5. Pablo Gabriel García Pérez

teacher

Δημοσίευση από teacher »

Σκληρός ο Γκαρσία, αλλά εξαιρετικά αντικανονικό και το παίξιμο του ντιόγο στον Γκαρσία λίγο πιο πριν. Τον χτύπησε με τον αγκώνα του
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Μόλις έδειξε στην νετ τον λόγο που είχε τσατιστεί ο αληταράς μας. Σε ανύποπτο χρόνο ο ντιόγκο ρίχνει αγκωνιά πάνω στην φάση στον Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Ρε σεις αυτός είχε αφρίσει... Σαν δολοφόνος έπαιζε.. Έδειξε και κανά 2-3 φάσεις ακόμα. Όταν πήρε την κόκκινη, πήγε να χώσει κλωτσιά στον ντιόγκο, μετά κυνηγούσε τον λέτο και μετά έναν άλλον του γαύρου. (Πάντα με τρόπο)
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ξερω οτι θα με βρισετε...αλλα τη γνωμη μου θα την πω γιατι...ΠΑΟΚ ειμαι.Καλος,χρυσος,αλητης και παιχτουρα...η μπουνια ομως μασ εκανε κακο...χασαμε την αυτοσυγκεντρωση μας.Ας του εκοβε το βηχα αλλιως...πιο διακριτικα.οχι ετσι.Ασε που βλεπω να τρωει και καμπανα απο το βιντεο...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

τον επηρασαμε και μεις. σου λεει στα αρ@ιδια μου οι μπατσοι και οι καμερες και το τραβηξε το μπουκετο. :lol: :lol: :lol:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Σωστότατος ο Μανιακός, συμπληρώνω και τον Ζε Ελίας
delave

Δημοσίευση από delave »

Ο Μίχος να έλεγε και στη φάση του Vierinha να τιμωρηθεί ο σκατοβίτολο.Που τη γλίτωσε με την κίτρινη το κο@όπαιδο!!!Για τον Ντιόγκο δεν άκουσα,δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί για την αγκωνιά?Πολύ γέλιο όταν ο Pablo κυνηγούσε τον dudu και τον diogo.Έτρεχε να σωθεί ο άλλος,σου λέει θα μου χώσει καμία και σε μένα...δε με βλέπω καλά
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Γκαρσια εισαι μεγαλο αλανι!Ακομα τρεχουν οι γαυροι..
Ολοι εσεις που κατακρινετε τον "αλητη" Γκαρσια πειτε μου πως νιωσατε οταν ο Καρεμπε πλακωνε τους παικτες μας χωρις να αντιδραει ΚΑΝΕΙΣ.Σημερα ηθελα να σε δω ρε "μαγκα" Καρεμπε αν θα εκανες τα ιδια στον Παμπλο..

Εγω παντως ασχετα με την πικρα για το αποτελεσμα νιωθω οτι πηραμε μια εκδικηση για εκεινο το "καλοπαιδο" που εμεινε και ατιμωρητο..

Τελος μεγαλυτερο κακο θα κανετε ολοι εσεις αν συνεχισετε να λετε οτι πρεπει να τιμωρηθει το παληκαρι και στο τελος το καταφερετε κιολας.

Ο Καρεμπε τιμωρηθηκε????
Ο Βιτολο?????

Ας σταματησουμε να το παιζουμε οι ηθικοι ενος ανηθικου πρωταθληματος και στη τελικη αυτο που εκανε ο Παμπλο ηατν η καλυτερη απαντηση σε εκεινο το πολυδιαφημισμενο κω@οπαιδο,τον Ντιογο.

Να αγιασει το χερι σου παληκαρε Γκαρσια και ναι πλεον νιωθω ξανα ΠΑΟΚ.Δεν τρωω μαγκια πουθενα.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

giorgos_zaf4 έγραψε:Γκαρσια εισαι μεγαλο αλανι!Ακομα τρεχουν οι γαυροι..
Ολοι εσεις που κατακρινετε τον "αλητη" Γκαρσια πειτε μου πως νιωσατε οταν ο Καρεμπε πλακωνε τους παικτες μας χωρις να αντιδραει ΚΑΝΕΙΣ.Σημερα ηθελα να σε δω ρε "μαγκα" Καρεμπε αν θα εκανες τα ιδια στον Παμπλο..

