Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

mvp

Όλσεν
3
3%
Κων/νίδης
3
3%
Μαλεζάς
1
1%
Τζαβέλλας
25
26%
Λέοβατς
2
2%
Τζιόλης
1
1%
Τσιμιροτ
21
22%
Πέλκας
1
1%
Μυστακίδης
6
6%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
1
1%
Σκόνδρας
2
2%
Μελισσας
22
23%
Μπερμπάτοφ
5
5%

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ spyretto νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα! Μέχρι και ο ίδιος ο Γιώργος έδωσε την δική του εξήγηση..
Εμείς γιατί το συνεχίζουμε? Κρατάμε τους 3 βαθμούς και προχωράμε..
Εμένα προσωπικά με στεναχώρησαν αρκετά μηνύματα που διάβασα εδώ στο φόρουμ!
Είναι δυνατόν να καθόμαστε και να μιλάμε ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη φάση?
Αν θες την δικιά μου ταπεινή γνώμη! ΝΑΙ ήταν πέναλτι.
Το κέρδισε το Τζαβ έξυπνα μιας και είδε τον αμυντικό να κάνει λάθος κίνηση που κατά 90% αν πέσεις θα το κερδίσεις!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Θέλει και στρατηγική.
Παίχτες παγκοσμίου κλάσης έχουν κερδίσει ανάλογα πέναλτι!
Αλλά ναι, αφού, αφού ... εμείς είμαστε ΠΑΟΚ αφού και δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια ατοπήματα! :o :shock:
Φιλικά και ΠΑΟΚτσίδικα! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Υπάρχει ακόμα κανείς που θεωρεί το πέναλτυ που πήρε ο Τζαβέλλας "πεναλτάρα;"
Η μήπως βουτάρα;
Γιατί αν αυτό ήταν πεναλτάρα τότε και αυτά που παίρνει ο γάβρος πεναλτάρες είναι.
Είναι ολόιδιο μ αυτό που σφυρίχτηκε κατά του Σκόνδρα όταν γλίστρησε και προσπαθώντας να σηκωθεί "παρέσυρε" τον αντίπαλο φίλε μου spyretto...Τότε δεν σε θυμάμαι να διαμαρτυρήθηκες ΚΑΘΟΛΟΥ :oops: !!! Τώρα τι έγινε δηλαδή; Μήπως στεναχωρέθηκες και ντράπηκες κι εσύ που το έβαλε ο Αθανασιάδης; Εεεεεεε;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 14:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

K_geo έγραψε:Επίσης,

το τόπικ θα παραμείνει ανοιχτό για άλλες δυο ημέρες καθώς δεν έχουμε άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις και άρα δεν υπάρχει κάποιος λόγος...βιασύνης...
εισαι σιγουρος; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντα ειμαι σίγουρος. :lol: :lol: :roll:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άρα, Νικολή, διαφωνούμε και σε άλλο ένα θέμα. Εγώ δεν κοιτώ στατιστικές, βλέπω την εικόνα του αγώνα με τα δικά μου μάτια. Και χθες όχι μόνο δεν παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν κάκιστοι... μαρτύριο το να βλέπεις τέτοιο παιχνίδι!

Αυτό για τη ρητορική τεχνική, που είπες, μάλλον δεν με αφορά, διότι δεν δόμησα κάποιο επιχείρημα σε αυτό που είπα. Είπα ότι δεν είδα κανένα πέναλτι. Εσύ βλέπεις πέναλτι, άρα διαφωνούμε και τέλος. Ούτε ρητορικές τεχνικές, ούτε τίποτα. Δεν μπορώ να σε πείσω, φυσικά, ούτε εσύ εμένα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εικόνα
:roll: :roll: :roll: :roll:

Ντινο εκεινος ο XXXXXXXlarge που εβριζε χθες τον Τουντορα επειδη παιζει 3-5-2 :shock: φιλαρακι σου ητανε? :lol:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

spyretto έγραψε:Υπάρχει ακόμα κανείς που θεωρεί το πέναλτυ που πήρε ο Τζαβέλλας "πεναλτάρα;"
Η μήπως βουτάρα;
Γιατί αν αυτό ήταν πεναλτάρα τότε και αυτά που παίρνει ο γάβρος πεναλτάρες είναι.
Επειδη αναφερεσαι (και) σε μενα,που χρησιμοποιησα αυτη την εκφραση χθες,το ξαναλεω και σημερα.Εγω που ημουν στην 6 το ειδα πεναλταρα στα 10 μετρα.Το ιδιο κι οι άλλοι διπλα μου.

