Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από K_geo »

1.ξεκολλατε με τη κουλα τη ρουφιανα ρεεεεεεεε
2. Ναι,ειναι νομιζω σπυρεττο.παντως δεν θυμαμαι χερι και..κιτρινη ποτε... :roll:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

giannina4 έγραψε:το σωστο μαγκες δεν ειναι 'ειναι ή δεν ειναι οφσαιντ'.το σωστο ειναι το τι μπορει να δει ο βοηθος διαιτητης.
γιατι με στοπ-καρε,ψηφιακη γραμμη στο χορταρι, τη μουρη μου κολλημενη στην οθονη και ψαχνω να δω αν περισσευει το γονατο του τζιμπουρ και του αλλου της μπαρτσελονα.και κανετε και κριτικη κιολας σε τετοιες φασεις. αμα ειστε τοσο καλοι, πατε σε μια σχολη διαιτησιας να σφυρατε εσεις.εχουμε 10 σελιδες τωρα και βγαζουμε συμπερασμα αν αδικηθηκε ο πανιωνιος ή η αεκ αντι να πουμε οτι αυτη η φαση ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι εν τελει οφσαιντ.και οχι μονο αυτη η φαση, παμπολλες κατα καιρους που διαφοροι εξυπνοι του πληκτρολογιου κοκαλωνουν ενα βιντεο και λενε 'να,ηταν αουτ,πλαγιο,οφσαιντ,μεσα,εξω κλπ'.το θεμα ειναι να κανουμε κριτικη σε οφθαλμοφανεις φασεις που τις καταλαβαινουμε κι εμεις απο το λαιβ.με ριπλει και γραμμες ειναι πολυ ευκολο και τζαμπα μαγκια κατ'εμε.
Ρε τους διαιτητές τους παρεξηγημένους..με πιο παρεξηγημένο απ ολους τον Μητσιο :twisted: :x :lol: :x
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

K_geo έγραψε:1.ξεκολλατε με τη κουλα τη ρουφιανα ρεεεεεεεε
2. Ναι,ειναι νομιζω σπυρεττο.παντως δεν θυμαμαι χερι και..κιτρινη ποτε... :roll:
Ειναι κόκκινη εννοείς: Γιατί διαβάζοντας τον κανονισμό της fifa λέει ξεκάθαρα ότι ο τερματοφύλακας έξω από την περιοχή του υπάγεται στους ίδιους κανόνες με τους υπόλοιπους παίκτες και για να αποβληθεί θα πρέπει να παρεμποδίσει γκολ. Είναι αυτό το πράγμα που κάνει ο Ιντέγιε ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ; δεν θα το έλεγα. Του χει βάλει πλάτη ο αμυντικός και έχει χάσει τελείως τη φάση.

No Handling
As soon as a goalie leaves his box, the FIFA Laws of the Game treat him as any other outfield player. According to Law 12, outside his own penalty area, the goalkeeper has the same restrictions on handling the ball as any other player. Therefore, he may not catch the ball or handle it in any way while outside the box. If he does handle the ball, he will have committed a foul, and the opposition will receive a free kick. If the goalie deliberately handles the ball outside the area and, in doing so, prevents an obvious goal scoring opportunity, the referee has little option but to show him a red card and send him off the field.

Δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι αν απλά αποκρούσει ο τερματοφύλακας έξω από την περιοχή του είναι κόκκινη. Τον εφεύρε ο καραγκιόζης αυτός που το έδωσε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

παοκαρα23 έγραψε:
giannina4 έγραψε:το σωστο μαγκες δεν ειναι 'ειναι ή δεν ειναι οφσαιντ'.το σωστο ειναι το τι μπορει να δει ο βοηθος διαιτητης.
γιατι με στοπ-καρε,ψηφιακη γραμμη στο χορταρι, τη μουρη μου κολλημενη στην οθονη και ψαχνω να δω αν περισσευει το γονατο του τζιμπουρ και του αλλου της μπαρτσελονα.και κανετε και κριτικη κιολας σε τετοιες φασεις. αμα ειστε τοσο καλοι, πατε σε μια σχολη διαιτησιας να σφυρατε εσεις.εχουμε 10 σελιδες τωρα και βγαζουμε συμπερασμα αν αδικηθηκε ο πανιωνιος ή η αεκ αντι να πουμε οτι αυτη η φαση ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι εν τελει οφσαιντ.και οχι μονο αυτη η φαση, παμπολλες κατα καιρους που διαφοροι εξυπνοι του πληκτρολογιου κοκαλωνουν ενα βιντεο και λενε 'να,ηταν αουτ,πλαγιο,οφσαιντ,μεσα,εξω κλπ'.το θεμα ειναι να κανουμε κριτικη σε οφθαλμοφανεις φασεις που τις καταλαβαινουμε κι εμεις απο το λαιβ.με ριπλει και γραμμες ειναι πολυ ευκολο και τζαμπα μαγκια κατ'εμε.
Ρε τους διαιτητές τους παρεξηγημένους..με πιο παρεξηγημένο απ ολους τον Μητσιο :twisted: :x :lol: :x
Γελάνε και τα...μπετά...σε ολόκληρη την...ήπειρο... ;) :lol: :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

