Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

mvp

Όλσεν
3
3%
Κων/νίδης
3
3%
Μαλεζάς
1
1%
Τζαβέλλας
25
26%
Λέοβατς
2
2%
Τζιόλης
1
1%
Τσιμιροτ
21
22%
Πέλκας
1
1%
Μυστακίδης
6
6%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
1
1%
Σκόνδρας
2
2%
Μελισσας
22
23%
Μπερμπάτοφ
5
5%

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε ρε κολλημα μ αυτο το DNA ...Το χες κι απο γεννησιμιού ρε Ιβαν?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

DarkBishop έγραψε: Τώρα δε νομίζω κανείς από εδώ μέσα να λέει ότι είμαστε παράγκα προφανώς. Αλλά επιτρέψτε μου να τονίσω αυτό: το να προσπαθώ να διατηρήσω τις ηθικές μου αξίες σε ένα πρωκτάθλημα και μια κοινωνία που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και κερδίζει αυτός που έκλεψε πιο πολύ και αυτός που λάδωσε πιο πολύ με εξυψώνει πιστεύω σαν άνθρωπο. Όταν ο παοκτσής δε θέλει να δώσει υποψία αμφιβολίας για τη νίκη του πρέπει να τον συγχαίρεις επειδή είναι ντρόμπρος. Έτσι με έμαθαν οι γονείς μου, έτσι με έμαθε ο ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να είναι όλοι της οικογένειάς μας.
Άλλος είναι που έχει 9 πέναλτυ σε 15 αγώνες.
Despe λείπεις
Δηλαδή όσοι λέμε ότι ήταν πέναλτυ είμαστε ανήθικοι ή λιγότερο Π.Α.Ο.Κ. απ ότι σε έμαθαν εσένα ρε καρντάση;

Άμα εσύ κοιμάσαι και βλέπεις εφιάλτες την ώρα που άλλοι (οι "μόνιμοι κολίγοι" του συστήματος) έχουν ξυπνήσει και αγωνίζονται διαμαρτυρόμενοι, πνιγμένοι μέσα στο ίδιο το αίμα τους άπειρων σφαγών εδώ και 45 χρόνια...καλύτερα να αλλάξεις πλευρό σου συνιστώ... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
gpap έγραψε:Συνήθως μετά από κάθε αγώνα, κάνω μια κριτική στους παίχτες βάση του τι είδα στην διάρκεια που αγωνίστηκαν.

Σήμερα όμως δεν είδα τίποτα, και θεωρώ πως πρέπει να μιλήσουμε για κάποια πιο σοβαρά θέματα.

Νοοτροπία ομάδος, διοίκησης, κόσμου.

Που χωλαίνει η ομάδα λοιπόν. Γιατί παίχτες όπως ο Μπερμπάτοφ, δείχνουν να έχουν ξενερώσει; Γιατί παίχτες όπως ο Κλάους, δείχνουν εκτός φόρμας; Γιατί ο Λέοβατς δεν ανεβαίνει πάνω από το κέντρο;

Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν ομάδα άμεσα συνδεδεμένη με τον κόσμο της. Αυτή η σχέση ήταν ο κύριος αρωγός που παίχτες από όλο τον πλανήτη, παίζοντας στον ΠΑΟΚ, έδειχνα πως αγαπούν και σκίζονται για αυτή την ομάδα. Παίχτες που ήρθαν για λίγο, έδωσαν όλο τους τον εαυτό (ασχέτως αν ήταν αρκετό) για αυτή την ομάδα, κυρίως επειδή υπήρχε ένα όραμα, ένα όραμα που λειτουργούσε σαν κόλλα, σαν κονίαμα στη σχέση ομάδος και κόσμου.

Όλοι συντελούσαν για αυτή την κόλλα. Η Διοίκηση που είχε στελέχη οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η Τεχνική ομάδα που διέθετε μέσα στα αποδυτήρια παοκτζήδες, που ενέπνεαν τους παίχτες, έλληνες ή μη, για το τι είναι ο ΠΑΟΚ. Και πρωτίστως, είχε παίχτες που κατανοούσαν τι εστί ΠΑΟΚ και αγαπούσαν να παίζουν για αυτή την ομάδα, για το όραμα που πρώτα η Διοίκηση, μετά ο κόσμος και τέλος αυτοί οι ίδιοι είχαν.

