Δεν ξερω αν εχει καμμια σημασια αλλα ειδικα οι "πρεσβυτεροι" επρεπε να ειναι κολονες του φορουμ κ οχι να ψαχνουν αφορμες για να σταματησουν να διαβαζουν/γραφουν εδω μεσα...
Αυτο με τα μπαν δεν εχω καταλαβει ακομα αλλα δεν πειραζει

Ρομάν, καλός ο κόσμος σε ένα φόρουμ, καλή και η ελαστικότητα ή η ενδοτικότητα αλλά ούτε μπορείς ούτε και πρέπει να τους κρατάς όλους.RoMaN έγραψε:Εμένα με πληγώνει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να φύγουν.. Άνθρωποι που τους διάβαζα με χαρά και ως χρήστης που δεν έγραφα, και ως μέλος και ως μπλε......
...Πιστεύω ότι και τώρα το κρατάμε αυτό, την πολυφωνία. Εγώ και με τους άλλους μπλε όταν μιλάμε, αλλά και εδώ, πάντα λέω ότι καλό είναι να προσπαθούμε λίγο παραπάνω να κρατάμε κόσμο εδώ μέσα, με τα καλά του και τα στραβά του, διότι αν φύγουν όλοι από εδώ, δεν θα έχουμε νόημα ύπαρξης...
Πολύ καλά έκανες και δεν αντέδρασες, όμως έπρεπε να κάνεις αναφορά για να το δούμε κι εμείς, διότι εγώ προσωπικά ούτε που το πρόσεξα! Προσβολές επί του προσωπικού δεν είναι επιτρεπτές.joshua έγραψε:...Ο αλλος φιλε μου ειχε γραψει καποια στιγμη σε σχολιο μου,''πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μιζερος,απορω πως σε ανεχεται η οικογενεια σου'',ατακα που αν μου την ελεγε face to face θα κατεληγε μαλλον στις φαπες,αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε και κανεις αλλος,ενω φυσικα οταν ο sera εγραψε κατι για τον Γλυκο τρεξαμε να του κανουμε παρατηρηση...
+ 1 στον αδελφό.joshua έγραψε:Roman θα σου φερω ενα παραδειγμα,μετα το παιχνιδι με την Ντορτμουντ ενα παιχνιδι χαρας για καθε παοκτση,ενα ομορφο βραδυ μετα απο καιρο, αν δεις τα σχολια στο αντιστοιχο τοπικ, ενας μεγαλος αριθμος αυτων δεν αναφερεται στον αγωνα, αλλα αυτοι που τα γραφουν, αυτο που σκεφτηκαν πρωτο ηταν να μπουν να ειρωνευτουν συνοπαδους τους.Ο αλλος εγραφε οτι ηταν ετοιμος να μπει και να αρχισει στα μπινελικια οσους εχουν γκρινιαξει.Αυτο φιλε μου ειναι αρρωστια,οχι μια αυστηρη κριτικη μετα απο ενα κακο παιχνιδι.Εγραψα καποια στιγμη οτι το φορουμ πρεπει να προστατευει τα μελη του και τις διαφορτικες φωνες οχι τους ακριβοπληρωμενους παικτες μας.Δεν εχετε ιδεα τι γραφεται σε αντιστοιχα φορουμ μεγαλων ευρωπαικων συλλογων και σπανια βλεπεις τις αντιδρασεις που βλεπεις εδω μεσα.Ο αλλος φιλε μου ειχε γραψει καποια στιγμη σε σχολιο μου,''πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μιζερος,απορω πως σε ανεχεται η οικογενεια σου'',ατακα που αν μου την ελεγε face to face θα κατεληγε μαλλον στις φαπες,αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε και κανεις αλλος,ενω φυσικα οταν ο sera εγραψε κατι για τον Γλυκο τρεξαμε να του κανουμε παρατηρηση.Η πλακα ειναι μαλιστα οτι οι προσωπηκες επιθεσεις επι αλλων μελων γινονται σχεδον αποκλειστικα απο τα αγαπημενα παιδια του φορουμ,απο τους always look at the bright side of life,σχεδον ποτε απο τους γκρινιαρηδες, οι οποιοι τις περισσοτερες φορες απλα γραφουν το σχολιο τους,θες αυστηρο,θες πικροχολο,θες υπερβολικο,ειναι απλα ενα σχολιο προς καποιο μελος της ομαδας,οχι προς μελη της κοινοτητας του φορουμ.Εγω φιλε μου ειμαι 41 χρονων,εχω την οικογενεια μου,τα παιδακια μου,τις δουλειες μου και την αρρωστια μου τον ΠΑΟΚ.Μπορει να ειμαι πολυ αυστηρος,μπορει να ειμαι απαιτητικος,μπορει να ειμαι ασχετος απο ποδοσφαιρο,οι αποψεις μου ομως ειναι αποψεις μου και αν δεν εχω το παραμικρο προβλημα να σκοτωθω επι αυτων ειτε υπερασπιζοντας τες ειτε και καποιες φορες παραδεχομενος το λαθος αυτων,εχω κουραστει απο τις εξυπναδες,τις ειρωνειες και τις επιθεσεις επι προσωπηκου και για αυτον τον λογο απλα εχω χασει αυτη τη στιγμη την διαθεση να συμμετεχω οχι στο φορουμ,εδω θα συνεχισω, γιατι για εμας του παοκτσιδες εκτος βορειας ελλαδασ δεν υπαρχουν πολλες επιλογες συνυπαρξης με συνοπαδους,αλλα στις συζητησεις ελπιζωντας καποια στιγμη ο ΠΑΟΚ να μας ξεπερασει και να μας υποχρεωσει μετα απο 4-5 χρονια και λιγα λεω μιζεριας, για τα οποια προφανως κατα πολλους εδω μεσα φταινε οι γκρινιαρηδες του φορουμ, να μονιασουμε ξανα.
