Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από mpouJr »

Επειτα απο την αναγνωση του τοπικ κατεληξα οτι το 80% των ποστ ειναι ανουσιο κ οδηγει ο καθενας την κουβεντα εκει που θελει χωρις να δινει σημασια τι ρωταει η τι προσπαθει ο καθενας να πει με το δικο του ποστ....
Δεν ξερω αν εχει καμμια σημασια αλλα ειδικα οι "πρεσβυτεροι" επρεπε να ειναι κολονες του φορουμ κ οχι να ψαχνουν αφορμες για να σταματησουν να διαβαζουν/γραφουν εδω μεσα...

Αυτο με τα μπαν δεν εχω καταλαβει ακομα αλλα δεν πειραζει :D
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Διαβάζω εκπληκτικά πράγματα για διαγραφές λογαριασμών πράγματα που κάνει το facebook αλλά όχι το paokmania

Επίσης παρατηρώ απορημένος "παρατημένους" του φόρουμ που μπαίνουν απλά να ρωτήσουν πώς γίνεται διαγραφή

Απίστευτα πράγματα γίνονται Χριστουγεννιάτικα....
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ο φίλος που μόλις πήρε μία δεύτερη ευκαιρία στο φόρουμ την απώλεσε σε χρόνο ρεκόρ Γκίνες, ζητάει επίμονα (μιλάμε για κανονικότατο πρήξιμο συκωτιών, δλδ) και μία τρίτη αναγνωρίζοντας τάχα το λάθος του.

Η τρίτη αυτή ευκαιρία θα σου δωθεί, Ace, την Τετάρτη. Κανόνισε την πορεία σου! Εάν νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος να εμπαίζεις εμάς και ένα φόρουμ ολόκληρο, έχεις βαθύτατα μεσάνυχτα!

Αν το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", φαντάσου τι μπορεί να είναι το "τρις εξαμαρτείν"...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εμένα με πληγώνει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να φύγουν.. Άνθρωποι που τους διάβαζα με χαρά και ως χρήστης που δεν έγραφα, και ως μέλος και ως μπλε..

Το έχω πει και το ξαναλέω: TO FORUM ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ! Το forum υπάρχει για να συζητάμε και να λέμε τις απόψεις μας.. Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος στο internet γι'αυτό, πχ τυχόν σελίδες στο Facebook οι οποίες κυρίως απαρτίζονται από 15χρονους.. Ή άλλες σελίδες σχετικές με Π.Α.Ο.Κ. που έχουν το πολύ 10 ενεργά άτομα, παλιές ή καινούριες.
Το είπα τις προάλλες και το ξαναλέω: εγώ το forum το γούσταρα επειδή διαμόρφωσα άποψη για τον Π.Α.Ο.Κ. σε μια ηλικία που ήθελα να ψαχτώ και να βρω, να μάθω, τι με αρέσει στον Π.Α.Ο.Κ. (ως ολότητα) και τι όχι. Και τα άτομα εδώ μέσα με βοήθησαν.. Προφανώς, 5-6 χρόνια μετά, είναι αδύνατον να είναι όλοι ακόμη παρόντες. Και ακούγονταν πολλές φωνές εδώ μέσα τότε..

Πιστεύω ότι και τώρα το κρατάμε αυτό, την πολυφωνία. Εγώ και με τους άλλους μπλε όταν μιλάμε, αλλά και εδώ, πάντα λέω ότι καλό είναι να προσπαθούμε λίγο παραπάνω να κρατάμε κόσμο εδώ μέσα, με τα καλά του και τα στραβά του, διότι αν φύγουν όλοι από εδώ, δεν θα έχουμε νόημα ύπαρξης.

