Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

mvp

Όλσεν
3
3%
Κων/νίδης
3
3%
Μαλεζάς
1
1%
Τζαβέλλας
25
26%
Λέοβατς
2
2%
Τζιόλης
1
1%
Τσιμιροτ
21
22%
Πέλκας
1
1%
Μυστακίδης
6
6%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
1
1%
Σκόνδρας
2
2%
Μελισσας
22
23%
Μπερμπάτοφ
5
5%

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
simba

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από simba »

The_Stalker έγραψε: Είδα τη φάση του πέναλτι πολλές φορές, με στοπ στα καρέ για να καταλάβω τι έγινε. Είναι πολύ δύσκολο στη ροή του παιχνιδιού να έχεις άμεσα άποψη, άρα δύσκολα θα συμφωνήσω ότι δίνεται επίτηδες από το μήτσιο. Φυσικά ο "αετομάτης" Οτσαλάν το είδε από τον πάγκο και αρρώστησε.. Περαστικά αγόρι μου και μια ζωή αγροτικό θα κάνεις. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πέναλτι. Ο Τζαβέλας το εκβιάζει και το παίρνει. Αν μ' αρέσει; Όχι, δεν μ' αρέσει. ΑΛΛΑ...

- Αν έπαιζα στο αγγλικό πρωτάθλημα με Άγγλους διαιτητές (σχόλιο Μήλιου), θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν δεν με είχαν κόψει 3 επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ, θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν δεν ξεκινούσε επικίνδυνη επίθεση του Πλατανιά από πεντακάθαρο φάουλ που δεν με δίνει,θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν ο Πλατανιάς έπαιζε τίμια χωρίς ξύλο και χωρίς καθυστερήσεις (και δεν ήταν και παράρτημα), θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".

Επειδή όμως δεν συμβαίνουν τα παραπάνω, θα πω ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα, αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Λαμβάνοντας υπόψη ΟΛΑ τα παραπάνω.
Αδερφε, εχεις δικιο σ'αυτα που λες για τα μακεδονομαχιλικια και τα "βγαλτο εξω", ειδικα με τα "αν" που επεσημανες και κυριως με το σκανδαλωδες οφσαιτ στο Μακ στο 10' (οχι τοσο ομως για το πεναλτι μυστακιδη)..

Μ'αυτες τις συνθηκες, εννοειται οτι μπορει να πεις οκ και "γιατι οχι, σαλτα και μαμησου πλατανια και καθε τσουτσεκι που μ'εχει στερησει βαθμους και βαθμους"..

ΟΜΩΣ αυτο δε σημαινει οτι θα κλεισουμε τα ματια και θα κανουμε το ασπρο μαυρο ή θα φοβηθουμε να πουμε οτι δε μας αρεσει που δεν υπηρχε πεναλτι και το εκβιασε ο τζαβελας, οπως και συ και αλλοι απλα επισημαναμε (χωρις μακεδονομαχιλικια)...
Γιατι εχω μαθει τον ΠΑΟΚτση να ειναι ντομπρος και δικαιος..

Ποσο μαλλον οταν τοχουμε δει το εργακι στη μπανανια και την ιδια εποχη που παιρνει ο γαυρος πετσινα πεναλτι, φανηκε να ειναι συνειδητη επιλογη για να σε φιμωσουν ή να σε παιξουν πολυ αυστηρα στα επομενα (ιδιως με συνδιεκδικητες) και να "νομιμοποιουνται" να σου δινουν πεναλτι μονο οταν βγαινει αιμα (αυτο ειναι το κακο απο τετοια πεναλτι οταν λεγεσαι ΠΑΟΚ)..

Ποσο μαλλον, οταν οι συνδιεκδικητες σου, με τα μεσα προπαγανδας που εχουν φροντισει ναχουν, θα το κανουν σημαια, και σ'αυτη τη μπανανια, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θα ζημειωθει απ'αυτο (αφου ειμαστε και μουγγοι, αντι να κανουμε τις φασεις οφσαιτ που προηγηθηκαν σημαια), ειναι ο ΠΑΟΚ...

Υ.Γ.
@ Κ_geo
Για να τελειωνει η φαση και να καταλαβεις καποια πραγματα, με την ελπιδα να σταματησεις αυτο που κανεις..

