Κλασικά εικονογραφημένα..Πάλι στα ίδια θα είναι.panpangr77 έγραψε: Κανονιστε η Τουμπα να ειναι αδεια πάλι. Σημερα μας εκλεψαν τρεις βαθμούς.
Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
και τι σημαινει αυτο;οταν η ομαδα δεν ειναι καλη πρεπει να χανει βαθμους που δικαιουται ενω οι αντιπαλοι σου παιρνουν βαθμους που δεν αξιζουν;spyretto έγραψε:Ευτυχώς που έγιναν κι αυτά να ασχολούμαστε γιατί η ομάδα ούτε στο ένα ματς ούτε στο άλλο ήταν αυτή που έπρεπε.tasso85 έγραψε:φαουλ λοιπον το γκολ του Μιτκο, οχι φαουλ το γκολ της γριας στο 3-3, μ'ενα σφυριγμα 4 βαθμοι, μερικοι μη δειχνετε τοσο ζηλο να μας πεισετε οτι δεν αδικειται ο ΠΑΟΚ

Σωστός
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίζεις με τον μαμημένο τον κομποτιακό και δεν έχεις ΜΙΑ τελική της προκοπής.
Στα στατιστικά έχεις 9 τελικές, οι 2 μέσα από την περιοχή όταν οι άλλοι οι ανύπαρκτοι έχουν 10 εκ των οποίων οι 6 μέσα από την περιοχή.
Έχεις 7 κόρνερ και οι άλλοι 10.
Κάνεις μια εμφάνιση ντροπιαστική. Και αναλωνόμαστε μόνο στο ακυρωθέν γκολ.
Για μένα είναι κανονικότατο γκολ. Είναι 2 βαθμοί κλεμμένοι.
Αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι η ομάδα ήταν άθλια κι αν μετρούσε όλα καλά κι όλα ωραία.
Δεν είναι μόνο οι βαθμοί ρε φούστη. ΠΑΟΚ είμαστε όχι κανένα χωριό. Παίξτε και λίγη μπάλα. Λίγη.
Στα στατιστικά έχεις 9 τελικές, οι 2 μέσα από την περιοχή όταν οι άλλοι οι ανύπαρκτοι έχουν 10 εκ των οποίων οι 6 μέσα από την περιοχή.
Έχεις 7 κόρνερ και οι άλλοι 10.
Κάνεις μια εμφάνιση ντροπιαστική. Και αναλωνόμαστε μόνο στο ακυρωθέν γκολ.
Αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι η ομάδα ήταν άθλια κι αν μετρούσε όλα καλά κι όλα ωραία.
Δεν είναι μόνο οι βαθμοί ρε φούστη. ΠΑΟΚ είμαστε όχι κανένα χωριό. Παίξτε και λίγη μπάλα. Λίγη.
- Μπαρκαρούτσος
Α ρε γαμώτο... Το διπλό στη Γερμανία το πίστευα αρκετά ώστε να ποντάρω τα λεφτά μου, το 1Χ σήμερα το ήξερα... Δεν έπαιξα λεφτά να βγάλω διακοπές καλοκαίρι Μύκονο...
παοκαρα23 έγραψε:και τι σημαινει αυτο;οταν η ομαδα δεν ειναι καλη πρεπει να χανει βαθμους που δικαιουται ενω οι αντιπαλοι σου παιρνουν βαθμους που δεν αξιζουν;spyretto έγραψε:Ευτυχώς που έγιναν κι αυτά να ασχολούμαστε γιατί η ομάδα ούτε στο ένα ματς ούτε στο άλλο ήταν αυτή που έπρεπε.tasso85 έγραψε:φαουλ λοιπον το γκολ του Μιτκο, οχι φαουλ το γκολ της γριας στο 3-3, μ'ενα σφυριγμα 4 βαθμοι, μερικοι μη δειχνετε τοσο ζηλο να μας πεισετε οτι δεν αδικειται ο ΠΑΟΚ
Σημαίνει να μην δίνεις δικαιώματα να κρίνεται ένα ολόκληρο παιγνίδι από μια φάση στο 90' που θα αδικηθείς.
