Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από nothu »

Αν θυμάμαι καλά ο Τσιμιροτ ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθληματος και τραυματίστηκε. Είχαν πει οτι θα μείνει εξω για 2,5 με 3 μηνες. Γύρισε, μπήκε αποστολή 3-4 φορες χωρίς να παίξει και τελευταια είναι βασικός. Δε βλέπω τι έχει κανει λάθος ο Τούντορ μετα από την πολύμηνη απουσία του μικρού. Πολύ σωστη διαχείριση μου φαίνεται εμένα.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

desperando έγραψε:

οσο γι αυτο που λενε πολυ οτι η ομαδα θα αλλαξει με την προσθηκη ενος μεσοεπιθετικου εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει αυτο να γινει. εκτος αν ειναι καποιος ηρωας της μαρβελ ή της ντι σι, μιας και δεν υπαρχει γραμμη αυτη τη στιγμη στην ομαδα η οποια να δειχνει οτι παταει καλα
+1926
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

συμφωνω με τον ντεσπεραντο..ετσι ειναι ειναι πολλα πλεον τα ανησυχητικα σημαδια..εμμονη με τον τζιολη οχι απλα απιστευτη αλλα παρανοικη..
δηλαδη μη τρελαθουμε , εχουμε χειροτερι υλικο απο περσι?
περσι τουλαχιστον στον πρωτο γυρο πριν σκασει η ομαδα με ροστερ πολυ φτηνοτερο κατι τετοια ματς τα ειχαμε ταριφα 4 και 5 γκολ..
η δηλωση που ειχε κανει περι τσιμιροτ και εκπληξης εμενα προσωπικα μου φανερωσε πολλα
οπως και για αντωνη οτι εχει 8-9 ποδοσφαιριστες μπροστα του..
γενικα δεν κραζω προπονητες και ειμαι υπομονετικος
ουτε επι σαντος ουτε ακομα επι δωνη ημουν υπερ μιας αλλαγης
ουτε τωρα προς το παρον..αυτη η εικονα ομως ειναι αθλια το λιγοτερο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα ένας καλος κεντρικός μπορει να μας συμαζεψει παντως
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:
giapas έγραψε:Ο Τούντορ που έπαιξε Γιιουβε συμπαίκτης με το Ζιντάν θέλει 4 μήνες να καταλάβει τι παίκτης είναι ο Τσίμιροτ. Ενώ οι πραγματικοί γνώστες το πήραν πρέφα έγκαιρα.
αν και μακακια μου που απαντω αλλα δεν μαμεις

και ο ντιεγκο που ηταν ο θεος του ποδοσφαιρου θεωρουσε λιγους τους ζανετι και καμπιασο και δεν τους πηρε αποστολη για το μουντιαλ.

θες να μου πεις τωρα οτι αυτο που ειπες ηταν επιχειρημα?

οσο γι αυτο που λενε πολυ οτι η ομαδα θα αλλαξει με την προσθηκη ενος μεσοεπιθετικου εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει αυτο να γινει. εκτος αν ειναι καποιος ηρωας της μαρβελ ή της ντι σι, μιας και δεν υπαρχει γραμμη αυτη τη στιγμη στην ομαδα η οποια να δειχνει οτι παταει καλα
Νομίζω πως ο Τσίμιροτ ήταν τραυματίας 2 μήνες. Επίσης άρχισε σταδιακά να παίζει εδώ και 10-15 μέρες , άρα δε καταλαβαίνω τι εννοείς περί 4μήνου.
Σε αυτό που λες για το Ντιέγκο έχεις δίκιο. Οι πιθανότητες όμως να κρίνεις σωστότερα απο τον οποιοδήποτε Τούντορ έναν παίκτη ( εσύ βλέποντας από τη τηλεόραση έναν παίκτη κι ο άλλος να τον προπονεί καθημερινά ) είναι απειροελάχιστες. Εκτός κι αν δε βλέπεις μόνο απο τη τηλεόραση την ομάδα , άρα έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν έχουμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ariskatiforos έγραψε:συμφωνω με τον ντεσπεραντο..ετσι ειναι ειναι πολλα πλεον τα ανησυχητικα σημαδια..εμμονη με τον τζιολη οχι απλα απιστευτη αλλα παρανοικη..
δηλαδη μη τρελαθουμε , εχουμε χειροτερι υλικο απο περσι?
περσι τουλαχιστον στον πρωτο γυρο πριν σκασει η ομαδα με ροστερ πολυ φτηνοτερο κατι τετοια ματς τα ειχαμε ταριφα 4 και 5 γκολ..
η δηλωση που ειχε κανει περι τσιμιροτ και εκπληξης εμενα προσωπικα μου φανερωσε πολλα
οπως και για αντωνη οτι εχει 8-9 ποδοσφαιριστες μπροστα του..
γενικα δεν κραζω προπονητες και ειμαι υπομονετικος
ουτε επι σαντος ουτε ακομα επι δωνη ημουν υπερ μιας αλλαγης
ουτε τωρα προς το παρον..αυτη η εικονα ομως ειναι αθλια το λιγοτερο
Ποια εκπληξη σας κανει ρε παιδες;;που τον ειδε τον παιχτη;;;σε 5 προπονησεις;;;

