Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

eorptol έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους! Βρήκα 5 λεπτά καιρό να μπω στο φόρουμ και διάβασα αρχικά για τον αγώνα του Βόλου που δεν τον είδα και μετά ήρθα κατ' ευθείαν στο τόπικ αυτό.
Η μικρή μας κόρη είναι το νέο μέλος της οικογένειας και τον πρώτο καιρό θέλει το 100% της προσοχής μας και της αγάπης μας για να μην νιώθει ανασφαλής. Προφανώς και έχει ζήσει άσχημες στιγμές στο παρελθόν που κάποια στιγμή θα μας τις βγάλει, αλλά με υπομονή και αγάπη πιστεύω ότι όλα θα ξεπεραστούν.
Θα επαναλάβω ότι μου ήταν πολύ οδυνηρή εμπειρία όταν πηγαίνοντας στο ίδρυμα έβλεπα τα άλλα παιδάκια να έρχονται επάνω μου να με αγκαλιάσουν και να με αποκαλούν μπαμπά γιατί αυτό είναι που τους λείπει από τη ζωή τους.
Με τη βοήθεια του Θεού θα πάνε όλα καλά.
Φυσικά θα μεγαλώσει και θα παντρευτεί κάποιον λεβέντη ασπρόμαυρο Μακεδόνα.
Μπορεί να σε ξέρω μόνο ιντερνετικα αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ τυχερό το παιδί που θα έχει πατέρα εσένα και θα είναι στην οικογένεια σου, πως την λένε;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το ποταπό τόπικ :lol: αλλά ο λόγος είναι καλός. Αποστόλη έχω να πω τα ίδια με τον Πτολεμαιδιώτη και να σου πω επίσης ότι ανατρίχιασα με τη σκηνή που είπες με τα παιδάκια. Πόση ανάγκη να έχουν από αγάπη αυτά τα πλάσματα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

goran 64 έγραψε:Πέτυχα Τάσο Μασκοφόρο απόψε κατά τις 20:30 κάπου στην Τούμπα!!! Ήρθε για διακοπές και θα φύγει μετά τις γιορτές ξανά για Γερμανία...Μιλήσαμε 5 λεπτά και για το PAOKmania..." Έχει αλλοτριωθεί goran ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή από τότε στα χρόνια μας" μου είπε, "πρέπει να κάνουμε κανένα σύλλογο εκμάθησης Π.Α.Ο.Κ.τσήδικης νοοτροπίας και χαρακτήρα για τους νεότερους μάλλον" κατέληξε...Να είναι καλά το καρντάσι όπου κι αν βρίσκεται...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok:
Δεύτερο συνεχόμενο ποστ σε αυτό το ποταπό τόπικ.
Για το ΠΑΟΚμάνια τι είπατε?? :shock: :shock:
Εμένα φίλε Γκόραν η πίκρα μου είναι αυτή που λέει ο μεγάλος Τάσος. Ότι αλλοιώθηκε η ταυτότητά μας. Ούτε οι ποδοσφαιρικοί τίτλοι με καίνε που δε παίρνουμε, ούτε οι μεγάλες νίκες. Οι πρώτες μου μνήμες στην 4 είναι με οργανωτή Μασκοφόρο. Δε ξέρω αν τον έχω τόσο ψηλά επειδή ήμουν ψαρωμένος τότε, αλλά δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης Τάσου με Σταυράκη. Όσοι τους έζησαν και τους 2, καταλαβαίνουν τι λέω.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Dinos_Liverpool έγραψε::lol: :lol: :lol:

Καλά ρε, κλέβεις τη δουλειά του georgedoulk; Ωραίος!

Λοιπόν λωκόγερε, εμείς στην Κοσμά Αιτωλού δεν παίζαμε πετροπόλεμο ποτέ. Ούτε μία φορά. Εκτός από την μπάλα, που ήταν με διαφορά το πρώτο παιχνίδι που παίζαμε τότε, είχαμε τρελαθεί και σε άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι, που άμα πω τώρα το όνομά του, πολλοί ούτε καν θα καταλάβουν τι είναι. Άκου να ξαναθυμηθείς και να αναπωλήσουν ορισμένοι:

ΦΥΣΟΚΑΛΑΜΑ!!!

Πλιάτσικο κανονικό στις πολυκατοικίες που χτίζονταν, πολυχρωμες μονοτικέςταινίες, δίκανα, τρίκανα, πολύκανα και βουρ για πόλεμο... ενίοτε και για... γάτες!

Πω, ρε πστμ, τι θυμήθηκα!!!

Δηλαδή, όχι πως τα έζησα, αλλά όπως μου τα είπε ο Μαθουσαλίξ!

:roll: :roll: :roll:

:D :D :D :D Τί μου θύμισες τώρα!!!!!!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Αποστόλη να χαίρεσαι την μικρούλα και να την δεις να πετυχαίνει ότι ονειρευτεί η ίδια. Μακάρι να κρατήσει η τύχη της που της έφερε εσένα για πατέρα και θα πάνε όλα καλά.