Σήμερα τι βλέπουμε;
Δεν υπάρχει κάποιος στην ομάδα, στα αποδυτήρια να πει στους παίχτες ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι αντιπροσωπεύει. Να τους εξηγήσει πως ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του, αυτός ο κόσμος που τη μια να δονεί την Θεσσαλονίκη με το ‘’ΠΑΟΚ ολέ’’ και την άλλη να μπουκάρει να διακόψει έναν αγώνα. Να τους εξηγήσει πως το όραμα του ΠΑΟΚ δεν είναι αποκλειστικά και μόνο ο πρωταθλητισμός (οι τίτλοι δηλαδή) αλλά πρωτίστως η υπερηφάνεια. Η Υπερηφάνεια που έρχεται μέσα από παίχτες σκυλιά που ματώνουν την φανέλα και δεν μένουν στο ‘’με έκοψε με οφσάιτ’’ ή ‘’δεν μου έδωσε την μπάλα όταν έπρεπε’’.
Η Υπερηφάνεια που έρχεται όταν η Διοίκηση σκυλιάζει να εμφυσήσει τα οράματα σε κόσμο και παίχτες, ανεξαρτήτου ονόματος ή αριθμού φιλάθλων στο γήπεδο.
Η υπερηφάνεια που έρχεται στον οπαδό του ΠΑΟΚ όταν βλέπει να βιώνει το όραμα, ασχέτως το πόσο μακριά από τους στόχους μας είμαστε.

Ο ΠΑΟΚ φέτος στερείται από όραμα.
Για αυτό και το γήπεδο είναι άδεια. Αυτός είναι ο αριθμός προσέλευσης του κόσμου του ΠΑΟΚ, όταν δεν υπάρχει όραμα.
Και έτσι μπορεί να παίξει η ομάδα του ΠΑΟΚ, όταν είναι ξεκομμένη από τον κόσμο της. Ξεκομμένη από το κοινό όραμα.

Ο Μπερμπάτοφ δεν έχει ξενερώσει επειδή δεν σκοράρει. Ούτε επειδή δεν του δίνει την σωστή μπαλιά ο Πέλκας ή ο Ροντρίγκεζ.
Ο μπερμπάτοφ έχει ξενερώσει διότι δεν βλέπει να υπάρχει, ούτε όμως να ξεκινάει να χτίζεται ένα όραμα. Ένα όραμα που έχει εμπνεύσει παίχτες όπως ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, ο Κονσεϊσάο και ο Βιερίνια.
Ο βούλγαρος δεν το βλέπει να υπάρχει και ξενερώνει.

Βλέπει τον Λέοβατς να καταλαμβάνει τη θέση του full back αλλά να μην ανεβαίνει πάνω από το κέντρο.
Βλέπει τον Κλάους να παίζει επιθετικός, αλλά να κινείται πιο πίσω από Μακ ή Πέλκα.
Βλέπει τους παίχτες της ομάδος να μην κάνουν καμία κίνηση, να παίζουν στατικά, να μην κοιτάζουν γήπεδο.

Σήμερα, το ‘’ΟΥ’’ δεν ήταν για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ούτε για την νοχελικότητα της ομάδος. Ούτε βεβαίως για την απόδοση των παιχτών.

Το ‘’ΟΥ’’ σήμερα, πήγαινε στην Διοίκηση που δεν έχει έναν Έλληνα μέσα της, από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, να πιάσει έναν-έναν εκεί μέσα και να τους εξηγήσει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι σημαίνει Τούμπα, τι σημαίνει Όραμα του κόσμου.

Κλείνοντας να πω πως η φάση του πέναλντι έγινε μπροστά μου. Ήμουν ο μόνος στην 7 που φώναζα στον Κλάους ‘’βγάλε το έξω’’ και όλοι με στραβοκοίταξαν και με γιουχάισαν.
Ο κόσμος, μη έχοντας όραμα, καταντάει τέτοιος.
+ όσα θες αδερφέ!!

