Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

mvp

Όλσεν
3
3%
Κων/νίδης
3
3%
Μαλεζάς
1
1%
Τζαβέλλας
25
26%
Λέοβατς
2
2%
Τζιόλης
1
1%
Τσιμιροτ
21
22%
Πέλκας
1
1%
Μυστακίδης
6
6%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
1
1%
Σκόνδρας
2
2%
Μελισσας
22
23%
Μπερμπάτοφ
5
5%

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από K_geo »

tsou έγραψε:ο φίλος παραπάνω το πάει και βήμα παραπέρα και λέει όποιος δε γουστάρει να κερδίζει με οποιοδήποτε τρόπο τότε να αλλάξει και ομάδα.
τώρα για το πέναλντυ αυτό, αν το βλέπεις πέναλντυ τότε πρέπει να βλέπεις πέναλνυυ και το 90% των αμφισβητούμενων του gayros αν θέλεις να είσαι συνεπής.
πολύ εύκολη αναγωγή, πρόχειρη και λανθασμένη. ασυνεπή θα την χαρακτήριζα.

άλλο να βουτάς χωρίς να υπάρχει επαφή ούτε καν απλά επειδή ξέρεις ότι απαξ και πέσεις, ας είναι και ο αέρας, το κοράκι θα το δώσει.

και άλλο να περιμένεις το λάθος του αμυντικού ώστε να γίνει η επαφή και να κερδίσεις το φαουλ/πεναλτυ.

ο καραγκούνης έκανε καριέρα ακόμα και στο εξωτερικό στήνοντας λοκο και κερδίζοντας φαουλ. ο σαλπι τα τελευταία δυο χρόνια έκανε μόνο αυτό.

δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει να μην κάνεις κάποια κίνηση που θα φέρει την επαφή με τον αμυντικό και ότι αυτό δεν είναι φάουλ. Αν ο αμυντικός δεν προσέχει και γίνει η επαφή τότε μπορεί να έρθει και η αντίστοιχη ποινή.

Χιλιάδες τέτοια φάουλ και πέναλτι παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Και ειδικότερα στο χθεσινό, ο Τζαβέλλας πανέξυπνα βάζει έτσι το πόδι του ώστε με τη φορά που έχει ο αμυντικός να του το παρασύρει. να πρόσεχε ο αμυντικός, να μην έπεφτε έτσι άγαρμπα, να τραβούσε τα πόδια, να μην έκανε τελοσπαντων επαφή. δεν φταίει ο τζαβέλλας σε αυτό, είναι ξεκάθαρα λάθος του αμυντικού που έφαγε το τυράκι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tsou έγραψε:ο φίλος παραπάνω το πάει και βήμα παραπέρα και λέει όποιος δε γουστάρει να κερδίζει με οποιοδήποτε τρόπο τότε να αλλάξει και ομάδα.
τώρα για το πέναλντυ αυτό, αν το βλέπεις πέναλντυ τότε πρέπει να βλέπεις πέναλνυυ και το 90% των αμφισβητούμενων του gayros αν θέλεις να είσαι συνεπής.
φιλε η ζυγαρια ειναι 3 οφ σαιντ σε βαρος μας που δεν ειναι ενα πεναλτι στον μυστακιδη που δεν δινει, και βαλε εσυ το πεναλτι του τζαβελα που (καλως για μενα ) δινει
ποιος δικαιουται να φωναζει ? και μας πρηζουν καποιοι "υπερηφανοι" και οι χαμουτζηδες ? συν η φαρα των πουλημενων αρδ της πολης ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να είμαστε τίμιοι, να είμαστε ηθικοί, να μην είμαστε κορόιδα. δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο πολύπλοκο...

αν πραγματικά φέτος υπάρχει ΜΙΑ φάση που λες οκ, το έδωσε υπέρ μου ενώ δεν ήταν, είναι το πεναλτι της αεκ. που και πάλι σε εκείνο το ματς έχουν γίνει χίλια μύρια άλλα πιο πρίν...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo αν δεν υποστηριζαμε την ιδια ομαδα θα σου ευχομουν να παιξεις τελικο με τον σκατογαυρο και να σου παρει το κυπελο με τετοιο σφυριγμα και γω να σκαω απο τα γελια σε μια γωνια με την κλαψα σου.