Το να υπάρχει κόσμος που θέλει να φύγει, δείχνει ότι κάτι δεν τους αρέσει.. Διαβάζω ότι το forum δεν είναι οπαδικό.. Τι είναι δηλαδή; Επειδή σχολιάζουμε παίκτες, αναλύουμε το σύστημα που παίζει ο εκάστοτε προπονητής, δεν είναι οπαδικό; Επειδή προσπαθούμε οι μπλε να ηρεμήσουμε κάποιον που ξεφεύγει στο κράξιμο σε συνforumίτες και αθλητές μας; Έχουμε καλή παρέα, κάνουμε καλό χουλιαμά, και Καφενείο έχουμε και ανέκδοτα λέμε και πολιτικά κουβεντιάζουμε και από κοντά βρισκόμαστε.. Για εμένα αυτό σημαίνει πάρα πολλά, δεν είναι όλοι "μπαίνω, postάρω τη γνώμη μου και βγαίνω"!

Πραγματικά είμαι διαθέσιμος να ακούσω οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με το πώς modάρω εγώ πχ.. Αν και καταλαβαίνετε ότι λόγω χρόνου δεν είμαι όλη μέρα εδώ για να κάνω συστάσεις κτλ, κυρίως ασχολούμαι με το κλείδωμα-ξεκλείδωμα των topics και κάποιες φορές προσέχω τα post-game..δεν μπορώ να τα παρακολουθώ όλα γαμώ τη Σχολή μου...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα παλικάρια εδώ μέσα κι όλους όσους αποχώρησαν αλλά και θέλουν να αποχωρήσουν απ το forum για διάφορους (δεν θέλω να τους εξετάσω τώρα ενδελεχώς) προσωπικούς λόγους...

Καλημέρα λοιπόν και καλή εβδομάδα στον Sera4 που μου έκανε το χατίρι να μου ανεμίσει το κασκόλ της Π.Α.Ο.Κ.άρας :opaokara: :opaokara: :opaokara: από την Γερμανία μετά την εθελοντική αποχώρηση του :( (και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό), τον barlow4 και τον desperando που ζητάνε να αποχωρήσουν κι αυτοί οικειοθελώς :( γιατί πάνω απ όλα κι απ όλους είμαστε όλοι Π.Α.Ο.Κ. ρε παλικάρια...

Μπορεί να είμαι (πολύ μάλιστα) καινούριος στο forum του PAOKmania, μπορεί κι εγώ ο ίδιος να έχω έρθει σε αντιπαράθεση επιχειρημάτων για τις προσωπικές απόψεις μας εδώ μέσα με κάποιον ή κάποιους από εσάς αλλά και με αρκετούς άλλους, αλλά χωρίς να θέλω να ακουστώ καθόλου "μελό", σας ζητάω να αναθεωρήσετε την στάση σας αλλάζοντας την απόφαση σας και ξαναγυρίζοντας στο forum για να παραθέτετε τις απόψεις σας όπως κάνατε μέχρι τώρα...Η πολυφωνία σας χρειάζεται και το forum δεν είναι κάτι λιγότερο ή περισσότερο από...πολυφωνία!!!

Να ξέρετε ακόμα ότι είμαι της άποψης πως όταν κάποιος θέλει πραγματικά κάτι που αγαπάει να πάει καλύτερα, αγωνίζεται γι αυτό με επιμονή και αυταπάρνηση και δεν το παρατάει "εύκολα" στην τύχη του...Μιας και είμαι βέβαιος λοιπόν ότι κι εσείς αγαπάτε πρώτα απ όλα τον Π.Α.Ο.Κ. και κατόπιν και το PAOKmania πιστεύω ότι οπωσδήποτε θα ξανακάνετε μία σκέψη παραπάνω αφού διαβάσετε όσα γράφω απευθυνόμενος προσωπικά σε εσάς (αλλά και σε όλους μας εδώ μέσα) πριν φτάσετε να εμμείνετε στην οριστική αρνητική σας απόφαση...

