με ζεστό το αίμα τους, φωνάζουν ‘’κάρφωσέ το’’, δεν με κάνει χειρότερο οπαδό από κανέναν.
Αυτά για τα περί του πέναλντι. Και βεβαίως δεν θα αναγάγω την ανικανότητα ενός διαιτητή σε ''υποστήριξης του ΠΑΟΚ από το Σύστημα''.
Πάμε στην ουσία που κάποιοι την είδαν ως μ@λ@κία.
Ανέφερα πως η ομάδα αυτή την στιγμή δεν έχει όραμα. Όραμα που να συνάδει με τον κόσμο. Και για αυτό φταίει ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ δεν υπάρχουν σπλάχνα του ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια. Να τους πιάσει έναν-έναν να τους εξηγήσει τι είναι ο ΠΑΟΚ και τι εκφράζει. Να τους πει τι σημαίνει Τούμπα και πως πρέπει να παίζουν μέσα στην Τούμπα.
Είμαι ο πρώτος που θέλω τον ΠΑΟΚ να γίνει ευρωπαίος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμε ποιοι είμαστε.
Να πιάσει τον Χ-Ψ και να του εξηγήσει τι σημαίνει παίζεις με τον δικέφαλο στο στήθος. Δεν πάει να είναι Μπερμπάτοφ ή ο Πέλκας, εδώ μάγκες είναι ΠΑΟΚ. Εδώ σκυλιάζουμε, φτύνουμε αίμα και ματώνουμε. Για την ομάδα και τον κόσμο.
Για πείτε μου ρε παίδες, ποιός από αυτούς που βρίσκονται σήμερα μέσα στα αποδυτήρια, από τον Τεχνικό διευθυντή, έως τον μασέρ, και από τον υπέυθυνο των ρούχων έως τον οδηγό του πούλμαν, μπορεί να μεταφέρει μέσα στα αποδυτήρια τι εστί ΠΑΟΚ, τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ, τι εστί όραμα του ΠΑΟΚ και του κόσμου του; Πιστεύετε αλήθεια τόσο αφελές πως δεν παίζει ρόλο αυτό; Πως δεν παίζει ρόλο σε έναν παίχτη να γνωρίζει σε τι ομάδα παίζει;
Παλαιότερα, όσοι ξένοι έπαιζαν στον ΠΑΟΚ, όταν έφευγαν πάντα έλεγαν πως αγάπησαν αυτή την ομάδα και τον λαό της. Και δεν μιλάω για αυτούς που αγαπήσαμε και εμείς, αλλά και άλλους, που πιθανών να μην τους θυμόμαστε πια. Όλοι τους όμως είχαν να θυμούνται τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
Ποιός από τους σημερινούς ξένους της ομάδος, πιστεύετε πως μπορεί να πει κάτι τέτοιο και να μην είναι υποκριτικό;
Ο Λέοβατς; Ο Κόστα; Ο Βίτορ;
Και πιστεύετε πως φταίνε οι παίχτες για αυτό; Δεν οφείλεται ΕΝ ΜΕΡΗ και στο ότι δεν υπάρχει ατμόσφαιρα ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια;
Ναι ρε μάγκες, ο Μπερμπάτοφ έχει ξενερώσει. Όχι όμως όπως κατάλαβε αρχικώς ο έξυπνος, επειδή ‘’δεν υπάρχουν Έλληνες στην ομάδα’’, αλλά επειδή αυτό που είχε δει την πρώτη ημέρα της παρουσίας του, δεν το είδα σχεδόν ποτέ ξανά (εξαιρουμένου 2-3 ακόμη παιχνίδια κυρίως ευρώπης). Και έχει ξενερώσει, επειδή ο άνθρωπος έχει μάθει να παίζει ποδόσφαιρο, όχι αυτό που βλέπουμε εμείς και το βλέπει και αυτός.
Ο άνθρωπος είχα μάθει να κάθεται μπροστά, να έχει 2-3 παίχτες μεγάλης κλάσης, να τον βρίσκουν με μπαλιές και να τα παστελώνει.
Τώρα, ήρθε σε μια ομάδα ενός πρωταθλήματος χαμηλότερης ποιότητας από ότι είχε παίξει, και το ελάχιστο που περιμένει είναι να μην χρειάζεται να κατεβαίνει στο κέντρο για να παίρνει την μπάλα.
Έλα μου όμως πως αν δεν κατέβει αυτός, η μπάλα δεν περνάει το κέντρο....
Ο κόσμος.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όταν έχει όραμα, γεμίζει την Τούμπα και την γύρω περιοχή. Τρέμουν τα τσιμέντα και αδειάζει η πόλη. Όταν όμως δεν έχει όραμα, είναι 3-5 χιλιάδες αυτοί που πάνε από συνήθεια στο γήπεδο. Δηλαδή για τις άδειες κερκίδες φταίει η κακή πορεία; Δηλαδή τα πρώτα χρόνια του Ζαγοράκη είχαμε καλύτερη πορεία; Όχι ρε μάγκες. Δεν είναι οι ήττες ή οι απώλειες βαθμών. Είναι η έλλειψη οράματος. Είναι οι παίχτες που δεν ξέρουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και πως αυτός συνδέεται με τον κόσμο του.
Θυμάμαι τον Μούσλι, τον Γκαρσία, τον Κοντρέρας. Παίχτες που είχαν πιάσει το νόημα του τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Τον Λίνο, 80 χρονών να ανεβοκατεβαίνει στα αριστερά, ασχέτως αν έφτυνε φλέμα από την κούραση. Τον Βιερίνια ρε, να ματώνει μέσα από κλωτσιές και χτυπήματα, αλλά να κυνηγάει την μπάλα σαν δαιμονισμένος.
Αυτοί οι ξένοι παίχτες, είχαν καταλάβει ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, και πως αυτή η ομάδα, συνδέεται με τον κόσμο της μέσω του πάθος και της θυσίας.
Αυτό λείπει ρε από τον ΠΑΟΚ σήμερα.
Για αυτό βλέπεις τους παίχτες σήμερα φοβισμένους απέναντι σε ομάδες όπως ο Πλατανιάς ή η ΑΕΚ της β’ εθνικής.
Για αυτό βλέπεις το γήπεδο άδεια.
Αν τα παραπάνω, κάποιοι τα θεωρούνε ‘’μ@λ@κίες’’ δικαίωμά τους. Αλλά ας προσπαθήσουν να εξηγήσουν τις άδειες κερκίδες, ας προσπαθήσουν να κατανοήσουν την μουρμούρα μέσα στον αγώνα από τους παίχτες, ας προσπαθήσουν να κατανοήσουν γιατί ο κόσμος γιουχάισε την ομάδα.
Αυτά και τονίζω πως αν κάποιος δεν συμφωνεί με τα παραπάνω, δεν τον αναγάγει αυτομάτως με μ@λ@κα, άρα ούτε όποιον συμφωνεί με τα παραπάνω τον αναγάγουν αυτομάτως με μ@λ@κα.
Πάμε για άλλα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για όποιον αντέχει, να πω πως ο αγώνας έχει ανέβει εδώ και λίγες ώρες στο βκ. Καλή θέαση!
Διαβασα καλα? Εγραψε ανθρωπος οτι το χτεσινο ηταν πεναλτυ και αν καποιο δεν ηταν, ηταν αυτο του Τζιολη με την αεκ? Δεν περιγραφω αλλο...
Εγώ τελείωσα με το παρόν τοπικ....
Ξέχασα την μπάλα που ήξερα...
Έμαθα πως δεν έχω ΠΑΟΚτσήδικο DNA
Με βλέπω και εκτός φόρουμ χριστουγεννιάτικα
Δεν μπορώ να διαβάζω εδώ μέσα άρθρα που συντάχθηκαν με την φιλοσοφία των ΑΡΔ!!!!!
ΤΕΣΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν ξαναδώ το ίδιο έργο και φέτος με τις προηγούμενες χρονιές .....