Εγω παντως ασχετα με την πικρα για το αποτελεσμα νιωθω οτι πηραμε μια εκδικηση για εκεινο το "καλοπαιδο" που εμεινε και ατιμωρητο..

Τελος μεγαλυτερο κακο θα κανετε ολοι εσεις αν συνεχισετε να λετε οτι πρεπει να τιμωρηθει το παληκαρι και στο τελος το καταφερετε κιολας.

Ο Καρεμπε τιμωρηθηκε????
Ο Βιτολο?????

Ας σταματησουμε να το παιζουμε οι ηθικοι ενος ανηθικου πρωταθληματος και στη τελικη αυτο που εκανε ο Παμπλο ηατν η καλυτερη απαντηση σε εκεινο το πολυδιαφημισμενο κω@οπαιδο,τον Ντιογο.

Να αγιασει το χερι σου παληκαρε Γκαρσια και ναι πλεον νιωθω ξανα ΠΑΟΚ.Δεν τρωω μαγκια πουθενα.
+100000000000000000000000000000000000
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

εγω δεν ειπα ΝΑ τιμωρηθει...εκτιμω ομως οτι ΘΑ τιμωρηθει.Εγω θα προτιμουσα ενα καλο αποτελεσμα, κι ας μην τους εσπαγε στο ξυλο.Οσοι χαιρεστε επειδη τους δειραμε αλλα χασαμε...δικαιωμα σας.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Πολύ θετικός ο τσαμπουκάς που έδειξε και έδωσε και δύναμη στους υπόλοιπους παίχτες μας. Απλά βλακεία που έφαγε την αποβολή
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Αποφασίστε τι θέλετε... Τώρα που χάσαμε το ματς, φταίει ο Γκαρσία που αποσυντόνισε την ομάδα. Αν κάναμε καμια μαγκιά και φεύγαμε με το 3ποντο, η απάντηση θα ήταν "Μπράβο στον Γκαρσία, ανέβασε την ψυχολογία των παιχτών". Αν κάνω λάθος διορθώστε οι διαφωνούντες.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

gpaok έγραψε:εγω δεν ειπα ΝΑ τιμωρηθει...εκτιμω ομως οτι ΘΑ τιμωρηθει.Εγω θα προτιμουσα ενα καλο αποτελεσμα, κι ας μην τους εσπαγε στο ξυλο.Οσοι χαιρεστε επειδη τους δειραμε αλλα χασαμε...δικαιωμα σας.

Ρε τσακαλε τι ειναι αυτα που λες?Που τα διαβασες?Ειπε κανεις οτι προτιμουσε να πλακωσει στις μαπες ολη την 11αδα του γαυρου ο Παμπλο απο το να κερδισουμε????
Απλα το παιχνιδι τωρα τελειωσε και μετα απο μια μετρια εμφανιση και ηττα το μονο που μας εμεινε ειναι η χαρα για την τρελα του ΠΑΙΚΤΑΡΑ μας.Τωρα δεν αλλαζει ουτε το σκορ ουτε τιποτα.Το μονο που μπορουμε να πετυχουμε ειναι να αυτοτιμωριθουμε..

Αγκωνια εφαγε,μπουνια εριξε,κιτρινη εφαγε.Τελειωσε η ιστοριουλα.Απλα ο δικος μας του την εριξε στα ισα και οχι στην πουστια.

Το βιντεο του αγωνα αμα θελουν ας το χρησιμοποιησουν αναδρομικα για τον Ζε Ελιας,τον Καστιγιο,τον Καρεμπε,τον Κοβασεβιτς,τον Βιτολο και πολλους αλλους και οταν ερθει η ωρα του Γκαρσια το συζηταμε.
Μην τρελαθουμε κιολας.Δεν ειμαστε σσε φορουμ της ΕΠΟ αλλα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ νομιζω...
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Δημοσίευση από Mantzarioti »

Εγώ λέω να δώσει σεμινάρια στους νέους που και πως χτυπάνε γαύρο, πιο είναι το αδύνατο σημείο και ποτε, πχ όταν γεμίζει η περιοχή σε εκτέλεση φάουλ και γίνετε μπούγιο

γκαρσία αλάνι μπουνιές μες στο τηγάνι!!!
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Εμενα προσωπικα με πειραξε που τον καρφωσε μπουνια ο Παυλακης. Δεν ειναι πραγματα αυτα.

Κουτουλια ηθελα :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”