31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμενα δεν μ αρέσουν τα πέτσινα αλλα μην παμε στο αλλο άκρο

Καλη η υπερηφάνεια αλλα με όρια
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πήραμε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αν ήταν ή δεν ήταν αλλά ειναι πολυ κακό το τρυπάκι που μπαίνουμε. Εδω έχουν κριθεί τίτλοι και παγκόσμια πρωταθλήματα σε πολυ πιο ξεκάθαρα λάθος σφυρίγματα.

Μην χάνουμε το μέτρο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ασε μας ρε μηλιο

go with the flow και ότι χρειάζεται το λέμε...

η μεγαλύτερη αηδία είναι τα μμε που ¨στηρίζουν".
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

nikolasf έγραψε:Για τελευταία φορά, όποιος παρακολουθεί ΠΑΟΚ θα έχει δει ότι η κλασική κίνηση του Τζαβ για να στρίψει.... και δεν το καταφέρνει εύκολα :mrgreen: :mrgreen: ... είναι να απλώνει το δεξί πόδι μπροστά, να γέρνει πίσω, όπου έχει κόψει την μπάλα, και να προσπαθεί να στρίψει. Αν ήμουν στη θέση του αμυντικού εκεί θα τον περίμενα. Αντίθετα ο αμυντικός, πηγαίνει εκεί που νομίζει ότι θα πάει η μπάλα, όπως αν είχε μπροστά του τον ΜΑΚ... μοιραία ανατρέπει τον Τζαβ....
Τον 'εχω χαρακτηρίσει τσίχλα και σέλφι κατά καιρούς τον έχω κατακράξει, δεν του έχω συγχωρήσει παρελθοντικές μαλακίες και δεν τον εμπιστεύομαι στα αποδητήρια... Αλλά το πέναλτι είναι πέναλτι!!!!
etsi
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Odi έγραψε:
gkey έγραψε:Να είμαστε αντικειμενικοί και όχι με οπαδικά γυαλιά όπως οι γαύροι που κοροϊδεύουμε. ΟΧΙ δεν ήταν πέναλτυ. Βούτηξε και το πήρε.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα της πόλης σου να κερδίζει έτσι Τζαβέλλα. Τίμια και καθαρά θέλουμε, αν όχι ας μην κερδίσουμε ποτέ. Έτσι μάθαμε τον ΠΑΟΚ μας, να αδικείτε και όχι να αδικεί και να κλέβει.

Και παικτικά και σε νοοτροπία πολύ λίγος. Μου αρέσει που λέτε για καλή εμφάνιση, που έκανε μέχρι και κεφαλοκλείδωμα σήμερα. Επίπεδο Β' εθνικής και αν..
Αν ο Τζαβέλας είναι για β εθνική,οι υπόλοιποι είναι για Γ τοπικό.

Μήπως να βγάλεις τα οπαδικά γυαλιά στην κρίση σου για τον παίκτη;

Γκολ με τον Πανιώνιο,ασσίστ με την Λειβαδιά και πέναλτι σήμερα.

9 βαθμούς έδωσε κ ας πήραμε 7.Αλλά υποθέτω εσύ χάρηκες με το ακυρωμένο γκολ του Μπερμπάτοφ γιατί έμαθες τον ΠΑΟΚ να αδικείται.

4 off side,τα δυο φάτσα με την εστία και ένα πέναλτι δεν μας έδωσε σήμερα.Ενημερωτικά.
Αμήν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο στον Τζαβέλλα! Ο καλύτερος του ΠΑΟΚ σήμερα και ο μόνος λόγος που κερδίσαμε. Το πέναλτυ εμένα μου φάνηκε καθαρό.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μπράβο και από μένα Γιώργαρε! MVP σήμερα...
Συνέχισε να μας δίνεις βαθμούς και ελπίζω να μην βλέπεις τι γράφουμε στο φόρουμ!
Άσε μας εμάς στην τρέλα μας.... :mrgreen: :lol:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Πέναλτι δεν υπήρχε.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εννοείς ότι ο διατητής αποφάσισε διαφορετικά από ότι θα αποφάσιζες εσύ αν ήσουν διατητής.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εδω ο ιδιος ο Τζαβελλας ειπε ουσιαστικα οτι δεν ειναι πεναλτυ καποιοι ακομα επιμενουν.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

