Odi έγραψε:Για ποιον λόγο κανείς δεν αναφέρει το τετατετ του Μακ στο 15λεπτο που κόπηκε από τον επόπτη άραγε;
Για τον ίδιο λόγο που δεν είδε κανείς πέναλτι στον Μυστακίδη και για τον ίδιο λόγο που είδανε φάουλ του Μπερμπάτοφ στην Λειβαδιά,το φάντασμα-φάουλ που μας ισοφάρισε ο Πανιώνιος,πέναλτι υπέρ μας στα Γιάννενα και τόσα άλλα μάλλον.
Για πες μας ρε Οντι, για ποιο λογο? Αντι-ΠΑΟΚτσηδηλικι?
Ειναι τοσο δυσκολο για σας να μη φοραει καποιος ασπρομαυρα γυαλια για τα παντα?
Αλλα ηταν, αλλα οχι..
Ηρεμηστε λιγακι με τις ειρωνιες και τις κατηγοριες, ειδικα εσεις που ειστε και mods..
Για τη μαμημενη τη φαση μιλησαμε, οχι συμψηφιστικα απ'την αρχη του πρωταθληματος και αν εχουμε αδικηθει καταφωρα..
(Για τα υπολοιπα που εχουν γινει και θα συνεχισουν να γινονται, ας συνεχισουν οι Ιβαν και Τζακ να ν'απολαμβανουν το βιασμο, αφου δεν κανουν τιποτα απολυτως και περιμενουν και καλα τον ερχομενο Νοεμβρη..
Οπως και εμεις, που το μονο πραγμα στο οποιο αντιδραμε σθεναρα ειναι οι καρτες και τα ΑΦΜ..)
Οπως ειπα και στον εταιρο mod, που καταχραζεται της θεσης του και συνεχιζει ακαθεκτος με ειρωνιες (αλλα αν αντιδρασει καποιος, τον στελνει..) και αστεια επιχειρηματα...
simba έγραψε:
Δε χρειάζεται ν δημιουργουνται εριδες απτο πουθενα..
Αρκετα εχουμε ηδη..
Ο καθενας εχει την αποψη του κ δε θα την αλλαξετε οσες ειρωνιες και επαναληπτικα ποστ κανετε..
Έχετε καθε δικαιωμα να θεωρειτε αυτο το πραγμα πεναλτι οπως και αλλοι να θεωρουν οτι ειναι οπως αυτα του γαυρου π κοροιδευουμε ολοι..
Ηρεμηστε..
K_geo έγραψε:αναμένω τα βιντεάκια σου όπως με θέρμη έβγαζες για την αεκ και για να κράζεις παίχτες.
Στο παραπανω δλδ που προτεινω νηφαλιοτητα και σεβασμο στην αντιθετη αποψη,
ΕΣΥ ως mod, μου απαντας ετσι και περιμενεις εγω με τη σειρα μου να μεινω νηφαλιος και να μην αντιδρασω...
Στραφι πανε οι παραινεσεις του Ντινου μου φαινεται...
Καταρχας εισαι τουλαχιστον αστειος και προπαγανδιστης που συνεχιζεις και αναφερεσαι στα βιντεακια με την κουλα,
τη στιγμη που το μονο που εκανα τοτε ηταν καταθετοντας την αποψη μου, να προτρεψω ολους να βγαλουμε λιγο τις παρωπιδες και ναμαστε δικαιοι, σκεφτομενοι παντα τι θα λεγαμε εμεις σε αντιστοιχη περιπτωση, χωρις καποιοι να βγαζουν τα ΠΑΟΚομετρα ή το μεταφραζουν ως πληγμα στο ΠΑΟΚτσηδηλικι..
Τα γραφικα με τις γραμμες και το βιντεο με τον απολλωνα, τα εβαλα για τον παραπανω λογο και για να μη γαυριζουμε, κατι το οποιο σιχαινομαι...
Οταν τοσοι συμφορουμητες μιλουσαν για οφσαιταρα 1 μετρο σε πολυ οριακη φαση και καθαρο σπρωξιμο αρα καλως ακυρωθεν γκολ στο 90'...
Και ποσο κυκλο κανουν καποιες φορες τα μαμημενα τα πραγματα, ακριβως 2 μερες μετα, ηρθαν 2 φασεις καρμπον για την ομαδα μας και τοτε τα ιδια παιδια μιλουσαν για σφαγη και πεντακαθαρες φασεις..
That's all!
Αλλα εσυ σαν καλος προπαγανδιστης (θα εκανες μεγαλη καριερα στην ομαδα της γειτονιας),
τα πηρες ολα αυτα και μ'εβγαλες αντιΠΑΟΚτση, χανουμι και δενξερωγωτιαλλο,
ανημπορος να απαντησεις σωστα στην προτροπη μου και να δωσεις ενα τελος στις ειρωνιες/επιθεσεις σου...
Y.Γ. Eν τω μεταξυ τωρα ειδα τα screenshots..
Τετοια ανεβαζε στα πρωτοσελιδα και ο γαυρος, για να καλυψουν τα οσα δειχνει η ροη του βιντεο..
Ευγε!