Ακριβώςace79grpaok έγραψε:Και η γκρίνια ειναι επιτρεπτή όταν ειναι αιτιολογημένη και εκφράζετε με τρόπο που δεν προσβάλει τους άλλους.Αν δεν υπάρχει αντίθετη γνώμη τότε τι φόρουμ είμαστε?
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ο.Κ. αλλά η αναφορά προϋποθέτει αρκετό χρονικό διάστημα...Εκτός κι αν μπορώ να κάνω αναφορά συγκεντρωτικά, σε όσα και όσο παλιά posts θέλω...Τότε είμαι έτοιμος να ξεκινήσω Πέτρο...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΛΕΜΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
- ace79grpaok
Μπορείς να αναφέρεις κάποια περιστατικά,χωρίς να πεις ονόματα ,για να καταλάβουμε και εμείς ?goran 64 έγραψε:Ο.Κ. αλλά προϋποθέτει αρκετό χρονικό διάστημα...Εκτός κι αν μπορώ να κάνω αναφορά συγκεντρωτικά, σε όσα και όσο παλιά posts θέλω...Τότε είμαι έτοιμος να ξεκινήσω Πέτρο...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΛΕΜΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
Συμφωνώ απόλυτα αλλά εσύ ειδικά παλίκαρε και κάνα δύο ακόμη νομίζω είστε οι τελευταίοι που θα έπρεπε να ποστάρετε επί του θέματος μιας και χρησιμοποιείτε (κατά τα λεγόμενα σας) πολύ το "ignore"...Εμείς που διαβάζουμε τα πάντα έχουμε το μεγάλο πρόβλημα, όχι της πολυφωνίας φυσικά αλλά της δηλητηριώδους προπαγάνδας των π@ουστόγαυρων και των βρωμοσκ@υληκαράδων εδώ μέσα...ace79grpaok έγραψε:Και η γκρίνια ειναι επιτρεπτή όταν ειναι αιτιολογημένη και εκφράζετε με τρόπο που δεν προσβάλει τους άλλους.Αν δεν υπάρχει αντίθετη γνώμη τότε τι φόρουμ είμαστε?

Όχι, δεν χρειάζεται...Τον έναν απλά τον "κυνηγάω" καιρό τώρα κι "εξαφανίζεται" για κάνα δύο ώρες ή μέρες όποτε το κάνω...ace79grpaok έγραψε:Μπορείς να αναφέρεις κάποια περιστατικά,χωρίς να πεις ονόματα ,για να καταλάβουμε και εμείς ?goran 64 έγραψε:Ο.Κ. αλλά προϋποθέτει αρκετό χρονικό διάστημα...Εκτός κι αν μπορώ να κάνω αναφορά συγκεντρωτικά, σε όσα και όσο παλιά posts θέλω...Τότε είμαι έτοιμος να ξεκινήσω Πέτρο...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΛΕΜΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
Τον άλλον τον παρατηρώ προσεκτικά και διαπιστώνω πόσο "Γκαιμπελική" είναι η τακτική που ακολουθεί...
Αυτά και πολλά είπα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 19 Δεκ 2015, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό κατάλαβες εσύ φίλε μου; Συγχαρητήρια βρε που με "ξεσκέπασες"...Φοίνικας έγραψε:Γκόραν, γιατί θέλεις να γίνεις mod, τόσο πολύ;

Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot], Ekatnetworkltd, giapas, gogos25, Google [Bot], Google Adsense [Bot], goran 64, john4serres, Kostomanolis, Kourdos, nikos_algio, painkiller4, pgetsos, prist64, RoMaN, sourmenetes, Yahoo [Bot], τσιριγώτης, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, Φοίνικας
Υπόμνημα: Διαχειριστές, Καθολικοί συντονιστές
Μηπως να γινω και γω μοντ,
να ειμαστε τεσσερεις(4) στη σειρα?
"Αποξηραμενε αργες απαντησεις βλεπω.
Τι εγινε,εχεις εκπομπη και περιμενεις τις διαφημησεις,
ή το γηρας επηρεαζει τις αντιδρασεις σου?
Υπόμνημα: Διαχειριστές, Καθολικοί συντονιστές
Μηπως να γινω και γω μοντ,
να ειμαστε τεσσερεις(4) στη σειρα?

