Χαντμπολ 2015-16

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Χαντμπολ 2015-16

Δημοσίευση από goran 64 »

nothu έγραψε:Δεν κατάλαβα. Τι είπε ακριβώς και του ορμήξατε ? Δε νομίζω να είπε τίποτα κακό.
Ποιος "όρμηξε" παλικάρι μου; Μία "σύσταση" έκανα προσωπικά και μάλιστα όχι στον "υπογράφοντα" της παρότρυνσης να πάνε όσοι Αθηναίοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες (σ αυτούς) μπορούν στο handball για "ΠΡΟΣΟΧΗ"...

Το "μεμπτό" και "παρεξηγήσιμο" δηλαδή που το είδες, ειδικά στο δικό μου post αλλά και στου πιλότου που δεν την "έπεσε" στον συγκεκριμένο, αλλά μίλησε γενικά;

Για λέγε μήπως καταλάβω κι εγώ ο "χαζός" τίποτα...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

goran 64 έγραψε:Δεν ήμουν και βέβαιος για να του "την πω" :mrgreen: , ας μην παίρνουμε όμως και αμαρτία ;) ...Ειδικά αφού μέσα στο forum υπάρχει διαπιστωμένα μεγάλη "ανοχή εκ των άνωθεν" για αρκετά "ζιζάνια" και μόνιμες διαβεβαιώσεις ότι "ξέρουμε" :shock: και "η κατάσταση είναι ελεγχόμενη" :o , αν και το "δηλητήριο" ρέει άφθονο πάρα πολύ συχνά :twisted: ...

Τέλος πάντων...Ίδωμεν... :pano: είμαστε όλοι... :nairepaok: ...αφού... :opaokara:
Με δουλεύεις τώρα ? Αυτά τα ξέχασες κιόλας ? Ή τα λεγες για κανέναν άλλον ?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το βλέπει κανείς το παιχνίδι να μας πει εντυπώσεις και αν μπορούμε να το πάρουμε?
Άβαταρ μέλους
goran 64

nothu έγραψε:
goran 64 έγραψε:Δεν ήμουν και βέβαιος για να του "την πω" :mrgreen: , ας μην παίρνουμε όμως και αμαρτία ;) ...Ειδικά αφού μέσα στο forum υπάρχει διαπιστωμένα μεγάλη "ανοχή εκ των άνωθεν" για αρκετά "ζιζάνια" και μόνιμες διαβεβαιώσεις ότι "ξέρουμε" :shock: και "η κατάσταση είναι ελεγχόμενη" :o , αν και το "δηλητήριο" ρέει άφθονο πάρα πολύ συχνά :twisted: ...

Τέλος πάντων...Ίδωμεν... :pano: είμαστε όλοι... :nairepaok: ...αφού... :opaokara:
Με δουλεύεις τώρα ? Αυτά τα ξέχασες κιόλας ? Ή τα λεγες για κανέναν άλλον ?
Μάλλον εσύ μας δουλεύεις η δεν ξέρεις να διαβάζεις...Γράφω ότι "δεν ήμουν βέβαιος για να του την πω" κι ότι "δεν παίρνω αμαρτία"...Τι δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε; Δηλαδή εσύ αν ήσουν στη θέση του θα παρεξηγιόσουν μ αυτά που γράφω ή μήπως θα "έβγαινες" να διευκρινίσεις κατιτί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 19 Δεκ 2015, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μάλλον εγώ είμαι χαζός κι εσύ έξυπνος. Το λήγω εδώ γιατί δε βγαίνει άκρη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σύμφωνοι...Το άσπρο μαύρο δεν γίνεται... :pano: είμαστε δηλαδή... :nairepaok: ...αφού... :opaokara:

Υ.Γ. Χάνουμε με 3 γκολ στην αρχή του β' ημιχρόνου...Υπάρχει live στην κεντρική...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 19 Δεκ 2015, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το γυρίζουμε;; 23-21 χάναμε με έξι διάφορα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπορούμε ρρρέέέέέέέ...Γεράάάάάάάά... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άργησε να ξυπνήσει η ομάδα. Δεν πειράζει

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κρίμα...Δεν το είδα το ματς οπότε δεν έχω άποψη...Είμαι όμως 1.000.000 % σίγουρος ότι τα αλάνια τα έδωσαν όλα όπως πάντα και δεν ξεχνάω την επική πρόκριση επί της τσι-μπ@υκομένης κούλας μεσοβδόμαδα, που όλο και θα επέφερε μία παραπάνω κόπωση στα καρντάσια...Δεν πειράζει παλικάρια μου...Συνεχίζουμε γερά και κοιτάμε μπροστά με ψηλά το κεφάλι!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: είστε...αφού... :nairepaok:
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Το διπλό ας γινει στα προημιτελικα κυπελλου και χαλαλι το σημερινο.

Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Νίκησε ο Διομήδης την ΑΕΚ
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Νομιζω οτι το προσοχη του Goran παει προς Αθηναιους και μη ΠΑΟΚτσηδες που θα συναντιοτουσαν εν γνωσει του παιδιου που ρωτησε αν θα πανε και θα κατεληγαν σε παγιδα. Ειδικα στον goran βαρεσε συναγερμος το ΠΑΟΚ με μικρα και τα λιγα ποστ. Σωστα τα λεω goran.

Υ.Γ. Αν κρινουν οι mods οτι δινω "οδηγιες"ας το σβησουν το ποστ. Πιο πολυ ηθελα να το εξηγησω στον nothu γιατι και εγω δεν το επιασα με την μια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ετσι ακριβως ειναι,το οτι ο τυπος δεν ξαναεγραψε μετα τα ποστ του goran και του pilotos κατι λεει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Kostomanolis έγραψε:Νομιζω οτι το προσοχη του Goran παει προς Αθηναιους και μη ΠΑΟΚτσηδες που θα συναντιοτουσαν εν γνωσει του παιδιου που ρωτησε αν θα πανε και θα κατεληγαν σε παγιδα. Ειδικα στον goran βαρεσε συναγερμος το ΠΑΟΚ με μικρα και τα λιγα ποστ. Σωστα τα λεω goran.

Υ.Γ. Αν κρινουν οι mods οτι δινω "οδηγιες"ας το σβησουν το ποστ. Πιο πολυ ηθελα να το εξηγησω στον nothu γιατι και εγω δεν το επιασα με την μια
Ακριβώς φίλε μου...Λίγη προσοχή παραπάνω δεν είναι κακό...Τώρα, αν το post (3ο του μόλις, έτσι;) του φίλου ήταν αθώο, εδώ είμαστε για να μας το αποδείξει με την γενικότερη παρουσία του μέσα στο forum και τότε να του ζητήσουμε και συγγνώμη αν χρειαστεί... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”