Ήμουν στην 7,είδα τη βουτιά,βλέπω τον μισθοφόρο και ανιωτο απο ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει που 'ξεγέλασε' τον τσάτσο του χοντρού χωρις να έχει χαμπάρι οτι το εδωσε για να μας εκθέσει και βλέποντας τον αρχηγο να παιρνει την μπαλα 'ελπίζω',αυτός που μεγάλωσε και νιώθει απο ΠΑΟΚ να την πεταξει έξω προασπίζοντας έτσι το ιδανικο της δικαιοσυνης που 90χρόνια τώρα ο συλλογος αυτός πρεσβευει και υπερασπιζεται.

Φοβουμενος οτι το ενστικτο της επιβιωσης ισως τον οδηγησει να τσιμπησει το τυρακι και να το βαλει φωναζω 'πετα την έξω!',ενω θεωρουσα αυτονόητο οτι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αυτό θα έκανε.

Κι όμως,ο 'αρχηγος' εκμεταλλευεται το 'δώρο' του ΕΠΕΞΕΡΓΆΣΤΗΚΕ και πανηγυριζει,χωρις να εχει το μυαλο και τις αρχες να σκεφτει πόσα πάρα πολλα και ανεκτιμητα έχασε μπροστα στο προσκαιρο 'κερδος' των 3βαθμων.

Μαζι του και η υπολοιπη κουστωδια των αναξιων να κερδισουν δικαια ολα τα λιμα της κατηγοριας.Απο αυτους όμως πως να έχεις την απαιτηση να μην γαβροφέρνουν όταν το κανει ο ίδιος σου ο 'αρχηγος'...

Μαζεψα τα ανιψια μου και φυγαμε για τη μπουτικ 20' πριν ληξει η παρωδια,εξηγώντας τους το γιατι.

Ξενέρωμα και αηδία που παρα πολλοι εκει μέσα δε γνωριζουν που βρισκονται και τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ...
Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο ή περισσότερο :oops: :oops: :oops: ...Συγχαρητήρια... :roll: :roll: :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:Εικόνα

καπως ετσι ειμαστε...
+++++++++++++++ Συμφωνώ απόλυτα...δυστυχώς :oops: :oops: :oops: +++++++++++++++
Φαουλ ειστε και οι δυο :lol: :lol: .Εδω οι Γαλατες δε παλακωνονται μεταξυ τους ,δερνουν τους Βικινγκς
Γιατί εσένα ποιος σου είπε ότι πλακωνόμαστε μεταξύ μας ρε Κατ;... ;) :? :shock: :o :oops: :oops: :oops:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

αυτο που εκανε ο τζαβελας δεν ειναι ΠΑΟΚ θα προτιμουσα απολυτα να φερουμε χ παρα η νικη με τετοιο πεναλτι..
ειμαι ΠΑΟΚ γι αυτο ακριβως το λογο
για τη τιμια μαχη για την αυθεντικοτητα
για το κοντρα στο ρευμα των λιποψυχων προβατων της ψευτικης αλλα σιγουρης νικης
προτιμω την ηττα και τα συνεπαγομενα αυτης
παρα τη καλπικη νικη
συμπεριφορες βουτηχτη δεν ταιριαζουν στο ΠΑΟΚ
η αναγκη της νικης σε καμια περιπτωση δε μπορει να διαπραγματευεται τη φυση αυτης της ομαδας
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Πάντως ρε παιδιά είμαστε πολύ large σαν λαός. XXL θα έλεγα..

Γιατί όταν η ομάδα δεν παίζει καλά και χάνει βαθμό ή βαθμούς από αμφισβητούμενη φάση, είμαστε ΠΡΩΤΟΙ να πούμε για τα χάλια της ομάδας και να θάψουμε τη φάση. Όταν παίρνει βαθμό από παρόμοια φάση, να πάλι γκρίνια και "δεν είμαστε γαύροι" και "ντροπή" και χίλια δυό..
Η φάση του Μυστακίδη βέβαια γίνεται μούγκα στη στρούγκα από νόβα και αρδοσάιτ, όπως και ΟΛΕΣ οι φάσεις στους μέχρι τώρα αγώνες στις οποίες αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. Το "πέναλτι" όμως γίνεται σημαία.. Όπως και με την κούλα, όπως και με το βάζελο.. Τι θα γινόταν άραγε αν ο Πλατανιάς έβαζε γκολ με 5 (!) παίκτες οφσάιντ; Όλοι πάλι για το πέναλτι του ΠΑΟΚ θα λέγανε.

