+1Μαυρο Χιονι έγραψε:Ξανα!giapas έγραψε:πουτ@ν@ς γιος .
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να υποπτευόμαστε το φυσιολογικό "σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ σε όλο τον πρώτο γύρο" και να μην ντρεπόμαστε για αυτό. Money talks, bullshit walks που λένε και οι "φίλοι μας οι Αμερικάνοι". Είναι δυνατόν μια ομάδα με κρυφό ιδιοκτήτη που την έριξε στη Γ για να γλιτώσει τα χρέη και μια ομάδα με το απομεινάρι πολυμετοχικότητας να την οδηγεί, να περιμένουν την ίδια αντιμετώπιση με ομάδες εύρωστων οικονομικών μεγιστάνων;paok87 έγραψε:Χαμός στο σπορφμ τώρα, "σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ σε όλο τον πρώτο γύρο, πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στη λειβαδιά, που κι ο Μπερμπάτοφ θα το έδινε, κλπ"
![]()
![]()
Μοιρώτσος (βάζελος), Μιαούλης (κούλα)
Τηλ.: 210 95.79.283-5
Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, δεν ξέρω αν θα κάνει ξεδιάντροπα πράγματα για να το καταφέρει, αλλά νομίζω ότι δε χρειάζεται.
Γελάνε και τα τρίγωνα Πανοράματος
Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr τη συμπεριφορά της διαιτησίας φέτος στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Και δίνει συμπέρασμα.
• Έχω δει φέτος όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ (εκτός από εκείνο στη Βέροια, αφού δεν το…άντεχα, για ευνόητους λόγους). Όπως έχω δει κι όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.
• Καταγράφω την άποψή μου από διαιτητικής πλευράς για τον ΠΑΟΚ, με αφορμή τα χθεσινά στην Τούμπα.
• ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0 Κουκουλάκης. Γενικά καλή η διαιτησία, αλλά στα τελευταία λεπτά του α΄ ημιχρόνου χάρισε αποβολή του Κόστα για κτύπημα εκτός φάσης.
• Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-1 Γιάχος. Καλή η διαιτησία.
• ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 Σιδηρόπουλος. Καλή η διαιτησία, αλλά όλες οι κρίσιμες αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ. Και δεν είδε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, σε όντως δύσκολη φάση, με το σκορ 0-1 η, 1-1 αν θυμάμαι καλά.
• Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 Καλογερόπουλος. 45-55.
• ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Γιάχος. 60-40, μίνιμουμ.
• Ηρακλής-ΠΑΟΚ 3-3 Κουκουλάκης. Με πέναλτι (ήταν) υπέρ του ΠΑΟΚ στο 90’, άσχετα αν το έχασε ο Μπερμπάτοφ.
• ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-1 Αρετόπουλος. Με την περιβόητη (έστω δύσκολη) φάση πέναλτι για το 1-0.
• ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-3 Δημητρόπουλος. Το μοναδικό σφύριγμα που δεν πήρε ο ΠΑΟΚ σε όλο τον α΄γύρο, ήταν ένα πέναλτι-χέρι με το σκορ 2-2. Αλλά μετά, στο 3-2, δεν δόθηκε και πέναλτι στον Μπαϊκαρά.
• Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1 Παππάς. Καλή η διαιτησία.
• ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 Σιδηρόπουλος. “Κλασικά” όλες οι κρίσιμες φάσεις (π.χ. πέναλτι για το Αγρίνιο στο 90’) υπέρ του ΠΑΟΚ από τον διαιτητή με καταγωγή την Θεσσαλονίκη.
• Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-3 Δελφάκης. Καλή η διαιτησία.
• ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1 Βάτσιος. Καλή η διαιτησία, αλλά με ευθύνη του επόπτη Ποντίκη μέτρησε το νικητήριο γκολ από οριακή θέση οφσάϊντ.
• Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-0. Καλή η διαιτησία, Αρετόπουλος. Το γκολ του Μπερμπάτοφ στο 90’ ήταν φάουλ από εδώ ως τη Λιβαδειά.
• ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0 Μήτσιος. Γελάνε και τα τρίγωνα Πανοράματος με το πέναλτι!
