Dinos_Liverpool έγραψε:Άρα, Νικολή, διαφωνούμε και σε άλλο ένα θέμα. Εγώ δεν κοιτώ στατιστικές, βλέπω την εικόνα του αγώνα με τα δικά μου μάτια. Και χθες όχι μόνο δεν παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν κάκιστοι... μαρτύριο το να βλέπεις τέτοιο παιχνίδι!
Μήπως "κατάφερες" να δεις το Πάνθραξ-βάζελος; Εγώ το έκανα (χαρά στο κουράγιο μου δηλαδή)!!!
Ξέρεις τι είδα Ντίνο μου; Ένα "σκορποχώρι" απέναντι σε μία ομάδα Β' εθνικής να προσπαθεί να μείνει όρθιο...Ποιοι;
Αυτοί που έχουν και 8 λιγότερα παιχνίδια από εμένα αφού αποκλείστηκαν μετά από 4 ευρωπαϊκούς αγώνες ενώ εγώ μετά από 12...
Αυτοί που είναι 3 βαθμούς πάνω από εμένα τον "ευνοημένο" στην βαθμολογία της σούπερ λίγδας, μιας και ακόμα να τους "τελειώσουνε" μετά τα εγκλήματα τους πριν το ματς με τον π@υστόγαυρο...
Αυτοί που τους εξευτέλισα στην Τούμπα έχοντας τους "ευκολάκι" 3-0 στο ημίχρονο...
Αυτοί που πριν μία εβδομάδα "συμμάχησαν" με τον "αιώνιο αντίπαλο" τους (έναν από τους μεγαλύτερους συνεταίρους τους στο παιχνίδι της βρόμας και της δυσωδίας 45 χρόνια τώρα λέω εγώ) υπογράφοντας συμβόλαιο με την καθ όλα εξαρτώμενη, βρόμικη και αμαρτωλή νόβα, μήπως και σωθούν οικονομικά!!!
Κι όμως οι "φωνές" εκεί ακούγονται μόνο για την συνεχιζόμενη αδικία προς τη σιχαμένη ομαδούλα τους...Σου λέει κάτι αυτό μήπως;
Τελικά..."ΓΕΙΑΣΑ ΡΕ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΕ"...ΓΡΑΦΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ...
Υ.Γ. Παρακαλώ από τους moderators να το μεταφέρουν στα "σχόλια για την κεντρική" ή στο "προβλήματα και λύσεις για το forum"...Όπου το θεωρούν πιο...ταιριαστό...