5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Δημοσίευση από Mantzarioti »

fuzztone έγραψε:
zakkonto έγραψε:Ρε παίχτες νικητές με προσωπικότητα θέλαμε και τώρα κάθεστε και κλαίτε. Τι θέλετε γατάκια να βλέπετε στο γήπεδο και λουλούδες. .
\

Πρώτον δεν κλαίει κανείς. Δεύτερον ο πιο χαρακτηριστικός παίκτης τσαμπουκάς και νικητής ήταν ο σημερινός μας πρόεδρος, ο οποίος δε χρειαζόταν μπουνιές και αγκωνιές για να το αποδεικνύει αυτό, αλλά ήταν 100% προσηλωμένος στο παιγνίδι. Τέτοιους παίκτες θέλω να βλέπω.

Δυστυχώς η ενέργεια του γκαρσία έκανε κακό στην ομάδα μας.
Ο Ζαγόρ είναι αλλιώς, τι να σε κάνει ο πάμπλο ακόμα δεν έμαθε τόσα ελληνικά για να κατεβάζει χριστοπαναγίες για να ανεβάζει το ηθικό τον συμπαιχτών του, μέχρι να μάθει θα συνεχίζει με μπουνιές
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

παιδια εγω γνωμη λεω...ο καθενας τηνδικη του εχει...εγω λεω μας αποσυντονισε,εσεις λετε μπραβο.οκ...εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι παιχταρας ουτε οτι δεν τον παω...αλλα τον θελω δυναμικο ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Πάμπλο σ' αγαπάμε! Γροθιά στο κατεστημένο και στις ακριβοπληρωμένες μεταξωτές του λιμανιού. Μου γλύκανες την πίκρα μου ρε αλήτη...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Μόλις είδα και την φάση με τον Ντουντου στην κόκκινη του Γκαρσία. Διέκρινα κάτι καφέ στο πίσω μέρος του σορτς του καθώς βημάτιζε με ολοένα και πιο γρήγορο ρυθμό. Ρε τον Πάμπλο, ψυχάκιας είναι.
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

νομιζω εφοσον ο γκαρσια εφυγε κ τοιμοριθηκε απο τν αγωνα,δεν μπορει να τον καλεσει ο αθλητικος δικαστης,και μην ξεχνατε,πως ο ντιογκο προκαλεσε μ τν αγκονια του εκτος φασης,δεν πιστευω ν υπαρχει προβλημα ποινης...αν κ το ευχαριστηθηκα...δν μαρεσε γιατι τοσο καιρο περιμενα να δω τν γκαρσια,δεν επαιξε για μενα πολυ καλα,καθως εκανε πολλες λαθος πασες,κ χαλασε κ τον ρυθμο με τα νευρα...το αρνητικο?δεν θα τον εχουμε με λαρισα..σε ματσ στα οποια στν ΤΟΥΜΠΑ πρεπει να τα καθαριζουμε,κριμα...
χρονια ειχα να δω ομως παιχτη να πουλαει μαγκια μεσα στην χαβουζα σε ολες τις φασεις,μπουνια...στν ντιογκο,καρατια στν μπελουτσι,και οταν τον εβγαλε απο το παιχνιδι παει παλι ν βαρεσει κλωτσια τν ντιογκο και δεν το βρισκει,κοινιγαει τν λετο...κ μολις βλεπει αλλον δεξια του αρχιζει κ κοινιγαει εκεινον..μου θυμισε μετα την κοκκινη...ΤΑΥΡΟ ΣΕ ΑΡΕΝΑ..ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΟΙΝΗΓΟΥΣΕ,ΘΕΟΣ,ΘΡΑΣΟΣ,ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..αλλα λαθος,μεγαλο λαθος οσο και ν γουσταρουμε...κ μην ξεχνατε πως θα νιωθαμε ή πως νιωσαμε οταν το καναν σε μας (καρεμπε-ΤΟΥΜΠΑ)...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Στο μαγαζι που εβλεπα το παιχνιδι με αλλα 200 περιπου ΠΑΟΚΙΑ,οταν την εριξε τη γροθια ο Παμπλο,πεταχτηκαμε ολοι μαζι απο τις καρεκλες μας λες και εβαλε γκολ ο ΠΑΟΚ στον τελικο του τσαμπιονς λιγκ....Αυτη η αντιδραση τα λεει ολα....Και βεβαια δεν ειναι σωστο να αντιδραει ετσι ενας ποδοσφαιριστης,αλλα οταν γινεται στο παιχνιδι με την παραγκα του θειου Σωκρατη ολοι ειναι υπερηφανοι...Στην τελικη στον πολεμο των Αμερικανων στο Αφγανισταν εγω ημουν με τους Αφγανους που υπερασπιζοντουσαν τα σπιτια τους και οχι με τους αμερικανους που καταπολεμουσαν και καλα την τρομοκρατια...Οποιος καταλαβε καταλαβε....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Aν και είναι το πουλέν μου νομίζω ότι ήταν μ@λ@κία του.Αποσυντονισμός της ομάδας και πάλι εκτός στο επόμενο ματς.
Και τελος πάντων αφού θες τόσο πολύ να του τη χώσεις υπάρχει και η φυσούνα.Πάρτον αμπάριζα εκεί μαζί με άλλους 2-3
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Περιμένω να ανέβει το βιντεάκι με το Βαρούχα να αναλύει όλο το στόρυ της μπουνιάς.
Σε κάποια φάση τον απομακρύνει ο Κάκος από τον Ντιόγκο κι αυτός τρέχει προς τον Ντούντου, ο οποίος γίνεται.. Λούης!!!!
Τον φοβήθηκε το μάτι τους.. χαχαχα