δυστυχως ομως υποστηριζουμε την ιδια ομαδα και θα μου μεινει μονο ως φαντασιωση
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έγραψα και χθές, ότι αν ίδια φάση γινόταν με εμάς ο πρώτος που θα κατηγορούσα θα ήταν ο αμυντικός μου (στην προκειμένη λογικά θα είναι ο σκόνδρας γιατί κάτι τέτοια άγαρμπα τα κάνει. :D :roll: )

με είδες πχ να παραπονιέμαι που έδωσε το φάουλ στο τέρμα χθες στη φάση του κλάους (καπάκι μετά το τράβηγμα στο μυστακίδη); ή να λέω ότι το πέναλτι στο μύστα ήταν; δεν θεωρώ ότι ήταν γιατί τέτοιες φάσεις γίνονται χιλιάδες καθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο.

επίσης, αν με δεις, δεν νομίζω να θέλεις να με συμπεριλάβεις σε κάποια φαντασίωση σου. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ειναι θεμα οπτικης γωνιας και πρισματος..
δε καταλαβαινεις κατι πολυ βασικο και η λογικη σου φερνει σ αυτο το στειρο πολιτικου τυπου επιχειρημα που δε περιεχει κατι ουσιωδες..τι εκαναν αυτοι χειροτερο δηλαδη..
σε μερικα πραγματα η ζυγαρια και οι συμψηφισμοι δε χωρανε..
ειναι τοσο δυσκολο?
ειμαι ΠΑΟΚ οχι για μια απλη νικη
αλλα για το πιο δυσκολο το πιο περιεργο,αυτο που λιγοι καταλαβαινουν..
ναι φαινεται αφελες αλλα δεν ειναι..
για μενα ειναι πολυ μεγαλυτερη νικη ,η αναγνωριση της διαφορετικοτητας του ΠΑΟΚτση
του βαθους που δινει σε μια απλα ποδοσφαιρικη ομαδα και δημιουργει νεους παθιασμενους οπαδους ,αυτο το κατι που μαγευει..
απο ενα χ με πλατανια η ενος ψευτικου τιτλου
μη πασχιζεις να βγαλεις πεναλτι το συγκεκριμενο
δε προσφερουν καμια υπηρεσια στον ΠΑΟΚ τα μισολογα οι συμψηφισμοι και οι ζυγαριες
ας με σφαζουν καθε αγωνα..υπερ μου νικες με πρακτικες οσκαρ πεσιματος και ψαρεματος του διαιτητη δε τις θελω χαρισμα τους..
ο μεγαλυτερος τιτλος ειναι η ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη..αυτη που ειναι βαρος αλλα και τιμη..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

στον ιδιο αγωνα δεν σε δινει αλλο πεναλτυ που το κανουν γαργαρα ολοι με σκοπο να αναδειξουν μονο την φαση τζαβελλα ειναι αυτο ΗΘΙΚΟ μια που γεμισαμε ηθικολογους ξαφνικα ?
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

τσακαλια απο το να ερχεστε σε αντιπαραθεσεις συνεχως γυριστε πισω τον χρονο καμια 30 ωρες αλλαξτε και το σφυριγμα να τελειωνουμε.... :opaokara: :opaokara:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

τα αυτονοητα λες τωρα
πουθενα δεν αναφερω για γαργαρες αν με αδικουν
ισα ισα αν θελω να μπορω να καυτηριαζω και να υποτιμω τους αυτους που υποτιμουν τους εαυτους τους πανηγυριζοντας τα καλπικα..αυτη ειναι η ορθη σταση..
πρωτη φορα ειναι η θα ειναι η τελευταια που κατι τετοιο συμβαινει..?(πεναλτι που δε μας δινεται)
αλλο το ενα αλλο το αλλο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:K_geo αν δεν υποστηριζαμε την ιδια ομαδα θα σου ευχομουν να παιξεις τελικο με τον σκατογαυρο και να σου παρει το κυπελο με τετοιο σφυριγμα και γω να σκαω απο τα γελια σε μια γωνια με την κλαψα σου.

Λες και δεν εχει παρει...
Πλακα μας κανεις τωρα;;;σε ποσους τελικους φτασαμε;;;σε 1 η σε 2;;;

Ποσα τετοια ματς,ειδικα με το γαυρο,ζησαμε μεσα στην Τουμπα;;;ποση αδικια εχει φαει το στομαχι μας...

