Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από joshua »

eorptol έγραψε:
joshua έγραψε:Μετα το παραδειγμα της γιουβεντους του κοντε ηρθε και το παραδειγμα της ατλετικο του σιμεονε...
Απάντηση ποδοσφαιρική

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Αφηνω τις ποδοσφαιρικες απαντησεις για σενα ρε eorptol,το φορουμ ειναι γεματο απο τετοιες αλωστε τι θα μπορουσα να προσθεσω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Ρε Τουντορ σταματα τις μ@@@@@ς γιατι αρχισε παλι τα σεντονια ο αλλος.Λυπησου μας.

Josh 12 σελιδες μονο γκρινια.Μετα παραπονιεσαι για τους χαρακτηρισμους . ;)
Δεν μπορεί κάτι αισιόδοξο θα έχει μια προτασουλα ;μέχρι και τον σαντος θυμήθηκε αλλά δεν μας είπε τι θα πάθαινε τον πρώτο χρόνο ο σαντος αν δεν είχε στήριξη. ...Όχι σαν αυτήν που δίνει στους Αρνεσεν τουντορ αυτός. ....

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:
eorptol έγραψε:
joshua έγραψε:Μετα το παραδειγμα της γιουβεντους του κοντε ηρθε και το παραδειγμα της ατλετικο του σιμεονε...
Απάντηση ποδοσφαιρική

Αφηνω τις ποδοσφαιρικες απαντησεις για σενα ρε eorptol,το φορουμ ειναι γεματο απο τετοιες αλωστε τι θα μπορουσα να προσθεσω.
Εγώ είμαι αμπαλος και το παραδέχομαι λέω κάτι χωρίς να ξέρω όλες τις παραμέτρους και χωρίς να έχω τις γνώσεις. ...εσύ από το καλοκαίρι έβγαλες άχρηστες όλες τις επιλογές Αρνεσεν από τον δεύτερο μήνα. ...μέχρι και σαντος θυμήθηκες αλλά μόνο αυτά που σε βολεύουν ξέχασες την πρώτη του χρονιά. .....

Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δε γίνεται σε μια ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες (έναρξη προετοιμασίας από τον ιούνιο, μια ολόκληρη εντακάδα παικτών κάποιοι από τους οποίους δε μιλούν ούτε καν αγγλικά, νεος προπονητής, νέο σύστημα, νέος τεχνικός διευθυντής κλπ κλπ) να περιμένεις άμμεσα αποτελέσματα. Κανείς δεν είπε οτι είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας αυτή τη στιγμή, ΟΜΩΣ όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε μπροστά στην καταστροφή όπως το παρουσιάζετε κάποιοι. Η ομάδα ακόμη κ μαυτην την κακή εικόνα που παρουσιάζει είναι εντός στόχων. Και άλλωστε ο στόχος που θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου για τη φετινή χρονιά να έχει, δεν είναι άλλος από το να ετοιμαστει για να μπορέσει με μια δυο προσθήκες από το καλοκαίρι να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Αλλά για όνομα, μια φορά ας αφήσουμε την ίδια ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ κάθε καλοκαίρι να τους ξηλώνουμε όλους και να πάμε από την αρχή.

Δηλαδή στο πρόσωπο του τούντορ δεν είναι οτι βλέπω κάτι το συνταρακτικό, απλώς πιστεύω οτι το να κρατάς τον ίδιο προπονητή (ακόμη κ όταν έχει αποτύχει), είναι μια ριζοσπαστική ενέργεια, που δε μπορεί κάποτε θα αποδώσει. Εμείς αντιθέτως κάθε καλοκαίρι (μην πω κάθε μάρτιο) μηδενίζουμε το κοντέρ. Δοκιμάσαμε μπόλονι, άχρηστος. Δοκιμάσαμε δώνη, άχρηστος. Δοκιμάσαμε στέφενς, άχρηστος. Δοκιμάσαμε αναστασιάδη, άχρηστος. Ε την ίδια από οτι φαίνεται κατάληξη θα έχει κ ο τούντορ. Δηλαδή όλοι είναι άχρηστοι και θα πρέπει να συνεχίσουμε τις εναλλαγές προπονητών ν μέχρι να βρεθεί κάποιος που προφανώς θα πρέπει να έχει ένα μαγικό ραβδί και να κάνει την ομάδα μέσα σε δυο τρεις μηνες το πολύ να πετάει.

