27.Γιάννης Μυστακίδης
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Ας γραωω κι εγω για σενα.Εσενα δεν σε φοβαμαι θα πας μπροστα γιατι σε εχουν δουλεψει στη Γερμανια οποτε αυτο.Συνεχισε να δουλευεις πολυ σκληρα για να αρπαξεις τις ευκαιριες που θα σου δοθουν απο τον Τουντορ.Αν δεν κανω λαθος, δεν ξερω αν εχει ειπωθει, αλλα,νομιζω πως το κλεψιμο που γινεται στη φαση του γκολ, ειναι δικο σου.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εμφανιση.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ετσι ΜΠΡΑΒΟ.
Και επειδή εδώ και καιρό μαθαίνουμε «έτσι ο Λούκας, αλλιώς ο Λούκας»
, ας δει κι ο Λούκας τί ικανότητες έχει αυτό το παιδί, που από την αρχή μόνο ο Τούντορ πίστεψε.

Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω ότι εννοούσες το δεύτερο ματς με τη Σάλκε!giapas έγραψε:Πριν κάποια χρόνια κάποιος Κίτσιου είχε κάνει αντίστοιχη εμφάνιση στη Τότεναμ και γνώριζε την αποθέωση.
Άντε ρε παλικάρι μου!!!
Στην καλύτερη 11αδα της ΟΥΕΦΑ για χθες!!! ήθελαν να σε βάλουν αλλά έκαναν μλκια τα παλτά!

Στην καλύτερη 11αδα της ΟΥΕΦΑ για χθες!!! ήθελαν να σε βάλουν αλλά έκαναν μλκια τα παλτά!
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
νομίζω ναι! και την παίρνει ο τζιόλης που τη δίνει στο πλάι στον κων.νίδη που παίρνει μέτρα και την ξαναγυρνάει στο κέντρο και την πάμε απέναντι, τζαβέλλας, τσιμιροτ, μυστακίδης στο μακ και ΜΠΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ στα Γερμανάκια!!!!!

Μπράβο σου...Συνέχισε έτσι αγορίνα μου...K_geo έγραψε:Άντε ρε παλικάρι μου!!!
![]()
![]()
Θυμίζει Τσιάρτα στις ασιστ του. Μπορεί να εξελιχθεί σε τρομερό ασισταδόρο.
Επίσης έχουμε την τάαη να βγάζουμε MVP τους τερματοφύλακε χωρίς ενδεχομένως να το αξίζουν.Του Γλύκου του κάθησαν οι φάσεις. Ο Μυστακίδης ήταν ο πραγματικός MVP γιατί ήταν παντού και στην άμυθυνα και στην επίθεση.
Πιθανώς βέβαια να βλέπουμε άλλο παιγνίδι .
Επίσης έχουμε την τάαη να βγάζουμε MVP τους τερματοφύλακε χωρίς ενδεχομένως να το αξίζουν.Του Γλύκου του κάθησαν οι φάσεις. Ο Μυστακίδης ήταν ο πραγματικός MVP γιατί ήταν παντού και στην άμυθυνα και στην επίθεση.
Πιθανώς βέβαια να βλέπουμε άλλο παιγνίδι .
Ολοι εχετε "κολλησει" στο οτι περυσι επαιξε δανεικος στον Πιερικο, αλλα κανεις δεν ειδα να γραφει οτι εμαθε ποδοσφαιρο στις ακαδημιες της Hoffenheim, W. Mannheim και SC Freiburg!!! 
K_geo έγραψε:Άντε ρε παλικάρι μου!!!
![]()
![]()
Τον κωνσταντινίδη θελω να σπρώξω στην αγορά γι αυτο αλλα παντου χωνέστε
Θα ήθελα πολύ να τον δω να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τα χαφ.
-
john4serres
Δεκάρι θέλω κι εγώ να τον δω με τον Πέλκα ψευτο9 κι έναν εκ των Μπέρμπα ή Αθανασιάδη φόρ, Γκάρυ, Μακ στα φτερά, με δίδυμο Τσίμιροτ με Χαρίση ή Γκολάσα ή Σάμπο ή Κάτσε πίσω του για να δω μετά αν ανοίγουν σαν τριαντάφυλλα οι άμυνες των χωριών...
Το καλοκαίρι (κάπως) έτσι ρίχναμε 5άρες κι 6άρες στα χωριά της Δανίας και της Κροατίας αν δεν το ξεχάσατε!!!
Το καλοκαίρι (κάπως) έτσι ρίχναμε 5άρες κι 6άρες στα χωριά της Δανίας και της Κροατίας αν δεν το ξεχάσατε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 16 Δεκ 2015, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.