Αν το σκορ ήταν 0-1 θα ασχολούνταν κανείς; ελάχιστα
Το ίδιο κι αν ο Μπερμπάτοφ είχε κάνει το 4-2 με την γριά.
Δεν μπορείς να περιμένεις από μια φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 14 Δεκ 2015, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν διαφωνώ.spyretto έγραψε:Ευτυχώς που έγιναν κι αυτά να ασχολούμαστε γιατί η ομάδα ούτε στο ένα ματς ούτε στο άλλο ήταν αυτή που έπρεπε.tasso85 έγραψε:φαουλ λοιπον το γκολ του Μιτκο, οχι φαουλ το γκολ της γριας στο 3-3, μ'ενα σφυριγμα 4 βαθμοι, μερικοι μη δειχνετε τοσο ζηλο να μας πεισετε οτι δεν αδικειται ο ΠΑΟΚ
αλλά και το αποτέλεσμα ήταν άλλο απο αυτό που έπρεπε. και όταν έρθει η ώρα θα λέμε γιατί δεν κέρδισες εκεί. όχι γιατί δεν έπαιξες καλά εκεί. αν με νοείς.
σκέψου να έδινε κάπου ένα φάουλ, σε μια φάση απο τα δυο γκολ της μάντσεστερ τότε στον τελικό με τη μπαγερν. θα είχε αλλάξει η ιστορία. ναι, μια φάση, μετράει. είναι μια.
με μια φάση πήραμε διπλό στο ντόρτμουντ.
- kataramenos5
Mīngus έγραψε: Κάνεις μια εμφάνιση ντροπιαστική. Και αναλωνόμαστε μόνο στο ακυρωθέν γκολ.
Με εχει κουρασει αυτη η αηδια που αποκαλουνε superleague..!!
Oχι για το γκολ σημερα που δεν μετρησε,ουτε για την ποιοτητα του προιοντος(ετσι δεν το λενε?) αλλα γενικοτερα..
Αυτη η κατασταση για να στηνεσαι να την παρακολουθησεις καθε κυριακη και ακομη χειροτερα να τραβιεσαι τοσα χρονια με κρυα,βροχες και χιονια σε καθε χωριο ανα την ελλαδα ειναι το λιγοτερο τραγικη..
Αυτη η σαπιλα και η μποχα που αναδυεται τοσα χρονια απο ολα τα λαμογια που κονομανε στις πλατες ρομαντικων οπαδων ,παρασυρομενων απο το παθος τους και την αναγκη να πιστεψουν σε μια ιδεα γινοντας μελος ενος ευρυτερου συνολου ,απλα δεν αντεχεται..
Δεν με πειραζει η ηττα σε οποιδηποτε ματς(πλεον)..Πρωταθλημα δεν θα περναμε φετος ετσι και αλλιως και στα @@@ το γραφω κιολας ετσι οπως το εχουν καταντησει..
Δεν με πειραζουν οι διαιτητες(ολοι ξερουμε το τι εκπροσωπουν)
Δεν με πειραζουν οι παιχτες του καθε χωριου που οι καθυστερησεις τους ειναι περισσοτερες απο τα λεπτα παιχνιδιου..
Δεν με πειραζουν τα λαθη που γινοντε εντος της ομαδας μου(ειναι λαθη απειριας και οχι εκ προθεσεως)
Δεν με πειραζει που εχω να παρω πρωταθλημα 30 χρονια
Δεν με πειραζουν τα φραγκα που εχω φαει σε διαρκειας και απο δω και κει για τον ΠΑΟΚ
Αυτο που με πειραζει ρε μαγκες ειναι οτι καθε βδομαδα νιωθω ενα πιονι,μια μαργιονετα που βγαινω στην "αυλαια" για να κανω καποιους να γελανε στις πλατες μου..
