Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από spyretto »

Odi έγραψε:Πραγματικά η μιζέρια της πόλης οφείλεται αποκλειστικά στα ραδιόφωνα.Όταν ο ΠΑΟΚτσης ακούει και διαμορφώνει άποψη από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να καταλαβαίνει ότι μόνος τους στόχος είναι η ίντριγκα και η πρόκληση αναστάτωσης και μπάχαλα,αυτό θα είναι το αποτέλεσμα.

Ειλικρινά ακούστε καμιά ενημερωτική εκπομπή ή μουσική.Θα ηρεμήσουν και τα νεύρα σας,όπως ηρέμησαν τα δικά μου.

Κρατήστε τους στο facebook,για να τους κράζετε σε ότι π@π@ρια ανεβάσουν.Δουλεύει για μένα.

Όταν σταματήσει ο ΠΑΟΚτσης να τους δίνει τροφή,θα εξαφανιστούν.

Πάντως μια χαρά τα καταφέρνουν να επιρεάσουν την κοινή γνώμη ακόμα και αυτού εδώ του σάιτ. Αν δούμε λίγο την προδιάθεση απέναντι στον Σαλπιγγίδη πέρσι και στον Μπερμπάτοφ και τον Ολσεν φέτος μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα.
Αντί να προστατεύσουμε τους παίκτες και την ομάδα αναπαράγουμε ακριβώς αυτή την ίδια τακτική των αρδ,
Κι όταν αυτοί βλέπουν ότι η προπαγάνδα τους έχει απήχηση θα την εντείνουν μέχρι να καταφέρουν να κάνουν κακό στην ομάδα.
Αλλο η καλοπροαίρετη κριτική και άλλο η συλλήβδην απαξίωση.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ποσο μάλλον που μερικοί εκτελούν έργο επί πληρωμή!
Κοινώς, στημένοι!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

s(αρδ)dna, δεν μας τα λες καλά.........................

Διαβάζω τον τίτλο "Σταφυλίδης: «Θα έφευγα και με Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ»" και αναρωτιέμαι γιατί ρε ΠΑΟΚτσάκι Κωστάκη θα έφευγες;
Τι στο καλό γμτ λέει το παληκάρι...Και πάω παρακάτω και διαβάζω.

Για το αν θα έφευγε, αν προλάβαινε τον Ιβάν Σαββίδη στη διοίκηση του ΠΑΟΚ: «Ήταν δύο εβδομάδες πριν έρθει ο κ. Σαββίδης που έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι δεν θα έμενα πάλι. Δεν ήταν καλό το τάιμινγκ, ούτε για την ομάδα που χρειαζόταν τα χρήματα για να ενισχύσει τα ταμεία της. Νομίζω ότι αν δεν είχε ανάγκη τα χρήματα η ομάδα, μπορεί να ήταν διαφορετική η ιστορία».

Αρα; Αν δεν είχε ανάγκη τα χρήματα η ομάδα, μάλλον θα έμενε... Τελικά όχι μόνο τελικά, ήρθε ο κοντός ο Πόντιος και έχωσε χρήμα, αλλά παράεχωσε και έσβησε και τα χρέη άλλων...

Επικεφαλίδα λοιπόν που ΧΤΥΠΑ τον Σαββίδη............. γιατί επικεντρώνεται στο ότι ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, υποτίθεται ότι λέει ότι και με αυτόν στην διοίκηση θα έφευγε.
Καλαβάτε τώρα πως παίζουν το παιχνίδι;

Πείτε μου τώρα τι σχέση έχει ο τίτλος με το περιεχόμενο!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καμιά σχέση

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pilotos έγραψε: Πείτε μου τώρα τι σχέση έχει ο τίτλος με το περιεχόμενο!!!
Ελα μωρε πως κανεις ετσι Υπαρχουν και χειροτερα (περι τιτλου)

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9627 ... salpiggidi

Τρελα,τρελα... :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

:lol: :lol: :lol:

Ισως θα ήταν πιο πασιάρικος ένας τίτλος
"Αυτοκτονίες για τον ..."
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πάντως μόλις "ενημερώθηκα" από το π@υστογαυρόσκυλο site ότι ο Σαββίδης "ρίχνει πυρηνικά" στην Τούμπα και "ξηλώνει" άμεσα (οσονούπω τέλος πάντων ρε παιδί μου) Άρνεσεν και Τούντορ γιατί είναι απογοητευμένος και "δίνει τα κλειδιά του μαγαζιού" στον μπάρμπα Νικόλα... :? :shock: :o :roll: :roll: :roll:

Ευτυχώς που μας ενημέρωσαν οι π@υστόγαυροι για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας ότι θα γίνει το ακριβώς αντίθετο, όπως γίνεται πάντα με τα "κασσανδρινά" ρεπορτάρδ τους που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ. :!: :!: :!:

Υ.Γ. Για όσους "μασάνε" απ αυτά πωλούνται σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή "φίλτρα εγκεφάλου" που δεν χρειάζονται αλλαγή πριν συμπληρώσουν 100 χρόνια ζωής... :lol: :P :P :P :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

goran 64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πάντως μόλις "ενημερώθηκα" από το π@υστογαυρόσκυλο site ότι ο Σαββίδης "ρίχνει πυρηνικά" στην Τούμπα και "ξηλώνει" άμεσα (οσονούπω τέλος πάντων ρε παιδί μου) Άρνεσεν και Τούντορ γιατί είναι απογοητευμένος και "δίνει τα κλειδιά του μαγαζιού" στον μπάρμπα Νικόλα... :? :shock: :o :roll: :roll: :roll:

Ευτυχώς που μας ενημέρωσαν οι π@υστόγαυροι για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας ότι θα γίνει το ακριβώς αντίθετο, όπως γίνεται πάντα με τα "κασσανδρινά" ρεπορτάρδ τους που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ. :!: :!: :!:

Υ.Γ. Για όσους "μασάνε" απ αυτά πωλούνται σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή "φίλτρα εγκεφάλου" που δεν χρειάζονται αλλαγή πριν συμπληρώσουν 100 χρόνια ζωής... :lol: :P :P :P :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μόλις είδα και εγώ τη στημένη αυτή παπαρια από τους κ@λοαρδ του συγκεκριμένου π@στοsite με μόνο σκοπό να δημιουργήσει μανούρα και να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του.Πραγματικά δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε καν αναφορά στο τι αηδίες έχουν σκαρφιστεί, το μόνο που πρέπει είναι επουδενι και για κανέναν λόγο κλικ σε τέτοια sites από οπαδούς μας
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Κάπου τα ίδια ισχύουν και για τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε. Εδώ και αν μπορεί να γίνει κουβέντα για την διαιτησία. Για να είμαι δίκαιος στην αρχή του αγώνα, οι βοηθοί στις πρώτες τέσσερις υποδείξεις τους, δεν έχουν πετύχει ούτε τον λήγοντα, με πιο κραυγαλέα φάση το τετ-α-τετ που φεύγει ο Μακ. Πλην όμως ο «Δικέφαλος» του Βορρά κατακτά ένα ακόμα τρίποντο με ένα πέναλτι που δίνει ο Μήτσιος και δεν είναι. Ένα πέναλτι που αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός, θα το συζητούσαμε για...εβδομάδες. Ο ΠΑΟΚ παρά την σαφέστατη εύνοια που έχει, τουλάχιστον σε σύγκριση με ΠΑΟ και ΑΕΚ, από την διαιτησία παρουσιάζεται εξαιρετικά προβληματικός και συνεχώς έχει απώλειες σε έμψυχο δυναμικό.

Μιαούλης, σπορφμ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οργάνωση επιπεδου που τη βοηθάμε με τον τροπο μας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

paok87 έγραψε:Κάπου τα ίδια ισχύουν και για τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε. Εδώ και αν μπορεί να γίνει κουβέντα για την διαιτησία. Για να είμαι δίκαιος στην αρχή του αγώνα, οι βοηθοί στις πρώτες τέσσερις υποδείξεις τους, δεν έχουν πετύχει ούτε τον λήγοντα, με πιο κραυγαλέα φάση το τετ-α-τετ που φεύγει ο Μακ. Πλην όμως ο «Δικέφαλος» του Βορρά κατακτά ένα ακόμα τρίποντο με ένα πέναλτι που δίνει ο Μήτσιος και δεν είναι. Ένα πέναλτι που αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός, θα το συζητούσαμε για...εβδομάδες. Ο ΠΑΟΚ παρά την σαφέστατη εύνοια που έχει, τουλάχιστον σε σύγκριση με ΠΑΟ και ΑΕΚ, από την διαιτησία παρουσιάζεται εξαιρετικά προβληματικός και συνεχώς έχει απώλειες σε έμψυχο δυναμικό.

Μιαούλης, σπορφμ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ότι νάναι...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

πουτ@ν@ς γιος .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paok87 έγραψε:Κάπου τα ίδια ισχύουν και για τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε. Εδώ και αν μπορεί να γίνει κουβέντα για την διαιτησία. Για να είμαι δίκαιος στην αρχή του αγώνα, οι βοηθοί στις πρώτες τέσσερις υποδείξεις τους, δεν έχουν πετύχει ούτε τον λήγοντα, με πιο κραυγαλέα φάση το τετ-α-τετ που φεύγει ο Μακ. Πλην όμως ο «Δικέφαλος» του Βορρά κατακτά ένα ακόμα τρίποντο με ένα πέναλτι που δίνει ο Μήτσιος και δεν είναι. Ένα πέναλτι που αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός, θα το συζητούσαμε για...εβδομάδες. Ο ΠΑΟΚ παρά την σαφέστατη εύνοια που έχει, τουλάχιστον σε σύγκριση με ΠΑΟ και ΑΕΚ, από την διαιτησία παρουσιάζεται εξαιρετικά προβληματικός και συνεχώς έχει απώλειες σε έμψυχο δυναμικό.

Μιαούλης, σπορφμ
Ναι καναρη μου εσυ...
Ναι αγορι μου...
Αντε να κολλησεις το ενσημο σου..
Βγηκε το μεροκαματο και σημερα..

Ποιο αλλο τριποντο πηρε ο ΠΑΟΚ ρε με την ευνοια της διαιτησιας;;;με την αεκ;;που στο ημ.επρεπε να τρωει 3;;με το βαζελο που ετρωγε 3 στο ημ.;;

Αλλα το ταισμα παει καλα...αν ειχε φαει στο 10' γκολ ο πλατανιας ποσα θα γραφε το κοντερ;;αλλα κρινετε και δινετε εμφαση μονο εκει που γουσταρετε..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

giapas έγραψε:πουτ@ν@ς γιος .
Ξανα!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Χαμός στο σπορφμ τώρα, "σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ σε όλο τον πρώτο γύρο, πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στη λειβαδιά, που κι ο Μπερμπάτοφ θα το έδινε, κλπ"
:lol: :lol:
Μοιρώτσος (βάζελος), Μιαούλης (κούλα)

Τηλ.: 210 95.79.283-5
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”