Είδα τη φάση του πέναλτι πολλές φορές, με στοπ στα καρέ για να καταλάβω τι έγινε. Είναι πολύ δύσκολο στη ροή του παιχνιδιού να έχεις άμεσα άποψη, άρα δύσκολα θα συμφωνήσω ότι δίνεται επίτηδες από το μήτσιο. Φυσικά ο "αετομάτης" Οτσαλάν το είδε από τον πάγκο και αρρώστησε.. Περαστικά αγόρι μου και μια ζωή αγροτικό θα κάνεις. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πέναλτι. Ο Τζαβέλας το εκβιάζει και το παίρνει. Αν μ' αρέσει; Όχι, δεν μ' αρέσει. ΑΛΛΑ...

- Αν έπαιζα στο αγγλικό πρωτάθλημα με Άγγλους διαιτητές (σχόλιο Μήλιου), θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν δεν με είχαν κόψει 3 επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ, θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν δεν ξεκινούσε επικίνδυνη επίθεση του Πλατανιά από πεντακάθαρο φάουλ που δεν με δίνει,θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν ο Πλατανιάς έπαιζε τίμια χωρίς ξύλο και χωρίς καθυστερήσεις (και δεν ήταν και παράρτημα), θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".

Επειδή όμως δεν συμβαίνουν τα παραπάνω, θα πω ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα, αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Λαμβάνοντας υπόψη ΟΛΑ τα παραπάνω.

Θεωρώ ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της, το έχω ξαναπεί. Εφόσον δεν αρχίσουμε πάλι να τρώμε τα σωθικά της εκ των έσω. Εφόσον αυτό το πλάνο για το οποίο το καλοκαίρι συμφωνούσαμε σχεδόν όλοι (αν όχι όλοι) και στο οποίο θα δίναμε και τουλάχιστον ένα χρόνο αβάντζα, εξακολουθεί να στηρίζεται πρωτίστως από τον Ιβάν και χωρίς παρεμβάσεις "συμβούλων".
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ariskatiforos έγραψε:αυτο που εκανε ο τζαβελας δεν ειναι ΠΑΟΚ θα προτιμουσα απολυτα να φερουμε χ παρα η νικη με τετοιο πεναλτι..
ειμαι ΠΑΟΚ γι αυτο ακριβως το λογο
για τη τιμια μαχη για την αυθεντικοτητα
για το κοντρα στο ρευμα των λιποψυχων προβατων της ψευτικης αλλα σιγουρης νικης
προτιμω την ηττα και τα συνεπαγομενα αυτης
παρα τη καλπικη νικη
συμπεριφορες βουτηχτη δεν ταιριαζουν στο ΠΑΟΚ
η αναγκη της νικης σε καμια περιπτωση δε μπορει να διαπραγματευεται τη φυση αυτης της ομαδας
εγώ όσες φορές και να το δω, πέναλτι μου φέρνει. και στη φυσιολογική ροή πέναλτι μου φάνηκε. και διαιτητής αν ήμουν, πεναλτι θα έδινα. :mrgreen: και κόκκινη. :lol:

σημαίνει για παράδειγμα ότι δεν συμφωνώ και με τα παραπάνω; :roll:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα, συγνώμη κιόλας, σοβαρά το συζητάμε να το έβγαζε έξω ε; Μάλιστα. Ωραία. Και σε ευρεία εφαρμογή αυτό το σύστημα πως το φαντάζεστε ρε παλικάρια για να καταλάβω; Να δίνουμε τη μπάλα πίσω στα ψιλοφάουλ που μας δίνουνε, να βάζουμε γκολ στο τέρμα μας στα ψιλοοφσάιντ τα δικά μας και να ξαναδίνουμε την μπάλα στον επιθετικό και τράτο κανά δυο μέτρα αν τον έχει κόψει ο επόπτης άδικα, και όλα αυτά με hi tec υποστήριξη να υποθέσω, δηλαδή γιγαντοοθόνη για τα instants και televoting κοντρολάκι στο κάθισμα για το thumbs up or down της αρένας.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, ήταν τόσο ξεκάθαρη η φάση που πρώτα ο Τούντορ και μετά ο Κλάους, θα έπρεπε να πάρουν την απόφαση να πετάξουν δύο βαθμούς στα σκουπίδια; Έλα, πλάκα μου κάνετε, έτσι; Αν το πέταγε έξω ο Κλάους, σε αυτή τη φάση ειδικά που δεν είναι και καραμπάμ, θα το έκανε μόνο για ντεμεκ Παοκτσιδιλίκι και φιγούρα, που θα έκανε το Τζαβέλλα, που τόσο έχει κατηγορηθεί για αυτό, να μοιάζει σχολιαρόπαιδο μπροστά του. Καλά έκανε και το κάρφωσε.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

στηη ροη φαινεται οντως πεναλτι
ο τζαβελας κανει ενα πραγματικα αριστοτεχνικα αληθοφανες πεσιμο βλεποντας το απο πισω
σιγουρα ο μητσιος δεν ηθελε να μας ευνοησει
εγω εστιαζω στη κινηση του παιχτη και ποια πρεπει να ειναι η σταση μας αν πιστευουμε οτι δεν ειναι πεναλτι
αν εσυ το βλεπεις πεναλτι οκ χωρις δοση ειρωνειας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ έγραψα 3-4 φορές σήμερα γιατί ΝΑΙ το βλέπω πέναλτι. και κυρίως για λόγους φυσικής.

αν τρέχεις προς μια κατεύθυνση και απότομα σταματήσεις και επιχειρήσεις αλλαγή 180 μοιρών στην πορεία σου, το πόδι που θα βάλει την κόντρα, αν πατήσει σε κυλιόμενο διάδρομο ή ένα πατίνι τελοσπάντων, θα έχεις την ίδια κατάληξη που είχε ο Τζαβέλλας. ακριβώς το ίδιο πέσιμο. βλέπωντας και το στοπ καρε απο φωτο που παρεθεσα, αυτή η εικόνα μου ενισχύεται, καθώς φαίνεται ότι το δεξί πόδι του τζαβέλλα, πατάει/παρασέρνεται απο το αριστερό μπούτι του αμυντικού που ναι μεν τραβάει τα πόδια, αλλά δεν μετράει μόνο η πρόθεση αλλά το αποτέλεσμα. και το αποτέλεσμα είναι ότι ακουμπάει το πόδι που βάζει τη κόντρα στην κίνηση.

τώρα αν το κέρδισε βάζωντας εκεί το πόδι, δεν με νοιάζει. μπράβο του που κέρδισε το πέναλτι, χωρίς να βουτήξει όμως αλλά αναζητώντας και κάνωντας την επαφή και εκμεταλευόμενος τη λάθος αντίδραση του αμυντικού. εκεί είναι το κλου. (κυριε μηλιο).
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εγώ το είδα από όλες τις γωνίες που το έπιασε η κάμερα και συμπέρασμα δε μπορώ να βγάλω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το βίαιο πέσιμο του Τζαβέλλα, που αν το δείτε σε αργή χτυπάει και το κεφάλι του πολύ-μα πολύ- επικίνδυνα στο έδαφος. Αν είναι τόσο μάγκας, τι να πω, να του δώσουμε και το Όσκαρ. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό, είναι πως δε μιλάμε για έναν αγώνα τύπου Αστέρας - Γαύρος που σε πάει το κοράκι τρένο και στο τέλος σου δίνει πέναλτι αφού πρώτα σε αφήσει να παίξεις βόλεϊ στην περιοχή σου. Είναι μια δύσκολη φάση, που ευτυχώς έπεσε πάνω σε διαιτητή χωρίς αποστολή από το χοντρό (στα @@ του, αν ήταν πέρσι στο -4 θα σου έλεγα τι πέναλτι θα έπαιρνες), έτσι το είδε, έτσι το έδωσε. Αν η ίδια φάση, γινόταν πάνω στο Γκαρσία, θα μιλάγαμε για το πόσο μεγάλη παικτούρα είναι ο τύπος, και πόσο μπάλα ξέρει, που πήρε το πέναλτι από το φλώρο που την πάτησε.