Εκτος αυτου συγκρινεις ενα ματς σχεδον αδιαφορο απο ολες τις αποψεις με τον τελ.κυπελλου;;ειλικρινα βλεπετε τι γραφετε;;

Πραγματικα εχουμε αρρωστησει με τα παντα...δεν υπαρχει η περιπτωση μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:K_geo αν δεν υποστηριζαμε την ιδια ομαδα θα σου ευχομουν να παιξεις τελικο με τον σκατογαυρο και να σου παρει το κυπελο με τετοιο σφυριγμα και γω να σκαω απο τα γελια σε μια γωνια με την κλαψα σου.

Ναι μωρέ γιατί δεν έχουμε παίξει τέτοιους τελικούς και δεν ξέρουμε πως είναι.Το 2015 περιμέναμε για να νιώσουμε την γλύκα.

Στο πέναλτι και στα τετατετ που κόβει το κοράκι μούγκα όμως.

Αν ήταν 1-0 στο 14 και βάζαμε άλλα δύο να βλέπαμε τι θα έλεγαν όλοι.

ΠΑΟΚ,η ομάδα που κρίνει μια νέα προσπάθεια σε 5 μήνες.Παγκόσμιο φαινόμενο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ariskatiforos έγραψε:ειναι θεμα οπτικης γωνιας και πρισματος..
δε καταλαβαινεις κατι πολυ βασικο και η λογικη σου φερνει σ αυτο το στειρο πολιτικου τυπου επιχειρημα που δε περιεχει κατι ουσιωδες..τι εκαναν αυτοι χειροτερο δηλαδη..
σε μερικα πραγματα η ζυγαρια και οι συμψηφισμοι δε χωρανε..
ειναι τοσο δυσκολο?
ειμαι ΠΑΟΚ οχι για μια απλη νικη
αλλα για το πιο δυσκολο το πιο περιεργο,αυτο που λιγοι καταλαβαινουν..
ναι φαινεται αφελες αλλα δεν ειναι..
για μενα ειναι πολυ μεγαλυτερη νικη ,η αναγνωριση της διαφορετικοτητας του ΠΑΟΚτση
του βαθους που δινει σε μια απλα ποδοσφαιρικη ομαδα και δημιουργει νεους παθιασμενους οπαδους ,αυτο το κατι που μαγευει..
απο ενα χ με πλατανια η ενος ψευτικου τιτλου
μη πασχιζεις να βγαλεις πεναλτι το συγκεκριμενο
δε προσφερουν καμια υπηρεσια στον ΠΑΟΚ τα μισολογα οι συμψηφισμοι και οι ζυγαριες
ας με σφαζουν καθε αγωνα..υπερ μου νικες με πρακτικες οσκαρ πεσιματος και ψαρεματος του διαιτητη δε τις θελω χαρισμα τους..
ο μεγαλυτερος τιτλος ειναι η ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη..αυτη που ειναι βαρος αλλα και τιμη..
δεν πασχιζω να το βγαλω πεναλτι. για εμενα, ειναι. ετσι το ειδα ετσι το εκρινα και εχω πολλακις αναλυσει το σκεπτικο μου γιατι το εκρινα ετσι. αυτο σημαινει οτι αναιρουνται ολα τα υπολοιπα; για σκεψου το λιγο... :roll:

γενικά, πιστεύω σε λάθος...φάση αποφασίσαμε να δείξουμε το..ήθος μας... :roll:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Βρήκε κατά λάθος ο @paok87 καινούργιο ΠΑΟΚτσάκι. Αντικειμενικό, σπαθάτο, δίκαιο, παντελονάτο, κιμπάρικο αλλά πάνω απ΄όλα δίκαιο και με μάτι που κόβει. Κώστα τονε λένε:

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 9#p1045625

Νταξει λύσα το έκανα, αλλά ας ξυπνήσουμε. Όσο μετράμε την πατουσα του Τζαβέλλα οι άλλοι θα εχουν πριονίσει όλο το σειχ σου.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Αντε κ αφήνουμε κατά μέρος το αν το πέναλτυ ήταν ή δεν ήταν.

Τα υπόλοιπα ήταν εντάξει ?

Μήπως φταίει που η συνολική εικόνα είναι ένα χάλι ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω θα οαρραξενευομουν αν παίζαμε καλα παντως

Θελω καλο μεσοεπιθετικό και χαριση τσιμεροτ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”