Απ'την πρωτη στιγμη αρχισες τις ειρωνιες/επιθεσεις κυριως με αναφορα σε μενα, επειδη ακουσον ακουσον εγραψα
"Γκοοολ :redcard: "

Ουτε "βγαλτο εξω" ουτε "ξεφτιλα" ουτε το συνεχισα (μονος μου) μετα το ματς..

Αντ'αυτου, ειχαμε τα παρακατω
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1045073

που μετα απο την προτροπη μου για ηρεμια και σεβασμο της αλλης αποψης,
ηρθε η ειρωνικη αναφορα σε κουλες και κραξιμο σε παικτες (ποσο προπαγανδα και εμμονη πια),
και δεν αντεξα και αναγκαστηκα να απαντησω..
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 1#p1045001
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1045055
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1045094

Προφανως εχεις δυσκολια να κρατησεις καποιο επιπεδο σε διαφωνιες, με συχνη ταση να σπηλωνεις το συνομιλητη σου δημιουργωντας εντυπωσεις ή οταν ζοριζουν τα πραγματα να επικαλεισαι διαστρεβλωση λεγομενων και να την κανεις...

Παρολο αυτα, με προφανη αδυναμια να καταλαβεις καποια πραγματα που εθιξα,
επι αρκετη ωρα μετα, δια της πλαγιας οδου (εως θρασυδειλα), συνεχισες σταθερα να κανεις ειρωνιες σε αλλα thread, (και) με προσωπικες αναφορες, την ιδια στιγμη που δεν ειδα διαθεση για προσωπικες επιθεσεις στις αλλες υπερβολες που εθιξε ο Stalker...

(Να υποθεσω δε σ'επαιρνε να "χημηξεις" στον Ντινο για αυτα που (με υπερβολη) εγραψε στο thread του Τζαβελα...........)
εγώ προσωπικά δεν "τα έχω¨ με κάποιον που θα μου πει ότι ήταν πεναλτι ή οχι.
αλλά με κάτι μέλη που βαλθήκαν να βγάζουν κόκκινες κάρτες και σηκώσαν σημαία αντίδρασης και ηθικής επειδή το έβαλε ο Κλάους και δεν το έστειλε άουτ ξερω γω.
.
ντεμεκ ΠΑΟΚτσιδιλίκι ολοι τους , γιατι δεν το εστειλε αουτ ο Κλαους λενε.
ναι ρε, να δει ριπλευ πριν βαρέσει, να κρίνει και μετά αν είναι να το στείλει αουτ...
.
αν και τη κουλα τη σφάζουνε, έχουμε αποδείξεις
.
πως πχ να χάσει το πέναλτι ο Κλάους που ποιος ξέρει όχι αν ήταν ή δεν ήταν πεναλτι ,αλλά αν το ήξερε κιόλας... αλλά... γκολλλλλ :redcard: :redcard:
Δεν ξερω αν εχεις καποια εμμονη/θεμα μαζι μου, αλλα καλο θα ηταν για ολους μας (κανεις δεν εχει ορεξη να διαβαζει χαζες διαμαχες), αυτο να σταματησει καπου εδω..

Οπως επισης, καλο θα ηταν γενικα, να αποβαλλεις την προπαγανδιστικη ταση των πολιτικων επιστημων και να μη να συνεχιζεις να φυτιλιαζεις εδω και εκει για θεματα που εληξαν και κανεις δεν ασχολειται (που το κολλησαν και αλλοι και πχ εκαναν trending τη λεξη ολσεν στο θρεντ του γλυκου)..

Δεν ξερω αν εχεις δυσκολια (ή δε θες) να φιλτραρεις αυτα που κατα καιρους εχω πει για φασεις αλλωνων ή για παικτες, ποσο μαλλον βλεποντας τη γενικη παρουσια μου εδω μεσα (σπανιως ισοπεδωσα ή χαρακτηρισα ασχημα παικτη, και οσες φορες τοκανα, παραδεχτηκα το λαθος μου ή με τον καιρο προσπαθω να βελτιωθω), αλλα δε μπορω να σε βοηθησω σ'αυτο...

Μετα απ'τις διαφωνιες στο φλεγον θεμα ολσεν και παρα τα γελακια και την κατα φαντασια "ρεβανς" μετα το ματς με πανθρακα, νομιζα οτι βρεθηκε ενας διαυλος συζητησης αλλα μετα το σημερινο, δυστυχως δε βγαινει ακρη...