Ό,τι και να αποφασίσετε όμως να είστε πάντα καλά αφού :pano: είστε...αφού... :nairepaok:

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και ανυπομονώ για την επιστροφή σας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Roman θα σου φερω ενα παραδειγμα,μετα το παιχνιδι με την Ντορτμουντ ενα παιχνιδι χαρας για καθε παοκτση,ενα ομορφο βραδυ μετα απο καιρο, αν δεις τα σχολια στο αντιστοιχο τοπικ, ενας μεγαλος αριθμος αυτων δεν αναφερεται στον αγωνα, αλλα αυτοι που τα γραφουν, αυτο που σκεφτηκαν πρωτο ηταν να μπουν να ειρωνευτουν συνοπαδους τους.Ο αλλος εγραφε οτι ηταν ετοιμος να μπει και να αρχισει στα μπινελικια οσους εχουν γκρινιαξει.Αυτο φιλε μου ειναι αρρωστια,οχι μια αυστηρη κριτικη μετα απο ενα κακο παιχνιδι.Εγραψα καποια στιγμη οτι το φορουμ πρεπει να προστατευει τα μελη του και τις διαφορτικες φωνες οχι τους ακριβοπληρωμενους παικτες μας.Δεν εχετε ιδεα τι γραφεται σε αντιστοιχα φορουμ μεγαλων ευρωπαικων συλλογων και σπανια βλεπεις τις αντιδρασεις που βλεπεις εδω μεσα.Ο αλλος φιλε μου ειχε γραψει καποια στιγμη σε σχολιο μου,''πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μιζερος,απορω πως σε ανεχεται η οικογενεια σου'',ατακα που αν μου την ελεγε face to face θα κατεληγε μαλλον στις φαπες,αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε και κανεις αλλος,ενω φυσικα οταν ο sera εγραψε κατι για τον Γλυκο τρεξαμε να του κανουμε παρατηρηση.Η πλακα ειναι μαλιστα οτι οι προσωπηκες επιθεσεις επι αλλων μελων γινονται σχεδον αποκλειστικα απο τα αγαπημενα παιδια του φορουμ,απο τους always look at the bright side of life,σχεδον ποτε απο τους γκρινιαρηδες, οι οποιοι τις περισσοτερες φορες απλα γραφουν το σχολιο τους,θες αυστηρο,θες πικροχολο,θες υπερβολικο,ειναι απλα ενα σχολιο προς καποιο μελος της ομαδας,οχι προς μελη της κοινοτητας του φορουμ.Εγω φιλε μου ειμαι 41 χρονων,εχω την οικογενεια μου,τα παιδακια μου,τις δουλειες μου και την αρρωστια μου τον ΠΑΟΚ.Μπορει να ειμαι πολυ αυστηρος,μπορει να ειμαι απαιτητικος,μπορει να ειμαι ασχετος απο ποδοσφαιρο,οι αποψεις μου ομως ειναι αποψεις μου και αν δεν εχω το παραμικρο προβλημα να σκοτωθω επι αυτων ειτε υπερασπιζοντας τες ειτε και καποιες φορες παραδεχομενος το λαθος αυτων,εχω κουραστει απο τις εξυπναδες,τις ειρωνειες και τις επιθεσεις επι προσωπηκου και για αυτον τον λογο απλα εχω χασει αυτη τη στιγμη την διαθεση να συμμετεχω οχι στο φορουμ,εδω θα συνεχισω, γιατι για εμας του παοκτσιδες εκτος βορειας ελλαδασ δεν υπαρχουν πολλες επιλογες συνυπαρξης με συνοπαδους,αλλα στις συζητησεις ελπιζωντας καποια στιγμη ο ΠΑΟΚ να μας ξεπερασει και να μας υποχρεωσει μετα απο 4-5 χρονια και λιγα λεω μιζεριας, για τα οποια προφανως κατα πολλους εδω μεσα φταινε οι γκρινιαρηδες του φορουμ, να μονιασουμε ξανα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

RoMaN έγραψε:Εμένα με πληγώνει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να φύγουν.. Άνθρωποι που τους διάβαζα με χαρά και ως χρήστης που δεν έγραφα, και ως μέλος και ως μπλε......