Με πειραζει που "ακουω" να τριβουν απο ικανοποιηση τα λιγδωμενα χερια τους
Με πειραζει που σε μια σαπια κοινωνια δεν μπορω να ξεφυγω 1-2 ωριτσες κανοντας το χομπι μου μιας και αυτο το εχουν δομησει ετσι ισως χειροτερα και απο την ιδια την κοινωνια που ζουμε..
Με πειραζει που καθε φορα πριν γινει κατι το ξερω ηδη μιας και ειμαι στο ιδιο εργο θεατης χρονια τωρα και τιποτα δεν με εκπλησσει..
Με πειραζει που τοσα χρονια (εγω-εμεις) ειμαστε εκει και στις 1000 πικρες θα δουμε μιση χαρα και αν...
Με πειραζει που αντι να κανω υπομονη για να στησει η διοικηση μου μια ομαδα ανταξια των προσδοκιων μου πρεπει να εξαντλησω ολη την υπομονη μου στο να αντεξω το καραγκιοζιλικι ολων τους γνωριζοντας οτι δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα..
Με πειραζει που "βιαζουν" την κοινη λογικη απροκαλυπτα εκατονταδων χιλιαδων ανθρωπων μια χουφτα μιασματα και κατακαθια του συστηματος..
Αλλα ενα ειναι το μονο σιγουρο ρε τσακαλια..!
Ουτε εγω,ουτε και εσεις ΠΟΤΕ θα σταματησουμε να ασχολουμαστε με τον ΠΑΟΚ μας..ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΟΚ!!!
Αμα βγεις εστω για λιγο απο την ασπρομαυρη τρελα που μας κυνηγαει θα το νιωσεις
Ο λογος ειναι απλος και ευκολα κανανοητος..
Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Oχι για το γκολ σημερα που δεν μετρησε,ουτε για την ποιοτητα του προιοντος(ετσι δεν το λενε?) αλλα γενικοτερα..
Αυτη η κατασταση για να στηνεσαι να την παρακολουθησεις καθε κυριακη και ακομη χειροτερα να τραβιεσαι τοσα χρονια με κρυα,βροχες και χιονια σε καθε χωριο ανα την ελλαδα ειναι το λιγοτερο τραγικη..
Αυτη η σαπιλα και η μποχα που αναδυεται τοσα χρονια απο ολα τα λαμογια που κονομανε στις πλατες ρομαντικων οπαδων ,παρασυρομενων απο το παθος τους και την αναγκη να πιστεψουν σε μια ιδεα γινοντας μελος ενος ευρυτερου συνολου ,απλα δεν αντεχεται..
Δεν με πειραζει η ηττα σε οποιδηποτε ματς(πλεον)..Πρωταθλημα δεν θα περναμε φετος ετσι και αλλιως και στα @@@ το γραφω κιολας ετσι οπως το εχουν καταντησει..
Δεν με πειραζουν οι διαιτητες(ολοι ξερουμε το τι εκπροσωπουν)
Δεν με πειραζουν οι παιχτες του καθε χωριου που οι καθυστερησεις τους ειναι περισσοτερες απο τα λεπτα παιχνιδιου..
Δεν με πειραζουν τα λαθη που γινοντε εντος της ομαδας μου(ειναι λαθη απειριας και οχι εκ προθεσεως)
Δεν με πειραζει που εχω να παρω πρωταθλημα 30 χρονια
Δεν με πειραζουν τα φραγκα που εχω φαει σε διαρκειας και απο δω και κει για τον ΠΑΟΚ
Αυτο που με πειραζει ρε μαγκες ειναι οτι καθε βδομαδα νιωθω ενα πιονι,μια μαργιονετα που βγαινω στην "αυλαια" για να κανω καποιους να γελανε στις πλατες μου..
Με πειραζει που "ακουω" να τριβουν απο ικανοποιηση τα λιγδωμενα χερια τους
Με πειραζει που σε μια σαπια κοινωνια δεν μπορω να ξεφυγω 1-2 ωριτσες κανοντας το χομπι μου μιας και αυτο το εχουν δομησει ετσι ισως χειροτερα και απο την ιδια την κοινωνια που ζουμε..
