Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :D :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: Καλησπέρα σε όλους...αποξηραμένους και μη... ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπάλα στα χώματα ή σε χαλίκια (το Πανεπιστήμιο που παίζαμε στο χόρτο ήταν μόνο την Κυριακή που δεν δούλευε ο αγροφύλακας για), τζαμί, μπίλιες (μπας η πρώτη μπίλια, παράμπας η δεύτερη, κωλόμπας η τελευταία της σειράς κ.τ.λ.), "πεντάρες", "δεκάρες" γυάλινες και "κουρσούμια" μεταλικά, τα περιβόητα "τζιτζιλόνια" σε διάφορα χρώματα που είχαμε από μία σακκούλα με καμιά εκατοστή ο καθένας κι ανταλλάζαμε μεταξύ μας, αλλά και καρφωτό (με τα μαχαιράκια της ξυλογλυπτικής που τα καρφώναμε στο βρεγμένο χώμα, σε έναν κύκλο, κερδίζοντας κομμάτια του :o ), φυσοκάλαμα με χωνάκια με καρφίτσα στη μύτη τους για πιο extreme καταστάσεις (σε πόλεμο με διπλανές γειτονιές), πετροπόλεμο φυσικά κι όταν γίναμε καμιά δεκαπέντε χρόνων, το περίφημο "τζιμ", αυτό που κυνηγούσαμε (χωρισμένοι σε ζευγάρια) κάνοντας κουτσό στο ένα πόδι να ακουμπήσουμε κάποιον αντίπαλο κι αν το πετυχαίναμε έπεφτε η κλωτσιά της αρκούδας :o μέχρι να τρέξει να "κρυφτεί" μέσα στην "περιοχή"...Το ίδιο γινόταν :shock: κι αν ο "κυνηγός" πατούσε κάτω το δεύτερο πόδι του...

Απίστευτα χρόνια, απίστευτες καταστάσεις, τρομερή σκληραγώγηση και που; Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ρε φίλε, όχι σε κανένα χωριό που οι εξοχές ήταν πολυπληθείς...Που να πάθεις μετά θλάση σε αγώνα, ό,τι κλωτσιά κι όπου κι αν την έτρωγες...Σιδερένιοι γίναμε από παιδάκια, πριν καν ακουμπήσουμε βάρη στο γυμναστήριο!!!

Τα σημερινά "αποστειρωμένα" παιδιά που "νομίζουν" ότι ζουν, "καρφωμένα" συνέχεια πίσω από μία οθόνη (ακριβώς virtual reality δηλαδή) και δεν ξέρουν τι θα πει "δρόμος" και "γειτονιά" απλά τα λυπάμαι...Πόσο κρίμα είναι που άλλαξαν τόσο πολύ εκείνες οι παλιές, καλές εποχές :cry: ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 19 Δεκ 2015, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:.....ναι ....αυτο ακριβως :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. Αποστολε.....να σου δινει ο. Θεος δυναμη και κουραγιο..μπραβο σου. Αδελφε μου....
Εσυ που χανεσαι ρε Ταγμα;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους...Παγωμένος, σκέτος και αχτύπητος στιγμιαίος καφές...Χειμώνα καλοκαίρι...ατέλειωτη ευχαρίστηση... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
eorptol έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους! Βρήκα 5 λεπτά καιρό να μπω στο φόρουμ και διάβασα αρχικά για τον αγώνα του Βόλου που δεν τον είδα και μετά ήρθα κατ' ευθείαν στο τόπικ αυτό.
Η μικρή μας κόρη είναι το νέο μέλος της οικογένειας και τον πρώτο καιρό θέλει το 100% της προσοχής μας και της αγάπης μας για να μην νιώθει ανασφαλής. Προφανώς και έχει ζήσει άσχημες στιγμές στο παρελθόν που κάποια στιγμή θα μας τις βγάλει, αλλά με υπομονή και αγάπη πιστεύω ότι όλα θα ξεπεραστούν.
Θα επαναλάβω ότι μου ήταν πολύ οδυνηρή εμπειρία όταν πηγαίνοντας στο ίδρυμα έβλεπα τα άλλα παιδάκια να έρχονται επάνω μου να με αγκαλιάσουν και να με αποκαλούν μπαμπά γιατί αυτό είναι που τους λείπει από τη ζωή τους.
Με τη βοήθεια του Θεού θα πάνε όλα καλά.
Φυσικά θα μεγαλώσει και θα παντρευτεί κάποιον λεβέντη ασπρόμαυρο Μακεδόνα.
Μπορεί να σε ξέρω μόνο ιντερνετικα αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ τυχερό το παιδί που θα έχει πατέρα εσένα και θα είναι στην οικογένεια σου, πως την λένε;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το ποταπό τόπικ :lol: αλλά ο λόγος είναι καλός. Αποστόλη έχω να πω τα ίδια με τον Πτολεμαιδιώτη και να σου πω επίσης ότι ανατρίχιασα με τη σκηνή που είπες με τα παιδάκια. Πόση ανάγκη να έχουν από αγάπη αυτά τα πλάσματα...
Ναι, μεγάλη ανάγκη. Αλλά όταν πήγα να αγκαλιάσω κάποιο είδα την μικρή μου Στέλλα που σκυθρώπιασε. Προφανώς φοβήθηκε μήπως δεν την επέλεγα τελικά. Οπότε, αναγκαστικά, δεν δίνω σημασία στα άλλα παιδάκια όταν είναι και εκείνη μπροστά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

