Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εσυ απο τα λεγομενα μου καταλαβες πως λεω οτι σωστος ειναι οποιος κραζει ενω λαθος οποιος στηριζει; Εγω αυτο που λεω ειναι οτι καθε αποψη πρεπει να ειναι σεβαστη και να αντιμετωπιζεται ως αποψη οχι ως προσωπο πισω απο την αποψη γιατι αν για σενα ειναι δικαιολογημενο καποιος να αποκαλει μιζερο ,γκρινιαρη και ακομα χειροτερα τον αλλον τοτε ειναι το ιδιο δικαιολογημενο να αποκαλει και λοβοτομημενο ,αβουλο,προβατο και εγω δεν ξερω τι αλλο η αλλη πλευρα.Που θα κατεληγε αυτο;Δεν γουσταρει τις ντεμεκ κριτικες μου ρε αδερφε; Μην τις διαβαζεις,κανε με ignore εγω δηλαδη γιατι δεν επιτιθεμαι σε οσους δεν γουσταρω και πιστεψε με ειναι αρκετοι; Τοσο δυσκολο ειναι η δεν μπορεις να κρατηθεις αγανακτισμενος αφου βλεπεις την ομαδα να πεταει ολα τα τελευταια χρονια και εγω επιμενω να σφαζω με το βαμβακι;Το συμπαν κραζει την γιουναιτεντ του φαν χααλ γεματη απο πιτσιρικαδες,που εχασε το μετρημα των τιτλων την τελευταια 20ετια και εγω θα πρεπει να προβληματιστω που η πλειψηφια των κριτικων μου εχει αρνητικη χροια για τον ΠΑΟΚ.Εγω λεω οτι πρεπει να προβληματιστουν περισσοτεροι οσοι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ βλεπουν ομαδαρες,προπονηταρες,παικταραδες,πρωταθληματα και κυπελα και στο τελος καταληγουμε να κλαιμε παρεα γιατι στο τελος παντα παρεα ειμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 14 Δεκ 2015, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Εσυ διαμαρτυρηθηκες για τις κριτικες των always look at the bright side of life στο προηγουμενο ποστ.Γιατι δε τις κανεις ignore εσυ?Και σ το γραψα πολλες φορες για να καταλαβεις πως "φαινεσαι" σε καποια αλλα μελη(δεν εισαι κατ αναγκη).Κι ο Σερα εχει "διαφορετικη αποψη" αλλα οχικαι σε καθε τοπικ .5 χρονια που διαβαζω ολους στραβους τους βγαζεις.
Για την ταμπακιερα κουβεντα(3η-4ηφορα).Αυτα και τελος.
Για την ταμπακιερα κουβεντα(3η-4ηφορα).Αυτα και τελος.
Τωρα να πω οτι μου ειπε ο kgeo η θα φταιω εγω.Που ειδες να γραφω ρε παλικαρε οτι με ενοχλουν οι κριτικες,ΕΛΕΟΣ.Μονος μου εγραψα οτι δεχομαι οποιαδηποτε επιθεση επι των αποψεων μου,για επιθεσεις και ειρωνειες και κλιμα διαλογου χωρις τους στοιχειωδους κανονες σεβασμου του αλλου μιλησα.Θες να μιλησουμε και για την ταμπακιερα; Θες να κανουμε εναν απολογισμο των τελευταιων 4 χρονων για τον ΠΑΟΚ; Τον ΠΑΟΚ των 5-6 προπονητων,των καμια 30ρια μεταγραφων,των αποκλεισμων απο βιεννες,τριπολιτσες, και καλαμαριες;Για τον ΠΑΟΚ που βλεπει συνεχως την πλατη του Αφραγκουζου; Για τι ακριβως θες να μιλησουμε; Αν εσενα ο απολογισμος των τελευταιων ετων ειναι θετικος η εστω και ισορροπημενος τοσο που σε εκπλησει η αρνητικη μου σταση να μου επιτρεψεις να εχω αντιθετη αποψη και να λεω οτι τα ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΤΩΣΕΙ και το μονο που δεν φταιει ειναι το κραξιμο στο paokmania.
Καταρχας κατ,
Το να λες οτι καποιος οτι ειναι καλος ή τον στηριζουμε, αλλα ταυτόχρονα να επισημαινεις τα κατα την αποψη σου λαθη του με επιχειρηματα (εννοείται οχι μ αφορισμους και απαξίωση), ειναι υγεια και κατ'εμε το ιδανικο..