Με πειραζει που καθε φορα πριν γινει κατι το ξερω ηδη μιας και ειμαι στο ιδιο εργο θεατης χρονια τωρα και τιποτα δεν με εκπλησσει..
Με πειραζει που τοσα χρονια (εγω-εμεις) ειμαστε εκει και στις 1000 πικρες θα δουμε μιση χαρα και αν...
Με πειραζει που αντι να κανω υπομονη για να στησει η διοικηση μου μια ομαδα ανταξια των προσδοκιων μου πρεπει να εξαντλησω ολη την υπομονη μου στο να αντεξω το καραγκιοζιλικι ολων τους γνωριζοντας οτι δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα..
Με πειραζει που "βιαζουν" την κοινη λογικη απροκαλυπτα εκατονταδων χιλιαδων ανθρωπων μια χουφτα μιασματα και κατακαθια του συστηματος..
Αλλα ενα ειναι το μονο σιγουρο ρε τσακαλια..!
Ουτε εγω,ουτε και εσεις ΠΟΤΕ θα σταματησουμε να ασχολουμαστε με τον ΠΑΟΚ μας..ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΟΚ!!!
Αμα βγεις εστω για λιγο απο την ασπρομαυρη τρελα που μας κυνηγαει θα το νιωσεις
Ο λογος ειναι απλος και ευκολα κανανοητος..
Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZamanFou την Δευ 14 Δεκ 2015, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- The_Stalker
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω (με μια επιφύλαξη για το ξενέρωμα του Μπερμπάτοφ).NIKOS_PAOK04 έγραψε:Ένα ματς χωρίς πάθος για την νίκη χωρίς εμπνευση και χωρίς τρεξίματα
Ένα παιχνίδι που ακολουθεί μια μεγάλη νίκη στην Γερμανία.
Έτσι θα συνεχίσουμε φέτος με τα πάνω μας και τα κάτω μας !
Δεν ξέρω εάν ο Αρετόπουλος έχει δίκαιο αλλά και για μια φάση στο 93 δεν θα κρίνουμε το ματς.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηριχθεί και να μην περιμένουμε πάντα καλή απόδοση όταν μάλιστα το σημερινό τριο στα χαφ ζήτημα εάν έχει παίξει 1-2 φορές μαζί. Ο Μπέρμπατοφ νομίζω πως έχει ξενερώσει τελείως και αυτό δεν το έπαθε από το φάουλ. Για μένα ο Τσίμιροτ ήτανε ο καλύτερος από όλους.Ο Κάτσε σήμερα κάτω του μετρίου.
Ο Μακ έξω από τα νερά του ο Αθανασιαδής έχασε τη μία καλή ευκαιρία που του δώθηκε
Το τρίο πίσω και ο τέρμας νομίζω πως δεν είχαν προβλήματα άσχετα με το τι λέει ο Μαντζιος 2 διαγώνια σουτ του άλλου Μαντζιου όλο και όλο. Ευχομαι ο Γκάρυ να μην έχει κάτι και καλά θα είναι να μάθουμε να παίζουμε και με άλλους τρόπους γιατί νομίζω πως έχουμε γινει μονόπαντοι.
Ο Τούντορ επιμένει στο "πείραμα" Τζιόλης στα στόπερ, γιατί ψάχνει εναγωνίως τον παίκτη που θα κατεβάσει τη μπάλα από την άμυνα. Ωστόσο οι καλές μας εμφανίσεις έχουν κοινό παρανομαστή τον Τζιόλη στο κέντρο. Θεωρώ μάλιστα ότι σήμερα δεν υπήρχε τόσο η ανάγκη της γρήγορης προώθησης του παιχνιδιόύ από πίσω, όσο του ανοίγματος της διπλής ζώνης του Λεβαδειακού. Θα επιμείνω ότι πρέπει να δουλευτούν τεχνικές όπου οι κινήσεις των ακραίων θα δίνουν ελεύθερο σουτ από τον άξονα. Είναι απαραίτητο να σουτάρουμε όταν δεν κάνουμε ευκαιρίες όπως σήμερα.