"Αποξηραμενε αργες απαντησεις βλεπω.
Τι εγινε,εχεις εκπομπη και περιμενεις τις διαφημησεις,
ή το γηρας επηρεαζει τις αντιδρασεις σου?
Το πρώτο το θεωρώ προσβολή πάτερ μου...Για το δεύτερο υπερηφανεύομαι κιόλας, οπότε καταλαβαίνεις...
- ace79grpaok
Συγνώμη τι είναι δηλητηριώδης κριτική?"να πεις ότι ο ΠΑΟΚ σερνεται"σκληρό μεν αποψη που δεν προσβάλλει δε,αν καποιοι παρουσιάζονται μόνο μετά από λύπες δεν τους κάνει απαραίτητα αλλοθρησκους .ΟΤαν σε ζήτησα να με πεις παράδειγμα εννοούσα μια έκφραση που χρησιμοποιήθηκε και κρίνεις οτι είναι δηλητηριώδη για να καταλάβουμε τι εννοείς,δεν είναι κακό αυτό που ζηταω,επίσης ποτε είπα Εγώ ότι χρησιμοποιώ το ignore?μάλλον για άλλο με πέρασες,goran 64 έγραψε:Το πρώτο το θεωρώ προσβολή πάτερ μου...Για το δεύτερο υπερηφανεύομαι κιόλας, οπότε καταλαβαίνεις...
ace...Πρώτα πρώτα η παράθεση μου που ποστάρισες δεν έχει καμία σχέση μ αυτά στα οποία αναφέρεσαι, οπότε την θεωρώ άκυρη...Όσο για το αν σε μπερδεύω με άλλον να είσαι βέβαιος ότι δεν συμβαίνει έτσι...Κάποτε μου έγραψες ότι δεν θέλεις να απευθύνομαι σε σένα προσωπικά γιατί δεν γουστάρεις, το ξέχασες μήπως; Τότε ένας φιλαράκος σου εδώ μέσα σου πρότεινε: "ace, ignore ρε συ και "καθάρισες", κι εσύ απάντησες "δίκαιο έχεις", μήπως το θυμάσαι;
Σου έδωσα ήδη απαντήσεις "γενικού περιεχομένου" γι αυτό που ρώτησες κι αυτό γιατί πριν λίγο καιρό ζήτησες αντρίκια συγγνώμη απ όλους εδώ μέσα για να σε ξαναδεχτούν στο forum, βεβαιώνοντας τους moderators ότι δεν θα το μετανιώσουν και μάλιστα σε επιβράβευσα γι αυτήν σου την συμπεριφορά...
Ελπίζω να σε κάλυψα "αρκούντως" φίλε μου...Αν όχι...
Σου έδωσα ήδη απαντήσεις "γενικού περιεχομένου" γι αυτό που ρώτησες κι αυτό γιατί πριν λίγο καιρό ζήτησες αντρίκια συγγνώμη απ όλους εδώ μέσα για να σε ξαναδεχτούν στο forum, βεβαιώνοντας τους moderators ότι δεν θα το μετανιώσουν και μάλιστα σε επιβράβευσα γι αυτήν σου την συμπεριφορά...
Ελπίζω να σε κάλυψα "αρκούντως" φίλε μου...Αν όχι...

Γκόραν συγνώμη αλλά γιατί ψαχνεις συνέχεια τρόπους να ανακατωνεις τους υπόλοιπους; Συνέχεια κάτι σε πειράζει. Σε ολους δεν αρεσους καποιες απόψεις αλλά δεν το κανουν συνέχεια θέμα.
Αν πιστεύεις ότι θέλω να "ανακατεύω" τους υπόλοιπους εδώ μέσα κάνεις λάθος φίλε μου nothu...Εμένα μου αρέσει να λέω την άποψη μου καθαρά κι αντρίκια και τίποτε παραπάνω...Δεν "χαρακτήρισα", ούτε προσέβαλα ποτέ κανέναν...Αν και είμαι μόνο δυόμισι μήνες μέσα στο forum, έχω ξεπεράσει τα 1.100 posts με τα οποία δεν "πείραξα" κανέναν και θεωρώ ότι είμαι και ευγενέστατος και πολύ υπομονετικός και προς τις σωστές κατευθύνσεις (σε σχέση με τον Π.Α.Ο.Κ. μας) προτρεπτικός...Αν έχεις αντίρρηση...