(το ποστ ας μεταφερθει στα προβληματα και λυσεις, αν "μολυνει" το παρον thread :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Δεν αντεξα να διαβασω ολοκληρο το τοπικ γιατι με επιασε αναγουλα απο μερικα ποστ...
Οποιοςδηποτε απο εσας εχει την παραμικρη επαφη με επαγγελματικη ομαδα θα ξερει οτι το νουμερο ενα πραγμα που μαθαινουν οι ποδοσφαιριστες εδω κ εικοσι χρονια ειναι το πως θα πεφτουν στην παραμικρη επαφη ετσι ωστε να κερδισουν φαουλ,τα βλεπω βερεσε μαγκια τα ηταν η δεν ηταν πεναλτι σε κανονικη ροη αγωνα το 95% απο τους διαιτητες ανα την υφηλιο θα εδειχνε την ασπρη βουλα,εκτος φυσικα κ αν ηταν ΠΑΟΚ κ ειχε αμφιβολιες επειδη η ομαδα δεν επαιζε καλα οποτε δεν επρεπε να δωσει το πεναλτι γιατι υπηρχε περιπτωση να μην ηταν κ μετα ποιος ακουει την κερκιδα...
Καποιος ειπε οτι το γκρεμισμα του μυστακιδη δεν ειναι πεναλτι γιατι δεν πηγαινε η μπαλα σε αυτον,να του επεξηγησω οτι ο παικτης προσπαθει να παει εκει που πηγαινει η μπαλα αλλα ο αντιπαλος του κανει ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ωστε να μην παει....αν δεν ειναι αυτο πεναλτι τι ειναι ρε μαγκες?

Επειδη βλεπω πολυ "περηφανια" εδω μεσα κ γενικα στον "λαο" του ΠΑΟΚ πρεπει καποια στιγμη να ξυπνησετε απο το βαθυ κωμα σας,τι θελαμε δηλαδη να κανει ο κλαους?να παει στα επισημα να δει το ριπλευ να βγαλει αποφαση κ να το βγαλει εξω?ε τοτε σε καθε φαση να βλεπουμε ριπλευ να ρωταμε την κερκιδα τι θελουμε να κανει η ομαδα κ να το ανακοινωνει απο τα μεγαφωνα ο μινος.....

Αγωνιστικα η ομαδα σερνοταν σαν καμπια,ασυνδετες γραμμες κ ανυπαρκτοι αυτοματισμοι...δεν υπαρχει δικαιολογια θελουμε επειγοντως αφυπνιση,ας ελπισουμε η διακοπη να λειτουργησει θετικα.

Στατιστικως τωρα...
Η ομαδα εχει ξεκινησει 16-7 κ εχει δωσει 30 ματς με απολογισμο 13-12-5 μεσα σε 5 μηνες κ 4 μερες...
Με τις ηττες να ειναι απο Λοκομοτιβα στην πρωτη αγωνιστικη,τον ΠΑΣ που ολοι θυμομαστε πως χασαμε,τον γκευ κ τις δυο κολλητες απο κρασνονταρ κ αστερα τριπολης στα εκτος.
Μεγαλο πληγμα ειναι οι ισοπαλιες που σε πολλες περιπτωσεις επρεπε να ειχαν μετατραπει σε νικες αλλες φορες λογω κορακιου αλλες φορες λογω αστοχιας κ ελαχιστες φορες λογω κακης εμφανισης.Νομιζω οτι η μοναδικη νικη που δεν αξιζαμε ηταν η χθεσινη....σε ολα αυτα προσθεστε τους 20+ τραυματισμους καθε τρεις κ λιγο κ θα διαπιστωσετε οτι ο απολογισμος δεν ειναι απαραιτητα ασχημος....

Το πραγραμμα συνεχιζει με τρομερους ρυθμους μιας κ πρεπει σε 9 μερες να δωσουμε 4 ματς
3/1 μεσα στην Ξανθη
5/1 μεσα στην Καλλονη
10/1 εντος με ΠΑΣ
12/1 εντος με Καλλονη
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τι θα πει Δεν τον έπαιρνε να χιμηξει στον Ντίνο; Γιατί; Επειδή είναι μοντ και αυτός;

Ένας ακόμα συνομιλητής είναι και φυσικά και δε θα....φοβηθεί να του απαντήσει αν θέλει. Είτε Ο Κώστας είτε εγώ είτε οποιοδήποτε άλλος. Έχεις πει δέκα φορές για την θέση του μοντ σήμερα.

