Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από tsou »

έχουμε τέτοιους παιχταράδες και κάθε χρόνο τυχαίνουμε όλους τους απίθανους προπονητές.
που θα πάει θα έρθει ένας μεγάλος προπονητής να εκμεταλευτεί αυτό το ρόστερ πρωταθλητισμού.
Sabri32

Re: Igor Tu

Δημοσίευση από Sabri32 »

joshua έγραψε:Και αν πηρες τα αποτελεσματα ρε geo τι σημαινει; Ο βαζελος ειναι απο πανω μας παιζωντας το ιδιο χαλια,πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι; Οσο δε για τον γυμναστη σορυ παλικαρι αλλα αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.Πιο καμμενη γη απο αυτη του Γουμενου δεν υπηρχε και εφτιαξες ομαδα σε 1 καλοκαιρι,ξεκινωντας με διπλο στον οφη και πορεια πρωταθλητισμου μεχρι των γεναρη.Ηταν και ειναι τεραστιο ρισκο να χτιζεις μια ομαδα απο το μηδεν βασιζομενος μαλιστα σε παικτες στοιχηματα και να επιλεγεις και για προπονητη αλλο ενα στοιχημα με μηδενικη παρουσια σε παγκους.Δεν ξερω τι προπονητης θα γινει ο Τουντο στο μελλον αλλα επειδη οπως εγραψε και ο ντεσπε δεν προκειται να ερθει ο καπταιν αμερικα τον γεναρη δεν βλεπω πως μπορει να αλλαξει κατι εντυπωσιακα.
Μετά τον Γούμενο ακολούθησαν πολλά καλοκαίρια μέχρι να έρθει ο Ζαγοράκης.
Και δεν έφτιαξε ομάδα σε ένα καλοκαίρι αλλά την δεύτερη χρονιά.Την πρώτη παραλίγο να πέσουμε με Σάντος προπονητή. Αλλά τον στηριξαν.
Και την χρονιά που έφτιαξες ομάδα πονούσαν τα μάτια μας στα ντέρμπι..
Εγώ δεν έχω καταλάβει ποια είναι η άποψη σου και τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα..
Δεν το λες ξεκάθαρα ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν ειχαμε τον Λουκας στο ροστερ ουτε ισοπαλια δεν θα ειχαμε, 25 γκολ θα ειχε βαλει στην κατασταση που βρισκεται,το παραπανω παει στον despe για τους ηρωες των κομικς.
Ενας παιχταρας κεντροεπιθετικος θα δωσει ωθηση σε ολη την ομαδα,που θα τον βρουμε ειναι το θεμα.
Απο το ροστερ λειπει ποιοτητα οποιος δε το βλεπει κοροιδευει τον εαυτο του.
Και εμενα με εχει μπερδεψει ο Κροατης και το εχω ξαναγραψει,θα περιμενω ομως μεχρι τελους της σεζον γιατι αυτο ειναι το σωστο.

Υ.Γ Ο Λουκας εκανε προετοιμασια με τον ΠΑΟΚ και πεταει.
Υ.Γ1 Αν ολες οι επιλογες του τουντορ ειναι επιπεδου Λεοβατς τοτε ελατε να κλαψουμε μαζι.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Γνώμη μου μου είναι ότι τυχόν φυγή του τουντορ θα είναι λάθος και νέο πισωγύρισμα όπως όλα τα τελευταία χρόνια. Ναι έχει κάνει λάθη και θα συνεχιζει να κάνει αρκετά στη διαχείριση του υλικού,άλλες φορές στο στήσιμο της ομάδας αλλά δεν μπορώ να μη πω ότι επιμένει σε ένα σύστημα και ένα τρόπο παιχνιδιού που είναι δύσκολο και ασυνήθιστο γενικότερα στην Ελλάδα αλλά γουστάρω ότι το στηρίζει με πάθος και επιμονή. Αυτό μου δείχνει ότι έχει όρεξη και θέληση να δουλέψει στην ομάδα.Στο χέρι του είναι να βρει τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα και να το διορθωσει οπως αυτοςπιστευει.Δεν νομίζω πως πρέπει να κρίνεται τώρα αυστηρά αλλά στο τέλος της χρονιάς και κυρίως με το πέρας του πλάνου που έχει πορευθει τη νέα περίοδο κτλ, εφόσον βέβαια υπάρχει και η απαραίτητη προϋπόθεση απ τον Ιβάν να το στηρίξει μέχρι τέλους, με τα καλά και τα στραβά που συνεπάγεται όλο αυτό το εγχείρημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:
desperando έγραψε:αααα ξεχασα να πω οτι ο πονοματος της πρωτης σεζον :lol: :lol: :lol: οδηγησε και σε εναν τιτλο...ενα ουεφακι μωρε
ο πονόματος αν διάβασες, αναφέρεται στο τι ποδόσφαιρο παιζόταν, που αν δεις τα σκορ ήταν όλα τσίμα τσίμα over 0,5 8-) . ειδικά στο πρωτάθλημα. όπου και ο σιμεόνε δεν έκανε περισσότερα πράματα απο ότι ο προκάτοχος του, απλά είχε λίγα περισσότερα χ απο ότι ηττες.

