10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά αλλα τι περιμένουμε απο τον Μπερμπάτοφ;
Ισχύει αυτο που που λεει ο τρισκατάρατος πιο πάνω.
Ισχύει αυτο που που λεει ο τρισκατάρατος πιο πάνω.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Είμαι σίγουρος πως έχουν εντοπίσει τις ελλείψεις και θα τις καλύψουν τον Γενάρη.
Αχ και που να ξερες ρε συ Μπερμπα τι είδος είναι το ελληνικό κοράκι
Αχ και που να ξερες ρε συ Μπερμπα τι είδος είναι το ελληνικό κοράκι
Απλα δεν ξερουμε τι ζητάμε
Κατι το να τους περασει ολους και να βαλει γκολ κλπ
Ούτε στο φιφα πλεον
Κατι το να τους περασει ολους και να βαλει γκολ κλπ
Ούτε στο φιφα πλεον
Πως ακριβώς θα τον αξιοποιήσουμε δηλαδή; Το διαβάζω συνέχεια αυτό και δεν το καταλαβαίνω.kataramenos5 έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ρε φίλε εισαι ευχαριστημενος από τον Μπερμπάτοφ? Αυτές ήταν εσένα οι προσδοκίες σου όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ?? Τι αρχίσαμε πάλι, δε κατάλαβα? Ποιος είναι ο Μπερμπάτοφ για να μη τον σχολιάζουμε δηλαδή. Εδώ δε μιλάμε για συντήρηση δυνάμεων, εδώ μιλάμε για καθαρή απάθεια. Το βλέπεις, στα παπάρια του όλα. Το μόνο που έκανε σήμερα ήταν να κάθεται σαν κώνος και να σηκώνει τα χέρια για πάσα όταν ήταν κλεισμένος από 2 άτομα και να τσατίζεται κιόλας που δε του τη δίνουν.Κατ εμε λαθος μεταγραφη.Δε φταιει ο Μπερμπα.Παικτουρα αλλα δεν εχουμε τις δυνατοτητες να τον αξιοποιησουμε.Odi έγραψε: Κ εγώ θα ήθελα να έχει 15 γκολ ως τώρα,αλλά τι να κάνουμε..
- kataramenos5
Ποσες τελικες πηρε ρε σπυρετο.F@ck τελικες, ποσες φορες την ακουμπησε (τη μπαλα)?Με Κατσε ,τζιολη μπροστα απο λεωφορεια δε μαμησε κανεις.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μα την έκανε τη δουλειά του ρε συ Κατ το έχωσε στο μισάωρο. Άσε που ο κόρακας τον ακύρωσε
- kataramenos5
Το ναχεις τον Μπερμπα στην ομαδα σου για μια τελικη στο μισαωρο ειναι πολυ μεγαλη πολυτελεια βρε Χιονι.
Απλα η λογική μας ΚΑΤ να ναι να φέρουνε κπν που θα το φρίξει αυτο (παίκτη)
Και οχι νς τον θεωρήσουμε πολυτέλεια βλ στοχ νατχο κλπ
Όποιος βλέπει την ομάδα,είναι πασιφανές οτι τα φορ δεν ταΐζονται σωστά.
Θυμάται κανείς να μου πει 5 φορές που βγήκε ο Μπερμπάτοφ ή ο Κλάους σε θέση βολής και το έχασε;
Θυμάται κανείς να μου πει 5 φορές που βγήκε ο Μπερμπάτοφ ή ο Κλάους σε θέση βολής και το έχασε;
Πες τα ρε Μανιακ... εχουμε βγαλει αχρηστους τους φορ μας λες και τα χαφ βγαζουν φωτιες...MANIAKOS έγραψε:Οποίος δεν εχει μυαλό εχει πόδια
Πχ αλλα τρεξίματα ο κατσε αλλα ο γκαρσια
Ποιοτικά vs ποσοτικά
μπασκετ βλεπετε μερικοι
-
Μια χρειαζεται οχι 5 ,και σημερα ο Κλαους την πηρε μια και το χασε και ο αλλος δεν πηρε καμια και το εβαλε...Odi έγραψε:Όποιος βλέπει την ομάδα,είναι πασιφανές οτι τα φορ δεν ταΐζονται σωστά.
- kataramenos5
Εχω πιει πολυ ρε πστ μου.Δε καταλαβαινω Χριστό.MANIAKOS έγραψε:Απλα η λογική μας ΚΑΤ να ναι να φέρουνε κπν που θα το φρίξει αυτο (παίκτη)

Θες να βγαζει φωτιες ο Μπερμπατοφ? Δωστου τον Νατχο απο πισω...MANIAKOS έγραψε:Να παρουμε ρε συ ΚΑΤ
Μην αρχίζουμε παλι να διώχνουμε ικανούς
Κι αλλους να παρουμε