Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αποστολη υποκλινομαι.
Η κορουλα μου ειναι 5 ετων και ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στη ζωη μου.
Να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε παντα,να γινει μια κοπελαρα 2 μετρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους! Βρήκα 5 λεπτά καιρό να μπω στο φόρουμ και διάβασα αρχικά για τον αγώνα του Βόλου που δεν τον είδα και μετά ήρθα κατ' ευθείαν στο τόπικ αυτό.
Η μικρή μας κόρη είναι το νέο μέλος της οικογένειας και τον πρώτο καιρό θέλει το 100% της προσοχής μας και της αγάπης μας για να μην νιώθει ανασφαλής. Προφανώς και έχει ζήσει άσχημες στιγμές στο παρελθόν που κάποια στιγμή θα μας τις βγάλει, αλλά με υπομονή και αγάπη πιστεύω ότι όλα θα ξεπεραστούν.
Θα επαναλάβω ότι μου ήταν πολύ οδυνηρή εμπειρία όταν πηγαίνοντας στο ίδρυμα έβλεπα τα άλλα παιδάκια να έρχονται επάνω μου να με αγκαλιάσουν και να με αποκαλούν μπαμπά γιατί αυτό είναι που τους λείπει από τη ζωή τους.
Με τη βοήθεια του Θεού θα πάνε όλα καλά.
Φυσικά θα μεγαλώσει και θα παντρευτεί κάποιον λεβέντη ασπρόμαυρο Μακεδόνα.
Μπορεί να σε ξέρω μόνο ιντερνετικα αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ τυχερό το παιδί που θα έχει πατέρα εσένα και θα είναι στην οικογένεια σου, πως την λένε;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Να σου ζήσει φίλε. Η δική μου είναι 5 και μου έχει πάρει τα μυαλά. Πριν 6 μήνες ήρθε και ο αδερφός της και είμαστε στην τρέλα.

Τα καλύτερα εύχομαι.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
prist64 έγραψε: Καταραμενε5 ειμαι υπο παρακολουθηση. :roll:

Δυο μπλε με βαλανε στην μεση. :o

Βεβαια αυτα τα γατακια,τα τρωω για πλακα. :roll:

:mrgreen:
:?: :?: ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.Στα @@@@@@ σου οι ..μπ@τσοι και οι καμερες. :lol: :lol:

prist64 έγραψε:Καλα που ειναι κι ο κατ5,
αρκει να μην εχει κοκκινιστο η κυρα του,
γιατι απο το πολυ φαι κανει καμμια βδομαδα να συνελθει.
Τι κοκκινιστο ρε?Νηστεια εχουμε.Παιρναμε δυσκολα....

Εσυ χαθηκες τους αλλους λες?
Νηστεια κανουν οι αμαρτωλοι μηπως και συγχωρεθουν οι αμαρτιες τους ;)

και κατι ευτραφεις μεσηλικες,θαυμαστες της τεραστιας ομαδας του "νησιου".

ΥΓ Και κατι για το "ποιμνιο",
σημασια δεν εχουν τα εισερχομενα(τροφη)
αλλά τα εξερχομενα(λογια). ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με τη νεα χρονια περιμενω κοκκινιστο απο kat(να χεις τελειωσει η νηστεια :D :D ) και αφθονο οιδιποτο απο prist...

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν μαζευόμαστε να καΝουμε κανα τσιμπούσι?εγω και ο κγεο βάζουμε τα ρεβανια σαν βεροιωτες που ειμαστε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πέτυχα Τάσο Μασκοφόρο απόψε κατά τις 20:30 κάπου στην Τούμπα!!! Ήρθε για διακοπές και θα φύγει μετά τις γιορτές ξανά για Γερμανία...Μιλήσαμε 5 λεπτά και για το PAOKmania..." Έχει αλλοτριωθεί goran ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή από τότε στα χρόνια μας" μου είπε, "πρέπει να κάνουμε κανένα σύλλογο εκμάθησης Π.Α.Ο.Κ.τσήδικης νοοτροπίας και χαρακτήρα για τους νεότερους μάλλον" κατέληξε...Να είναι καλά το καρντάσι όπου κι αν βρίσκεται...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν έχει καθόλου άδικο...