επίσης ένα σημαντικό κομμάτι πιστεύω στην εξέλιξη της ομάδας, και το είχα ξαναπεί το καλοκαίρι, θα είναι η σταδιακή αποτζιολοποίηση της. η ουσία είναι ότι για να μπεί ο επόμενος που θα αναλάβει το ρόλο της σταθεράς στο κέντρο χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα ώστε αυτός ο ένας να αναδειχθεί. τώρα, θα είναι ο τσίμιροτ; θα είναι ο χαρίσης; θα είναι κάποιος άλλος δεν είμαι αυτός που έχει την απάντηση.
Α Π Ο Τ Ζ Ι Ο Λ Ο Π Ο Ι Η Σ Η ΕΙΠΕΣ :shock: :shock: :shock: ;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ :o :o :o ;;;;;;;;;;;;;;

Καλά, πριν καμιά δεκαριά μέρες δεν "τσακωνόμασταν" επ αυτού βρε Κ_geo;;; Τουλάχιστον 2 χρόνια ανανέωση δεν θέλεις-έλεγες να τον κάνουμε; Κι αυτός δεν δήλωσε ότι θέλει να παίζει και να μην κάθεται πάγκο; Πως θα γίνει έτσι σχέδιο η "σταδιακή" αποτζιολοποίηση δεν καταλαβαίνω... :roll:

Τσίμιροτ (ή Άντονις)-Χαρίσης (ή Κάτσε)-Σάμπο (ή Γκολάσα)...

Ο Τζιώλης πρέπει επί του παρόντος (από...χθες όμως) να μπει μεταξύ πάγκου και εξέδρας (εκτός των τριών "ντέρμπι" στο λεκανοπέδιο και δύο τριών ακόμα αγώνων στον δεύτερο γύρο) και μετά την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του λόγω "καλοδουλεμένης" (από Ζ.Β.) ρήτρας αγώνων καλύτερα θα είναι να πουληθεί (χωρίς να παίξει μάλιστα πάνω από δύο παιχνίδια, με βάζελο και κούλα εκτός, στα play off για να μην τραυματιστεί)...

Με τις παραπάνω τριάδες των χαφ, ένα δεκάρι δυνατό (μεταγραφή) και με Πέλκα ή Μυστακίδη σαν δεύτερο επιθετικό δίπλα σε Μπερμπάτοφ ή Αθανασιάδη (μοιρασμένος ο χρόνος ανάμεσα τους) και Μακ, Γκάρυ ως τέταρτα χαφ-εξτρέμ (οι τρεις στόπερ παραμένουν έστω κι αν πάρουμε έναν έστω καλό) κάτι μπορεί να γίνει για να βγει η χρονιά πετυχημένη...

Ααα...κι η ως τώρα ξεροκεφαλιά (αλλά κι η εμπειρία που απαιτείται να απέκτησε πια από το ελληνικό πρωτάθλημα με όλες τις παθογένειες του) του Τούντορ να τον έχει διδάξει να εφαρμόσει πλέον κάποια διαφορετικά συστήματα αντιμετώπισης διαφορετικών αντιπάλων (άλλο μέσα κι έξω εναντίον "λεωφορείων" χωριών κι άλλο μέσα κι έξω με "ποιοτικότερες" ομάδες) και να δουλέψει πολύ περισσότερο τα στημένα σε άμυνα και επίθεση φυσικά...