Πονόματος.
Δυστυχώς η ομάδα παίζει χειρότερα όσο περνάει ο καιρός, δεν είναι καλό σημάδι αυτό.
Υπάρχουν οι τραυματισμοί βέβαια, που είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, αλλά αυτό έχει να κάνει με την για ακόμα μια χρονιά, περίεργη προετοιμασία.
Το γκολ είχε ακυρωθεί με το που το ήρθε ο Μπερμπάτοφ σε επαφή με τον καράφλα, ούτε καν πανηγύρισα, δεν υπήρχε περίπτωση να το μετρήσει το κοράκι.
Αλλά πονόματος.
Τραγικοί στα επιθετικά στημένα, ίσως η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα σε σχέση εκμετάλλευσης αυτών/ποιότητας παιχτών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεχάστηκε ο Κων/δης μπας κι ανοίξει λίγο το παιχνίδι απ τα πλάγια.
Δεν το χωράει το μυαλό μου πως είμαστε -6 απ τον βάζελο (πάλι) και πως στο τέλος του πρώτου γύρου
έχουμε ''ντέρμπι'' με τον Πλατανιά για την 5η θέση (4η στα playoff).
Είναι για να γελάς και κλαις μαζί.
Συν το γεγονός ότι στον 2ο γύρο έχουμε όλα τα ματς με του από πάνω μας, στην έδρα τους (και ξεκινάμε και στην Ξάνθη).
Έχουμε πετάξει άπειρους βαθμούς, είτε λόγω διαιτησίας, είτε λόγω βλακείας, είτε λόγω ψυχολογίας, είτε λόγω ανικανότητας.
Δεν το έχω πρόχειρο, αλλά στο ντεμέκ ''εύκολο'' πρόγραμμα μετά τον χαμό των πρώτων μηνών
πρέπει να πήραμε ίσους/λιγότερους βαθμούς απ το πρώτο μισό.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει.
Δυστυχώς η ομάδα παίζει χειρότερα όσο περνάει ο καιρός, δεν είναι καλό σημάδι αυτό.
Υπάρχουν οι τραυματισμοί βέβαια, που είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, αλλά αυτό έχει να κάνει με την για ακόμα μια χρονιά, περίεργη προετοιμασία.
Το γκολ είχε ακυρωθεί με το που το ήρθε ο Μπερμπάτοφ σε επαφή με τον καράφλα, ούτε καν πανηγύρισα, δεν υπήρχε περίπτωση να το μετρήσει το κοράκι.
Αλλά πονόματος.
Τραγικοί στα επιθετικά στημένα, ίσως η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα σε σχέση εκμετάλλευσης αυτών/ποιότητας παιχτών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεχάστηκε ο Κων/δης μπας κι ανοίξει λίγο το παιχνίδι απ τα πλάγια.
Δεν το χωράει το μυαλό μου πως είμαστε -6 απ τον βάζελο (πάλι) και πως στο τέλος του πρώτου γύρου
έχουμε ''ντέρμπι'' με τον Πλατανιά για την 5η θέση (4η στα playoff).
Είναι για να γελάς και κλαις μαζί.
Συν το γεγονός ότι στον 2ο γύρο έχουμε όλα τα ματς με του από πάνω μας, στην έδρα τους (και ξεκινάμε και στην Ξάνθη).
Έχουμε πετάξει άπειρους βαθμούς, είτε λόγω διαιτησίας, είτε λόγω βλακείας, είτε λόγω ψυχολογίας, είτε λόγω ανικανότητας.
Δεν το έχω πρόχειρο, αλλά στο ντεμέκ ''εύκολο'' πρόγραμμα μετά τον χαμό των πρώτων μηνών
πρέπει να πήραμε ίσους/λιγότερους βαθμούς απ το πρώτο μισό.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει.
@σταλκερ
σωστό αυτό για το μακρινό σουτ.