Το χω γράψει κατά καιρους, κάποιοι ισως να μην το πιστέυουν, αλλά είναι ξεκάθαρο οτι η ομάδα αυτή δεν υστερεί ποιοτικά. Μπορει να μην είναι η ομαδα που ονειρευόμαστε, αλλα για να γινει η ομαδα που ονειρευομαστε, πρεπει πρωτα να υπαρξουν και τιτλοι, συμμετοχη στο τσαμπιονς ληγκ, σολντ αουτ στο γηπεδο, πωλησεις κλπ κλπ. Για την ωρα και με ολα τα παραπανω να μην υπαρχουν, το ροστερ ποιοτικα ειναι το δευτερο καλυτερο του πρωταθληματος, ασχετα που δεν αποδιδει. Εκει ειναι το μυστικο, να κανεις τους παικτες να αποδιδουν τη μπαλα που μπορουν, οχι να τους διωξεις και να φερεις αλλους, που κατα πασα πιθανοτητα παλι δε θα καταφερουν να αποδωσουν. Για παραδειγμα, τοση κουβεντα εγινε τον προηγουμενο καιρο για τον τσιμιροτ και το οτι θα επρεπε να παιζει αυτος αντι των τζιολη κ κατσε. Εγω το παω και στοιχημα, οτι αν αυτη η κατασταση παραμεινει και εξακολουθησουν να αλλαζουν οι προπονητες και οι παικτες, σε ενα χρονο απο τωρα θα λεμε για το ποσο στασιμος εχει μεινει ο τσιμιροτ!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ιγκορ μου τα αρδ σκύλιασαν παλι με την πάρτη σου,παίζεις μπάλα και δεν παίρνεις αποτελέσματα είσαι αφελής και άπειρος ,παίζεις κυνικοτατα και παίρνεις το αποτέλεσμα δεν παρουσιάζεις θέαμα και δεν χτίζεις και δεν δουλειυεις την ομάδα,διάλεξε τι είσαι απο τα δυο :lol: .Στα όρια της σχιζοφρένειας η κατασταση
Philosopher_23

Δημοσίευση από Philosopher_23 »

Τελικά ο γαύρος μια χαρά το έχει καταφέρει να μας διασπάει....

Δυο λόγια για προπονητή, φόρμα ομάδας κ μερικές γενικές διατυπώσεις για το παραπάνω σχόλιο.

1) Το ποδόσφαιρο δεν είναι σκάκι! Δεν κερδίζει ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος. Ακόμα κ στο στοίχημα εκατοντάδες ματς σπάνε από γκίνια, λάθος επιλογές προπονητών κ παιχτών. Αν θέλετε να κερδίζετε συνέχεια ξέρετε ποια ομάδα να στηρίξετε ή αλλιώς κανένα προ να περναέι κ η ώρα σας πιο ευχάριστα....
Ναι δεν παίζουμε μπαλάρα τον τελευταίο καιρό, ναι η ομάδα δεν "πατάει" τον αντίπαλο όπως τα πρώτα ματς της σεζόν, ναι δεν κάνουμε 30 τελικές ανά παιχνίδι.
ΑΛΛΑ
Ο "πανάξιος" πρωταθλητής της χώρας μας χρειάστηκε 10 πέναλτι μέχρι τώρα για να πάρει τα ματσάκια & αβέρτα ευνοϊκά σφυρίγματα.
Σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, εκτός Ελλάδας κ γαύρου, όλες οι ομάδες έχουν καλές πιθανότητες να πάρουν ένα χ ή ακόμα κ το ματς απέναντι ακόμα κ σε μεγαθήρια. Π.χ. μόνο φέτος η Σαουσόλο τη Γιούβε, προχθές η Γουότφορντ τη Λίβερπουλ (3 σερί ήττες ο Κλοπ), η Θέλτα τη Μπάρτσα, ακόμα κ η Λέστερ είναι πρώτη κ η Τσέλσι κοντεύει να πέσει κ πόσα ακόμα αμέτρητα παραδείγματα.
Θεωρώ σωστότατη τη γενίκευση του Τούντορ που προσπαθεί να μας μάθει 5 πράγματα ποδοσφαιρικά για τις ομάδες. Η ίδια μπάρτσα άρπαξε 4 φέτος στο σουπέρ καπ απο τη Μπιλμπάο κ 2 μήνες μετά πέταξε 4 στη ρεάλ....
Με αφορμή λοιπόν αυτό όλες οι κασσάνδρες περί κακού φορμαρίσματος ομάδας, ας αναλογιστούν ΠΟΙΟι ήταν στην ομάδα τον Ιούνη που ξεκίνησε η προετοιμασία, ΠΟΙΟΙ είναι τώρα στην ομάδα, ΠΟΣΟ έχουμε παρεκλίνει από τους στόχους μας, κ πόσο άσχημα παίζουμε αναλογικά με άλλες ομάδες ανα τον κόσμο, σύμφωνα πάντα με το ρόστερ μας.....
Προφανώς κ ο πλατανιάς δεν έχει την ποιότητα του ρόστερ μας, προφανώς κ ο πλατανιάς δεν έχει την υποχρέωση να πάρει το ματς στην Τούμπα. Η πίεση είναι παντα με τους μεγάλους. Όλα αυτα τα περί μίκρυνε η ομάδα κ λοιπές π@@@ς τα ακούω βερεσέ. Ακόμα κ την κριτική ότι με περνάει η κούλα 4 βαθμούς... Δηλαδή 1 βαθμό στα πλευ οφ... Δηλαδή μια νίκη μέσα στη Τούμπα που άρπαξε 2 κ ήταν για άλλα 4 .....