Φυσοκάλαμα και επιδρομές στις διπλανές γειτονιές, γαμάτα !!!!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Πολύ καλά φυσοκάλαμα έφτιαχνα από κάτι σημαίες της νδ.
Του πασοκ ήταν ξύλινες και δεν βόλευε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Δεύτερο συνεχόμενο ποστ σε αυτό το ποταπό τόπικ.
Για το ΠΑΟΚμάνια τι είπατε?? :shock: :shock:
Εμένα φίλε Γκόραν η πίκρα μου είναι αυτή που λέει ο μεγάλος Τάσος. Ότι αλλοιώθηκε η ταυτότητά μας. Ούτε οι ποδοσφαιρικοί τίτλοι με καίνε που δε παίρνουμε, ούτε οι μεγάλες νίκες. Οι πρώτες μου μνήμες στην 4 είναι με οργανωτή Μασκοφόρο. Δε ξέρω αν τον έχω τόσο ψηλά επειδή ήμουν ψαρωμένος τότε, αλλά δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης Τάσου με Σταυράκη. Όσοι τους έζησαν και τους 2, καταλαβαίνουν τι λέω.
Εγώ δεν έζησα καθόλου την 4 στην μετά Μανάβη εποχή φίλε μου, με Μακόζα, δίδυμους Σελλάδες κ.τ.λ. τότε...Πάντως ο Τάσος μου "παραπονέθηκε" για υπερβολικά πολλές "ουσίες" τώρα πια εκεί μέσα και 2-3 "περίεργες φατρίες" που "αναπτύχθηκαν" ;) ...

Για το PAOKmania του είπα ότι συμμετέχω ακριβώς μετά την ήττα από π@ουστόγαυρο στην Τουμπάρα γιατί διάβαζα αρκετά σαν επισκέπτης έως τότε, διαπίστωσα μεγάλη "γρίνα" κι είπα να γράφω την πολλές φορές πιο νηφάλια άποψη μου σαν πιο ηλικιωμένος Π.Α.Ο.Κ.τσής (πάντα όμως ενεργός κι όχι καναπεδάτος) μένοντας περισσότερο στις διαχρονικές αξίες που πρεσβεύει ο Π.Α.Ο.Κ. μας απ ότι σε μεμονωμένα αποτελέσματα αγώνων ή ακόμα και αγωνιστικών σεζόν. "Μπράβο καρντάσι, πολύ καλά έκανες, τέτοιες γνώμες χρειάζονται να τις ξέρουν οι νεότεροι για να πιάσουν ολοκληρωτικά το νόημα του Π.Α.Ο.Κ., ότι δηλαδή δεν είναι ούτε μόδα αλλά ούτε και εύκολο να είσαι Π.Α.Ο.Κ." μου απάντησε...

Ας είναι καλά ο Τάσος, όπου κι αν είναι...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

kataramenos5 έγραψε: ΙΑ -Μα κυρ Νικο… αυτος… είναι…είναι…είναι ΚΟΝΤΟΣ...
:lol:
Άντε ρε που θα μας βγάλεις κοντό τον... Φαλκάο!
goran 64 έγραψε:δεν είναι ούτε μόδα αλλά ούτε και εύκολο να είσαι Π.Α.Ο.Κ.
Εικόνα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dinos_Liverpool έγραψε::lol: :lol: :lol:

Καλά ρε, κλέβεις τη δουλειά του georgedoulk; Ωραίος!

Λοιπόν λωκόγερε, εμείς στην Κοσμά Αιτωλού δεν παίζαμε πετροπόλεμο ποτέ. Ούτε μία φορά. Εκτός από την μπάλα, που ήταν με διαφορά το πρώτο παιχνίδι που παίζαμε τότε, είχαμε τρελαθεί και σε άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι, που άμα πω τώρα το όνομά του, πολλοί ούτε καν θα καταλάβουν τι είναι. Άκου να ξαναθυμηθείς και να αναπωλήσουν ορισμένοι:

ΦΥΣΟΚΑΛΑΜΑ!!!

Πλιάτσικο κανονικό στις πολυκατοικίες που χτίζονταν, πολυχρωμες μονοτικέςταινίες, δίκανα, τρίκανα, πολύκανα και βουρ για πόλεμο... ενίοτε και για... γάτες!

Πω, ρε πστμ, τι θυμήθηκα!!!

Δηλαδή, όχι πως τα έζησα, αλλά όπως μου τα είπε ο Μαθουσαλίξ!