Ετσι ρε Παμπλίτο, γ@μα τους το σπίτι στα ίσα!!!

Μούγκα οι γαύροι.. Το ίνδαλμα τους χτύπησε! χαχαχαχαχαχα

Κι εδώ μια δεύτερη εκδοχή του Ρόκι 8!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Wr5o4oSamxo
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Όποιος έχει κάνα link με τον Γκαρσία που κυνηγάει τους γαύρους έναν έναν ας το πει.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

Παμπλο σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

πλεον δεν εχουμε σαρδελες αλλα παιχτες που δεν μασανε απο τηγανια και λακαμιες.

κριμα που δεν ειχες κανα κατσαβιδι.

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο Πάμπλο δεν πρέπει να τιμωρηθεί πάνω από μία αγωνιστική. Οποιαδήποτε άλλη τιμωρία θα είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Υπάρχει ήδη δεδικασμένο με τον Βιτόλο στον οποίο δεν επιβλήθηκε ποινή μεγαλύτερη γιατί ο Πολατιάν του έδωσε κίτρινη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πέρασε η φάση απαρατήρητη (αντί να τιμωρήσει τον Βιερίνια για υπερβολική ταχύτητα).

Και μην μου πείτε ότι δεν γουστάρατε όταν ο Γκαρσία έκανε την χερονομία στον Τζώρτζεβιτς προτρέποντάς τον να το βουλώσει? Ποτέ δεν είχαμε τέτοιον τσαμπουκά παίκτη στην ομάδα στα τόσα χρόνια που βλέπω ΠΑΟΚ.... ΠΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ολόσωστος, μια βδομάδα μετά την πρωτοφανή- εξοντωτική ποινή των 130 χιλιάδων ευρώ δύο απαντήσεις ζητούμε.

-Τι θα πληρώσει η "πράσινη" ΠΑΕ για τα έκτροπα από τα πρωτοπαλίκαρα της?

-Ποια θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί στον Γκαρσία?
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Δημοσίευση από Mantzarioti »

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ έγραψε:Οι μάγκες ποδοσφαιριστές αδέρφια όταν προκαλούνται,καταπίνουν αγωνιστικά τους αντιπάλους τους και φτύνουν τα κουκούτσια.
Καί αν προκλήθηκε ο Γκαρσία από το γατάκι,τι να πει και ο Μούσλι που τον δέρνουν όλα τα θηρία σεντερ μπάκ;Μηπως είναι αδερφή ή εχει μικρότερα α@@@δια;
Ο Μούσλι φιλε μου τους τιμωρεί με μπαλάκια, βλέπεις ο κάθε παίχτης στην ομάδα μας έχει τον τρόπο του, ο conceicao είναι της φυσούνας, ντρέπεται, ενοοώ ο γκαρτσία τους @αμάει φανερά στο σπίτι μέσα με 40 καμαρες τριγύρω
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δεν είναι θέμα αδερφής ή κάποιου με μεγάλα @@, αλλά καθαρά θέμα ταπεραμέντου. Ο ουρουγουανός δεν ελέγχει απόλυτα τις αντιδράσεις του και αυτό το ξέραμε από τη πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα. Δεν τον επικροτώ για την μπουνιά (που δεν πρέπει να ήταν και ιδιαίτερα δυνατή μιας και ο θεατρίνος Ντιόγο συνέχισε κανονικά), αλλά μου άρεσε όλη η υπόλοιπη συμπεριφορά του στο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ο λακαμας ο ορφανος στην αθηναικη κυριακη κανει αντιπολιτευση στο μινο για το θεμα γκαρσια.

μπραβο ωραιο ανθρωπο διαλεξαν για να αντιπροσωπευει τον ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”