Dinos_Liverpool έγραψε:Πολύ καλά έκανες και δεν αντέδρασες, όμως έπρεπε να κάνεις αναφορά για να το δούμε κι εμείς, διότι εγώ προσωπικά ούτε που το πρόσεξα! Προσβολές επί του προσωπικού δεν είναι επιτρεπτές.joshua έγραψε:...Ο αλλος φιλε μου ειχε γραψει καποια στιγμη σε σχολιο μου,''πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μιζερος,απορω πως σε ανεχεται η οικογενεια σου'',ατακα που αν μου την ελεγε face to face θα κατεληγε μαλλον στις φαπες,αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε και κανεις αλλος,ενω φυσικα οταν ο sera εγραψε κατι για τον Γλυκο τρεξαμε να του κανουμε παρατηρηση...
Όσο για την παρατήρηση στον Σεραφείμ, που τόσος ντόρος έχει γίνει, έχω ήδη απαντήσει. Δεν μ' αρέσει να μηδενίζουμε γι' αυτό και επενέβην. Ας μην είστε τόσο μυγιάγγιχτοι!
Οι αποχωρήσεις παλιών μελών με άποψη και άπειρα δείγματα γραφής εδώ μέσα, οπωσδήποτε μας στεναχωρούν. Αφού, όμως, δεν μπορούν να δεχτούν μία σύσταση και το λόγο που αυτή γίνεται, τότε δεν μπορούμε να επιμείνουμε να ανακαλέσουν την απόφασή τους.
Ναι, το site είναι οπαδικό, που όμως προσπαθούμε να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο. Εάν κάποιος ενοχλείται από το ότι δεν επιτρέπουμε ύβρεις, τότε λυπάμαι πολύ, δεν πρόκειται να τα βρούμε. Διότι μπορεί στο γήπεδο η μάνα οποιουδήποτε - ακόμα και αντιπάλου - να ακούει ό,τι ακούει, εδώ μέσα, όμως, δεν πρόκειται!
Ακριβως το ιδιο θα μπορουσε να ειναι το σχολιο του fn1mnopq ως παραπονο γαι τους διεστραμενους δυναστες always look at the bright side of life που δεν αφηνουν να ακουστουν αλλες φωνες κλπ κλπ κλπ.Καταλαβαινεις το ποιντ?Αν τα κειμενα σου ταιριαζουν στο πνευμα του παραπανω δε φταιμε εμεις ρε Josh.Σχεδον σε ολους γραφεις με στυλ "ναι μεν αλλα" πχ 'καλος ο Τουντορ αλλα κατεβαζει λαθος ενδεκαδα και κανει λαθος παντα τις αλλαγες" .Ε τι καλος ειναι?Σφαξιμο με το βαμβακι το λενε αυτο και στα δικα μου ματια αλλακαι πολλων αλλων και καντανταει παρεξηγησιμο οταν γινεται για πολυ καιρο και σ ολα σχεδον τα τοπικ.Ε καποιοι αγανακτισαν.Αντι να τα βαζεις μαζι τους μηπως να αναρωτηθεις μηπως,λεω μηπως κανεις εσυ κατι λαθος?Δηλαδη σωστος ειναι αυτος που κραζει συνεχως (διαφορετικη αποψη το λεμε ντεμεκ) και λαθος αυτος που στηριζει?Θα τρελαθουμε?joshua έγραψε:.Η πλακα ειναι μαλιστα οτι οι προσωπηκες επιθεσεις επι αλλων μελων γινονται σχεδον αποκλειστικα απο τα αγαπημενα παιδια του φορουμ,απο τους always look at the bright side of life,σχεδον ποτε απο τους γκρινιαρηδες, οι οποιοι τις περισσοτερες φορες απλα γραφουν το σχολιο τους,θες αυστηρο,θες πικροχολο,θες υπερβολικο,ειναι απλα ενα σχολιο προς καποιο μελος της ομαδας,οχι προς μελη της κοινοτητας του φορουμ.