• Γενικά; Ουδείς "πειράζει" τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Και μέσα στην Τούμπα η κάθε καθοριστική φάση είναι σχεδόν πάντα στην ίδια κατεύθυνση…
============================================
Στο ίδιο μήκος κύματος και η εκπομπή των καρπετοπανούτσων σήμερα, και εσύ φουκαρά ΠΑΟΚτσή περίμενε δεύτερη θέση φέτος...
Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr τη συμπεριφορά της διαιτησίας φέτος στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Και δίνει συμπέρασμα.
• Έχω δει φέτος όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ (εκτός από εκείνο στη Βέροια, αφού δεν το…άντεχα, για ευνόητους λόγους). Όπως έχω δει κι όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.
• Καταγράφω την άποψή μου από διαιτητικής πλευράς για τον ΠΑΟΚ, με αφορμή τα χθεσινά στην Τούμπα.
• ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0 Κουκουλάκης. Γενικά καλή η διαιτησία, αλλά στα τελευταία λεπτά του α΄ ημιχρόνου χάρισε αποβολή του Κόστα για κτύπημα εκτός φάσης.
• Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-1 Γιάχος. Καλή η διαιτησία.
• ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 Σιδηρόπουλος. Καλή η διαιτησία, αλλά όλες οι κρίσιμες αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ. Και δεν είδε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, σε όντως δύσκολη φάση, με το σκορ 0-1 η, 1-1 αν θυμάμαι καλά.
• Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 Καλογερόπουλος. 45-55.
• ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Γιάχος. 60-40, μίνιμουμ.
• Ηρακλής-ΠΑΟΚ 3-3 Κουκουλάκης. Με πέναλτι (ήταν) υπέρ του ΠΑΟΚ στο 90’, άσχετα αν το έχασε ο Μπερμπάτοφ.
• ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-1 Αρετόπουλος. Με την περιβόητη (έστω δύσκολη) φάση πέναλτι για το 1-0.
• ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-3 Δημητρόπουλος. Το μοναδικό σφύριγμα που δεν πήρε ο ΠΑΟΚ σε όλο τον α΄γύρο, ήταν ένα πέναλτι-χέρι με το σκορ 2-2. Αλλά μετά, στο 3-2, δεν δόθηκε και πέναλτι στον Μπαϊκαρά.
• Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1 Παππάς. Καλή η διαιτησία.
• ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 Σιδηρόπουλος. “Κλασικά” όλες οι κρίσιμες φάσεις (π.χ. πέναλτι για το Αγρίνιο στο 90’) υπέρ του ΠΑΟΚ από τον διαιτητή με καταγωγή την Θεσσαλονίκη.
• Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-3 Δελφάκης. Καλή η διαιτησία.
• ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1 Βάτσιος. Καλή η διαιτησία, αλλά με ευθύνη του επόπτη Ποντίκη μέτρησε το νικητήριο γκολ από οριακή θέση οφσάϊντ.
• Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-0. Καλή η διαιτησία, Αρετόπουλος. Το γκολ του Μπερμπάτοφ στο 90’ ήταν φάουλ από εδώ ως τη Λιβαδειά.
• ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0 Μήτσιος. Γελάνε και τα τρίγωνα Πανοράματος με το πέναλτι!
• Γενικά; Ουδείς "πειράζει" τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Και μέσα στην Τούμπα η κάθε καθοριστική φάση είναι σχεδόν πάντα στην ίδια κατεύθυνση…
============================================
Στο ίδιο μήκος κύματος και η εκπομπή των καρπετοπανούτσων σήμερα, και εσύ φουκαρά ΠΑΟΚτσή περίμενε δεύτερη θέση φέτος...
Επαναλαμβανω, money talks. Ειναι δυνατον καποιος Τριποτετοιος να καταφερνει να κερδιζει διεκδικηση απο το μεγαλο Μπερμπα;
Εγινε μια φορα λαθος, θα φροντισει ο κυρ-Νικος να μην επαναληφθει.
Ειναι προφανες οτι δεν εχουμε δικαιωμα να γκρινιαζουμε για τη διατησια, απο την αλλη ας μην προκαλουμε με τη δεδομεμη αβαντα που φυσιολογικα εχουμε.