aquila έγραψε:Το να παραδεχόμαστε οτι το πέναλτι ηταν μούφα το επικροτώ αλλα το να κατηγορούμε τον Τζαβέλα που το κέρδισε νομιζω ειναι υπερβάλλοντας ζήλος. Σημερα ηταν απο τους καλύτερους κι ακομη και τις καμινάδες τις εκανε γιατι ολοι στο κέντρο πλην τσιμιροτ ηταν ανύπαρκτοι.
Αυτό.
Εγώ δεν βλέπω πέναλτι, από την άλλη δεν βλέπω ούτε «βουτιά», σαν τη προχτεσινή του Βουτούνη. Όπως πατάει είναι δύσκολο να μείνει όρθιος, αλλά δεν οφείλεται η πτώση του στην επαφή με τον αμυντικό. Αμυντικά τα πήγε καλά, επιθετικά έκανε την ενέργεια που οδήγησε στο πέναλτι, αν έπαιζε λίγο σωστά και τον Κροάτη μπροστά του, θα ήταν μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Για να λέμε την αλήθεια πάντως, αν δεις τη φάση χωρίς ριπλέι, λες πεναλτάρα...Η μεγάλη πλειοψηφία θα το έδινε χαλαρά. Είναι τόσο θεατρικός ο τρόπος που πέφτει που πραγματικά δείχνει ταλέντο!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Εδω ο ιδιος ο Τζαβελλας ειπε ουσιαστικα οτι δεν ειναι πεναλτυ καποιοι ακομα επιμενουν.
ουσιαστικά λέει ότι ήταν, αλλά ότι:

α)δεν βούτηξε όπως πχ ο μήλιος λέει
β)δεν του το "έκανε" αλλά το ¨κέρδισε" αναζητώντας την επαφή στην λαθος κίνηση του αμυντικού.

το να αναζητάς το λάθος του αμυντικού ακόμα και όταν εχει να κάνει με την εφαρμογή κανόνων δεν ειναι κατι μεμπτο, αλλά μέρος του παιχνιδιού.
Προσπάθησαν να προστατεύσω τη μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι 100%. Δεν είχα πρόθεση να πέσω, όπως στη Λιβαδειά μίλησαν για 50-50 στη φάση του γκολ του Μπερμπάτοφ, το ίδιο συνέβη και σήμερα. Δεν είχα πρόθεση, εφόσον ήμουν στην περιοχή θεώρησα σωστό να περιμένω να με βρει ο αντίπαλος. Μπορούσε να το δώσει, μπορούσε και όχι. Ευτυχώς το έδωσε και κερδίσαμε
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Γιατί κρίμα, ρε συ abg;

Αυτή είναι η γνώμη μου όσες φορές και να το είδα ξανά και ξανά και το βράδυ. Το εκβίασε μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Άλλο αυτό και άλλο η προσφορά του χθες και φέτος εν γένει, που είναι πάρα πολύ μεγάλη. Μην τα συγχέουμε τα πράγματα. Εγώ καταφέρθηκα κατά της συγκεκριμένης του ενέργειας και μόνο.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ο Τζαβέλας φέτος είναι σταθερά στους 3 καλύτερους παιχτες μας. Δίνει βαθμούς, κάτι που δεν κανουν τα...." βαριά" χαρτιά μας.εγώ για αυτό του λέω ενα μεγαλο ΜΠΡΆΒΟ, ειδικα μετα απο τα όσα ακούει να του σουρνουμε εμείς οι οπαδοί της ομάδας του, απο την ημερα που ήρθε σχεδόν.
Για το πέναλτυ τώρα... συμφωνώ μαζί του. Δίνεται και δεν δίνεται. Απλα είμαστε ασυνήθιστοι στο να περνούμε τέτοια πέναλτι... εννοώ πέναλτι 50-50 που μας φαίνεται " παρα φύση"!! Το να βλέπεις οτι ο αμυντικός θα σε βρει και εσύ να το επιδιώξεις αυτό ΔΕΝ είναι μεμπτό. Ας ηταν προσεκτικός, ας μάζευε τα πόδια του, ας μην έκανε τάκλιν.... εγώ δεν είδα καμια ΒΟΥΤΙΆ ΤΥΠΟΥ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ, οπως την εκτελεσε αψογα πριν 2 αγωνιστικες στην κομοτηνη. απο εκει και περα, εαν πηραμε τα σπορια σε ενα παιχνιδι απο τα 15, ε δεν ειναι δα και...φοβερο! Υπσρχουν αλλα 29 στο πρωταθλημα να μας σφαζουν και να παιρνει ο γαυρος τα σπορια μαζι με ολοκληρο το καρπουζι!! Αν καποιοι το εχετε συνηθισει αυτο, υπομονη μεχρι μετα τις γιορτες που ξαναρχιζει το πρωταθλημα!!

Υγ: εννοειτε οτι αν δω απο εδώ και στο εξης τον Τζαβέλα και τον κάθε Τζαβέλα της ομάδας μου να βουτάει για πέναλντι, οτι θα τον κραξω άσχημα. Γαύροι δεν ειμασταν ποτε αλλωστε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”