Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
9
14%
Τζιόλης
2
3%
Μαλεζάς
3
5%
Τζαβέλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκεζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
3
5%
Τσίμιροτ
31
48%
Κάτσε
2
3%
Σάμπο
1
2%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
1
2%
Μυστακίδης
8
12%
Μπερμπάτοφ
5
8%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 65

Άβαταρ μέλους
fwtis

Re: Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από fwtis »

Αμα ηταν ο γαυρος στη σέντρα θα έτρεχε το κοράκι
Μονο τον Τσιμιροτ ξεχώρισα
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

φαουλ λοιπον το γκολ του Μιτκο, οχι φαουλ το γκολ της γριας στο 3-3, μ'ενα σφυριγμα 4 βαθμοι, μερικοι μη δειχνετε τοσο ζηλο να μας πεισετε οτι δεν αδικειται ο ΠΑΟΚ
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

ακόμα ασχολείστε αν μετράει το γκολ η όχι?? Δεν είναι ομάδα αυτο που βλέπουμε με τα χωρια τύπου Λειβαδιάς και γενικώς η ομάδα είναι χαλια μαύρα άσχετα αν κερδίσαμε την καλλονή η οποια καλλονή μας έκανε 17τελικες και ασχέτως αν κερδίσαμε και τον νιονιο ο οποιος μας δημιουργησε πολλά προβλήματα...εχουμε πρόβλημα στην ανάπτυξη στην αμυνα στα πλαγια από αριστερά στην δημιουργία φάσεων και μας λείπουν παίχτες με ποιοτητα και όχι γατοπαιχτες από γατια έχουμε αρκετά... το εχω ξαναγράψει πολλές φορες όταν θα δω τον ΠΑΟΚ να παίζει κάθετο ποδοσφαιρο και δεν θα ακούσω παιχτη βασικο να ονομάζεται Τζιόλης Κατσε και Κλάους και θα είναι μέσα μια κλαση ανώτεροι τους τότε ναι θα πω ότι κάνουμε ΟΜΑΔΑ έως τότε απλά παρακολούθηση επειδή είναι η καψούρα μας.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Το φάουλ του Μπέρμπα, δίνεται τόσο εύκολα, όσο και δε δίνεται. Διάθεση να υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

από pilotos » Δευτ Δεκ 14, 2015 6:45 pm
pisakaipoupoula έγραψε:
Μετά από ευρώπη και κυρίως μετά από μεγάλες νίκες μυρίζει γκέλα
Έχω ακούσει αυτή την καραμέλα 65554 φορές από την Πέμπτη...
Αλλη μια?Βλεπεις οτι συμβαινει...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

paokpantou έγραψε:ακόμα ασχολείστε αν μετράει το γκολ η όχι?? Δεν είναι ομάδα αυτο που βλέπουμε με τα χωρια τύπου Λειβαδιάς και γενικώς η ομάδα είναι χαλια μαύρα άσχετα αν κερδίσαμε την καλλονή η οποια καλλονή μας έκανε 17τελικες και ασχέτως αν κερδίσαμε και τον νιονιο ο οποιος μας δημιουργησε πολλά προβλήματα...εχουμε πρόβλημα στην ανάπτυξη στην αμυνα στα πλαγια από αριστερά στην δημιουργία φάσεων και μας λείπουν παίχτες με ποιοτητα και όχι γατοπαιχτες από γατια έχουμε αρκετά... το εχω ξαναγράψει πολλές φορες όταν θα δω τον ΠΑΟΚ να παίζει κάθετο ποδοσφαιρο και δεν θα ακούσω παιχτη βασικο να ονομάζεται Τζιόλης Κατσε και Κλάους και θα είναι μέσα μια κλαση ανώτεροι τους τότε ναι θα πω ότι κάνουμε ΟΜΑΔΑ έως τότε απλά παρακολούθηση επειδή είναι η καψούρα μας.
Το οτι δεν είσαι καλός,δεν πάει να πει οτι μπορούν αβερτα να σε σφάζουν.Μπάλα είναι,κλάιν μάιν αν έκανα 30 ευκαιρίες ή μισή,ένα γκολ έβαλα και το ακύρωσε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εγώ έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία. Για μένα και με βάση την εμπειρία μου από την Αγγλία, δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη συγκεκριμένη φάση. Δε μετράει αυτό όμως. Μετράει αυτό που έδωσε ο διαιτητής. Εγώ επειδή έχω αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, λέω ότι ήταν μια διεκδίκηση» είπε ο Μπερμπάτοφ για την κρίσιμη φάση στο τέλος.
οπως το ειπες, αγγλια..οχι μπανανια.. :cry:

Υ.Γ. Ρε παιδια η φαση με τον μυστα ποτε ηταν και πως εκτυλιχθηκε?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

simba έγραψε:Ματς χαμενο απ'την κακη μερα Κατσε-Σαμπο, τη χαμενη ευκαιρια του Κλαους, τη γενικη παρουσια του Λεοβατς και το κακιστο κοουτσαρισμα απο Ιγκορ, που επι 30 λεπτα ο μυστακιδης εβγαινε απεναντι σε 2 αντιπαλους ανημπορος και μοιραια τη γυρνουσε στο Τζιολη που παρατηρουσε απο αποσταση...
Αντι να βαλει τον Κωνσταντινιδη για βοηθεια εκει και ανακατεμα, ΕΠΡΕΠΕ να μεινει ο ξεψυχισμενος τζιολης που παριστανε τον κωνο στο κεντρο για να τη μοιραζει παραλληλα στα 5 μετρα...