Παλιά, είχε κατέβει μια περίοδο Αθήνα, βγάζαμε τρελά γούστα στη χαβούζα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:Πέτυχα Τάσο Μασκοφόρο απόψε κατά τις 20:30 κάπου στην Τούμπα!!! Ήρθε για διακοπές και θα φύγει μετά τις γιορτές ξανά για Γερμανία...Μιλήσαμε 5 λεπτά και για το PAOKmania..." Έχει αλλοτριωθεί goran ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή από τότε στα χρόνια μας" μου είπε, "πρέπει να κάνουμε κανένα σύλλογο εκμάθησης Π.Α.Ο.Κ.τσήδικης νοοτροπίας και χαρακτήρα για τους νεότερους μάλλον" κατέληξε...Να είναι καλά το καρντάσι όπου κι αν βρίσκεται...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok:
Περασμενα μεγαλεια Γκοραν.Αλλαξε ο κοσμος γυρω μας.Εμεις παιζαμε πετροπολεμο ,με σφεντονες και στυλιαρια με την "αλλη " γειτονια.Τα σημερινα παιδια καθαριζουν κοσμο στο call of duty αλλα ματωμενο κεφαλι δε ξερουν τι θα πει.Οταν μας εβλεπε η μανα μας χτυπημενους ,μας εριχνε κι ενα χερι ξυλο απο πανω,οι σημερινες μαναδες απλα λυποθυμάνε.Μη το ψαχνεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επανασταση μεσω PC...
;););););)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Οι παρακατω διαλογοι ειναι φανταστικοι αλλα καπως ετσι τριγυρνανε στο μυαλο μου μετα τις δηλωσεις Ιγκορ.

-Hello Frank
-Hello Jack or should I say GARDASI? Hahahaha
Για την ευκολια της αναγνωσης ακολουθουν μεταφρασμενοι οι διαλογοι
-Τι εγινε ρε Φρανκ ?τα κοπανησες?
-Ε η αληθεια είναι ότι τωρα τελευταια τοχω ριξει λιγο εξω.Μ αυτά που περναμε…
-Δηλαδη?
-Εεε να μωρε η ομαδα δε παει καλα, ,ο Ιβαν θελει να χει αποψη για τα παντα , ο γαυρος μας εχει τσακισει με τα κορακια ,είναι κι ο Κυρ Νικος….
- Γι αυτο σε ηθελα Φρανκ.Ειπε να παμε να τον βρουμε στη σουιτα…
-Oh SHΙ.. (αμεταφραστο) Τι θελει παλι ,αφου μας τα σηκωσε την άλλη φορα με το Θαναση.Επειδη βουλιαξε η εταιρια του πρεπει να την πληρωνουμε μεις κάθε φορά?
-Ελα μη κανεις ετσι.Θα στρωσουν τα πραγματα (ή θα συνηθισεις).Παμε τωρα γιατι αργησαμε

Στη σουιτα..