Αυτά περί φόρμας ομάδας κ μερικές "μπαρούφες" που ακούστηκαν γιατί δεν πατήσαμε το πλατανιά...

2) Προπονητής: Όλοι οι προπονητές είναι άνθρωποι κ όλοι κάνουν λάθη. Θυμάμαι το Γκουαρδιόλα όταν έπαιζε με την Ίντερ του Μουρίνιο (1-0 Καμπ Νου) να βγάζει τον Ιμπρα κ να περνάει τον Κουένκα μέσα. Δεν συζητάω καν για τη παιχτική αξία των δυο τους, δεν θυμάμαι να τον κράζει κανείς όμως που αποκλέιστηκε κ δεν πήγε τελικό μετά. Αυτό σαν παράδειγμα για τον Τούντορ. Προφανώς κ κάνει κάποια λάθη, προφανώς κ έχει κάποιες κακές επιλογές. Άνθρωπος είναι όμως που θέλει να φανεί η δουλειά του κ βλέπει σε 5 μήνες όλη του η προσπάθεια να συναντάει εμπόδια. Τούμπα με 5000 κόσμο κ η μισή να κράζουνε θα ήθελα να ήξερα πόσοι θα ήταν ήρεμοι να κάνουν καλές επιλογές. Ας γεμίσει η Τούμπα, να κοχλάζει με 20000 κόσμο σε όλα τα ματς, να γιουχάρουμε τον αντίπαλο κ να επεφημούμε την ομάδα κ μετά το συζητάμε για ανικανότητα κάθε προπονητή κ κάθε παίχτη. Το γήπεδο δεν είναι μέρος για να ξεσπάσω τα προβλήματα μου με τη γκόμενα, τη γυναίκα, τη δουλειά.... Πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα. Να δώσουμε ώθηση στους παίχτες κ όχι να τους κράξουμε. Χάνει ο μέσσι τετ-α-τετ κ χάνει κ ο κλάους αλλά ο δικός μας είναι παλτό... Αν αγαπάς την ομάδα την στηρίζεις στα έυκολα κ στα δύσκολα. Γιατί καλύτερα να το χάσει με τον πλατανιά κ να το καρφώσει στον τελικό κυπέλλου παρά να του γ@@@@ω την ψυχολογία κ να μην τραβάει ένα δίμηνο μετα...
Επομένως κριτική από τον καναπέ κ το πληκτρολόγιο... Ας ξεπαγιάσουνε όλοι στην Τούμπα κ να ξελαρυγγιαστούνε για την ομάδα κ αν κ τότε δεν παίζει καλά η ομάδα το συζητάμε.

Αυτά για όσους πιστεύουν ότι πρέπει να φύγει για να φέρουμε καλύτερο...

