Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από eorptol »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
pgetsos έγραψε:Ο Αποστόλης
Να με συγχωρείτε, αλλά αυτό το διάστημα δεν μπορώ. Όπως βλέπετε γράφω λίγο και στο φόρουμ. Αιτία; Υιοθετώ ένα κοριτσάκι 4 ετών και είμαι ήδη χαζομπαμπάς. Πιο χαζός δεν γίνεται. Εδώ και 8 ημέρες την βλέπουμε καθημερινά πρωί και απόγευμα και από Τρίτη την παίρνουμε οριστικά στο σπίτι. Είχαμε κάνει αίτηση υιοθεσίας τον Οκτώβριο του 2012 και μόλις τώρα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έφτασαν στο τέλος.
Μπράβο ρε Αποστόλη να την χαίρεστε

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Παλι καλα που δεν σας στην έδωσαν πριν πάει πανεπιστήμιο,αθάνατο ελληνικό κράτος, Εύχομαι κάθε ευτυχία σε εσένα και το παιδί σου
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Να τη χαιρεσαι Αποστολη!
Πραγματικα ενα παιδι αλλαζει τη ζωη σου!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Να με συγχωρείτε, αλλά αυτό το διάστημα δεν μπορώ. Όπως βλέπετε γράφω λίγο και στο φόρουμ. Αιτία; Υιοθετώ ένα κοριτσάκι 4 ετών και είμαι ήδη χαζομπαμπάς. Πιο χαζός δεν γίνεται. Εδώ και 8 ημέρες την βλέπουμε καθημερινά πρωί και απόγευμα και από Τρίτη την παίρνουμε οριστικά στο σπίτι. Είχαμε κάνει αίτηση υιοθεσίας τον Οκτώβριο του 2012 και μόλις τώρα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έφτασαν στο τέλος.
Εσύ θα βαλεις τα κρέατα, δε σου είπε κανείς να έρθεις :lol:

Με το καλό Αποστόλη, να σου ζήσει και να την χαίρεσαι πάντα γερή! Όσο για τα 3 χρόνια... Πάλι καλά να λες!
painkiller4 έγραψε:Δεν υπαρχει τετοια ομαδα εκει Αποστολη ειναι σαν να πας στη Βαρκελωνη και να ζητας φανελα εσπανιολ :D
Πήγε η αδερφή μου σχολική εκδρομή και ζήτησα ένα κασκόλ Εσπανιολ (Έχω φανέλα Ρονι και μαζεύω (αυθεντικά όσο γίνεται) κασκόλ κυρίως κτλ από ομάδες στην Ευρώπη)

4 μέρες έψαχνε, ούτε αυτοκόλλητο. Ήταν όταν είχε αρχίσει η συζήτηση ξανά για ανεξαρτησία πέρσι, και τα είχαν εξαφανίσει γιατί σημαίνει Ισπανία....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Εγγεγραμμένα μέλη: Asimos, Bing [Bot], giannina4, Google [Bot], Google Adsense [Bot], john4serres, kataramenos5, Kostomanolis, obanebane, painkiller4, PAOK_Antarctica, PaokP, pgetsos, prist64, RoMaN, savic, stazath4, teo4giannitsa, Yahoo [Bot]

Καταραμενε5 ειμαι υπο παρακολουθηση. :roll:

Δυο μπλε με βαλανε στην μεση. :o

Βεβαια αυτα τα γατακια,τα τρωω για πλακα. :roll:

:mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Αποστολε σου ευχομαι οτι καλυτερο για την οικογενεια σου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ale
barlow
marley
guardian

Wtf are you?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Με συγκινήσατε πάλι!
Καμιά φορά θα διηγηθώ τι σημαίνει να επισκέπτεσαι ένα ίδρυμα που έχει μικρά παιδάκια προς υιοθεσία, παιδάκια που δεν έχουν γνωρίσει τη στοργή των γονιών τους και που την λαχταρούν αφάνταστα πολύ! Εύχομαι ο Θεός να μου δώσει τη δύναμη να χαρίσουμε, εγώ και η γυναίκα μου, την στοργή σε ένα τέτοιο παιδί.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καλα που ειναι κι ο κατ5,
αρκει να μην εχει κοκκινιστο η κυρα του,
γιατι απο το πολυ φαι κανει καμμια βδομαδα να συνελθει.

goran παλι εκπομπη εχεις?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Να με συγχωρείτε, αλλά αυτό το διάστημα δεν μπορώ. Όπως βλέπετε γράφω λίγο και στο φόρουμ. Αιτία; Υιοθετώ ένα κοριτσάκι 4 ετών και είμαι ήδη χαζομπαμπάς. Πιο χαζός δεν γίνεται. Εδώ και 8 ημέρες την βλέπουμε καθημερινά πρωί και απόγευμα και από Τρίτη την παίρνουμε οριστικά στο σπίτι. Είχαμε κάνει αίτηση υιοθεσίας τον Οκτώβριο του 2012 και μόλις τώρα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έφτασαν στο τέλος.
Πολύ σημαντικό κι ευχάριστο γεγονός για να ζητάς να σε συγχωρούμε ρε φίλε...Ειλικρινά και θερμά συγχαρητήρια Αποστόλη...Να είσαστε γεροί η σύζυγος σου κι εσύ για να την καμαρώσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε...Η μικρή σας να είναι γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη μέχρι τα βαθιά της γεράματα... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 17 Δεκ 2015, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Γερή κ τυχερή Αποστόλη.

Να τη χαίρεστε κ να σας χαίρετε.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Αξιος Αποστολη, να ειστε γεροί εσυ και η συζηγος να την καμαρωνετε!

δεν εισαι λιγο μεγαλος για παιδι?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Η μικρός, ανάλογα ποια ηλικία κοιτάς :lol:

(Θείος μου, από...ατύχημα έκανε τρίτο παιδί στα 53-54, έχοντας ήδη γιο και κόρη στα 27~

Τον ξανανιωσε τελείως η μικρή!)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

prist64 έγραψε:Καλα που ειναι κι ο κατ5,
αρκει να μην εχει κοκκινιστο η κυρα του,
γιατι απο το πολυ φαι κανει καμμια βδομαδα να συνελθει.

goran παλι εκπομπη εχεις?
Μόλις τέλειωσα βρε "σαλιαρόγαυρε"... :? :shock: :o

Καλά, πού σαι; ;) "Τις καζανιές πολλοί έταξαν...μα ο goran το χειλάκι του δεν τό βρεξε ακόμα"... :mrgreen: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 17 Δεκ 2015, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μπράβο Αποστόλη.
Εάν εμείς είμαστε μια φορά άξιοι που μεγαλώνουμε παιδιά εσένα σε θεωρώ 2 φορές άξιο γιατί η υιοθεσία ειναι μεγάλη δύναμη και ευλογία.
Συγχαρητήρια, καλώς να οριςει στην οικογένεια σας, να είστε γέροι να την χαίρεστε !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”