Και στα ματια μου, τα "τυφλά στηριζω-κατω τα χερια" χωρις να λέγεται τιποτα καινουργιο ή εποικοδομητικό και συναμα το κυνηγι οποιασδηποτε κριτικης,
ειναι το ιδιο ανουσια και χαζα με τους ακριτους αφορισμους..
Και αυτη τη φιλοσοφια, προσπαθω εδω κ πολυ καιρο απτο μετεριζι μου να τη μεταδωσω στο φορουμ..
Τωρα στο θεμα, συμφωνω με kastraki και odi..
Καλη η κριτικη αλλα ειδικα σε μονιμως κακεντρεχή σχολια και οταν υπαρχει ενα πατερν, πρεπει να υπαρχει ενα οριο..
Σχεδον ολοι εχουμε κάνει λαθη ενιοτε και εχουμε αφορισει/κραξει (όταν δν πρεπει, γτ νταξ υπαρχουν κ στιγμες π ολοι το ηθελαν το αγωνιστικο κραξιματακι τους, απτον μπερμπατοφ ως το μαλεζα
)
Το θεμα ειναι να μη γινεται συστηματικα ή μονοπατα (το 2ο ειδικα ειναι πιο ασχημο)..
Το κλειδι ειναι να υπαρχει μια ισορροπια ρε παιδια..Και παντα να βλεπουμε και τις συνθήκες..
Δλδ σε μια μεταβατική χρονια, με τοσα ελαφρυντικα και ειδικες συνθηκες, δεν ειναι χαζο
να λεμε απτους πρωτους 2 μηνες σκατα ολοι (ακομα κ αυτοι π δεν ειδαμε) ή ειμαστε 7οι κατω απτο νιωνιο κλπ?
Φωνες σαν του τζος ή του ντεσπε (εκτος αν πρόκειται για κοστα-μαλεζα
) ή του σερα (εκτος αν πρόκειται για ολσεν-γλυκο
) είναι ζωτικές στο φορουμ και προσδιδουν την πολυφωνία που χρειάζεται με τις ωραιες ποδοσφαιρικες αποψεις τους...
Ειδικα οι 2 τελευταιοι ας αφησουν τις μλκιες και να ξαναγυρισουν
(γιατι ελπιζω να μην τεθηκε τετοιο θεμα και απο τζος)

κανεις λαθος μαυτο που λες..Σχεδον σε ολους γραφεις με στυλ "ναι μεν αλλα" πχ 'καλος ο Τουντορ αλλα κατεβαζει λαθος ενδεκαδα και κανει λαθος παντα τις αλλαγες" .Ε τι καλος ειναι?Σφαξιμο με το βαμβακι το λενε αυτο και στα δικα μου ματια αλλακαι πολλων αλλων
Το να λες οτι καποιος οτι ειναι καλος ή τον στηριζουμε, αλλα ταυτόχρονα να επισημαινεις τα κατα την αποψη σου λαθη του με επιχειρηματα (εννοείται οχι μ αφορισμους και απαξίωση), ειναι υγεια και κατ'εμε το ιδανικο..
Και στα ματια μου, τα "τυφλά στηριζω-κατω τα χερια" χωρις να λέγεται τιποτα καινουργιο ή εποικοδομητικό και συναμα το κυνηγι οποιασδηποτε κριτικης,
ειναι το ιδιο ανουσια και χαζα με τους ακριτους αφορισμους..
Και αυτη τη φιλοσοφια, προσπαθω εδω κ πολυ καιρο απτο μετεριζι μου να τη μεταδωσω στο φορουμ..
Τωρα στο θεμα, συμφωνω με kastraki και odi..
Καλη η κριτικη αλλα ειδικα σε μονιμως κακεντρεχή σχολια και οταν υπαρχει ενα πατερν, πρεπει να υπαρχει ενα οριο..
Σχεδον ολοι εχουμε κάνει λαθη ενιοτε και εχουμε αφορισει/κραξει (όταν δν πρεπει, γτ νταξ υπαρχουν κ στιγμες π ολοι το ηθελαν το αγωνιστικο κραξιματακι τους, απτον μπερμπατοφ ως το μαλεζα

Το θεμα ειναι να μη γινεται συστηματικα ή μονοπατα (το 2ο ειδικα ειναι πιο ασχημο)..