Προσωπική μου άποψη όπως πάντα βέβαια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 02:12, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οχι. τσακωνόμασταν για το συμβόλαιο του. εγώ θέλω να μείνει άλλα δυο χρόνια. είμαι συγκεκριμένος σε αυτό. :)

το αν θα μείνει δεν έχει όμως να κάνει με το αν θα είναι βασικός ή γενικά, αν θα πάρει τόσα ματς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να μεινει και ο Τζιολης,να μεινει και ο Κατσε,να μεινει και ο Γκολασα,να μεινει και ο Αντονις,να μεινει και ο Χαρισης,να μεινει και ο Σαμπο,να μεινει και ο Σαββιδης λεω εγω,ολοι να μεινουν μωρε γιατι δεν πρεπει να γραφτει ποτε κακη κουβεντα για κανεναν και μετα θα φταιει ο Τουντορ που δεν μπορει να φτιαξει κορμο.Ο Σιλβα στον γαυρο χρησιμοποιει 3 παικτες στο 6-8,ακομα και η μπαρτσα κανει ενα ροτεισον 3-4 στους περισσοτερους αγωνες,εμεις πρεπει να εχουμε 7-8.Δεν γινεται ετσι δουλεια παλικαρια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Αν ειχαμε τον Λουκας στο ροστερ ουτε ισοπαλια δεν θα ειχαμε, 25 γκολ θα ειχε βαλει στην κατασταση που βρισκεται,το παραπανω παει στον despe για τους ηρωες των κομικς.
μπορει και να ναι ετσι,μπορει βεβαια και να μην επερνε ποτε σωστα την μπαλα απο τα χαφ (οπως καποιος αλλος παικταρας που εχουμε στην ομαδα) και να συνεχιζαμε να τον κραζουμε

εγω ξερω οτι οταν καπου εμπλεκονται 11 ανθρωποι,η αλλαγη μονο ενος δεν μπορει να επιφερει τεραστιες αλλαγες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Υποθέσεις κάνουμε και εσύ και εγώ,δε λέω ότι έχεις άδικο,είναι πολλα αυτα που εχω στο μυαλο μου και θα ήθελα να γράψω αλλά είναι πολυ αργά.
Θα τα πούμε κάποια στιγμή τώρα στις διακοπές .
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να φύγουν όλοι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Να προστεθεί ποιότητα και ένα δύο έμπειροι παίχτες ακόμα που να μην λερώνουν το βρακί τους στο πρώτο ου της Τούμπας,έχουμε αρκετούς νέους με αρκετό ταλέντο που χρειάζονται δουλειά,σταθερές χρειαζόμαστε 1-2 παίχτες να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους φίλε geo.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Josh, στο'χω ξαναπει, τα κρινεις ολα παρα πολυ βιαστικα και μετα λογω απογοητευσης, υπερβολικα..

Ακομα και το παραπανω ξεκαθαρισμα των κεντρωων δε μπορει να γινει μεσα σε λιγους μηνες,
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ οταν συνεχως εχεις τραυματισμους ή πχ εχεις τοσους νεους παικτες...

Καθε αρχη και δυσκολη πιστευω, απλα επειδη ΠΑΟΚ εισαι, πλακωσαν ολα μαζι για να μας τεσταρουν...
Επιχειρημα χρονου χωρις προοδο δεν υπαρχει και εγω οχι απλα δεν βλεπω προοδο βλεπω ακριβως το αντιθετο μια ομαδα που εδειξε καποια στοιχεια στο ξεκινημα της περιοδου και οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και χειροτερη.
Θελω να πιστευω και ελπιζω, οτι αυτα που λες, το παρατεταμενο ντεφορμαρισμα, η απουσια σταθερων και προοδου τους τελευταιους 2 μηνες ειναι λογω των παρακατω

A Series of Unfortunate Events

* Νωρις προετοιμασια και πολλα ματς καποιων παικτων,
* πολλα νεα προσωπα χωρις μεγαλη προσωπικοτητα/πειρα,
* απαιτητικοτατο συστημα με νεες/αγνωστες αρμοδιοτητες για αρκετους παικτες,
* ραγδαια πτωση Πελκα που ολη η ομαδα χτιστηκε πανω του,
* απιστευτοι τραυματισμοι με αποτελεσμα 0 σταθερες ειδικα στα πλαγια,
* αχρειαστο κραξιμο απο Σαββιδη στις αρχες,
* αδυναμια διαχειρισης πιεσης - απειρια απο Ιγκορ,
* ατομικα λαθη παικτων που στοιχισαν αδρα,
* σημαντικη ελλειψη ποιοτητας στην αμυνα,
* ελλειψη βαρβατου 10αριου που ειναι το Α κ το Ω στο 3-5-2,
* πολλα χαμενα γκολ απο αμπαλιαση και ατομιστιες Μακ (κ ολιγη απο γκαρι),
* αργη και ανωμαλη ενσωματωση του σταρ σου αλλα και του κλαους,
* απουσια Χαριση-Γκολασα πανω που αρχισαν να βοηθανε την ομαδα (ειδικα ο 2ος),
* υπερβολικη επιβαρυνση Γκαρι λογω απουσιας εναλλακτικων,
* γκινια σε ορισμενα ματς, διαιτησια σε αλλα,
* κακη ψυχολογια και ντεφορμαρισμα σε αρκετα....