3) Τελικός Μπάρτσα - Ρίβερ. Κατα 90% ο μέσσι βάζει το 1ο γκολ με το χέρι. Ρε τι μ@@@@@ς έπρεπε να το παραδεχτεί κ να στείλει τη μπάλα στα περιστέρια γιατι δεν συναύδει με τα ιδανικά της μπάρτσα... Καλύτερα να μην συγκρίνω τα ιδανικά κ τις ιστορίες (Μπαρτσα-Π.Α.Ο.Κ.) γιατί δεν νομίζω να μας παίρνει...

4) Με αφορμή το σχόλιο περι γαύρου. Κακές διαιτησίες μπορεί να υπάρξουν παντού. Το ότι πηρα κ ένα πέναλτι που σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται πεντακάθαρο (σε καθαρή ροή) δεν με κάνει κατεστημένο. Σκοπός είναι να μην γίνει συνήθεια...

ΞΥΠΝΑΤΕ Κ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Η ΜΠΑΛΑ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΕΣ Κ ΧΑΡΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ......
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ace79grpaok έγραψε:Ιγκορ μου τα αρδ σκύλιασαν παλι με την πάρτη σου,παίζεις μπάλα και δεν παίρνεις αποτελέσματα είσαι αφελής και άπειρος ,παίζεις κυνικοτατα και παίρνεις το αποτέλεσμα δεν παρουσιάζεις θέαμα και δεν χτίζεις και δεν δουλειυεις την ομάδα,διάλεξε τι είσαι απο τα δυο :lol: .Στα όρια της σχιζοφρένειας η κατασταση
Εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη κάντε κάτι με τους ΑΡΔ ρε καρντάσια, γιατί εμείς εδώ στη χαβούζα τους έχουμε τουλάχιστον γραμμένους και φαινόμαστε ψυχραιμότεροι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Τέτοιοι που ειμαστε και οι φίλαθλοι εδω πάνω, τέτοιοι ΑΡΔ μας αξίζουν.

Αφου μας τρώει ο κώλος μας να κράζουμε τον εαυτό μας, Π.Α.Ο.Μ. να το κάνουμε πιο σωστό.
Μ for Mazoha.

#pestenamefate
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

goran το είδα και αν το...δεις, το επεξεργάστηκα. δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, είναι μια άποψη όπως και να έχει. διαφωνώ κάθετα μεν, αλλά... 8-)

για εμένα "ρεπόρτερ" του ΠΑΟΚ με το όνομα τσακαλέας, δεν υπάρχει. αρθογράφος για το μεροκάματο ναι , για τον ΠΑΟΚ όχι.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εβαλα λίγο ράδιο να ακούσω και ο Τούντορ τρώει κράξιμο γιατί λέει οι παίκτες του έκαναν καθυστέρηση με τον Πλατανιά και γιατί είπε ότι ο Πλατανιάς έχει καλή ομάδα.
Δηλαδή ότι και να γίνεται από δω και πέρα θα φταίει ο Τούντορ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

περίμενε γιατί σς καμια εβδομάδα θα αρχίσουν και τον μεγάλο στόχο, τον Άρνεσεν. ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ έστω και ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ τέτοιες ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ εδώ μέσα, πόσο μάλιστα να υποστηρίζονται ένθερμα :shock: :shock: :shock: από κάποιους "δικούς" μας :o :o :o και να παίρνουν μάλιστα και τα εύσημα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry: :cry: K_geo ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΡΕ !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Με τέτοιους ύπουλους τρόπους :shock: :shock: :shock: "αλλοτριώνεται" ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή :shock: :shock: :shock: από τους αλλόθρησκους :o :o :o και μετά εμείς ψάχνουμε να βρούμε "επιστημονικά" τους λόγους; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Μπροστά στα "ορθάνοιχτα" μάτια μας :shock: :shock: :shock: να γίνεται κανονική πλύση εγκεφάλου στους συνοπαδούς μας :shock: :shock: :shock: και μάλιστα μέσα από το ίδιο μας το "σπίτι" :shock: :shock: :shock: κι εμείς να τους το επιτρέπουμε; :shock: :shock: :shock: :o :o :o :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops:

Συγχωρέστε με, αυτό απλά με ξεπερνάει και δεν μπορώ να κάνω ούτε τον "πολιτισμένο" :shock: , ούτε την "πάπια" ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Τον αγώνα κατά της ύπουλης βρωμιάς που διαχέεται μαεστρικά και συγκαλυμμένα ακόμα κι εδώ μέσα εγώ δεν τον παρατάω... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ξυπνήστε ρρραγιάάάδεεεες...Μας κατακλέβουν την ψυχή μας πάνω από 45 χρόνια κι εμείς λέμε ευχαριστώ και ζητάμε συγγνώμη που δεν μας παίρνουν ακόμα και την ζωή...Ξυπνήήήήήστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Συνεχίζουμε... :pano: είμαστε όλοι... :nairepaok: ...αφού...