Το κλειδι ειναι να υπαρχει μια ισορροπια ρε παιδια..Και παντα να βλεπουμε και τις συνθήκες..
Δλδ σε μια μεταβατική χρονια, με τοσα ελαφρυντικα και ειδικες συνθηκες, δεν ειναι χαζο
να λεμε απτους πρωτους 2 μηνες σκατα ολοι (ακομα κ αυτοι π δεν ειδαμε) ή ειμαστε 7οι κατω απτο νιωνιο κλπ?
Φωνες σαν του τζος ή του ντεσπε (εκτος αν πρόκειται για κοστα-μαλεζα

Ειδικα οι 2 τελευταιοι ας αφησουν τις μλκιες και να ξαναγυρισουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 14 Δεκ 2015, 18:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
joshua έγραψε:Τωρα να πω οτι μου ειπε ο kgeo η θα φταιω εγω.Που ειδες να γραφω ρε παλικαρε οτι με ενοχλουν οι κριτικες,ΕΛΕΟΣ.Μονος μου εγραψα οτι δεχομαι οποιαδηποτε επιθεση επι των αποψεων μου,για επιθεσεις και ειρωνειες και κλιμα διαλογου χωρις τους στοιχειωδους κανονες σεβασμου του αλλου μιλησα.Θες να μιλησουμε και για την ταμπακιερα; Θες να κανουμε εναν απολογισμο των τελευταιων 4 χρονων για τον ΠΑΟΚ; Τον ΠΑΟΚ των 5-6 προπονητων,των καμια 30ρια μεταγραφων,των αποκλεισμων απο βιεννες,τριπολιτσες, και καλαμαριες;Για τον ΠΑΟΚ που βλεπει συνεχως την πλατη του Αφραγκουζου; Για τι ακριβως θες να μιλησουμε; Αν εσενα ο απολογισμος των τελευταιων ετων ειναι θετικος η εστω και ισορροπημενος τοσο που σε εκπλησει η αρνητικη μου σταση να μου επιτρεψεις να εχω αντιθετη αποψη και να λεω οτι τα ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΤΩΣΕΙ και το μονο που δεν φταιει ειναι το κραξιμο στο paokmania.
ρε τζος ποιος σου λεει οτι ειναι θεμα αποψης καλα κανεις και την εχεις απλα μην αρπαζεσται αν καποιος πουλαει ειρωνια στα λεγομενα σου αυτο λεμε...εγω να σου πω οτι εχεις δικιο δεν ειναι εκει το θεμα το θεμα ειναι οτι υπερτιμας καποιους που το μονο που ξερουν ειναι να πουλαν ειρωνια οπως αυτο με το πως σε αντεχουν οι δικοι σου που γραφτηκε παραπανω... αφηστε τη γμημενη τη μλκια που εγραψε καποιος και ασχολειθειτε με τα της ομαδας να ξανααναπνευσει το φορουμ μας
παιδιά, το ignore θα σας σώσει από πολλά
εγώ πρόσφατα το έβαλα σε χρήση και απέκτησα λίγη παραπάνω ηρεμία
εγώ πρόσφατα το έβαλα σε χρήση και απέκτησα λίγη παραπάνω ηρεμία
- kataramenos5
Συμφωνώ απολυτα μ αυτο που λες αλλα υπαρχει η φραση κλειδι Σχεδον σε ολους στο κειμενο μου που μαλλον δεν προσεξες.Αυτο αλλαζει τα παντα ,αυτο ειναι που ενοχλει και οχι η κριτικη στον οποιοδηποτε.simba έγραψε:Καταρχας κατ,κανεις λαθος μαυτο που λες..Σχεδον σε ολους γραφεις με στυλ "ναι μεν αλλα" πχ 'καλος ο Τουντορ αλλα κατεβαζει λαθος ενδεκαδα και κανει λαθος παντα τις αλλαγες" .Ε τι καλος ειναι?Σφαξιμο με το βαμβακι το λενε αυτο και στα δικα μου ματια αλλακαι πολλων αλλων
Δε γινεται επι 5 χρονια να βρισκεις ελαττώματα σε ολους τους παικτες, ,στο Χουμπ,στον Ιβαν ,στον Αρνεσεν και να το επαναλαμβανεις.Κατι αλλο σου φταιει.Εσυ ειχες θεμα με τον Αγγελο,αλλος με το Γλύκο ,εγω με το Ζηση και το Δωνη(αυτα τα ξεχνατε οταν βολευει).Κανεις δεν ειπε να μη σχολιαζεις τα στραβα που σιγουρα υπαρχουν(αλλιως δε θα μασταν 5 χρονια στην ιδια κατασταση) αλλα δε γινεται και να σου φταινε ΟΛΟΙ η σχεδον ολοι και συνεχως.Ειναι αφυσικο πως να το κανουμε.Εγω ετσι το βλεπω ,αυτο ειπα στο Τζος,το πως φαινεται στα ματια μου , απο κει και περα ειτε το σκεφτεσαι και προβληματιζεσαι, ειτε θεωρεις οτι ο Κατ εχει προηγουμενα μαζι σου και θελει να σου την λεει οποτε κανεις ignore.