Όταν κάνεις διάλογο με κάποιον δε το κάνεις με την ιδιότητα του μοντ αλλά του απλού χρήστη.

Μια παρατήρηση, γιατί τελευταία αυτό το οι μπλε και οι μπλε συνέχεια, για τα πάντα, κουράζει
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αν με έχει βιασει την γυναίκα μου ο γείτονας και όλο του το σοι ,τότε εγω δεν θα έχω ενοχές άν φυστοκωσω και εγώ την γυναίκα του ,αλλά μπορείς να ειμαι μόνο εγώ άλλοι μπορεί να έλεγαν "ρε παιδιά περάστε κααι εμένα ένα χεράκι γιανα ειναι 2 οι βιασμοί και να μπορώ να ειμαι ποιο πολύ θύμα και να κλαίγομαι "εγω με αυτούς δεν ειμαι.Μακαρι τον τσε που κρηβετε μέσα σας να μην τον βγάζατε μόνο στον ΠΑΟΚ αλλα και στην κοινωνία θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα τότε.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Wall of text, κραξίματα και.. βιασμοι στο τοπικ, που να χάναμε κιόλα!

Ας ηρεμίσουμε όλοι, έχουμε πολλά προβλήματα αλλα τουλάχιστον οι περισσότεροι (ελπίζω και ο Κόουτς, και ας έκανε την πάπια) στην ΠΑΕ κατάλαβαν ότι αυτο που βλέπουμε ειναι αρκετά μακρυά απο αυτο που θέλουμε να βλέπουμε, αλλά και απο τα θετικά που ειδαμε στην αρχή της χρονιάς στην ομάδα.

Ας φέρουν πίσω τη φαντασία, την ταχύτητα και ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ και ας συνεχίσουμε στο 2016 με βήματα μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Simba, δεν καταλαβαίνω τον τόσο μεγάλο εκνευρισμό σου, ειλικρινά. Συζητάμε και εν προκειμένω συζητούσατε με τον K_geo. Μην τα βλέπεις όλα σαν ειρωνείες και "φορτώνεις" και "φορτώνει" κι ο άλλος! Πες του ότι διαφωνείς, πού διαφωνείς και τέλος.

Εγώ είδα βουτιά, δεν πανηγύρισα στο γκολ, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε και μου χάλασε τη διάθεση ο Τζαβ, όσο καλά και να έπαιξε χθες. Αυτό έγραψα, χωρίς να δω καθόλου την κόντρα σας που είχε ήδη χτυπήσει "κόκκινο". Ούτε καν τη φάση είχα δει σε επανάληψη... μόλις είχα γυρίσει από το γήπεδο.

Δεν μ' αρέσει ο τρόπος που ζητάτε το δίκιο σας ορισμένες φορές. Υπάρχουν ηπιότεροι και καλύτεροι τρόποι. Ειδικά ο K_geo είναι από τα παιδιά με πολύ ήθος και τρόπους που ξέρει να μιλάει και τον έχεις παρεξηγήσει 100% από πιο παλιές σας διαφωνίες και τώρα πάει σχοινί-κορδόνι η δουλειά. Θα πρέπει να τα βρείτε, διότι είναι κρίμα να χαλιέστε έτσι για κάτι που όλοι μας αγαπάμε τόσο πολύ. Μοντ-ξεμοντ, ξεχάστε το, όταν μιλάτε στον άλλο επί του προσωπικού σωστά χωρίς να τον προσβάλετε δεν υπάρχει κανένα θέμα απολύτως. Και χθες η κατάσταση ξέφυγε. Θες να σου πω ότι και ο K_geo ήταν υπερβολικός στο διάλογο που είχατε; Ε, ήταν, αλλά εάν ήταν μία φορά, εσύ ήσουν τρεις!