Αν έχω άδικο στη σκέψη μου, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Οκτώ χρόνια σχεδόν εδώ μέσα όμως, έτσι συμβαίνει. Τα σκατά όσων συμπαθούμε, μυρίζουν μοσχοκάρυδο. Των άλλων, σκατά σκέτα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

cellophan έγραψε:Τώρα, συγνώμη κιόλας, σοβαρά το συζητάμε να το έβγαζε έξω ε; Μάλιστα. Ωραία. Και σε ευρεία εφαρμογή αυτό το σύστημα πως το φαντάζεστε ρε παλικάρια για να καταλάβω; Να δίνουμε τη μπάλα πίσω στα ψιλοφάουλ που μας δίνουνε, να βάζουμε γκολ στο τέρμα μας στα ψιλοοφσάιντ τα δικά μας και να ξαναδίνουμε την μπάλα στον επιθετικό και τράτο κανά δυο μέτρα αν τον έχει κόψει ο επόπτης άδικα, και όλα αυτά με hi tec υποστήριξη να υποθέσω, δηλαδή γιγαντοοθόνη για τα instants και televoting κοντρολάκι στο κάθισμα για το thumbs up or down της .
Φίλε έγραψες λέμε :lol: :lol: :opaokara:
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Πολύ καλη νικη και σε συνδιασμο με το βαζελο ηταν ότι πιο καλο για τωρα.

Πολυ μεγαλη απωλεια όμως και πολύ μεγαλη ζημια ο Κωσταντινιδης.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

The_Stalker έγραψε:Πάντως ρε παιδιά είμαστε πολύ large σαν λαός. XXL θα έλεγα..

Γιατί όταν η ομάδα δεν παίζει καλά και χάνει βαθμό ή βαθμούς από αμφισβητούμενη φάση, είμαστε ΠΡΩΤΟΙ να πούμε για τα χάλια της ομάδας και να θάψουμε τη φάση. Όταν παίρνει βαθμό από παρόμοια φάση, να πάλι γκρίνια και "δεν είμαστε γαύροι" και "ντροπή" και χίλια δυό..
Η φάση του Μυστακίδη βέβαια γίνεται μούγκα στη στρούγκα από νόβα και αρδοσάιτ, όπως και ΟΛΕΣ οι φάσεις στους μέχρι τώρα αγώνες στις οποίες αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. Το "πέναλτι" όμως γίνεται σημαία.. Όπως και με την κούλα, όπως και με το βάζελο.. Τι θα γινόταν άραγε αν ο Πλατανιάς έβαζε γκολ με 5 (!) παίκτες οφσάιντ; Όλοι πάλι για το πέναλτι του ΠΑΟΚ θα λέγανε.

Είδα τη φάση του πέναλτι πολλές φορές, με στοπ στα καρέ για να καταλάβω τι έγινε. Είναι πολύ δύσκολο στη ροή του παιχνιδιού να έχεις άμεσα άποψη, άρα δύσκολα θα συμφωνήσω ότι δίνεται επίτηδες από το μήτσιο. Φυσικά ο "αετομάτης" Οτσαλάν το είδε από τον πάγκο και αρρώστησε.. Περαστικά αγόρι μου και μια ζωή αγροτικό θα κάνεις. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πέναλτι. Ο Τζαβέλας το εκβιάζει και το παίρνει. Αν μ' αρέσει; Όχι, δεν μ' αρέσει. ΑΛΛΑ...