Απο κει και περα γενικα μιλώντας ,φορουμ ειναι και οταν τοποθετεις τη γνωμη σου σε δημοσια θεα να περιμενεις και αντιλογο.Αλλιως τα κρατας για τον εαυτο σου.
ΥΓ Γκαντεμια πριν τον αγωνα γμτ.Πολλα στραβα σημερα,παρα πολλα.

- desperando
- Επικοινωνία:
συνδεομαι (ελπιζω για τελευταια φορα) για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα επειδη δεν μου αρεσει να γραφει και να περναει το καθε αυτα που θελει για ατομα τα οποια δηλωσαν ευγενικα οτι δεν θελουν να ειναι πλεον μελη αυτου εδω του φορουμ (τουλαχιστον μεχρι να αλλαξουν καποια σημαντικα πραγματα), κατι το οποιο ειναι τουλαχιστον unfair (μην πω κατι πιο χοντρο), αφου ειτε θα αναγκασει (οπως και εγινε με εμενα) το οποιο μελος να ξαναμπει στο φορουμ για να δωσει εξηγησεις για πιο λογο αποχωρει και να μην αφησει στον αερα τις χαζομαρες του νεαρου μοντ οι οποιες μοναδικο στοχο ειχαν την μειωση της προσωπικοτητας αυτων που ζητησαν να διαγραφουν απο το φορουμ,ειτε δεν θα δωσει περαιτερω συνεχεια με αποτελεσμα η τελευταια εντυπωση για ατομα που για χρονια ηταν μελη αυτου εδω του χωρου να ειναι οτι ειναι Haters και ευαισθητουλιδες.
λοιπον... ο μονος λογος που φευγω απο αυτο εδω το φορουμ στο οποιο ειμαι ενεργος αρκετα χρονια δεν ειναι γιατι θεωρω εαυτο θιγμενο για καποιο θεμα ,ουτε γιατι ειμαι υπερευαισθητος.απλα δεν με εκφραζει ο τροπος και η συμπεριφορα του υπευθυνου του φορουμ και δεν θελω να ειμαι πλεον μερος σε κατι που δεν με εκφραζει.
το καταλαβες δεν το καταλαβες σενιορ οντι θα ηθελα να λειπουν τα περαιτερω σχολια και κρισεις.
υγ τουντορ παλι ομαδαρα κατεβασες να τους χαιρεσαι τζιολιδες(συμβολαιο μεχρι τα 50) και τους κατσε ,αλλα δεν πειραζει φτανει που κερδισαμε την ντορτμουντ
υγ2 απο σημερα φιλε μου τσιμιροτ εχεις μπει στο ματι πολλων συμπαικτων σου,χαλας την πιατσα
υγ3 καποιοι στον μπασκετικο ΠΑΟΚ φοβουνται την νικη πιο πολυ απο την ηττα,ψαχτε να βρειτε ποιοι ειναι
υγ4 ειμαι περιεργος αν οι υπευθυνοι της τριτης υποτροπης του χαριση και καμια ακομα 20αρια θλασεων σε 4 μηνες θα συνεχισουν να εχουν και αυριο την δουλεια τους
Τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου παρακαλώ.Δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις.Odi.
