34.Νίκος Κοροβέσης
- thanos-xanthi
Re: 34.Νίκος Κοροβέσης
αν και σε τετοιο ματς, χωρις πιεση, αγχος, χαλαρα δε δειχνεις τιποτα, κριμα ρε Νικολα
καλυτερα για δανεικος μπας και παιζεις
καλυτερα για δανεικος μπας και παιζεις
- PAOK_NORTH_ARMY
Ναι ηταν κακος,δεν ειναι ομως καθολου ευκολο ενα παιδι που επαιζε βασικος σε ομαδα σουπερκλικας να παιζει ελαχιστα και σε καθε ευκαιρια που του δινεται να βγαζει ματια.
Η αληθεια ειναι οτι δεν δειχνει να κανει για τον ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι αχρηστος οπως πολλοι τον παρουσιαζουν.
Η αληθεια ειναι οτι δεν δειχνει να κανει για τον ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι αχρηστος οπως πολλοι τον παρουσιαζουν.
άσχετα απο όλα τα παραπάνω, που δεν διαφωνώ, αλλά και με αφορμή τον ορισμό μήτσιου, μόνο εγώ παρατηρησα ότι όταν έριξε τη σχαριά στο πρόσωπο ενός παίχτη του βόλου (και πήρε σωστά κίτρινη), ο αντίπαλος ενώ ήταν πεσμένος και πήγε ο κοροβέσης να του δώσει το χέρι να του πει "ξερω γω, οκ ήταν στη φάση, σόρρυ"
, γύρισε και - μπροστά στο διαιτητή μάλιστα! - είπε στο Νικόλα μας "άντε... αγαπήσου και εσύ;"
Γιατί αυτό νομίζω ότι είναι κόκκινη, σωστά;

Γιατί αυτό νομίζω ότι είναι κόκκινη, σωστά;

Τι να πεις, το καλοκαίρι ο κος Βρύζας αποφάσισε να δώσει 250.000 στον ΠΑΣ για τον Κοροβέση που δεν έπαιζε καν βασικός και είχε 3-4 γκολ μέσο όρο ανά σεζόν. Στα 24 του χρόνια.
Δεν είναι ούτε καν κοντά στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Καλή τύχη από τον Δεκέμβριο όπου και να πάει όπως και σε εμάς να τον ξεφορτωθούμε εύκολα.
Δεν είναι ούτε καν κοντά στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Καλή τύχη από τον Δεκέμβριο όπου και να πάει όπως και σε εμάς να τον ξεφορτωθούμε εύκολα.
νομίζω πως έχει περιορισμένη αντίληψη του τι γίνεται γύρω του στο γήπεδο
γι αυτό αργοπορεί χαρακτηριστικά να δώσει πάσα
γι αυτό αργοπορεί χαρακτηριστικά να δώσει πάσα
- john4serres
κακως τον εφεραν , μαλιστα ειχε ανανεωσει στον ΠΑΣ πριν γινει η μεταγραφη , δηλαδη μπορουσαμε να τον παρουμε ως ελευθερο 1/7/15 ... αλλα δεν προλαβαμε
δυστηχως δεν βλεπω φως στην υποθεση Κόρο
δυστηχως δεν βλεπω φως στην υποθεση Κόρο
Λίγα πράγματα αλλά ίσως δεν πρέπει να τον κρίνουμε αρνητικά αφού δεν έχει καθόλου ρυθμό στο παιχνίδι του κι άλλαξε και τρεις θέσεις κατά την διάρκεια του αγώνα...
Για τριτοτέταρτη επιλογή τον είχαμε πάρει έτσι κι αλλιώς.
Φαίνεται πως δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της ασπρόμαυρης..
Φαίνεται πως δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της ασπρόμαυρης..
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Λίγα πράγματα αλλά ίσως δεν πρέπει να τον κρίνουμε αρνητικά αφού δεν έχει καθόλου ρυθμό
Με τον τραυματισμό του λεοβατς και τις κάρτες του τζαβελα, ίσως είναι η τελευταία σου ευκαιρία, να δείξεις ποιος είσαι...
SM-G920F
SM-G920F