Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

mvp

Όλσεν
3
3%
Κων/νίδης
3
3%
Μαλεζάς
1
1%
Τζαβέλλας
25
26%
Λέοβατς
2
2%
Τζιόλης
1
1%
Τσιμιροτ
21
22%
Πέλκας
1
1%
Μυστακίδης
6
6%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
1
1%
Σκόνδρας
2
2%
Μελισσας
22
23%
Μπερμπάτοφ
5
5%

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pilotos »

kastrakis έγραψε:Ρε σεις θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν???

Εχουμε και λεμε λοιπον......Εχουμε καμμια δεκαρια τραυματιες εκ των οποιων πολλοι παικτες πρωτης γραμμης!!!

Στην διαρκεια του αγωνα εχουμε 2 παικτες τραυματιες και δεν μπορουμε να κανουμε αλλαγες στην διαρκεια του αγωνα!

Ισως να εχουμε παιξει και 10 ματς παραπανω ως τωρα απο τον πλατανια....ως το 80 δεν μας εκαναν φαση και τρεξαμε περισσοτερο απ αυτους.

Ειχαμε να αντιμετωπσιουμε την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ διαιτησια εως τωρα στην Τουμπα. 4 κομμενα οφσαιντ και ενα πεναλτι καθαρο που δεν δοθηκε στον Μυστακιδη ........και εμεις γκρινιαζουμε για το πεναλτι του Τζαβελλα... :redcard: :redcard: :redcard:
Εγώ πάντως που ήμουν στην 6 , το είδα πεναλταρα!!!
Είδατε την φάση του πλατανια όταν μας πιεζανε για ισοφάριση με το φάουλ που ήταν 5 παικτες του πλατανια οφσάιντ και ΔΕΝ το δωσε???

Η ομάδα δεν έπαιξε καλά ,αλλά είχε να αντιμετωπισει και την γκρίνια της Τουμπας,που τσακιζει κοκκαλα....γιατι ο Κλαους δεν εκανε γκολ την ευκαιριαρα του 1ου ημιχρονου.....Και μετα ολα μας φταινε...

Πολυ γκρίνια η 6.δεν αντέχεται. Ήταν μπροστά μου ένας ο οποίος απο το πολύ βρισίδι,δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το γκολ του ΠΑΟΚ. :redcard:
Χίλιες φορές η 5....Γάνιασα πια....
4 αδερφέ, μόνον εκεί μέχρι το θάνατο...

SM-G920F
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έχουμε ξεχάσει τα βασικά... και φαίνεται από τις δηλώσεις των κοουτς που όλοι είναι απορημένοι πως φεύγουν δύσκολα χωρίς αποτέλεσμα από την Τούμπα πλέον..

Όταν έρχονται και ξέρουνε πως το στραγάλι θα σπρώξει τον καθένα είναι λογικό να φαίνεται ο κάθε πλατανιάς, νιόνιος, ξανθη και λοιπές δορυφορικές δυνάμεις Μπαρτσελόνα. Αλλά οκ, αυτοί βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας τρέλα και ξέρουνε πως οι δηλώσεις θα ακουστούν και στο τελευταίο μπακάλικο που είναι ανοιχτό 20 ώρες την ημέρα με το μυαλό του μπακάλη ήδη πολτό από την καθημερινότητα του ώστε να αξιολογήσει αυτά που βλέπει/ακούει.

Τρεις φορές σε έκοψε μέχρι το 15' λεπτό με οφσάιντ και συ ασχολεισαι με την πατουσα του #31 αν πατούσε γη, παίχτη του πλατανιά ή συννεφάκι του ουρανού.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν είμαι φίλος, ξέρω τις αδυναμίες της ομάδας μου αλλά σαπίλα δεν αγοράζω. Το ηθικόμετρο δεν ρυθμίζεται από κανέναν παράγοντα κύριοι, ή βλέπουμε ότι συμβαίνει αλλιώς να το γυρίσουμε σε πρέφα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατί; μετά το 80 που ούτε πλάγιο δεν πήρες;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εχει ποιντ πολλα ο ασιμος...
Το παιζει και παρεξηγημενος ο οτσαλαν...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Asimos έγραψε:Έχουμε ξεχάσει τα βασικά... και φαίνεται από τις δηλώσεις των κοουτς που όλοι είναι απορημένοι πως φεύγουν δύσκολα χωρίς αποτέλεσμα από την Τούμπα πλέον..