...Πιστεύω ότι και τώρα το κρατάμε αυτό, την πολυφωνία. Εγώ και με τους άλλους μπλε όταν μιλάμε, αλλά και εδώ, πάντα λέω ότι καλό είναι να προσπαθούμε λίγο παραπάνω να κρατάμε κόσμο εδώ μέσα, με τα καλά του και τα στραβά του, διότι αν φύγουν όλοι από εδώ, δεν θα έχουμε νόημα ύπαρξης...
Ρομάν, καλός ο κόσμος σε ένα φόρουμ, καλή και η ελαστικότητα ή η ενδοτικότητα αλλά ούτε μπορείς ούτε και πρέπει να τους κρατάς όλους.
Ένα φόρουμ πρέπει να έχει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα αλλιώς δεν τίποτα περισσότερο από ένα μπουρδέλο. Το τι χαρακτήρα θα έχει ένα φόρουμ, είναι δουλειά και δυνατότητα ΜΟΝΟ των μπλε και κανενός μέλους. Από κει και πέρα, όταν τους κρατάς όλους, μοιραία θα έχεις και αποχωρήσεις από κάποιους που είτε είναι δυσαρεστημένοι από άλλους χρήστες είτε από τον χαρακτήρα του φόρουμ. Εδώ είναι που μπαίνεις εσύ και κάνεις την επιλογή: ζυγίζεις τα καλά και τα στραβά που γράφεις και αν τα στραβά παραείναι στραβά .... καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

joshua έγραψε:...Ο αλλος φιλε μου ειχε γραψει καποια στιγμη σε σχολιο μου,''πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μιζερος,απορω πως σε ανεχεται η οικογενεια σου'',ατακα που αν μου την ελεγε face to face θα κατεληγε μαλλον στις φαπες,αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε και κανεις αλλος,ενω φυσικα οταν ο sera εγραψε κατι για τον Γλυκο τρεξαμε να του κανουμε παρατηρηση...
Πολύ καλά έκανες και δεν αντέδρασες, όμως έπρεπε να κάνεις αναφορά για να το δούμε κι εμείς, διότι εγώ προσωπικά ούτε που το πρόσεξα! Προσβολές επί του προσωπικού δεν είναι επιτρεπτές.

Όσο για την παρατήρηση στον Σεραφείμ, που τόσος ντόρος έχει γίνει, έχω ήδη απαντήσει. Δεν μ' αρέσει να μηδενίζουμε γι' αυτό και επενέβην. Ας μην είστε τόσο μυγιάγγιχτοι!

Οι αποχωρήσεις παλιών μελών με άποψη και άπειρα δείγματα γραφής εδώ μέσα, οπωσδήποτε μας στεναχωρούν. Αφού, όμως, δεν μπορούν να δεχτούν μία σύσταση και το λόγο που αυτή γίνεται, τότε δεν μπορούμε να επιμείνουμε να ανακαλέσουν την απόφασή τους.

Ναι, το site είναι οπαδικό, που όμως προσπαθούμε να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο. Εάν κάποιος ενοχλείται από το ότι δεν επιτρέπουμε ύβρεις, τότε λυπάμαι πολύ, δεν πρόκειται να τα βρούμε. Διότι μπορεί στο γήπεδο η μάνα οποιουδήποτε - ακόμα και αντιπάλου - να ακούει ό,τι ακούει, εδώ μέσα, όμως, δεν πρόκειται!
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Με αφορμη το σχολιο του Joshua , ως ενας απο εκεινους που κοιτουν την "bright side of life" ,οπως ωραια αναφερεται, να πω οτι σε καμμια περιπτωση η κριτικη πολλων προς τους μονιμα γκρινιαρηδες δεν αφορουν ατομα που και σοβαρη κριτικη αποψη εκφραζουν και οταν γκρινιαζουν το κανουν με επιχειρηματα, οπως πχ. ο Joshua ή ο Sera κι γενικοτερα συμβαλλουν με την αποψη τους στην υπαρξη ενος πολυφωνικου φορουμ.