Και οταν εχεις και το Λεοβατς απ'την αλλη να μην παιζει ποτε σε σωστους χρονους, ναναι κακος τακτικα και να χαλαει πολλες προσπαθειες, ειμασταν ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ και τα περιμεναμε ολα απο ενα αχρωμο χωρις εμπνευσεις κεντρο... (ΓΚΟΛΑΣΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΘΛΑΣΕΙΣ ΜΟΥ...)
αλλο ματς βλέπαμε.

τεσπα. δεν θα ασχοληθώ με παίχτες. αλλού είναι το θέμα μου σήμερα.

Λοιπόοοοννν...

πρώτα απο όλα. αν εγώ πηδήξω, και εσύ έρθεις με πλάτη σε εμένα, οι νόμοι της φυσικής, της βιολογίας και δεν ξερω τι άλλο σου λενε ότι το πιο πιθανό είναι τα χέρια μου να έρθουν στο ύψος του ώμου σου. αλλιώς όταν θα είμαι στο κατέβασμα θα πρέπει να τα κόψω για να μη σε ακουμπήσουν.

Αν κανείς δει τα βιντεο με τα γκολ του Μπερμπα απο την καριέρα του θα βρει τουλάχιστον 10 τέτοια.

τεσπα.

2ον, θα ήθελα να δω ξανά αυτά τα γραφικά με τις γραμμές κτλ στο οφσαϊντ που βγαίνει ο μακ τετ α τετ προς το τέλος.

3ον, στο 25 έλεγα το διπλανό μου παίχτο χ είναι άχαστο.
5 φαουλ οτι να ναι περιξε της περιοχης (κοίταξες το ματζιο; φαουλ!) και κλωτσια στον κατσε απο πισω (4 μετρα εξω απο τη μεγάλη περιοχή τους), συνεχιζετε μονο και μονο επειδη παει σε δικο μας παιχτη, ασχετα αν ηταν αναμεσα σε 4 και την εχασε... :evil:

τεσπα. δεν λεω αλλα, θα με πουν και γραφικο.

Μου άρεσε πάντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, η προσπάθεια μετά το 70 να βάλουμε κορμιά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με τους κατσε,τσιμιροτ (κυρίως), τζιόλη να ψάξουμε τη κάθετη ή τα οβερλαπ (κυρίως απο τα αριστερά). οδηγός για τα επόμενα ματς. Ενα μουφα οφσαϊντ και δυο φορές ακόμα θα σπάγαμε όμορφα την άμυνα.

Τελικά βάλαμε το γκολ αλλά...

τεσπα. συνεχίζουμε με νίκες μεχρι του χρόνου.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Odi έγραψε:
paokpantou έγραψε:ακόμα ασχολείστε αν μετράει το γκολ η όχι?? Δεν είναι ομάδα αυτο που βλέπουμε με τα χωρια τύπου Λειβαδιάς και γενικώς η ομάδα είναι χαλια μαύρα άσχετα αν κερδίσαμε την καλλονή η οποια καλλονή μας έκανε 17τελικες και ασχέτως αν κερδίσαμε και τον νιονιο ο οποιος μας δημιουργησε πολλά προβλήματα...εχουμε πρόβλημα στην ανάπτυξη στην αμυνα στα πλαγια από αριστερά στην δημιουργία φάσεων και μας λείπουν παίχτες με ποιοτητα και όχι γατοπαιχτες από γατια έχουμε αρκετά... το εχω ξαναγράψει πολλές φορες όταν θα δω τον ΠΑΟΚ να παίζει κάθετο ποδοσφαιρο και δεν θα ακούσω παιχτη βασικο να ονομάζεται Τζιόλης Κατσε και Κλάους και θα είναι μέσα μια κλαση ανώτεροι τους τότε ναι θα πω ότι κάνουμε ΟΜΑΔΑ έως τότε απλά παρακολούθηση επειδή είναι η καψούρα μας.
Το οτι δεν είσαι καλός,δεν πάει να πει οτι μπορούν αβερτα να σε σφάζουν.Μπάλα είναι,κλάιν μάιν αν έκανα 30 ευκαιρίες ή μισή,ένα γκολ έβαλα και το ακύρωσε.
Το θέμα είναι γιατί δεν είσαι καλος????σκατα είσαι εδώ και καιρο πολυ σκάλα κιόλας.πως γίνεται αυτη παρατεταμένη καθίζηση του ΠΑΟΚ απορω..και κάτι ακόμα.....Τουντορ ξυπνά φίλε μου ξυπνα
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