λοιπον... ο μονος λογος που φευγω απο αυτο εδω το φορουμ στο οποιο ειμαι ενεργος αρκετα χρονια δεν ειναι γιατι θεωρω εαυτο θιγμενο για καποιο θεμα ,ουτε γιατι ειμαι υπερευαισθητος.απλα δεν με εκφραζει ο τροπος και η συμπεριφορα του υπευθυνου του φορουμ και δεν θελω να ειμαι πλεον μερος σε κατι που δεν με εκφραζει.
το καταλαβες δεν το καταλαβες σενιορ οντι θα ηθελα να λειπουν τα περαιτερω σχολια και κρισεις.
υγ τουντορ παλι ομαδαρα κατεβασες να τους χαιρεσαι τζιολιδες(συμβολαιο μεχρι τα 50) και τους κατσε ,αλλα δεν πειραζει φτανει που κερδισαμε την ντορτμουντ
υγ2 απο σημερα φιλε μου τσιμιροτ εχεις μπει στο ματι πολλων συμπαικτων σου,χαλας την πιατσα
υγ3 καποιοι στον μπασκετικο ΠΑΟΚ φοβουνται την νικη πιο πολυ απο την ηττα,ψαχτε να βρειτε ποιοι ειναι
υγ4 ειμαι περιεργος αν οι υπευθυνοι της τριτης υποτροπης του χαριση και καμια ακομα 20αρια θλασεων σε 4 μηνες θα συνεχισουν να εχουν και αυριο την δουλεια τους
Τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου παρακαλώ.Δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις.Odi.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 14 Δεκ 2015, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το "είναι υπερευαίσθητοι" δεν αναφερόμουν σε εσένα despe.Αν ήταν για εσένα,θα το είχα γράψει όταν αποχώρησες.
Επισης η κρίση δεν συμβαδίζει με την ηλικία.Ενημερωτικά.
Επισης η κρίση δεν συμβαδίζει με την ηλικία.Ενημερωτικά.
νομίζω κατ5 ότι τώρα το τερματίσαμε...
Να πω την αποψη μου;
Επειδή νομίζω ότι τόσο που "παίζει" μπορούμε να το κάνουμε και τπτ hastag...
ΟΠΑΔΙΚΟ φορουμ, σημαινει φορουμ ανθρωπων που ΑΓΑΠΑΝΕ την ομαδα.
Δεν λεω οτι καποιος δεν αγαπαει την ομαδα.
Λεω οτι η αγαπη επιβαλλει πονο, αιμα, δακρυα, υπομονη, κατανόηση,θετική διάθεση και αλλα τέτοια γλαφυρά... δε σημαίνει χλευασμός και άρνηση.
Και το σταματάω εδώ...
Άντε να το πάρουμε λίγο ήρεμα ρε μαγκες μου... ε;

Να πω την αποψη μου;
Επειδή νομίζω ότι τόσο που "παίζει" μπορούμε να το κάνουμε και τπτ hastag...
ΟΠΑΔΙΚΟ φορουμ, σημαινει φορουμ ανθρωπων που ΑΓΑΠΑΝΕ την ομαδα.
Δεν λεω οτι καποιος δεν αγαπαει την ομαδα.
Λεω οτι η αγαπη επιβαλλει πονο, αιμα, δακρυα, υπομονη, κατανόηση,θετική διάθεση και αλλα τέτοια γλαφυρά... δε σημαίνει χλευασμός και άρνηση.
Και το σταματάω εδώ...
Άντε να το πάρουμε λίγο ήρεμα ρε μαγκες μου... ε;

- kataramenos5
- john4serres
Μολις παρατηρησα οτι διπλα στον τιτλο του καθε τοπικ εχει ενα "κιτρινο" χαρτι , που σε στελνει στην 1η μη αναγνωσμενη δημοσιευση. 

- ace79grpaok
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ.Ευχαριστώ τους μοντ για την ευκαιρία που με δίνουν και δεν θα το μετανιώσουν ,καλή δουλει σε όλους.
- GiorgosAtha
- kataramenos5
Δες εδω:
http://postimage.org/
Αφου βαλεις την διαδρομη πατα το "Ανεβασε το" και στην σελιδα που σου βγαζει διαλεγεις να εμφανιζεται εικονα η το λινκ
http://postimage.org/
Αφου βαλεις την διαδρομη πατα το "Ανεβασε το" και στην σελιδα που σου βγαζει διαλεγεις να εμφανιζεται εικονα η το λινκ