Οποια κριτικη γινετε αφορα τα ατομα που αποκλειστικα μπαινουν εδω για να βρισουν και να απαξιωσουν παικτες και στελεχη της ομαδας.Ατομα που δεν χαιρονται οταν κερδιζουμε ή δεν μπαινουν καθολου οταν η ομαδα παει καλα.
Αυτο γινετε τοσο συστηματικα που απορω με την υπομονη των "μπλε" απεναντι τους πολλες φορες...
Η περιπτωση του fn1 ηταν χαρακτηριστικη.

Επισης προκαλει εκνευρισμο οταν καθε δεκα λεπτα πχ. καποιος ποσταρει οτι ο προπονητης ειναι αχρηστος και να φυγει ή οταν αφηνει σαφη υπονοουμενα οτι τα χει αρπαξει ο ταδε παραγοντας της ομαδας.
Δεν γινετε να γραφονται εδω μεσα αποψεις που εχουν οπαδοι άλλοι ομαδων ή αρδ που ξερουμε ολοι οτι δεν θελουν το καλο της ομαδας,κι αυτο να γινετε συστηματικα και να μην κριτικαρονται αυτοι που το κανουν.

Τελος να θυμισω, οτι οσοι γραφουν σε δημοσιο φορουμ , θα υποστουν κι αυτοι με την σειρα τους κριτικη,φτανει να υπαρχουν καποια ορια.
Στο τοπικ του Ιβαν,πριν αυτος πληρωσει τα χρεη , οσοι υποστηριζαν την παρουσια του στην ομαδα , χαρακτηριζονταν ως "προβατα"......Δεν υπηρχε ομως τοτε παρεμβαση για τις "διαφορετικες φωνες" που πρεπει ν ακουγονται.... ;)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όσοι θέλουν συνεχίζουν σε αυτό το forum.

Όλες οι απόψεις ακούγονται και όλες γίνονται σεβαστές,αρκεί να κινούνται σε λογικά πλαίσια.

Όχι διαρκείς ειρωνείες ,όχι ύβρεις,όχι αναίτια γκρίνια απλά και μόνο για να έχουμε να λέμε κάτι.

Κριτική καλή ή κακή πάντα πρέπει να γίνεται.Εγώ άλλωστε είμαι ο πρώτος (πολλές φορές) που σχολιάζω και αρνητικά και θετικά.

Επίσης αν κάποιοι θεωρούν πως επειδή το site είναι οπαδικό θα μπορούν να βρίζουν κλπ και να το βαφτίζουν οπαδισμό κάνουν μεγάλο λάθος.

Τώρα αν κάποιοι είναι τόσο πια ευαίσθητοι που συνδέονται απλά και μόνο για να ρωτήσουν πως διαγράφονται..Haters gonna hate.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

