Igor Tudor
Re: Igor Tudor
4 ήττες σε 24 συνοιλικά παιγνίδια. Δεν είναι άσχημος απολογισμός αλλά οι πολλές ισοπαλίες μας έχουν στοιχίσει.
Αν βάλεις και τα προκριματικά του Γιουρόπα είναι 5 ήττες σε 30. Το πρόβλημα είναι ότι χάθηκαν κρίσιμα παιγνίδια.
Αν βάλεις και τα προκριματικά του Γιουρόπα είναι 5 ήττες σε 30. Το πρόβλημα είναι ότι χάθηκαν κρίσιμα παιγνίδια.
- Chuck Norris
Δεν γίνεται να έχουμε τέτοια ατυχία με τους τραυματισμούς! Πρέπει να βρεθεί η αιτία γιατί αλλιώς πολύ δύσκολα θα καταφέρουμε τίποτα παραπάνω! Ίσως με τις επιστροφές και κανα δυο μεταγραφές βρεθεί η κατάληλη ισορροπία στην ομάδα και μπορέσουμε να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα και να βγάζουμε και ευκαιρίες . Στα του αγώνα πρώτο ημίχρονο τραγικό , δεύτερο μέτριο αλλά πολύ καλυτερο συγκριτικα με το πρώτο . Κρατάμε την καλή αμυντική λειτουργία και τίποτα άλλο. Καλή γιορτές και καλή ξεκούραση σε όλους και πάμε για ένα καλύτερο δεύτερο γύρο.

Τι να πούμε άλλο ρε Τζος. Τα ίδια πρόσωπα...το ίδιο ποδόσφαιρο...τα ίδια χάλια...Δεν φταίει κανένας Τουντορ για εμένα. Τα λάθη του παρελθόντος δεν σβήνονται σε μια μεταγραφική περίοδο. Μάτια έχουν ας τα δουν και ας τα διορθώσουν...joshua έγραψε:Ελα ρε lamosa που ασχολουμαστε σοβαρα με το πεναλτι ακομα γελαω με τους γαυρους που εβλεπαν χτες ανατροπη με το δεξι χερι στο γοφο του Φορτουνη και ακουω σημερα τα ιδια απο τους δικους μου.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Trilofiotis
Εγώ θα ήθελα κάποιο δημοσιογράφο να ρωτήσει γιατί στην αρχή της χρονιάς απαγορευόταν τα γεμίσματα και τώρα επί μια ώρα παίζαμε με γιομες του Τζαβέλλα.
Μάλλον θέλει να έχεις βγάλει δημοσιογραφία Χαρβαρντ για να απορήσεις με αυτό, εκτός αν ο πλατανιάς είναι Ντορτμουντ. Δηλαδή ήταν οδηγία για 60' (+άλλα 10 στο τέλος φυσικά) να καταστρέφουμε τα μάτια όσων έκαναν τον κόπο να πάνε Τούμπα.
Ποιος φταίει για αυτή την εικόνα;
Μάλλον θέλει να έχεις βγάλει δημοσιογραφία Χαρβαρντ για να απορήσεις με αυτό, εκτός αν ο πλατανιάς είναι Ντορτμουντ. Δηλαδή ήταν οδηγία για 60' (+άλλα 10 στο τέλος φυσικά) να καταστρέφουμε τα μάτια όσων έκαναν τον κόπο να πάνε Τούμπα.
Ποιος φταίει για αυτή την εικόνα;
Η ομαδα εχει σοβαρό προβλημα
Δυστυχως πρεπει να αδειάσουν θεσεις στα χαφ και να ερθει ένας μεσοεπιθετικός ολκης
Απαράδεκτες στημένες φασεις -ευθύνες του κοουτς
Πολυ Γιόμα σημερα
Πέναλτι δεν είδα
Καλές γιορτές
Ο σαββιδης πρεπει να κανει υπομονη.-
Δυστυχως πρεπει να αδειάσουν θεσεις στα χαφ και να ερθει ένας μεσοεπιθετικός ολκης
Απαράδεκτες στημένες φασεις -ευθύνες του κοουτς
Πολυ Γιόμα σημερα
Πέναλτι δεν είδα
Καλές γιορτές
Ο σαββιδης πρεπει να κανει υπομονη.-
Αυτοί που κράζουν Τούντορ με τον Σάντος που παίζαμε μπαλαρα κάθε ματς τι λέγανε;
Άρρωστη νοοτροπία, σαν οπαδοί, αυτό είναι το πρόβλημά μας
Τα σκουλήκια κοροιδεύαμε...
Θα είναι πού μεγάλο φάουλ αν διώξουμε Τούντορ
Άρρωστη νοοτροπία, σαν οπαδοί, αυτό είναι το πρόβλημά μας
Τα σκουλήκια κοροιδεύαμε...