goran 64 έγραψε:Καλημέρα σε όλους...Παγωμένος, σκέτος και αχτύπητος στιγμιαίος καφές...Χειμώνα καλοκαίρι...ατέλειωτη ευχαρίστηση... :D :opaokara:
Ο φραπέ, με πολλά παγάκια, είναι και ο δικός μου αγαπημένος καφές, χειμώνα - καλοκαίρι. Επειδή όμως δεν μ' αρέσει να είμαι εξαρτημένος, τώρα που διανύουμε ημέρες νηστείας, δεν πίνω ούτε Nescafe για λόγους υγείας.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ντινο,
και τις εκδρομες στο παρκο της Ν Ελβετιας θυμαμαι και την μουρια
στην αυλη που ηταν σημα κατατεθεν θυμαμαι.
Οταν πηγαμε στο 5ο,μας πηγαιναν και στην παραλια.

Η κυρια Χρυσα μηπως ηταν μια ψηλη εντυπωσιακη ξανθια που
ειχε "κοτσο" τα μαλλια?
Ο Στεφανιδης μηπως ηταν ηρακλακιας και μοιραζε "φορακια" για την γρια?
Γιατι ειχαμε εναν τετοιο στο 5ο και νομιζω ηταν αυτος.

Εγω κερδιζα χρονια και πηγαινα με τους 63άρηδες
εσυ το 65 αν δεν κερδιζες χρονια,σου εριχνα δυο ταξεις.

Μ' εκανες και βουρκωσα ρε μπαγασα,
πολλές φορες με εκνευριζεις αλλά με την πρωτη ευκαιρια
θελω να βρεθουμε να θυμηθουμε τα παλια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:
goran 64 έγραψε:Καλημέρα σε όλους...Παγωμένος, σκέτος και αχτύπητος στιγμιαίος καφές...Χειμώνα καλοκαίρι...ατέλειωτη ευχαρίστηση... :D :opaokara:
Ο φραπέ, με πολλά παγάκια, είναι και ο δικός μου αγαπημένος καφές, χειμώνα - καλοκαίρι. Επειδή όμως δεν μ' αρέσει να είμαι εξαρτημένος, τώρα που διανύουμε ημέρες νηστείας, δεν πίνω ούτε Nescafe για λόγους υγείας.
Γεια σου αδελφέ Απόστολε με την εγκράτεια σου... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλησπέρα κι από εδώ :opaokara: ...Την ευλογία σου πάτερ 8-) ...Τσίπουρα θα πιούμε καμιά φορά ή τώρα που βρήκες :shock: το παλιό γειτονάκι σου τον Ντίνο 8-) εμείς σου είμαστε πλέον αδιάφοροι; ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

...κι εκείνος δεν απήντησε...Πάω για ύπνο παλικάρια...Αρκετά σας κούρασα σήμερα...Καληνύχτα σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες...Οι υπόλοιποι να δουν τους χειρότερους εφιάλτες τους, όπως λέει κι η Θύρα 4... :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:...κι εκείνος δεν απήντησε..
Δεν προλαβε,τωρα θα πνιξει τον καημο του :cry: με μια...................γραμπα. :roll:

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες από άκρη σε άκρη της Γης...Στους υπόλοιπους απλά...μέέέρααα...

Υ.Γ. Πάτερ μου μήπως τώρα που υπέπεσες στο ίδιο με μένα "σφάλμα" (αργοπορημένες απαντήσεις ;) ) μήπως κατάλαβες εσύ γιατί συμβαίνει μιας και η κατάληξη των nicknames μας είναι η "ομοιοκαταληξία" του 64; :? :shock: :o :) :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Α, εσύ να δεις πόσο με εκνευρίζεις, παπά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να πας να σε διαβάσει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες...Χρόνια πολλά στις Αναστασίες, όσοι έχετε (μάνες, γυναίκες, αδελφές ή κόρες) να τις χαίρεστε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”