joshua έγραψε:Roman θα σου φερω ενα παραδειγμα,μετα το παιχνιδι με την Ντορτμουντ ενα παιχνιδι χαρας για καθε παοκτση,ενα ομορφο βραδυ μετα απο καιρο, αν δεις τα σχολια στο αντιστοιχο τοπικ, ενας μεγαλος αριθμος αυτων δεν αναφερεται στον αγωνα, αλλα αυτοι που τα γραφουν, αυτο που σκεφτηκαν πρωτο ηταν να μπουν να ειρωνευτουν συνοπαδους τους.Ο αλλος εγραφε οτι ηταν ετοιμος να μπει και να αρχισει στα μπινελικια οσους εχουν γκρινιαξει.Αυτο φιλε μου ειναι αρρωστια,οχι μια αυστηρη κριτικη μετα απο ενα κακο παιχνιδι.Εγραψα καποια στιγμη οτι το φορουμ πρεπει να προστατευει τα μελη του και τις διαφορτικες φωνες οχι τους ακριβοπληρωμενους παικτες μας.Δεν εχετε ιδεα τι γραφεται σε αντιστοιχα φορουμ μεγαλων ευρωπαικων συλλογων και σπανια βλεπεις τις αντιδρασεις που βλεπεις εδω μεσα.Ο αλλος φιλε μου ειχε γραψει καποια στιγμη σε σχολιο μου,''πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μιζερος,απορω πως σε ανεχεται η οικογενεια σου'',ατακα που αν μου την ελεγε face to face θα κατεληγε μαλλον στις φαπες,αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε και κανεις αλλος,ενω φυσικα οταν ο sera εγραψε κατι για τον Γλυκο τρεξαμε να του κανουμε παρατηρηση.Η πλακα ειναι μαλιστα οτι οι προσωπηκες επιθεσεις επι αλλων μελων γινονται σχεδον αποκλειστικα απο τα αγαπημενα παιδια του φορουμ,απο τους always look at the bright side of life,σχεδον ποτε απο τους γκρινιαρηδες, οι οποιοι τις περισσοτερες φορες απλα γραφουν το σχολιο τους,θες αυστηρο,θες πικροχολο,θες υπερβολικο,ειναι απλα ενα σχολιο προς καποιο μελος της ομαδας,οχι προς μελη της κοινοτητας του φορουμ.Εγω φιλε μου ειμαι 41 χρονων,εχω την οικογενεια μου,τα παιδακια μου,τις δουλειες μου και την αρρωστια μου τον ΠΑΟΚ.Μπορει να ειμαι πολυ αυστηρος,μπορει να ειμαι απαιτητικος,μπορει να ειμαι ασχετος απο ποδοσφαιρο,οι αποψεις μου ομως ειναι αποψεις μου και αν δεν εχω το παραμικρο προβλημα να σκοτωθω επι αυτων ειτε υπερασπιζοντας τες ειτε και καποιες φορες παραδεχομενος το λαθος αυτων,εχω κουραστει απο τις εξυπναδες,τις ειρωνειες και τις επιθεσεις επι προσωπηκου και για αυτον τον λογο απλα εχω χασει αυτη τη στιγμη την διαθεση να συμμετεχω οχι στο φορουμ,εδω θα συνεχισω, γιατι για εμας του παοκτσιδες εκτος βορειας ελλαδασ δεν υπαρχουν πολλες επιλογες συνυπαρξης με συνοπαδους,αλλα στις συζητησεις ελπιζωντας καποια στιγμη ο ΠΑΟΚ να μας ξεπερασει και να μας υποχρεωσει μετα απο 4-5 χρονια και λιγα λεω μιζεριας, για τα οποια προφανως κατα πολλους εδω μεσα φταινε οι γκρινιαρηδες του φορουμ, να μονιασουμε ξανα.
+ 1 στον αδελφό.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
joshua έγραψε:...Ο αλλος φιλε μου ειχε γραψει καποια στιγμη σε σχολιο μου,''πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μιζερος,απορω πως σε ανεχεται η οικογενεια σου'',ατακα που αν μου την ελεγε face to face θα κατεληγε μαλλον στις φαπες,αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε και κανεις αλλος,ενω φυσικα οταν ο sera εγραψε κατι για τον Γλυκο τρεξαμε να του κανουμε παρατηρηση...
Πολύ καλά έκανες και δεν αντέδρασες, όμως έπρεπε να κάνεις αναφορά για να το δούμε κι εμείς, διότι εγώ προσωπικά ούτε που το πρόσεξα! Προσβολές επί του προσωπικού δεν είναι επιτρεπτές.

Όσο για την παρατήρηση στον Σεραφείμ, που τόσος ντόρος έχει γίνει, έχω ήδη απαντήσει. Δεν μ' αρέσει να μηδενίζουμε γι' αυτό και επενέβην. Ας μην είστε τόσο μυγιάγγιχτοι!

Οι αποχωρήσεις παλιών μελών με άποψη και άπειρα δείγματα γραφής εδώ μέσα, οπωσδήποτε μας στεναχωρούν. Αφού, όμως, δεν μπορούν να δεχτούν μία σύσταση και το λόγο που αυτή γίνεται, τότε δεν μπορούμε να επιμείνουμε να ανακαλέσουν την απόφασή τους.