Ξέχασα την μπάλα που ήξερα...

Έμαθα πως δεν έχω ΠΑΟΚτσήδικο DNA

Με βλέπω και εκτός φόρουμ χριστουγεννιάτικα

Δεν μπορώ να διαβάζω εδώ μέσα άρθρα που συντάχθηκαν με την φιλοσοφία των ΑΡΔ!!!!!

ΤΕΣΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν ξαναδώ το ίδιο έργο και φέτος με τις προηγούμενες χρονιές .....

- zarathustra79
Υπαρχουν καπου τα στιγμιοτυπα του αγωνα; Στη σελιδα της νοβα εχει μονο τη φαση του πεναλτι και το γκολ...
- john4serres
ναι εγω.joshua έγραψε:Διαβασα καλα? Εγραψε ανθρωπος οτι το χτεσινο ηταν πεναλτυ και αν καποιο δεν ηταν, ηταν αυτο του Τζιολη με την αεκ? Δεν περιγραφω αλλο...
ειναι ιδια περιπτωση.
το κερδιζει ο επιθετικος (τζιολης,τζαβελλας) γιατι περιμενει απο τον αμυντικο (σοιλέδη,γκνιατιτς) να πέσει πανω στα ποδια του αντι για την μπαλα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- zarathustra79
- kataramenos5
"Ειμαστε σκαστοι απο την κλινικη.." λεει το συνθημα.Μαλλον πρεπει να γυρισουμε επιγοντως.Ειμαστε πολυ άρρωστοι
ψυχικά.
Παρεπμπιπτοντως στο βιντεακι που εδωσες ,προσεξα για πρωτη φορα τον ομορφαντρα με το στραγάλι απο κοντα.
Σιγουρα παιζει με την αξια του ο τυπος ,δεν εχει δοντι(α). στο 3:14
ψυχικά.
Εγραψες ΧιονιΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ πάντως περιμένω από την ΚΕΔ να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Μητσιο που έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ και μάλιστα αμφισβητούμενο. Καλό θα ήταν να τον βάλουν στα πιτς έτσι για παραδειγματισμό και να τον επαναφέρουν του χρόνου στη Β εθνική. Τίποτα λιγότερο. Εδώ έχουν φάει κυνηγητό τα κοράκια για μικρότερα σφυρίγματα

Παρεπμπιπτοντως στο βιντεακι που εδωσες ,προσεξα για πρωτη φορα τον ομορφαντρα με το στραγάλι απο κοντα.
Σιγουρα παιζει με την αξια του ο τυπος ,δεν εχει δοντι(α). στο 3:14