σε κακη μερα η ομαδα με μερικους παικτες ξεζουμισμενους..ενα μεγαλο θετικο απ το ματς η καλη εμφανιση του Τσιμιροτ.
παντως δεν εγινε και τπτ τετοια παιχνδια ειναι αναμενομενα σε μια σεζον..γενικοτερα στις κακες σου μερες πρεπει τουλαχιστον να μη χανεις.
Ουτως η αλλως η μεγαλη ζημια σ αυτον το πρωτο γυρο που ολοκληρωνεται,εγινε στις 2 αγωνιστικες των αλχημειων με Πανθρακικο και Παναιτωλικο στη Τουμπα παιχνιδια που δεν επιτρεπεται να χανεις βαθμους...
η ομαδα δουλευει καλα και πιστευω σε αρκετα καλυτερο δευτερο γυρο.
Στο γκολ του Μπερμπατοφ οτι και να αποφασιζε ο διαιτητης καποιος θα παραπονιοταν.Το θεμα ειναι οτι στην κολοομαδα που ειναι πρωτη δεν παιζει να ακυρωνοταν το γκολ αυτο.

υγ.ο Μπερμπα δεν ειναι για 20λεπτα.επιτελους πρεπει αυτος ο παικταρας να παρει συνεχομενα παιχνιδια.περιμενω απο Τουντορ να δουλεψει διδυμο Μακ-Μπερμπατοφ,θεωρω οτι μπορουν να γινουν η καλυτερη δυαδα επιθετικων στη λιγκα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε:
από pilotos » Δευτ Δεκ 14, 2015 6:45 pm
pisakaipoupoula έγραψε:
Μετά από ευρώπη και κυρίως μετά από μεγάλες νίκες μυρίζει γκέλα
Έχω ακούσει αυτή την καραμέλα 65554 φορές από την Πέμπτη...
Αλλη μια?Βλεπεις οτι συμβαινει...
Τότεναμ- 2-2 με τον πας
Ζάγκρεμπ- 2-1 από την Κέρκυρα
Φιορεντίνα- 1-2 από τον Παναθηναϊκό

Αν τα θυμάμαι καλά
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

tasso85 έγραψε:φαουλ λοιπον το γκολ του Μιτκο, οχι φαουλ το γκολ της γριας στο 3-3, μ'ενα σφυριγμα 4 βαθμοι, μερικοι μη δειχνετε τοσο ζηλο να μας πεισετε οτι δεν αδικειται ο ΠΑΟΚ
Ευτυχώς που έγιναν κι αυτά να ασχολούμαστε γιατί η ομάδα ούτε στο ένα ματς ούτε στο άλλο ήταν αυτή που έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για τωρα λογω ροτεισον σχετικό δεν έφταιγε η ευρωπη αλλα το μόνιμο προβλημα να ανοίξουμε άμυνες

Αυτο μονο με μετεγγραφη αλλάζει και καλη τριάδα στα χαφ όπως ήταν να ναι σημερα αρχικά
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ας υποθέσουμε οτι στο 64 που πονταρα στο διπλο δεν εβαζα 2,5 ευρω αλλα ενα χιλιάρικο ,θα πηγαινα με τα ποδια στα Τρικαλα να του κάνω μηνυση. Η φάση ειναι πεντακάθαρη ,γκολ πεντακαθαρο και οποιος κοιτάει την φάση στην αργη κινηση και λεει οτι ειναι φαουλ μας περναει για μογγολους. Ο Μπερμπατοφ δεν στηρίζεται πουθενα πηδαει κανονικά αντιθετα ο Τριποτσέρης αργει να πηδηξει ,απλα ο Αρετόπουλος θέλει να το ακυρωσει και το ακυρώνει.

Η ομάδα ήταν κακη σημερα αλλα τις ευκαιρίες να σκοράρει τις είχε ,στο Ντορντμουντ εκανε μια και το εβαλε και στην Λειβαδεια εκανε 4ρις. Πιο κλασικη ευκαιρια απο του Κλαους δεν υπάρχει ,απλα ο Κλαους δεν ειναι σε φόρμα ,χρειαζεται μεγάλη προσπάθεια να το χασεις απο κεινο το σημειο στο 47'.

Κανονιστε η Τουμπα να ειναι αδεια πάλι. Σημερα μας εκλεψαν τρεις βαθμούς.

Υ.Γ Οχι αλλο Τζιολης ,δεν αντέχεται ,σημερα τον εβαλε τριτο στοπερ ,τρεις φορές καλυπτε τον Μαντζιο .
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η ουσια είναι και στην κακή σου εμφάνιση να νικας η το τουλάχιστον να μην χάνεις και εμείς σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε ένα μηδέν, τουλάχιστον δεν χάνουμε όπως χαναμε από αφέλεια πριν λίγο καιρό, Ολσεν τσιμιροτ τα θετικά σήμερα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 14 Δεκ 2015, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”