Γιατι αμα κρινουμε απο τα video και μενα μου κανει εκπληξη αλλα αρνητικη ο λεοβατς..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

MANIAKOS έγραψε:Για μενα ένας καλος κεντρικός μπορει να μας συμαζεψει παντως
Συμφωνώ λείπει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του με ένα γκολ η με μια ασσιστ όταν ομάδα θα έχει κολλήσει όπως με λεβαδεια αυτα τα παιχνίδια σε δίνουν το πρωτάθλημα οχι τα ντερμπι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως despe για αλλους παικτες να το δεχτω αυτο που λες για Ιγκορ, αλλα νομιζω οτι εχεις λαθος οσον αφορα στον Τσιμιροτ, απλα χαρηκε πολυ οταν επανενταχθηκε και εκφραστηκε ετσι.. ;)

Νομιζω απ'την αρχη της χρονιας, τον πιστευε οσο λιγους και τον περιμενε σαν τρελος...

Ειναι πολλα που μας μαμησαν φετος και γι'αυτο εγω συνεχιζω να αναμενω μεχρι του χρονου..
Τραυματισμοι, νωρις προετοιμασια και πολλα ματς καποιων παικτων, πολλα νεα προσωπα χωρις μεγαλη προσωπικοτητα/πειρα, απαιτητικοτατο συστημα, ραγδαια πτωση Πελκα που ολη η ομαδα χτιστηκε πανω του, απιστευτοι τραυματισμοι με αποτελεσμα 0 σταθερες ειδικα στα πλαγια και στο κεντρο, πιεση και λαθη Ιγκορ, ατομικα λαθη παικτων που στοιχισαν αδρα, αργη και ανωμαλη ενσωματωση του σταρ σου αλλα και του κλαους, απουσια Χαριση-Γκολασα που αρχισε να βοηθανε την ομαδα, υπερβολικη επιβαρυνση Γκαρι λογω απουσιας εναλλακτικων..

Απλα ειναι και πραγματα που δε χρειαζοταν να χειροτερευουν το παραπανω εκρηκτικο μειγμα, οπως κολληματα σε προσωπα και συστημα που δε βοηθουν επιθετικα, κακη διαχειριση αγωνων και τραυματισμενων, ανεπαρκης ψυχολογικη προετοιμασια παικτων (αλλοτε να "μπαινουν" στο ματς απ'το 30 και μετα, αλλοτε να "βγαινουν" με το που βαζουν γκολ, αλλοτε με δημιουργια αλλοθι μετα απο κακες εμφανισεις αλλοτε με υποβαθμιση της ποιοτητας τους )
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θελω ΜΙΑ φορα να ακουσω απο αυτους που κατηγορουν εμας ως γκρινιαρηδες και μιζερους να μου απαντησουν ποδοσφαιρικα και με επιχειρηματα ποια ακριβως προοδο και εξελιξη βλεπουν στο παιχνιδι της ομαδας μερα με τη μερα,παιχνιδι με το παιχνιδι.Βλεπουν κατι που τους κανει ναι αισιοδοξουν για την συνεχεια η μονος λογος υπερασπισης ειναι τα γνωστα κλισε,οπως χτισιμο,υπομονη,3ετες πλανο και ολα τα συναφη;Βοηθειστε μας να ξεφυγουμε και εμεις απο την μιζερια μας και να δουμε τα πραγματα πιο αισιοδοξα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Προφανώς και πίστευε τον Τσίμιροτ από την αρχή ο Τούντορ που τον ξεκίνησε με Ξάνθη,μαζί με Σάμπο και Ζάιρο φυσικά.Δεν του ήρθε κανένα όνειρο,ούτε τον είδε πρόσφατα.

Εννοείται πίστευε (και πιστεύει) και τον Χαρίση που θα είχε πετάξει έξω τον Τζιόλη αν δεν τραυματιζόταν συνεχώς.

Εμφανώς απογοητευμένος είναι με τον Σάμπο λόγω των αρχικών του εμφανίσεων.