- Αν έπαιζα στο αγγλικό πρωτάθλημα με Άγγλους διαιτητές (σχόλιο Μήλιου), θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν δεν με είχαν κόψει 3 επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ, θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν δεν ξεκινούσε επικίνδυνη επίθεση του Πλατανιά από πεντακάθαρο φάουλ που δεν με δίνει,θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".
- Αν ο Πλατανιάς έπαιζε τίμια χωρίς ξύλο και χωρίς καθυστερήσεις (και δεν ήταν και παράρτημα), θα φώναζα κι εγώ "βγάλτο έξω".

Επειδή όμως δεν συμβαίνουν τα παραπάνω, θα πω ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα, αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Λαμβάνοντας υπόψη ΟΛΑ τα παραπάνω.

Θεωρώ ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της, το έχω ξαναπεί. Εφόσον δεν αρχίσουμε πάλι να τρώμε τα σωθικά της εκ των έσω. Εφόσον αυτό το πλάνο για το οποίο το καλοκαίρι συμφωνούσαμε σχεδόν όλοι (αν όχι όλοι) και στο οποίο θα δίναμε και τουλάχιστον ένα χρόνο αβάντζα, εξακολουθεί να στηρίζεται πρωτίστως από τον Ιβάν και χωρίς παρεμβάσεις "συμβούλων".
:pano:
Pr.Jon έγραψε: +++ Η οικονομική κρίση μάγκες είναι χοντρό πράγμα...άλλο να πας γήπεδο χαρούμενος και άλλο να πας ξενερωμένος επειδή μάζευες το χαρτζηλήκη απ τον άνεργο αδερφό-πατέρα κτλ κτλ...
ότι και να λέτε, πριν 5 χρόνια ήταν γιορτή, τα μαγαζιά γέμιζαν τώρα μούγκα όλοι 1 ώρα πριν πάνε
Αυτό πάλι πού το πας; Καλά ρε πστ μου, όλοι τόσο πλούσιοι είστε, για να ρίχνετε τα αίτια της - όποιας - «αποχής» σε άσχετους-βολικούς λόγους; Η εποχή του '80, που μαζεύονταν στο γήπεδο 15000 με Δόξα Δράμας και 40000 στα ντέρμπι είναι πολύ παλιά. Γιατί τότε και οι ταβέρνες γεμάτες ήταν (οι ταβέρνες, όχι τα todaylicious με το ένα ευρώ καφέ) και έβρισκες στο σακάκι ξεχασμένο πεντοχίλιαρο από έξι μήνες πριν, ενώ τώρα έχεις ανοίξει μέχρι και τον κουμπαρά του παιδιού για να πληρώσεις τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ΔΕΗ.

Πολλά μπράβο στα παιδιά της 4, που κρατάνε ακόμη. Και όλα τα συνθήματα ωραία και ρυθμός και προσπάθεια να μας ξυπνήσουν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ότι δηλαδή πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εκτελέσει ΕΠΙΤΗΔΕΣ ανεπιτυχώς ένα πέναλτυ, και σήμερα φύγατε από το γήπεδο "γιατί αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ" :lol:
Σοβαρά, θέλω παράδειγμα παίκτη του ΠΑΟΚ που επίτηδες έστειλε έξω την μπάλα σε πέναλτυ.

Ρε δεν μας χέζετε λέω εγώ.

Μας γαμάνε όλη τη χρονιά, και στη μια φάση που μας ευνοούν (προσωπικά από την 4 το είδα, οπότε εν ώρα αγώνα δεν είχα άποψη. Από τα ριπλέι, σε ροή παιχνιδιού φαίνεται πεναλτάρα, από την άλλη κάμερα δεν φαίνεται να είναι) καθόμαστε και γκρινιάζουμε. Μόνο τον Ιβάν δεν κατηγορήσαμε που μας δώσανε πέναλτυ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ?

Ο άλλος έχει 14/14. Έχει 10 πέναλτυ σε 14 παιχνίδια. Κι εμείς μετά από γαμήσι 14ρων αγωνιστικών πήραμε μια φάση υπέρ μας και το κάνατε λες και μπήκαν τα τανκς σε ορφανοτροφείο. Και γιατί δεν το έστειλε έξω. Λες και το έστειλε ποτέ κανείς έξω, για να γίνει στο έτος 2015 κάτι τέτοιο.

Ρε δεν μας χέζετε λέω εγώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”