επίσης θεωρώ ότι ο τζιόλης έπαιξε ΚΑΙ λογω ματζιου σήμερα, τον οποίο ο σκόνδρας δεν θα μπορούσε σε καμια περίπτωση να τον τζαρτζαρει και με το ματζιο να βγαινει πολυ στα πλαγια οταν ο λεβαδειακος πιεζεται ηθελε δυναμη στα ακρα.
σωστό αυτό για το μακρινό σουτ.
επίσης θεωρώ ότι ο τζιόλης έπαιξε ΚΑΙ λογω ματζιου σήμερα, τον οποίο ο σκόνδρας δεν θα μπορούσε σε καμια περίπτωση να τον τζαρτζαρει και με το ματζιο να βγαινει πολυ στα πλαγια οταν ο λεβαδειακος πιεζεται ηθελε δυναμη στα ακρα.
ωραια λογικη εχεις..μια ομαδα δεν μπορει να ειναι καλη σ ολα τα ματς σ ενα πρωταθλημα..σε μερικα ματς δεν θα σαι καλος,ομως με μια δυο φασεις μπορει να σκοραρεις και να το κερδισεις.τι πρεπει να κανει ο διαιτητης να σου ακυρωνει το γκολ επειδη δεν ησουν καλος;αλλαζουν οι κανονες αναλογα με την αποδοση;spyretto έγραψε: Σημαίνει να μην δίνεις δικαιώματα να κρίνεται ένα ολόκληρο παιγνίδι από μια φάση στο 90' που θα αδικηθείς.
Αν το σκορ ήταν 0-1 θα ασχολούνταν κανείς; ελάχιστα
Το ίδιο κι αν ο Μπερμπάτοφ είχε κάνει το 4-2 με την γριά.
Δεν μπορείς να περιμένεις από μια φάση.
Με τον μεγαλο, μεγάλος γιατί είναι μεγάλος προπονητής, σαντος μια φάση περιμέναμε άντε δύο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 14 Δεκ 2015, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφε, για να εξηγιομαστε, για το γκολ τα ειπα αρχη αρχηK_geo έγραψε:αλλο ματς βλέπαμε.simba έγραψε:Ματς χαμενο απ'την κακη μερα Κατσε-Σαμπο, τη χαμενη ευκαιρια του Κλαους, τη γενικη παρουσια του Λεοβατς και το κακιστο κοουτσαρισμα απο Ιγκορ, που επι 30 λεπτα ο μυστακιδης εβγαινε απεναντι σε 2 αντιπαλους ανημπορος και μοιραια τη γυρνουσε στο Τζιολη που παρατηρουσε απο αποσταση...
Αντι να βαλει τον Κωνσταντινιδη για βοηθεια εκει και ανακατεμα, ΕΠΡΕΠΕ να μεινει ο ξεψυχισμενος τζιολης που παριστανε τον κωνο στο κεντρο για να τη μοιραζει παραλληλα στα 5 μετρα...
Και οταν εχεις και το Λεοβατς απ'την αλλη να μην παιζει ποτε σε σωστους χρονους, ναναι κακος τακτικα και να χαλαει πολλες προσπαθειες, ειμασταν ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ και τα περιμεναμε ολα απο ενα αχρωμο χωρις εμπνευσεις κεντρο... (ΓΚΟΛΑΣΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΘΛΑΣΕΙΣ ΜΟΥ...)
τεσπα. δεν θα ασχοληθώ με παίχτες. αλλού είναι το θέμα μου σήμερα.
Λοιπόοοοννν...
πρώτα απο όλα. αν εγώ πηδήξω, και εσύ έρθεις με πλάτη σε εμένα, οι νόμοι της φυσικής, της βιολογίας και δεν ξερω τι άλλο σου λενε ότι το πιο πιθανό είναι τα χέρια μου να έρθουν στο ύψος του ώμου σου. αλλιώς όταν θα είμαι στο κατέβασμα θα πρέπει να τα κόψω για να μη σε ακουμπήσουν.
Αν κανείς δει τα βιντεο με τα γκολ του Μπερμπα απο την καριέρα του θα βρει τουλάχιστον 10 τέτοια.