Θα είναι πού μεγάλο φάουλ αν διώξουμε Τούντορ
Δεν ξέρω... Μετά την έλευση Βεζυρτζή, δεν μπορώ να πιστεύω τίποτα από αυτά που γράφονται ή ακούγονται. Προσωπικά στηρίζω Τούντορ
Φάνηκε στην Καλλονή, πόση στήριξη έχει απ τα αφεντικά του.aoratos έγραψε: Τώρα για προδοσίες που γράφεις και ηρωικές μάχες η στήριξη που απολαμβάνει από τα αφεντικά του ο Κροάτης είναι πρωτοφανής στα χρονικά του ΠΑΟΚ και εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς την βλαχειά που επικρατεί στα πέριξ του συλλόγου.
Εγώ βλέπω τις ίδιες παθογένειες με πέρυσι, τα ίδια πράγματα, με εντελώς διαφορετικό προπονητικό τιμ.
Επαγωγικά, κάτι άλλο φταίει. Τι, δεν έχω ιδέα. Ποιός; Επίσης δεν ξέρω.
Πριν την Καλλονή συζητήθηκε πολύ από το τύπο το κλίμα στα αποδυτήρια έπειτα από τις δηλώσεις Τούντορ για μπαλαρίνες. Σε εκείνο το παιχνίδι θυμάμε τους παίχτες να του αφιερώνουν τα γκολ θέλωντας να δείξουν προς τα έξω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις παιχτών - προπονητή. Που κολλάνε σε όλα αυτά Άρνεσεν και Αγγελίδης;;Φοίνικας έγραψε:Φάνηκε στην Καλλονή, πόση στήριξη έχει απ τα αφεντικά του.aoratos έγραψε: Τώρα για προδοσίες που γράφεις και ηρωικές μάχες η στήριξη που απολαμβάνει από τα αφεντικά του ο Κροάτης είναι πρωτοφανής στα χρονικά του ΠΑΟΚ και εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς την βλαχειά που επικρατεί στα πέριξ του συλλόγου.
Εγώ βλέπω τις ίδιες παθογένειες με πέρυσι, τα ίδια πράγματα, με εντελώς διαφορετικό προπονητικό τιμ.
Επαγωγικά, κάτι άλλο φταίει. Τι, δεν έχω ιδέα. Ποιός; Επίσης δεν ξέρω.
Επίσης το ίδιο περίπου διάστημα ο Άρνεσεν έλεγε με κάθε επίσημο τρόπο ότι ο Τούντορ θα είναι ο προπονητής μέχρι τον Μάιο και μακάρι και μετά (προφανώς αν αποδειξει ότι το αξίζει) και οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη θα είναι δικιά του αποτυχία.
Γράφεις για ίδιες ακριβώς παθογένειες με πέρσυ

όλοι έχουν αλλάξει. σχεδόν ούτε τα πλακάκια δεν έμειναν.
οι μόνοι που παραμένουν οι ίδοι, είναι αυτοί που μας "μεταφέρουν" τα "γεγονότα".
οι μόνοι που παραμένουν οι ίδοι, είναι αυτοί που μας "μεταφέρουν" τα "γεγονότα".

Τούντορα κάτι δεν πάει καλά, η ομάδα δεν βλέπεται και συ κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος
Δεν γίνεται να δηλώνεις "ο Πλατανιάς παίζει πολύ ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και έχει ποιοτικούς παίκτες"
Ποιός Πλατανιάς τώρα, θα τρελαθούμε?Που έκανε σε 1 ημίχρονο όλο κι όλο 1 φάση?
Έφυγε ο 1ος γύρος και η ομάδα δεν έχει ακόμη σταθερό κορμό και ταυτότητα
Δεν γίνεται να δηλώνεις "ο Πλατανιάς παίζει πολύ ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και έχει ποιοτικούς παίκτες"
Ποιός Πλατανιάς τώρα, θα τρελαθούμε?Που έκανε σε 1 ημίχρονο όλο κι όλο 1 φάση?
Έφυγε ο 1ος γύρος και η ομάδα δεν έχει ακόμη σταθερό κορμό και ταυτότητα
- paokovios1974
Σημερα τα μεταφερανε ηδη.