Εσυ που το ειδες απ το βιντεο , κι εκανες την αναλυση της φασης πες οτι δεν ηταν πεναλτι και δεν επρεπε να κερδισει ο ΠΑΟΚ.

Για την συγκριση των πεναλτι ΠΑΟΚ και γαυρου που ατυχως κανεις ,σε παραπεμπω στο κειμενο του Αρκαδοποντιου στην κεντρικη ,με το οποιο συμφωνω απολυτα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε: Επί Σάντος κερδίζαμε 1-0 με χειρότερη μπάλα πολλές φορές και με Λίνο/Κοντρέρας/Γκαρσία/Βιερίνια/Μουσλίμοβιτς/'Ιβιτς/Σορλέν.Αλλά εκεί ήταν ο καθηγητής (που του πήρε 3 χρόνια βεβαίως για να παίξει λίγο ποδόσφαιρο) που ήταν μαέστρος στην άμυνα.Χθες είδατε να απειληθήκαμε πολλές φορές;Γιατί εγώ δεν είδα τίποτα.
επειδη το χεις πει καμια 10αρια φορες αυτο το παραπανω με ελαφρα τη καρδια,να σου πω οτι η ομαδα του σαντος
πρωτον επαιζε ποδοσφαιρο πολυ υψηλου επιπεδου (ποδοσφαιρο...οχι μπαλα) η οποια εκανε πορεια πρωταθλητισμου απο την πρωτη του ουσιαστικα χρονια με μπαλαφες,δαρλες και αραμπατζιδες
και δευτερον οτι εκεινη η ομαδα επαιζε σε ενα πρωταθλημα που ακομα και το πανιωνακι ειχαν κατι ρεκομπες,εστογιανο και κουορτζιδες. αν επαιζε στο σημερινο ελληνικο πρωταθλημα θα επαιρνε αηττητη το πρωταθλημα (και με διαιτησια φαταουλ)

υγ πολλοι λενε για το οφ σαιντ στον μακ ή για την φαση με ολη την ομαδα των χανιων οφ σαιντ.
βεβαια υπαρχει και μια φαση οπου κοβει παικτη των χανιων με οφ σαιντ ο οποιος καλυπτεται τουλαχιστον 10 μετρα.

ολες οι φασεις εγιναν απο τον ιδιο εποπτη οπου ηταν εμφανες οτι ηταν αχρηστος και οχι βαλτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 21 Δεκ 2015, 14:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lostre

Δημοσίευση από lostre »

Λοιπόν τον αγώνα τον άκουγα στο ραδιόφωνο α πο
τον σούπερ αποκαλυπτικό σούπερ αμερόληπτο ,όλα τα
σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Κόλκα ευστροφία και χάρη πακέτο 2 σε 1.
Και λεεί το λοιπόν ο Σταυρακής μουφά το πέναλτι ε λέω
αφού το λεεί θα πρέπει να βγάζει μάτια μεχρίς που το είδα στην ΤV.
Πάνω στην ροή του αγώνα και
από την θέση που είχε ο διαιτητής ηταν mars πέναλτι end of story κομμένες οι
συζητήσεις και οι αναλύσεις έλεος όχι άλλο κάρβουνο .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τους μπαλαφες και τους αραμπατζηδες θυμασαι μονο..
Τους κοντρερες,βιειρινιες,γκαρσια,μουσλι,βερον,μαρκαντωνη,κονσεισαο, βιτολο,ιβιτς τους ξεχνας(μιλαμε για την δευτερη χρονια στον παγκο) γιατι την πρωτη δε βλεπαμε τιποτα(λογικο με αυτους που ειχαμε)...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

sourmenetes έγραψε:Τους μπαλαφες και τους αραμπατζηδες θυμασαι μονο..
Τους κοντρερες,βιειρινιες,γκαρσια,μουσλι,βερον,μαρκαντωνη,κονσεισαο, βιτολο τους ξεχνας(μιλαμε για την δευτερη χρονια στον παγκο) γιατι την πρωτη δε βλεπαμε τιποτα(λογικο με αυτους που ειχαμε)...
η ομαδα την δευτερη χρονια σαντος (πρωτη κατ ουσια) επαιζε με παικτες οπως ο βερον (ολοι ειδαμε το ταβανι του και που κατεληξε ), ο μπακγιοκο που ηταν και ο πρωτο σκορερ μας :lol: ,ο αναστασκος (ο οποιος ηταν δευτερος σκορερ μας) ο 23χρονος μαλεζας,ο σναουτσερ,ο μπαλαφας (ο οποιος ειχε περισσοτερες συμμετοχες απο τον γκαρσια),ο λακης, ο σβουρας,ο δαρλας, ο αραμπατζης κ.α

κανενας βιτολο που γραφεις,ενας μαρκαντωνης ο οποιος επαιξε ελαχστα και καποιοι λινο,σορλεν που ηρθαν στην μεση της σεζον.