2ον, θα ήθελα να δω ξανά αυτά τα γραφικά με τις γραμμές κτλ στο οφσαϊντ που βγαίνει ο μακ τετ α τετ προς το τέλος.
3ον, στο 25 έλεγα το διπλανό μου παίχτο χ είναι άχαστο.
5 φαουλ οτι να ναι περιξε της περιοχης (κοίταξες το ματζιο; φαουλ!) και κλωτσια στον κατσε απο πισω (4 μετρα εξω απο τη μεγάλη περιοχή τους), συνεχιζετε μονο και μονο επειδη παει σε δικο μας παιχτη, ασχετα αν ηταν αναμεσα σε 4 και την εχασε...![]()
τεσπα. δεν λεω αλλα, θα με πουν και γραφικο.
Μου άρεσε πάντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, η προσπάθεια μετά το 70 να βάλουμε κορμιά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με τους κατσε,τσιμιροτ (κυρίως), τζιόλη να ψάξουμε τη κάθετη ή τα οβερλαπ (κυρίως απο τα αριστερά). οδηγός για τα επόμενα ματς. Ενα μουφα οφσαϊντ και δυο φορές ακόμα θα σπάγαμε όμορφα την άμυνα.
Τελικά βάλαμε το γκολ αλλά...
τεσπα. συνεχίζουμε με νίκες μεχρι του χρόνου.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 7#p1042414
και πλεον βλεποντας το αλλες 5 φορες και μεγαλυτερη νηφαλιοτητα, λεω πως ηταν καθαρο αλλα ειναι φαση που ξεγελαει πολυ και στο ελλαντα δεν περιμενα τιποτα καλυτερο..
Απλα θα επρεπε να ξεκινησω την παραπανω κριτικη με το παρακατω
"βεβαια δεν αναιρει το οτι μπορει να εχεις ενα κακιστο ματς και να σκοραρεις στο τελος"
ωστοσο καθαρα στα αγωνιστικα, μεχρι το 92', μπλαμπλαμπλα..

Για το αλλο που λες με τα γραφικά με τις γραμμές, ελεος ρε συ, δεν υπαρχει λογος να προκαλεις ετσι..
Αν δεν καταλαβαινεις κατι, ζητα μου να στο εξηγησω..
Τα γραφικα με τις γραμμες κλπ, εγιναν οταν τοσοι συμφορουμητες, ελεγαν οφσαιταρα 1 μετρο για οριακη φαση και καθαρο σπρωξιμο αρα καλως ακυρωθεν γκολ στο 90' (ποσο κυκλο κανουν καποιες φορες τα μαμημενα τα πραγματα ε?)...
Και γω σας ελεγα, παιδια ηρεμηστε και βαλτε τις αντιστοιχες φασεις σε εμας και σκεφτειτε τι θα λεγαμε τοτε...

(και πηγα να γραψω χθες ο φουστογκαντεμης "ας μη γινομαστε αλλαζονες γιατι μπορει να ερθει μπουμεραγκ" αλλα το σβησα για να μην το παρουν καποιοι στραβα..)
Τωρα για τη φαση με το Μακ που λες (και επρεπε ντε κ καλα να προκαλεσεις, ενω η αποψη μου ειναι η ιδια, δεν ειπα οτι ειναι οφσαιτ) μου φανηκε εξισου εξαιρετικα οριακη και οπως εξηγησα χθες, για μενα αυτα πρεπει να ειναι υπερ του επιτιθεμενου, γι'αυτο και ωρυομουν εκει που ημουνα..
Τελος, στα φαουλ δεν ειδα κατι εσκεμμενο (παιξαμε και παιξανε σκληρα..βρες μου παραπανω απο 3 φαουλ δικα μας που δεν ητανε ή παραπανω απο 3 φαουλ που δε μας δοθηκαν), μονο οτι το μλκισμενο ο Μανζιος επρεπε να παρει καρτα με τα χερια κλπ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 14 Δεκ 2015, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.