Branislav "The Tiger" Prelević
- sourmenetes
- Moderator
Re: Branislav "The Tiger" Prelević
Μου φαινεται τη δευτερα θα συμμετασχει σε φιλανθρωπικο αγωνα μπασκετ στο κλειστο της γλυφαδας...
Χρονια πολλα..
Χρονια πολλα..
- PAOK_NORTH_ARMY
Δεν μπορώ να το πω καλύτερα.obanebane έγραψε:Χρονια πολλα ηρωα των παιδικων μας χρονων.
Πάντα γερός να είσαι ρε Μπάνε
- Lacedaemonian
Μαζί σου μεγαλώσαμε τεράστιε Μπανε...
Εσύ έβγαλες μια γενιά ΠΑΟΚτσακια
SM-G920F
Εσύ έβγαλες μια γενιά ΠΑΟΚτσακια
SM-G920F
- Amon Tobin
Tolaros έγραψε:Δεν μπορώ να το πω καλύτερα.obanebane έγραψε:Χρονια πολλα ηρωα των παιδικων μας χρονων.
- Kostomanolis
Tolaros έγραψε:Δεν μπορώ να το πω καλύτερα.obanebane έγραψε:Χρονια πολλα ηρωα των παιδικων μας χρονων.

χρονια πολλα τι να πρωτοθυμηθω που λεει και το ασμα, ενοιωσες Π.Α.Ο.Κ. απο την αρχη, κλαψαμε οταν εφυγες ...ελπιζω να ξαναδω τετοια μεγαλη ομαδα !!! 

- Μπαρκαρούτσος
Χρόνια σου πολλά, αρχηγέ και Πρόεδρε!
Σαν αρχηγό δεν σε έζησα, αλλά σαν πρόεδρο που σε ζω, ξέρω ότι έχεις φιλότιμο, αυτοσυγκράτηση, είσαι άνθρωπος, Π.Α.Ο.Κ. και μετρημένος... Είμαι περήφανος που κάποιος σαν εσένα διοικεί τμήμα του Π.Α.Ο.Κ.! Παράτησες άλλη δουλειά για να έρθεις εδώ που σε είχαν στο φτύσιμο και η μισή πόλη δεν σε ήθελε, επέμεινες και έμεινες...
Σαν αρχηγό δεν σε έζησα, αλλά σαν πρόεδρο που σε ζω, ξέρω ότι έχεις φιλότιμο, αυτοσυγκράτηση, είσαι άνθρωπος, Π.Α.Ο.Κ. και μετρημένος... Είμαι περήφανος που κάποιος σαν εσένα διοικεί τμήμα του Π.Α.Ο.Κ.! Παράτησες άλλη δουλειά για να έρθεις εδώ που σε είχαν στο φτύσιμο και η μισή πόλη δεν σε ήθελε, επέμεινες και έμεινες...
-
Πρόλαβα την ομάδα πριν τον Μπάνε, ήμουν και στο πρώτο παιχνίδι του. Από την αρχή ήταν παοκτσάκι και δεν το ήξερε. Θράσος (καλώς εννοούμενο) μέσα στο γήπεδο, δεν κρύβονταν στα δύσκολα, ζούσε γι αυτά. Το έχω ξαναγράψει: το βράδυ που έκανε τα βήματα και το κάρφωσε από το κέντρο, δεν κοιμήθηκα απ΄την χαρά μου.....
Να είσαι γερός Μπάνε..
Να είσαι γερός Μπάνε..
- Ekatnetworkltd