Όταν έρχονται και ξέρουνε πως το στραγάλι θα σπρώξει τον καθένα είναι λογικό να φαίνεται ο κάθε πλατανιάς, νιόνιος, ξανθη και λοιπές δορυφορικές δυνάμεις Μπαρτσελόνα. Αλλά οκ, αυτοί βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας τρέλα και ξέρουνε πως οι δηλώσεις θα ακουστούν και στο τελευταίο μπακάλικο που είναι ανοιχτό 20 ώρες την ημέρα με το μυαλό του μπακάλη ήδη πολτό από την καθημερινότητα του ώστε να αξιολογήσει αυτά που βλέπει/ακούει.

Τρεις φορές σε έκοψε μέχρι το 15' λεπτό με οφσάιντ και συ ασχολεισαι με την πατουσα του #31 αν πατούσε γη, παίχτη του πλατανιά ή συννεφάκι του ουρανού.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν είμαι φίλος, ξέρω τις αδυναμίες της ομάδας μου αλλά σαπίλα δεν αγοράζω. Το ηθικόμετρο δεν ρυθμίζεται από κανέναν παράγοντα κύριοι, ή βλέπουμε ότι συμβαίνει αλλιώς να το γυρίσουμε σε πρέφα.

+23310 Apo εμενα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Asimos έγραψε:Έχουμε ξεχάσει τα βασικά... και φαίνεται από τις δηλώσεις των κοουτς που όλοι είναι απορημένοι πως φεύγουν δύσκολα χωρίς αποτέλεσμα από την Τούμπα πλέον..

Αμήν.Πολύ σωστός.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

@Ασιμος... RESPECT!!!!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Eνταξει φτασαμε στο σημειο να μην μπορουμε να διαχειρηστουμε ουτε τις νικες.
Επειδη απ οτι φαινεται ειμαστε πολυ large στην αντικειμενικοτητα.
Επειδη χρησιμοποιουνται τα σχολια μας ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ σε αρδοσαιτ.
Επειδη τα εν οικω μη εν δημω.
Παρακαλω εστω για αποψε το τοπικ να ειναι μονο για εγγεγραμενα μελη και ελατε να τα πουμε εκει μαγκες.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σωστός ο Άσιμος!
(Δεν θέλω καν ν' αναφερθώ στα αγωνιστικά, μιας και πλέον αυτό που βλέπουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ αλλά κλοτσοσκούφι! ΝΤΡΑΠΗΚΑ σαν π@υστης βλέποντας την ομάδα μου να κάνει καθυστερήσεις στην ΤΟΥΜΠΑ μέσα, με κάποια ομαδούλα που είχε όμως τσαγανό και ήταν κλάσεις ανώτερη από την δική μου στον τεχνικό τομέα. Σε μερικές φάσεις ζήλευα τον τρόπου που ξεδιπλωνόντουσαν στην επίθεση)
Ωστόσο θα σταθώ σε 2 φάσεις που μου ανάψαν τα λαμπάκια!
Η πρώτη που στην αρχή ο Κλάους χάνει μόνος του το άχαστο μπροστά σε ολόκληρο τέρμα!
Και η άλλη όταν ο Μακ βγήκε σε κόντρα αντεπίθεση, ενώ μπορούσε να στρώσει δίπλα του για πάσα / έτοιμο γκολ (δεν θυμάμαι σε ποιον δικό μας), αυτός την κράτησε μέχρι που την γύρισε ο ίδιος πίσω.
Τέτοιες φάσεις σαν τις παραπάνω, ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να μπορούν οι χρυσοπληρωμένοι αυτοί παίχτες να τις αξιοποιούν, αλλιώς ας αλλάξουν επάγγελμα για να σωθούν τα μάτια μας και η ψυχική ηρεμία μας.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον μικρό / 6 μήνες εκτός ρε γαμώτο / και κουράγιο! Μεγάλη γκαντεμιά.