Γενικά οι πάρα πολλοί τραυματισμοί ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την εικόνα της ομάδας.Δεν έχει αποκτήσει χημεία και ομοιογένεια και φαίνεται αυτό.

Σήμερα ας πούμε κάνει δυο αναγκαστικές αλλαγές,έχει ήδη έξω ένα κάρο παίκτες και έχει ξεμείνει από στόπερ.Τί περιθώρια του αφήνονται για να βελτιώσει την ομάδα;Κανένα θα πω εγώ.

Αντίθετα,στην γερμανία την έστησε ιδανικά την ομάδα,με τον Πανιώνιο έκανε και την αλλαγή των Σάμπο και Κωνσταντινίδη που άλλαξε όλο το παιχνίδι.

Αν πάω και πιο πίσω,έχει πατήσει τακτικά τον βάζελο και κάνει αλλαγή ματ με την ΑΕΚ στην Τούμπα που βάζει Μπέρμπα/Κλάους μπροστά και Μακ δεξιά.

Επίσης έχει αξιοποιήσει πλήρως τον Ροντρίκεζ βάζοντας τον μπακ-χαφ.

Το ζήτημα για την εικόνα είναι οι τραυματισμοί και είμαι βέβαιος για αυτό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Καμια βελτιωση καμια προοδος...ποτε ειδες τον ΠΑΟΚ τετοια περιοδο βελτιωμενο εκτος απο την τριτη χρονια του Σαντος;;;

Πες μου και συ ομως ποια ειναι η λυση...αλλος προπονητης;;;αλλος τδ;;αλλοι παιχτες;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Εγω θελω ΜΙΑ φορα να ακουσω απο αυτους που κατηγορουν εμας ως γκρινιαρηδες και μιζερους να μου απαντησουν ποδοσφαιρικα και με επιχειρηματα ποια ακριβως προοδο και εξελιξη βλεπουν στο παιχνιδι της ομαδας μερα με τη μερα,παιχνιδι με το παιχνιδι.Βλεπουν κατι που τους κανει ναι αισιοδοξουν για την συνεχεια η μονος λογος υπερασπισης ειναι τα γνωστα κλισε,οπως χτισιμο,υπομονη,3ετες πλανο και ολα τα συναφη;Βοηθειστε μας να ξεφυγουμε και εμεις απο την μιζερια μας και να δουμε τα πραγματα πιο αισιοδοξα.
Κατσε να βαλω ενα χερακι.Δε χρειαζονται ποδοσφαιρικες γνωσεις.Πεφτει το φως στο δωματιο που εισαι και βυθιζεσαι στο σκοταδι.Περνεις φακο κι αλλάζεις οχι μια αλλα 5 λαμπες(5 προπονητες).Παρολα αυτα εξακολουθεις να βρισκεσαι στο σκοταδι.Τωρα ,αν επιμενεις οτι φταιει η λαμπα....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως εντος στοχων ειμαστε και παρολο που η ομαδα δεν βλεπεται αλλά απο τυχη και την διαχρονικη ευνοια που ειχε απο τη διαιτησια ειναι στον ενα βαθμο απο κουλα και 2η θεση (μπορει ομως και 4... αν και τη κουλα τη σφάζουνε, έχουμε αποδείξεις) και συνεχιζει άπλα στο κύπελλο παίζωντας τελευταίο ματς με τα τσικό.

και κάναμε και ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό διπλό στο μεταξύ...

μπα. επικινδυνος. :roll:

απορώ πχ τον καημένο το σιμεόνε τι θα τράβηξε τη πρώτη χρονιά που βγήκε 5ος, 6ος κάπου εκεί... και με μπάλα να στάζεις τα κολύρια στα μάτια σαν να είναι βαρέλι μπύρας με σωλήνα, σε κολλεγιακό πάρτυ στο αμέρικα. :roll:

ακολουθεί εικόνα ντοκουμέντο των οπαδών της ατιτλετικο :roll: της πρώτης χρονιάς (2 χρόνια μετά έγινε η..τιτλέτικο που όλοι μάθαμε). η κοπέλλα σημειωτέον, στόχευε μάτι αλλά δεν της..βγήκε..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μετα το παραδειγμα της γιουβεντους του κοντε ηρθε και το παραδειγμα της ατλετικο του σιμεονε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Το ζητημα ειναι οτι σου απανταμε και μας τρολαρεις...σου λεει οτι ομοια κατασταση συνεβη και αλλου..το αν θα μπορεσουμε και μεις να ανεβουμε τοσο δεν το ξερουμε αλλα η αρχη ειναι παρομοια...

Η δικια σου λυση ποια ειναι;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”