Μετα τον διοργανωτη του πρωταθληματος, ποιος περιμενετε να παρει τα περισσοτερα σφυριγματα;
Ειναι προφανες οτι δεν εχουμε δικαιωμα να γκρινιαζουμε για τη διατησια, απο την αλλη ας μην προκαλουμε με τη δεδομεμη αβαντα που φυσιολογικα εχουμε.
Μετα τον διοργανωτη του πρωταθληματος, ποιος περιμενετε να παρει τα περισσοτερα σφυριγματα;
"Κοιμήσου και παρήγγειλα στην Πόλη τα προικιά σου...
δαντέλες και κεντήματα και τα χρυσαφικά σου..."
Αθάνατο παραδοσιακό νανούρισμα των Ελλήνων της Πόλης που το σιγοτραγουδούσε η συχωρεμένη η γιαγιά μου η "Πολίτισσα" στην εγγονή της και αδελφή μου για να την κοιμίσει όταν ήταν μωρό...
Πόσο κρίμα ρε μάγκες που "αλλοτριώνεστε" μέρα με τη μέρα με την πλύση εγκεφάλου που σας υποβάλλουν...
δαντέλες και κεντήματα και τα χρυσαφικά σου..."
Αθάνατο παραδοσιακό νανούρισμα των Ελλήνων της Πόλης που το σιγοτραγουδούσε η συχωρεμένη η γιαγιά μου η "Πολίτισσα" στην εγγονή της και αδελφή μου για να την κοιμίσει όταν ήταν μωρό...
Πόσο κρίμα ρε μάγκες που "αλλοτριώνεστε" μέρα με τη μέρα με την πλύση εγκεφάλου που σας υποβάλλουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 16:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τεράστια αβάντα με τον νου σου
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
εγώ βλέπω ότι είτε ολσεν ήταν, είτε πέναλτι αεκ ήταν, είτε το χθεσινό, τα έχουν (και οι "δικοί μας") σημαία κάθε φορά. ενώ κάτι χέρια κτλ φέτος έχουν περάσει στο ντούκου...
ηθελέστα και παθέστα λεω εγώ...
ηθελέστα και παθέστα λεω εγώ...
με τον κυρ νικο εχεις καποιο θεμα και το επαναλαμβανεις σε καθε δευτερη προταση σου ? πες μας να ξερουμε και εμεις τι θεμα εχεις γιατι σε μας απευθηνεσε και οχι στον κυρ νικο....ABOLEYTOI έγραψε:Επαναλαμβανω, money talks. Ειναι δυνατον καποιος Τριποτετοιος να καταφερνει να κερδιζει διεκδικηση απο το μεγαλο Μπερμπα;
Καρκίν@ και στους 2.paok87 έγραψε: Μοιρώτσος (βάζελος), Μιαούλης (κούλα)
Τηλ.: 210 95.79.283-5
Πουτ@ν@ς γι@ςpaok87 έγραψε:Γελάνε και τα τρίγωνα Πανοράματος
π@υστ@δερφές του ελέουςpaok87 έγραψε: Στο ίδιο μήκος κύματος και η εκπομπή των καρπετοπανούτσων σήμερα, και εσύ φουκαρά ΠΑΟΚτσή περίμενε δεύτερη θέση φέτος...
- paokovios1974
Μια μερα θα τα θυμομαστε ολα αυτα και θα γελαμε.
είναι new entry για αυτό τον λιβανίζω eorptol.
Επίσης έχουμε παράδοση με το όνομα. Θα ήθελα να βγαίνει αυτός στα ράδια αντί για τον συνονόματο.
Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί φοβόμαστε να δεχτούμε και να απαιτήσουμε την αλήθεια του Νικολακό (νάτος πάλι ο Νίκος). Να βγούμε και να πούμε καλά τα λες, σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχει ο διοργανωτής (ξέρετε ότι το σχεδιασμό του μαστραπά της σούπερλιγκ έχει αναλάβει ο ΟΣΦΠ;) και από τις υπόλοιπες ομάδες αυτός που δικαιούται το κάτι παραπάνω είναι ο ΠΑΟΚ.
Η φυσική κατάληξη θα είναι ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ο διοργανωτής προσφέρει αυτή τη θέση, ο ΠΑΟΚ τη θέλει και διαθέτει τα μέσα για να την κατακτήσει.