Εγω αν ημουν σκατογαυρος(θου κυριε)θα τους εστελνα ευχαριστηρια επιστολη.
edit Αναφερομε σε αυτο που εγραψε ο kgeo" γι αυτους που μας τα μεταφερουν'
Εγω αν ημουν σκατογαυρος(θου κυριε)θα τους εστελνα ευχαριστηρια επιστολη.
edit Αναφερομε σε αυτο που εγραψε ο kgeo" γι αυτους που μας τα μεταφερουν'
Εννοώ τις παθογένειες στον αγωνιστικό χώρο.aoratos έγραψε: Γράφεις για ίδιες ακριβώς παθογένειες με πέρσυΥπάρχει θέμα σύγκρισης των σχέσεων Άρνεσεν-Τούντορ με ΑΑ-ΖΒ; Είχες πέρσυ ξεκάθαρους στόχους έτσι ώστε να κρίνεις στο τέλος της χρονιάς τα αποτελέσματα του προπονητή σύμφωνα με τις προσδοκίες; Ήξερες ποιανού επιλογή ήτανε πέρσυ ο προπονητής;
Τα ίδια πράγματα βλέπω να συμβαίνουν
Με 100% διαφορετικό προσωπικό
Το ξανάπα νομίζω, δεν ξέρω τι φταίει.
Κορμό δεν έχεις βρει,τραυματισμούς έχεις πολλούς,λάθη επίσης.
Δείχνεις να προσπαθείς πολύ και πιστεύω θα δικαιωθείς,καθώς τώρα η ομάδα μετά από 5 μήνες σερί παιχνιδιών είναι ντεφορμέ.
Παρ όλα αυτά έχεις δείξει πως τα μεγάλα ματς τα παίρνεις,πράγμα χρήσιμο για τα Play off και το κύπελλο.
Είσαι τρίτος,πάνω από τον βάζελο,στο -4 (μάλλον) από την ΑΕΚ.
Εγώ συνεχίζω να σε πιστεύω και θεωρώ πως αν ξεφύγεις από κάποιες εμμονές σου (Τζιόλη,Πέλκα και άλλα),θα την πας πολύ καλά την ομάδα.
Δείχνεις να προσπαθείς πολύ και πιστεύω θα δικαιωθείς,καθώς τώρα η ομάδα μετά από 5 μήνες σερί παιχνιδιών είναι ντεφορμέ.
Παρ όλα αυτά έχεις δείξει πως τα μεγάλα ματς τα παίρνεις,πράγμα χρήσιμο για τα Play off και το κύπελλο.
Είσαι τρίτος,πάνω από τον βάζελο,στο -4 (μάλλον) από την ΑΕΚ.
Εγώ συνεχίζω να σε πιστεύω και θεωρώ πως αν ξεφύγεις από κάποιες εμμονές σου (Τζιόλη,Πέλκα και άλλα),θα την πας πολύ καλά την ομάδα.
Διαβασα σημερα κατι που εγραψε ο τζορμπατζογλου και ναι τολμαω να πω χωρις φοβο και παθος πως το σκεφτομουν και εγω.Δεν καταλαβαινω ακριβως την αναγκη του Κροατη πριν και μετα απο καθε παιχνιδι με καθε λογης χωριο να εκθειαζει τις αντιπαλες ομαδες και τους αντιπαλους παικτες μειωνοντας με αυτο τον τροπο εμμεσα η ακομα και αμμεσα την αντιστοιχη αξια των δικων μας.Τον ακουσα να μιλαει για την πολυ δυσκολη εδρα του λεβαδειακου και την αναγκη να παιξουμε πολυ καλο ποδοσφαιρο για να καμψουμε την αντισταση μιας πολυ επικυνδινης ομαδας,τον ακουσα σημερα να μιλαει για την πολυ ποιοτικη ομαδα των χανιων και το πολυ καλο ποδοσφαιρο που παιζει.Θυμαμαι επισης σε ερωτηση για τον Αντονις να λεει πως εχει την ατυχια να παιζει σε μια γραμμη που εχουμε 8-9 ποδοσφαιριστες κατι που του στερει θεση και χρονο συμμετοχης και συγχρονως η ιδια γραμμη ειναι η πιο προβληματικη της ομαδας.Διαβαζω φιλους να γραφουν σημερα για τα τραγικα κενα του ροστερ και την ελλειψη ποιοτητας και σκεφτομαι πως το καλοκαιρι εκανα 11 μεταγραφες με τους 7 να ειναι σημερα διαθεσιμους και σκεφτομαι οτι δεν μπορει κατι δεν παει καλα.Σκεφτομαι,σκεφτομαι,σκεφτομαι και ακρη δεν μπορω να βγαλω ,για τον Κροατη παντως ευχομαι οι διακοπες να τον βοηθησουν να καθαρισει το μυαλο του να ιεραρχισει στοχους,να δημιουργησει μια ξεκαθαρη εικονα για το ροστερ, γιατι αλλα πειραματα δεν αντεχει η ομαδα και να πεισει τελος τον Σαββιδη να δωσει το οκ για 1-2 ποιοτικες προσθηκες διαφορετικα μετα απο πλεον 2 και βαλε μηνες που η εικονα της ομαδας ειναι τραγικη,η υπομονη του ρωσσου και οχι μον εξαντλειται.