Θέλω, γενικά, να ηρεμήσουμε όλοι μας.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Δεν είδα το ματς και δεν μπορώ να σχολιάσω αλλά από αυτά που εισπράτω από τα media,

Ο Τζαβέλλας πρέπει να απελαθεί από την χώρα (ίσως και ο Κλάους)
Ο ΠΑΟΚ είναι παράγκα
Οι Άρνεσεν και Τούντορ πρέπει να πάρουν το μπούλο
Ο Βεζυρτζής πρέπει να αλλάξει τα πάντα
Ο Ιβαν απέτυχε και αυτή τη χρονιά

Όμως, γι' αυτό είσαι τεράστια ομάδα ρε ΠΑΟΚ, γιατι μια ζωή θα σε ξεσκίζουν και οι μέσα και οι έξω και εσύ μια ζωή θα προχωράς
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Trilofiotis έγραψε:Wall of text, κραξίματα και.. βιασμοι στο τοπικ, που να χάναμε κιόλα!

Ας ηρεμίσουμε όλοι, έχουμε πολλά προβλήματα αλλα τουλάχιστον οι περισσότεροι (ελπίζω και ο Κόουτς, και ας έκανε την πάπια) στην ΠΑΕ κατάλαβαν ότι αυτο που βλέπουμε ειναι αρκετά μακρυά απο αυτο που θέλουμε να βλέπουμε, αλλά και απο τα θετικά που ειδαμε στην αρχή της χρονιάς στην ομάδα.

Ας φέρουν πίσω τη φαντασία, την ταχύτητα και ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ και ας συνεχίσουμε στο 2016 με βήματα μπροστά.
Αυτό είπα και εγώ ,μαλώνουμε σε ισοπαλίες και ήττες θα μαλώνουμε και στις νίκες?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ημαστε μια ωραια ατμοσφαιρα , :mrgreen:
ace79grpaok έγραψε:Αν με έχει βιασει την γυναίκα μου ο γείτονας και όλο του το σοι ,τότε εγω δεν θα έχω ενοχές άν φυστοκωσω και εγώ την γυναίκα του ,αλλά μπορείς να ειμαι μόνο εγώ άλλοι μπορεί να έλεγαν "ρε παιδιά περάστε κααι εμένα ένα χεράκι γιανα ειναι 2 οι βιασμοί και να μπορώ να ειμαι ποιο πολύ θύμα και να κλαίγομαι "εγω με αυτούς δεν ειμαι.Μακαρι τον τσε που κρηβετε μέσα σας να μην τον βγάζατε μόνο στον ΠΑΟΚ αλλα και στην κοινωνία θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα τότε.
Καντο μου με λαμπες γιατι δε καταλαβα. :? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συμπερασματικά λοιπόν σε ματς όπως στην Λειβαδιά πρέπει να κάνουμε τουμπεκί για το ακυρωμένο γκολ,γιατί δεν παίξαμε καλά και σήμερα έπρεπε να το πετάξει έξω ο Αθανασιάδης (μιας και γίνεται αυτό συχνά) και μετά να βριζόμαστε όλοι μαζί παρέα.

Σε επέκταση του απο πάνω προτείνω αυτό που είπε ο αδερφός λίγες σελίδες πριν.Instant voting κάτω από το καρεκλάκι και απόφαση αλά αρχαία Ρώμη.Επίσης να εφαρμόζεται αυτό σε κάθε ριπλέι,τζαρτζάρισμα,διεκδίκηση.Λογικά πράγματα δηλαδή.

Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι άλλο,γιατί μπερδεύτηκα: Στο Καυτατζόγλειο κράζαμε τον ΠΑΟΚ για γκολ/φάουλ που φάγαμε.Με τον Πανιώνιο κράζαμε τον ΠΑΟΚ για γκολ/ανύπαρκτο φάουλ που φάγαμε.Με την Λειβαδιά κράζαμε τον ΠΑΟΚ,για γκολ/κακώς ακυρωμένο που βάλαμε.Θα βρεθεί κάποιος να μου εξηγήσει τι λογική έχει αυτό;Όχι φυσικά.Δουλειά δεν είχε ο διάολος,μαμούσε τα παιδιά του εν ολίγοις.

Όσο για την δήλωση Τούντορ για το ρόστερ,δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις.Βλέπετε εσείς ποιότητα με Μαλεζά/Σκόνδρα/Μυστακίδη/Τζιόλη/Πέλκα/Κλάους;Γιατί εγώ δεν βλέπω.

