4 αδερφέ, μόνον εκεί μέχρι το θάνατο...kastrakis έγραψε:Ρε σεις θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν???
Εχουμε και λεμε λοιπον......Εχουμε καμμια δεκαρια τραυματιες εκ των οποιων πολλοι παικτες πρωτης γραμμης!!!
Στην διαρκεια του αγωνα εχουμε 2 παικτες τραυματιες και δεν μπορουμε να κανουμε αλλαγες στην διαρκεια του αγωνα!
Ισως να εχουμε παιξει και 10 ματς παραπανω ως τωρα απο τον πλατανια....ως το 80 δεν μας εκαναν φαση και τρεξαμε περισσοτερο απ αυτους.
Ειχαμε να αντιμετωπσιουμε την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ διαιτησια εως τωρα στην Τουμπα. 4 κομμενα οφσαιντ και ενα πεναλτι καθαρο που δεν δοθηκε στον Μυστακιδη ........και εμεις γκρινιαζουμε για το πεναλτι του Τζαβελλα...![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως που ήμουν στην 6 , το είδα πεναλταρα!!!
Είδατε την φάση του πλατανια όταν μας πιεζανε για ισοφάριση με το φάουλ που ήταν 5 παικτες του πλατανια οφσάιντ και ΔΕΝ το δωσε???
Η ομάδα δεν έπαιξε καλά ,αλλά είχε να αντιμετωπισει και την γκρίνια της Τουμπας,που τσακιζει κοκκαλα....γιατι ο Κλαους δεν εκανε γκολ την ευκαιριαρα του 1ου ημιχρονου.....Και μετα ολα μας φταινε...
Πολυ γκρίνια η 6.δεν αντέχεται. Ήταν μπροστά μου ένας ο οποίος απο το πολύ βρισίδι,δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το γκολ του ΠΑΟΚ.![]()
Χίλιες φορές η 5....Γάνιασα πια....
SM-G920F