αστο μην συγκρινεις
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Σαντος ειχε προσωπικοτητες που δεν υπαρχουν σημερα στην ομαδα,η σημερινη ομαδα εχει νιατα και ταλεντο απλα της λειπουν 1-2 μεγαλοι ποδοσφαιριστες που μαζι με τον βουλγαρο θα την παρουν στις πλατες τους.
Η ελλαδα τοτε ηταν πιο θελκτικη και μαζι και το ελληνικο πρωταθλημα.
Τωρα που εχουμε λεφτα δεν ερχονται μεγαλοι παιχτες και αυτοι που ερχονται,ερχονται μονο για τα λεφτα.
Πως να δεθει ο ξενος με τον ΠΑΟΚ και να μην σκεφτετε μισθοφορικα οταν παιζει σε αδειες εξεδρες και ακουει γιουχαισματα;
Τοτε που η τουμπα κοχλαζε γινοσουν ΠΑΟΚ και να μην ηθελες.
Γενικα μιλαμε για καταρα,με λιγα λογια η ιστορια του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Άρα, Νικολή, διαφωνούμε και σε άλλο ένα θέμα. Εγώ δεν κοιτώ στατιστικές, βλέπω την εικόνα του αγώνα με τα δικά μου μάτια. Και χθες όχι μόνο δεν παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν κάκιστοι... μαρτύριο το να βλέπεις τέτοιο παιχνίδι!

Μήπως "κατάφερες" να δεις το Πάνθραξ-βάζελος; Εγώ το έκανα (χαρά στο κουράγιο μου δηλαδή)!!!

Ξέρεις τι είδα Ντίνο μου; Ένα "σκορποχώρι" απέναντι σε μία ομάδα Β' εθνικής να προσπαθεί να μείνει όρθιο...Ποιοι;

Αυτοί που έχουν και 8 λιγότερα παιχνίδια από εμένα αφού αποκλείστηκαν μετά από 4 ευρωπαϊκούς αγώνες ενώ εγώ μετά από 12...

Αυτοί που είναι 3 βαθμούς πάνω από εμένα τον "ευνοημένο" στην βαθμολογία της σούπερ λίγδας, μιας και ακόμα να τους "τελειώσουνε" μετά τα εγκλήματα τους πριν το ματς με τον π@υστόγαυρο...

Αυτοί που τους εξευτέλισα στην Τούμπα έχοντας τους "ευκολάκι" 3-0 στο ημίχρονο...

Αυτοί που πριν μία εβδομάδα "συμμάχησαν" με τον "αιώνιο αντίπαλο" τους (έναν από τους μεγαλύτερους συνεταίρους τους στο παιχνίδι της βρόμας και της δυσωδίας 45 χρόνια τώρα λέω εγώ) υπογράφοντας συμβόλαιο με την καθ όλα εξαρτώμενη, βρόμικη και αμαρτωλή νόβα, μήπως και σωθούν οικονομικά!!!

Κι όμως οι "φωνές" εκεί ακούγονται μόνο για την συνεχιζόμενη αδικία προς τη σιχαμένη ομαδούλα τους...Σου λέει κάτι αυτό μήπως;

Τελικά..."ΓΕΙΑΣΑ ΡΕ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΕ"...ΓΡΑΦΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ...

Υ.Γ. Παρακαλώ από τους moderators να το μεταφέρουν στα "σχόλια για την κεντρική" ή στο "προβλήματα και λύσεις για το forum"...Όπου το θεωρούν πιο...ταιριαστό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 15:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

μπανε συμφωνω σε ολα εκτος απο την πρωτη προταση.
ακομα και τωρα ο ΠΑΟΚ ειναι ισως η ομαδα με τις μεγαλυτερες προσωπικοτητες
μπερμπα-κοστα-τζιολης...ακομα ακομα και οι τζαβελλας και κλαους

απλα λειπει ο αρχιμαστορας,λειπει αυτος που θα παρει το 110% απο τους παικτες και θα δημιουργησει μια ομαδα με ξεκαθαρο πλανο

θελουμε δεν θελουμε το Α και το Ω σε μια ομαδα ειναι ο προπονητης ακομα και αν αυτη ειναι ομαδα βολει
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επικοινωνιακά, ενημερωτικά και σε θέματα αντίληψης λειτουργίας ελληνικού ποδοσφαίρου είμαστε 30 χρόνια πίσω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”