Ειναι πολλα που μας μαμησαν φετος και γι'αυτο εγω συνεχιζω να αναμενω μεχρι του χρονου, παροτι μ'εχει προβληματισει σε καποιους τομεις που με διαφορετικη διαχειριση και προσαρμογη, θα μπορουσε να μη χειροτερευει το παραπανω εκρηκτικο μειγμα οπως

* κολληματα σε προσωπα και συστημα που δε βοηθουν καθολου επιθετικα με αδυναμους αντιπαλους,
* αδυναμια εκμεταλλευσης των στραικερ σου,
* κακη διαχειριση εμψυχου δυναμικου (των τραυματισμενων, των κουρασμενων και καποιων ξεχασμενων),
* κακη διαχειριση καποιων αγωνων (προετοιμασια,scouting,κοουτσαρισμα,αλλαγες),
* μετρια ψυχολογικη προετοιμασια παικτων (αλλοτε να αργουν να μπουν στο ματς, αλλοτε να "βγαινουν" με το που βαζουν γκολ, αλλοτε δημιουργια αλλοθι μετα απο κακες εμφανισεις αλλοτε υποβαθμιση της ποιοτητας τους)

Κατ'εμε το κυριο προβλημα που εντοπιζω ειναι το 1ο που φερνει και το 2ο,

* Δηλαδη εχει φοβηθει το ματι του απ'την απουσια ηγετων και παραμυθιαστηκε με τη χρησιμοτητα και την προσωπικοτητα του Τζιολη (εννοειται δεν τον ισοπεδωνω, ο φρεσκος Τζιολης στην αρχη της χρονιας εκανε παπαδες)
που πλεον, λογω της κακης διαχειρισης του, ο παικτης εχει καιρο που παρουσιαζεται φαντασμα και (ειδικα σε κλειστα ματς) αποτελει τροχοπεδη για την ομαδα...

Φοβηθηκε το ματι του με Σαμπο στην αρχη, ΑΛΛΑ μετα που επρεπε να τον εμπιστευτει και να τον ανταμοιψει που πηρε τα πανω του και αρχισε να παταει στα ποδια του, τον ψιλο-εξαφανισε, λογω της παραπανω εμμονης...

* Εχει κολλησει στο Μακ φορ, με αποτελεσμα στα κλειστα ματς, και να στερεισαι της ποιοτητας του στις πτερυγες αλλα και να ειναι αφαντος λες και παιζεις με 10 γιατι βοηθαει ελαχιστα στα πλαγια...

* Εχει κολλησει στους 3 πισω, με αποτελεσμα καθε γκαρι-λεοβατς-μυστα, να εχουν ν'αντιμετωπισουν συνεχεια 2 αντιπαλους, να μην εχεις πλουραλισμο απ'τα πλαγια και ν'αναγκαζεσαι να παιξεις μονο απ'τον αξονα, που εκει εχεις την τροχοπεδη Τζιολης ή τον κακο Πελκα ή τον μετριο Σαμπο και ο αντιπαλος σ'εχει μαθει και σ'εχει κλεισει.
Μονο οταν φτασει το πραγμα σε οριακο σημειο, θ'ανεβει ο τζαβελας για κανα οβερλαπ...

Οποτε παιζεις με τον πλατανια-παναιτωλικο-λεβαδειακο,
* εχεις 3 στην αμυνα ψιλο-αμπαλους με δυσκολια ν'ανεβασουν τη μπαλα με σωστες προυποθεσεις,
* εχεις τον κουρασμενο Τζιολη που δεν παιζει καθολου θετικο-καθετο ποδοσφαιρο, χωρις πρωτοβουλια και ειτε αργει ειτε παιζει παραλληλα ειτε πισω (τα ιδια περιπου και ο Κατσε οταν ηταν σε ασχημο φεγγαρι),
* εχεις το Λεοβατς που δεν εχει μπολιαστει ακομα για συνδυασμους με τους κεντρωους και δεν το εχει με προσωπικη ενεργεια οταν φτανει εξω απ'την περιοχη με 1-2 μπροστα του...