Πάμε παρακάτω! ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ που λέμε να πάμε στην επόμενη σελίδα στη οποία θα είμαστε καλύτεροι!
Βέβαια έχω χάσει το μέτρημα των σελίδων! :lol:

Το ΒΑΣΙΚΟ εννοείτε είναι, πως κρατάμε τους 3 πόντους και προχωράμε!
Δεν χρειάζεται μίρλα ακόμα και στις νίκες μας!
ΔΕΝ χρειάζεται να λέμε ΓΙΑΤΙ και πως μας έδωσαν πέναλτι, όταν έχουμε οι ίδιοι νιώσει την αδικία στο πετσί μας τόσα χρόνια, ακόμα και από το ίδιο μ@υνόπανο που μας σφύριξε σήμερα!

ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ! :mrgreen: :opaokara:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν θέλω ούτε + ούτε respect ούτε τίποτα.. Κοινή λογική θέλω... Θεωρίες συνωμοσίας να μην διαβάζω και αρνητική ενέργεια..

Όσο για την καθυστέρηση είδαμε τι έγινε με τη γριά. Οποτε ξαπλες και καθυστερήσεις είναι θεμιτές καθώς είμαστε επιρρεπείς στα γκολ για FAIL ARMY με στραβοκλωτσιά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εμείς πρέπει να ρίχνουμε 5 να μην κάνουμε καθυστέρησεις να μην έχουμε αμφισβητουμενες φάσεις υπέρ μας και να ξεχνάμε τα διατητικα λάθη σε βάρος μας και να κράζουμε τους παίκτες μας από το πρώτο λεπτό για τα τατουάζ γιατί πανυγηριζουμε τα γκολ λες και κερδίσαμε την μπαρτσελονα κλπ.κλπ

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Όταν βλέπεις ότι δεν παίρνεις ούτε πλάγιο και σε κάθε φάση έχεις τελική με εκτιθεμένους το λιγότερο 2 παίκτες της αντίπαλης ομάδας τότε οι καθυστερήσεις δεν είναι απλά θεμιτές αλλά επιβάλλονται!!! 8-)
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Όσοι είμαστε στην πολύ "αραιοκατοικημένη" σήμερα αριστερή πλευρά της 6, είδαμε ευθεία μπροστά μας καθαρό πέναλτι. Πέναλτι, τέλος. Κανείς δεν χάρισε ποτέ τίποτα στον ΠΑΟΚ, δεκαετίες τώρα.
Όσο για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο που κάποιοι ήλπιζαν ότι θα ερχόταν σύντομα :lol: , το συνθηματάκι από την 4 γύρω στο 28'-30' λεπτό ξεκαθάρισε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

sourmenetes έγραψε: Το παιζει και παρεξηγημενος ο οτσαλαν...
Να παει να κι ο Οτσαλάν.
Άντε κάθε χρόνο τα ίδια με αυτόν τον μ@λ@κα
Κομπλεξικός
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Το πόσο άρρωστη είναι η κατάσταση φαίνεται από τα σχόλια κάτω από την αφιέρωση του Κλάους(ή 33 :evil: ; ) στον Κωνσταντινίδη.
Κάποιος(ΠΑΟΚτσής;) λοιπόν, έχει γράψει ότι οι παίκτες είναι για τον μπέο.Αν ακόμα και στις ανθρώπινες στιγμές είμαστε κάφροι, τότε συγνώμη, αλλά καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.
Ρήξη χιαστών έπαθε το παλικάρι.Περαστικά του λοιπόν
!Όλα τα αλλά είναι δευτερεύοντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος korfas την Κυρ 20 Δεκ 2015, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”