Υ.Γ. Τούντορ γερά...γ@μα τα μ@υνιά...Είσαι προπονητής του "μπιζίμ" Π.Α.Ο.Κ. και για όσο θα είσαι, εμείς τόσο θα σε στηρίζουμε...Προχώρα μπροστά...Δουλειά με μυαλό και μεράκι κι όχι ξεροκεφαλιά και κολλήματα... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 13:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μλκ μου....

αναβοσβήνουν τα oops, γυρνάνε οι ΠΑΟΚάρες,... κόλησε το pc μου λεμαι... :D :D

goran, όλοι κρίνονται και εκτίθενται φίλε μου.

άλλωστε ο σοφός είπε ότι αν θέλεις να κρίνεις, πρέπει να είσαι έτοιμος και για να κριθείς. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έτοιμος είμαι καρντάση μου...πες του σοφού... :D :opaokara: (μόνο τόσα για να μην ξανακολήσει...το p.c. σου...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Χεστηκα για τους χαρακτηρισμους,εσυ λες 12 σελιδες γκρινιας,εγω λεω ενας ολοκληρωμενος γυρος πικρας,οπως αλωστε ειπε και ο γκρινιαρης ιδιοκτητης σου,εσυ τωρα να στεκεσαι σε μενα και οχι στην ομαδα.Πες μου εσυ τι βλεπεις να λειτουργει καλα στην ομαδα αυτο τον καιρο να επικεντρωθω σε αυτο.Τα διοικητικα με την ελευση Βεζυρτζη και τις σκεψεις για Κουδα; Την επιστροφη των περηφανων γηρατειων; Τα αγωνιστηκα; Βλεπεις κατι να ξεχωριζει; Αντε να πω οτι ο Τσιμιροτ δειχνει καποια ενθαρρυντικα σημαδια ταλεντου,οκ σου φτανει,ξεχναω κατι αλλο;
Αν διαβαζεις ολα τα ποστ θα ειδες οτι κι εγω μεχρι στιγμης καθολου ευχαριστημενος δεν ειμαι ουτε με την πορεια της ομαδας ουτε με τα διοικητικα κλπ.Ψαξτο και θα δεις.Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα βγαινω μετα απο καθε παιχνιδι και θα "ζηταω" (εμεσως πλην σαφως) να "αλλαξει κατι" στο προπονητικο τιμ ή το κεφαλι του Αρνεσεν"που εχει την ευθηνη" στο πιατο.Το ξαναπαμε,κανεις δεν εξασφαλιζει οχι μονο με τα χρηματα του Σαββιδη αλλα και πολυ περισσοτερα (βλεπε Ανζι κλπ κλπ) οτι θα φτιαξει ομαδαρα.Κανεις δεν εξασφαλιζει οτι παιρνοντας τον Φρανκ θα λυσει τα προβληματα της ομαδας του με τη μια.Καλυτερες προοπτικες αγοραζει, οχι σιγουρια.Κι ο Αρνεσεν ειχε αποτυχιες στη καριερα του και φυσικα και θα κανει λαθη κι αυτος και οι συνεργατες του (Τουντορ κλπ).Ολοι ομως οσοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο και παρακολουθουν το τι γινεται στην υπόλοιπη Ευρώπη ξερουν οτι δε μπορει να ξηλωνεις μια ομαδα καθε 9 μηνες και να περιμενεις αποτελέσματα.Πρεπει να τους δωσεις τουλαχιστον το χρονο που ζητησανε (1-2)για να δειξουν το τι μπορουν και τι οχι.

Εσυ εκανες παραπονα για τους χαρακτηρισμους στα Προβληματα για το φορουμ.Εγω απλα εξηγω το γιατι το βλεπουμε ετσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”