Επί Σάντος κερδίζαμε 1-0 με χειρότερη μπάλα πολλές φορές και με Λίνο/Κοντρέρας/Γκαρσία/Βιερίνια/Μουσλίμοβιτς/'Ιβιτς/Σορλέν.Αλλά εκεί ήταν ο καθηγητής (που του πήρε 3 χρόνια βεβαίως για να παίξει λίγο ποδόσφαιρο) που ήταν μαέστρος στην άμυνα.Χθες είδατε να απειληθήκαμε πολλές φορές;Γιατί εγώ δεν είδα τίποτα.

Συμπέραμα:Ότι του φανεί του λολοστεφανή.Κρίσεις κατά το δοκούν,με βάση το όνομα του παίκτη που κερδίζει το πέναλτι και τις συμπάθειες του καθενός.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

kataramenos5 έγραψε:Ημαστε μια ωραια ατμοσφαιρα , :mrgreen:
ace79grpaok έγραψε:Αν με έχει βιασει την γυναίκα μου ο γείτονας και όλο του το σοι ,τότε εγω δεν θα έχω ενοχές άν φυστοκωσω και εγώ την γυναίκα του ,αλλά μπορείς να ειμαι μόνο εγώ άλλοι μπορεί να έλεγαν "ρε παιδιά περάστε κααι εμένα ένα χεράκι γιανα ειναι 2 οι βιασμοί και να μπορώ να ειμαι ποιο πολύ θύμα και να κλαίγομαι "εγω με αυτούς δεν ειμαι.Μακαρι τον τσε που κρηβετε μέσα σας να μην τον βγάζατε μόνο στον ΠΑΟΚ αλλα και στην κοινωνία θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα τότε.
Καντο μου με λαμπες γιατι δε καταλαβα. :? :mrgreen:

Με πορτοκαλια θα καταλάβεις? :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με τα ηλεκτρολογικα τα παω καλυτερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ναι δεν ηταν πεναλτυ..το οφσαιντ του μακ στο 10 ηταν??εκει γτ κανενας δν μιλαει..ας γινοταν εκει το 1-0 και βλεπαμε...Στη λιβαδεια το γκολ επρεπε να ακυρωθει ενω την προηγουμενη μερα ΙΔΙΑ φαση με τον Ιντεγε δεν ηταν φαουλ..Στα γιαννενα που δε δοθηκε πεναλτυ μαρς μιλησε κανενας...ΟΧΙ...τοτε σκιζατε τον Ολσεν και το Σαμπο..Δε σας πειραζε...Στον ηρακλη γιατι μετρησε το γκολ του Μπαρτολινι...Αλλα παλι εσεις κραζατε τον Ολσεν ακουσον ακουσον γιατι δεν εκανε θεατρο να παρει το φαουλ...δλδ σημερα κραζετε τον τζαβελα που εκανε θεατρο και πηρε το πεναλτυ και πριν 10 αγωνιστικες κραζατε τον Ολσεν που ΔΕΝ εκανε θεατρο για να παρει επιθετικο φαουλ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κρατάω τους 3 πόντους στο σακούλι και Αντε Γειά!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δεν υπήρχε πέναλτι με τα Χανιά, κανονικό το γκολ στη Λιβαδειά, πέναλτι στον Μυστακίδη χθες, κανένα πέναλτι στον Τζαβ. Χιλιάδες είναι οι φάσεις εις βάρος μας!

Όχι όμως, Odi, δεν θα κάνουμε κανένα συμψηφισμό!

Όπως, εμείς δεν θέλουμε να μας αδικούν, έτσι δεν θέλουμε κι εμείς να αδικούμε τους άλλους. Και στη συγκεριμένη φάση, αδικήσαμε τους άλλους. Αυτό είναι που δεν μπορούμε να χωνέψουμε. Με μετρημένες στα δάχτυλα φάσεις που ευνοηθήκαμε, να βγαίνουν οι άλλοι και να ισοσκελίζουν το ισοζύγιο! Τόσες δεκαετίες εγκλήματα έχουμε υποστεί, αλλά πρέπει να έχουμε το θάρρος να παραδεχόμαστε πού ευνοηθήκαμε. Η περηφάνεια μας το επιτάσει αυτό! Ούτε συμψηφισμούς, ούτε αναφορές σε άλλες φάσεις. Γι αυτήν τη γμμένη φάση συζητάμε και μόνο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”