Ναι, το site είναι οπαδικό, που όμως προσπαθούμε να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο. Εάν κάποιος ενοχλείται από το ότι δεν επιτρέπουμε ύβρεις, τότε λυπάμαι πολύ, δεν πρόκειται να τα βρούμε. Διότι μπορεί στο γήπεδο η μάνα οποιουδήποτε - ακόμα και αντιπάλου - να ακούει ό,τι ακούει, εδώ μέσα, όμως, δεν πρόκειται!

ντινο δεν το κλειδωνεις το παρων τοπικ καλυτερα

μερικοι εδω μεσα που τους εκτιμω κιολας εχουν γινει πιο γκρινια και απο γυμνασιο θηλεων με ομαδικη περιοδο

αμαν πια ρε μου πε ετσι και του πα ετσι και γιουβετσι κτλ κτλ κτλ

εγω το τι ειρωνια εχω φαει εδω δε λεγεται κανει τριπλα ο λουκας και τα ακουει ο τσε ενα πραμα ν αρχισω και εγω πως να διαγραφω δε σας παιζω κτλ

η σοβαρεθτειτε οπως παλια και μαζευτειτε η διαβαστε αρδ και αφηστε το φορουμ συγχρονο καφενειο οπως πρεπει

σιγα μην προσβληθω γιατι με λεει καποιος αμπαλο δεν εχω τετοια κομπλεξ γιατι ξερω τι αντιλαμβανομαι τοσα χρονια στα γηπεδα απο 3 χρονων και ειμαι 38 δε θα σκασω με καθε πικραμενο που ψαχνει να επιβεβαιωσει το εγω του κτλ

αντε μαζευτειτε παλι ολοι το μαιο θα μαστε καλα το μοναδικο καλο του αγγελου ειναι αυτη η ατακα

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πες τα ρε che.Έλεος πια.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει. στις τελευταίες σελίδες το τερματίσαμε το θέμα πιστεύω... :o :shock: :roll:

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:.Η πλακα ειναι μαλιστα οτι οι προσωπηκες επιθεσεις επι αλλων μελων γινονται σχεδον αποκλειστικα απο τα αγαπημενα παιδια του φορουμ,απο τους always look at the bright side of life,σχεδον ποτε απο τους γκρινιαρηδες, οι οποιοι τις περισσοτερες φορες απλα γραφουν το σχολιο τους,θες αυστηρο,θες πικροχολο,θες υπερβολικο,ειναι απλα ενα σχολιο προς καποιο μελος της ομαδας,οχι προς μελη της κοινοτητας του φορουμ.
Ακριβως το ιδιο θα μπορουσε να ειναι το σχολιο του fn1mnopq ως παραπονο γαι τους διεστραμενους δυναστες always look at the bright side of life που δεν αφηνουν να ακουστουν αλλες φωνες κλπ κλπ κλπ.Καταλαβαινεις το ποιντ?Αν τα κειμενα σου ταιριαζουν στο πνευμα του παραπανω δε φταιμε εμεις ρε Josh.Σχεδον σε ολους γραφεις με στυλ "ναι μεν αλλα" πχ 'καλος ο Τουντορ αλλα κατεβαζει λαθος ενδεκαδα και κανει λαθος παντα τις αλλαγες" .Ε τι καλος ειναι?Σφαξιμο με το βαμβακι το λενε αυτο και στα δικα μου ματια αλλακαι πολλων αλλων και καντανταει παρεξηγησιμο οταν γινεται για πολυ καιρο και σ ολα σχεδον τα τοπικ.Ε καποιοι αγανακτισαν.Αντι να τα βαζεις μαζι τους μηπως να αναρωτηθεις μηπως,λεω μηπως κανεις εσυ κατι λαθος?Δηλαδη σωστος ειναι αυτος που κραζει συνεχως (διαφορετικη αποψη το λεμε ντεμεκ) και λαθος αυτος που στηριζει?Θα τρελαθουμε?

εδιτ Οχι ακομα κγεο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”