:roll: :roll: :roll:
Ντινο,μεχρι το '75 εμενα στην Μ.Μποτσαρη με Δελφων.
Στην Δελφων πριν την Ιταλιας ειχε μια αλάνα που παιζαμε μπαλα
αλλά και πετροπολεμο.
Πρεπει να χτιστηκε σχολειο εκει.
Μπαλα παιζαμε και στην παραλια απεναντι απο το λαογραφικο μουσειο.
Ρε μπας και παιζαμε μπαλα μαζι ή ησουν αγεννητος τοτε? :roll:

Και μια ερωτηση μιας και αφορα την γειτονια σου.
Ποιος μεγαλοπαραγοντας ηταν μονιμος θαμωνας στα φρουτακια
διπλα στα κοτοπουλα του Βασου? ;)

ΥΓ Τι μου θυμησες ρε μπαγασα!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Χωνάκια, Κατ, κάναμε από τετραδια. Από μπιλάκια δεντρων σπανια.

Εκεί έμενα, παπά, απεναντι από το σχολείο που λες. Τότε ηταν τα χαλασματα παλιάς αποθήκης της Αλατίνη. Τα βουναλάκια, λεγαμε την αλάνα, γιατί ένα διαστημα ξεφόρτωναν χώματα τα φορτηγα, κανοντας... βουναλακια! Εσύ εμενες πανω από το φαρμακειο;

Πετροπόλεμο δεν παίζαμε ποτέ εμείς. Φυσοκαλαμα... με τις ώρες!

Μπάλα εκεί και στην παραλία, στο παρκο πανω από τον ΟΦΘ.

Στα φρουτάκια στου "φαλάκρα" λες; Χαχαχαχα... Ποιος έπαιζε; Δε θυμάμαι;

Στο 6ο πηγαινες; Θυμασαι τον κυριο Πανούση, φόλα Παοκτσής; Την κυρα Σουλτανα στο κυλικείο;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αϊντα καινούργιο ασπρομαυρο μέλος!!!

Μολις το πηρα πρεφα.. τι να πω.. ΜΠΡΑΒΟ σας!!!!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Nτινο οντως βουναλακι το λεγαμε.
Για την παραλια λες το ιδιο μερος,θυμαμαι που οταν πλησιαζε η ωρα
που θα περασει ο φυλακας σταματουσαμε και μετα ξαναρχιζαμε
μεχρι να σκοτεινιασει και να παμε στο σπιτι.
Εκει τρωγαμε πρωτα ενα χερι ξυλο που αργησαμε και μετα φαγητο.

Στο 6ο πηγαινα την κυρα Σουλτανα τη θυμαμαι αλλά τον Πανουση οχι
εγω ειχα δασκαλο τον κ Αχιλλεα Ραπτη στην 5η και 6η.
Τις 2 τελευταιες χρονιες φιλοξενουμασταν στο 5ο,στην Δελφων πανω απο τα "Αφροδισια"
γιατι χτιζοταν το καινουριο σχολειο.Εσυ το παλιο το προλαβες?
Τελειωσα τον Ιουνιο του '75 και εδωσα εισαγωγικες στο 5ο Αρρενων στην Κριεζωτου
αλλά την εκανα Ωραιοκαστρο και πηγαινα στο 6ο στην Σταυρουπολη.

Επι της Μποτσαρη εμενα λιγο πανω απο Δελφων στο 50,
ειχε δυο φουρνους διπλα-διπλα.
Πανω απο το φαρμακειο εμενε ενας συμμαθητης και φιλος ο Γιαννης Τσ........
και απεναντι ο Νικος Λ......

Ρε κουφαλα με ξανακανες 12 χρονων.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Φυσοκαλαμα?
Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει.
Μηπως αυτο που ριχνουμε τις πετρες με την μπαλα και μετα κυνηγιομαστε? :mrgreen:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

.....ναι ....αυτο ακριβως :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. Αποστολε.....να σου δινει ο. Θεος δυναμη και κουραγιο..μπραβο σου. Αδελφε μου....
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τζαμί, ρεεεεε... αχαχαχα

Εγώ είχα τον Πανουση, το άλλο τμήμα τον Στεφανιδη. Την κυρία Ασημίνα, την κυρία Χρύσα... τις θυμασαι; Α, ρε γμτ... ζει κανείς τους άραγε;

Ναι βρε, το πρόλαβα το παλιό. Αφού, αν ήμουν κι γώ παπάς, θα ήμουν prist65! ;) Ειχαμε πάει στο 5ο όσο στήνανε το νέο λυώμενο στο 6ο.

Τη μουριά στη μεση του προαύλιου τη θυμάσαι;

Τη μπάλα που παίζαμε με τα μπουκάλια τα αγνό, τη θυμάσαι; Τις εκδρομές στο παρκο στη Νεα Ελβετία με τα πόδια; Όλη η διαδρομή μέσα στην εξοχή! Σπίτια έβλεπες αριά και που!

Πω, ρε πστμ... σαν χθες ήτανε, γμ το στανιό μου μέσα!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χ, τετραγωνο, κυκλος, τριγωνο.

εγω αυτα ξερω απο παιχνίδια. τι περίεργα μου τσαμπουνάτε δεν καταλαβαίνω! :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”