ΦΑ -Ηρθαμε Κυριε Νικο.Εδω είναι κι ο Τζακ.Τι μας θελεις.Εγω θαναση παντως δεν…
ΝΒ -Όχι μωρε τι θαναση.Κουκο μονο θα παιξουμε
ΦΑ -Κουκο WHAT? WTF?
ΝΒ -Όχι μωρε χαλαρωστε πλακα σας κανω.Ιδεα του Γιωργακη ητανε.Μεγαλος πλακατζης ο μπαγασας.
ΦΑ -Bag ass us?
ΙΑ – Μπαγασας μια λεξη.Θα σου ξηγησω αργοτερα Φρανκ.
ΝΒ -Παντως πολύ τσιτωμενος εισαι ρε Φρανκ.Τι συμβαινει .Χαλαρωσε λιγακι.
ΦΑ -Εεεε η αληθ..(του κλεινει το στομα οΤζακ)
ΙΑ - Χεχε τιποτα, τιποτα μια χαρα είναι ο Φρανκ.Δε προχωραμε στο προκειμενο γιατι εχουμε και δουλειες.
ΝΒ -Ναι ναι γι αυτό σας φωναξα.Λοιπον με το Βανια εντοπισαμε ότι υπαρχει προβλημα στο σκοραρισμα και πρεπει να βρουμε λυση.
ΦΑ - Ε να ο Κλαους ειχε τραυματισμο και ο Μπερμπατοφ ακομα δεν…
ΝΒ -Δε σε ρωτησα Φρανκ.Ξαναλεω λοιπον ότι εντοπισαμε το προβλημα κι αποφασισαμε να παμε σε δοκιμασμενες λυσεις πλεον χωρις αλλα τεχνοκρατικα πειράματα.
ΦΑ-Μα…..
ΝΒ -ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΦΡΑΝΚ.Αποφασισαμε λοιπον να δωσουμε λυση στο προβλημα φερνωντας μια παικτουρα ,καψουρα του προεδρου αλλα και δικη μου.Ο φακελος του είναι στο τραπεζι.Εσυ κι οΤζακ να κανονισετε τα διαδικαστικά.
ΦΑ-(παιρνει το φακελο) Για κατσε ρε Τζακ να δουμε ποιος ειν…..!!!!
ΙΑ-Φρανκ ,που πας ρε Φρανκ?Για να δω κι εγω ….!!!!!!!..........Μα κυριε Νικο………ΑΥΤΟΝ??
ΝΒ -Ναι αυτόν.
ΙΑ -Μα γιατι ? Ρε Φρανκ,ΦΡΑΝΚ ασ το μπουκαλι κατω
ΝΒ-ΠΑΟΚτσηδικο DNA κυριοι,ΠΑΟΚτσηδικο DNA
ΙΑ -Μα κυρ Νικο… αυτος… είναι…είναι…είναι ΚΟΝΤΟΣ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 18 Δεκ 2015, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

:lol: :lol: :lol:

Καλά ρε, κλέβεις τη δουλειά του georgedoulk; Ωραίος!

Λοιπόν λωκόγερε, εμείς στην Κοσμά Αιτωλού δεν παίζαμε πετροπόλεμο ποτέ. Ούτε μία φορά. Εκτός από την μπάλα, που ήταν με διαφορά το πρώτο παιχνίδι που παίζαμε τότε, είχαμε τρελαθεί και σε άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι, που άμα πω τώρα το όνομά του, πολλοί ούτε καν θα καταλάβουν τι είναι. Άκου να ξαναθυμηθείς και να αναπωλήσουν ορισμένοι:

ΦΥΣΟΚΑΛΑΜΑ!!!

Πλιάτσικο κανονικό στις πολυκατοικίες που χτίζονταν, πολυχρωμες μονοτικέςταινίες, δίκανα, τρίκανα, πολύκανα και βουρ για πόλεμο... ενίοτε και για... γάτες!

Πω, ρε πστμ, τι θυμήθηκα!!!

Δηλαδή, όχι πως τα έζησα, αλλά όπως μου τα είπε ο Μαθουσαλίξ!

:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ε ρε τι μου θυμισες.Διπλο φυσοκαλαμο(χοντρη και λεπτη σωληνα αναλογα τα μπιλακια που βγαζε το δεντρο) κολλημενα πανω σε σπιρτοκουτα

Εχεις δικιο για το πρωτο.Να ευχαριστησω τον geogedoulk (και τους αμερικανους) οπως και τα παιδια στο τοπικ του Φρανκ για την αρχικη ιδεα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ............ :? :? :? ... :shock: :shock: :shock: ... :o :o :o ... :D :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dinos_Liverpool έγραψε::

...ΦΥΣΟΚΑΛΑΜΑ!!!

Πλιάτσικο κανονικό στις πολυκατοικίες που χτίζονταν, πολυχρωμες μονοτικέςταινίες, δίκανα, τρίκανα, πολύκανα και βουρ για πόλεμο... ενίοτε και για... γάτες!

Πω, ρε πστμ, τι θυμήθηκα!!!

Δηλαδή, όχι πως τα έζησα, αλλά όπως μου τα είπε ο Μαθουσαλίξ!

:roll: :roll: :roll:
Το δικό μου (διπλό, χοντρό, με δύο σπιρτόκουτα ανάμεσα γιατί είχε μήκος...τουφεκιού!!!) το τύλιγα σε "σπείρες" μόνο με άσπρη και μαύρη μονωτική ΠΑΝΤΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: ...Τυχαίο; ;) ;) ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”