Η επανάληψη από το Νικολακό της προπαγάνδας με στόχο τον ΠΑΟΚ το μόνο που καταφέρνει είναι να παγιώσει στο μυαλό της φίλαθλης γνώμης ότι αυτό που περιγράφει είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Επίσης έχουμε παράδοση με το όνομα. Θα ήθελα να βγαίνει αυτός στα ράδια αντί για τον συνονόματο.
Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί φοβόμαστε να δεχτούμε και να απαιτήσουμε την αλήθεια του Νικολακό (νάτος πάλι ο Νίκος). Να βγούμε και να πούμε καλά τα λες, σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχει ο διοργανωτής (ξέρετε ότι το σχεδιασμό του μαστραπά της σούπερλιγκ έχει αναλάβει ο ΟΣΦΠ;) και από τις υπόλοιπες ομάδες αυτός που δικαιούται το κάτι παραπάνω είναι ο ΠΑΟΚ.
Η φυσική κατάληξη θα είναι ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ο διοργανωτής προσφέρει αυτή τη θέση, ο ΠΑΟΚ τη θέλει και διαθέτει τα μέσα για να την κατακτήσει.
Η επανάληψη από το Νικολακό της προπαγάνδας με στόχο τον ΠΑΟΚ το μόνο που καταφέρνει είναι να παγιώσει στο μυαλό της φίλαθλης γνώμης ότι αυτό που περιγράφει είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Κι αυτά που μας τσαμπουνάς εσύ εντελώς...ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...για Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗ... 

-
Δυστιχός όλα στη ζωή δεν είναι ασπρομαύρα . Η διαιτησία πέρυσι ήταν οι χειρότερη τον τελευταίων ετών (κατά σύμπτωση τη προηγούμενη χρονιά ένας παίκτης του γαυρου σοριάζεται στο έδαφος .... δεν ξαναπαίζει ποδόσφαιρο και η ομάδα του μέχρι εκείνη την περίοδο ενώ ήταν πρώτη κάνει σερύ 7 με 8 ήττες ) συμπτωματικά το καλοκαίρι πουλάνε και αλλάζουν τι μισή ομάδα ...... Την επόμενη χρονιά(περυσι) επειδή προφανός φοβούνται μην ξανασυμβεί το γεγονός σέρνονται διακόπτουν το πρωτάθλημα 2 φορές επειδή μια ομάδα πετάει και τους διασύρει . Η διαιτησία σύχαμα μια ομάδα ενώ αποχωρεί από το πρωτάθλημα (οφη) ξαναπαίζει παράνομα ..... Σαν ΠΑΟΚ ΜΟΎΓΚΑ δεν κάνεις τπτ , ενώ είσαι Νο 48 στην ευρώπη με μέτρια πορεία είσαι διπλή απειλή για τα συμφέροντα του χοντρού και μπορεί να πας τσαμπιονσ λιγκ και 8α παίξεις με αδύναμο αντίπαλο-οπότε σε πηδανε κανονικα και βγαίνεις τελευταιος.
Κάνεις το θαύμα αλλα στους ομίλους δεν υπάρχεις εμφανίζεσαι μόλις αποκλίεσαι (κατρακύλισες 30 θέσεις - άρα αν προκριθείς παίζεις με ισχυρό)ενώ μέχρι τότε σε πήγαινε πίπα κόλο η διαιτησία τώρα δεν είναι τόσο εξόφθαλμα άδικη ....
Το κοράκι σφυράει για το γαύρο μάλλον για τα λεφτά και της δεύτερης θέσης του τσου λου να παν στον γαύρο.
Κάνεις το θαύμα αλλα στους ομίλους δεν υπάρχεις εμφανίζεσαι μόλις αποκλίεσαι (κατρακύλισες 30 θέσεις - άρα αν προκριθείς παίζεις με ισχυρό)ενώ μέχρι τότε σε πήγαινε πίπα κόλο η διαιτησία τώρα δεν είναι τόσο εξόφθαλμα άδικη ....
Το κοράκι σφυράει για το γαύρο μάλλον για τα λεφτά και της δεύτερης θέσης του τσου λου να παν στον γαύρο.