Ε μανι μανι εχεις 3 παικτες (1 CBL, 1 DM, 1 ML ) που μ'αυτο το συστημα, σ'αυτα τα ματς, οχι μονο δε βοηθουν καθολου στην επιθετικη λειτουργια, αλλα την αναστελλουν κιολας...

Και εχεις τους υπολοιπους 5 να βγαλουν τα καστανα απ'τη φωτια (2 8αρια, 1 εξτρεμ, 2 φορ)...

Ε οταν
* εχεις και το Μακ που σπανιως βοηθαει και ειναι αγκυροβολημενος διπλα στο στραικερ περιμενοντας,
* εχεις και τον Πελκα (ή Κατσε) που περα απο ελαχιστα καλα διαστηματα, ειναι αφαντος και μες στα λαθη.....

Τι σου μενει?
Ενας Γκαρι να παλευει με τον κωλο του μονος του,
ενας Μπερμπατοφ (ή Κλαους) να τρελαινεται που δεν τροφοδοτειται ποτε και
ενας τσιμιροτ (ή γκολασα) να παλευει στο κεντρο...

Γι'αυτο πιστευω οτι μια αλλαγη συστηματος (ή εστω με Κων/νιδη ή Λεοβατς στους 3 πισω για μεταβαση σε 4-3-3),
με πιο ορθολογικη επιλογη προσωπων στο κεντρο (Τσιμιροτ(Τζιολης)-Σαμπο(Αντονις-Κατσε)-Γκολασα(Πελκας)),
και μεταφορα Μακ(Μυστα) στα πλαγια μαζι με Ζαιρο ή Γκαρι,

θα βοηθησει στο ξεμπλοκαρισμα προσφεροντας πλουραλισμο στην δημιουργια και επιθεση (ΚΑΙ απο 2 μπαντες ΚΑΙ απο αξονα)..

Και οταν και αν παρεις καλο CB, καλο 10αρι, καλο περιφερειακο επιθετικο, αν πιασει και ο Λεοβατς και αν βελτιωσει κι αλλο το παιχνιδι του ο Γκαρι ή ο Ζαιρο,
τοτε ξαναβαζεις στο παιχνιδι το 3-5-2 με καλυτερες προυποθεσεις...

Αλλα μεχρι τοτε, αν συνεχιστει αυτο, απεναντι σε κατωτερες ομαδες, θα παιζουμε ουσιαστικα με 5 αμυντικους και θα περιμενουμε απο 4 παικτες (+1 ο μακ που συνηθως ειναι αφαντος στα κλειστα) να τα βαζουν με 7-8 αντιπαλους, και μεις θα γανιαζουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 21 Δεκ 2015, 03:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

chrisg4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Πεφτει το φως στο δωματιο που εισαι και βυθιζεσαι στο σκοταδι.Περνεις φακο κι αλλάζεις οχι μια αλλα 5 λαμπες(5 προπονητες).Παρολα αυτα εξακολουθεις να βρισκεσαι στο σκοταδι.Τωρα, αν επιμενεις οτι φταιει η λαμπα....
Πέφτει το φως στο δωμάτιο που εισαι. Αντι να αλλάξεις τις λάμπες αλλάζεις την ασφάλεια. Σηκώνεις τον γενικό αλλα τίποτα. Ξανα αλλάζεις ασφάλεια. Πάλι τίποτα. Μετα απο 5 ασφάλειες μηπως ηρθε η ωρα να αλλάξεις τις λάμπες???
Κλαιω! :lol:

Μην ανησυχειτε ρε, απο αυριο ο Βεζυρτζης θα τα φτιαξει ολα, λαμπες, γενικους, ασφαλειες,
γενικα θα μας αλλαξει τα φωτα :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

obanebane έγραψε:Να προστεθεί ποιότητα και ένα δύο έμπειροι παίχτες ακόμα που να μην λερώνουν το βρακί τους στο πρώτο ου της Τούμπας,έχουμε αρκετούς νέους με αρκετό ταλέντο που χρειάζονται δουλειά,σταθερές χρειαζόμαστε 1-2 παίχτες να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους φίλε geo.
Συν 3 ΙΧ επι 4
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παλυ καλα ρε simba που εγω ισοπεδωνω τα παντα...Ξαναδιαβασε τι εγραψες,εγω ειμαι γατακι μπροστα στην πριονοκορδελα που περασες τους παντες στην ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”