spyretto έγραψε:
K_geo έγραψε:1.ξεκολλατε με τη κουλα τη ρουφιανα ρεεεεεεεε
Ειναι κόκκινη εννοείς: Γιατί διαβάζοντας τον κανονισμό της fifa λέει ξεκάθαρα ότι ο τερματοφύλακας έξω από την περιοχή του υπάγεται στους ίδιους κανόνες με τους υπόλοιπους παίκτες και για να αποβληθεί θα πρέπει να παρεμποδίσει γκολ. Είναι αυτό το πράγμα που κάνει ο Ιντέγιε ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ; δεν θα το έλεγα. Του χει βάλει πλάτη ο αμυντικός και έχει χάσει τελείως τη φάση.

No Handling
As soon as a goalie leaves his box, the FIFA Laws of the Game treat him as any other outfield player. According to Law 12, outside his own penalty area, the goalkeeper has the same restrictions on handling the ball as any other player. Therefore, he may not catch the ball or handle it in any way while outside the box. If he does handle the ball, he will have committed a foul, and the opposition will receive a free kick. If the goalie deliberately handles the ball outside the area and, in doing so, prevents an obvious goal scoring opportunity, the referee has little option but to show him a red card and send him off the field.

Δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι αν απλά αποκρούσει ο τερματοφύλακας έξω από την περιοχή του είναι κόκκινη. Τον εφεύρε ο καραγκιόζης αυτός που το έδωσε.
Φαντασου.ακομα χειροτερα... Διπλο επιθετικο που εγινε κοκκινη,που δεν ηταν μαλιστα,ακομα και αν τα επιθετικα δεν ειχαν συμβει...

:shock: :twisted:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μόλις τώρα ο Βαρούχας έθαψε τον γκέι με την ανάλυση που έκανε στην εκπομπή kick off !
Είπε ότι στην φάση της κόκκινης ήταν ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΠΛΟ επιθετικό φάουλ!
Και σε μια άλλη φάση (ήταν 0-0) ακόμα, ο Τσόρι Ντομίνγκες έκανε καθαρό φάουλ στον τερματά και την ώρα που ο διαιτητής σήκωνε την κίτρινη, ο μαγκάκος του ΚΑΤΕΒΑΣΕ το χέρι! Ο Βαρούχας το είπε 2 φορές με νεύρα κιόλας, ότι έπρεπε να πάρει στο καπάκι και άλλη μια κίτρινη και να έβγαινε! Ο κανονισμός λέει είναι αυστηρός στο παραμικρό άγγιγμα στον διαιτητή.
Σαπίλα γαβρίλα και ξερό ψωμί!
παοκαρα23

Εγώ μονο τα ματια μου πιστευω,ο κάθε διαιτητοπατερας ας λέει οτι θέλει..ειδικα η συγκεκριμένη λέρα..χωρίς παρεξήγηση Χάσιο.απλα αν δεις κρίσεις που κανει στις φάσεις μας θα καταλάβεις πχ την προηγούμενη Κυριακή έλεγε οτι σωστα δόθηκε το φάουλ που ισοφαρίσε ο πανιωνιος
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεκτό αδερφέ, ΑΛΛΑ δεν ξέρω πως κολλάει αυτό που λες με το παραπάνω~!
ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν έχω υποστηρίξει την συγκεκριμένη λέρα!
Απλά το ανέφερα, ότι και καλά ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ αναγκάστηκε να πει το οφθαλμοφανές! :lol:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

hasio_john έγραψε:Σε καμιά περίπτωση δεν σε κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτσή, αλλά ότι μας πονάει ο εγκέφαλος βλέποντας γραμμή υπεράσπισης της γ#μημένης κούλας, αυτό δεν στο κρύβω. Εμείς σαν ΠΑΟΚ, έχουμε νιώσει στο πετσί μας τόσες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορές την αδικία, που το παραπάνω που λες δεν χρειαζόταν.
Αν θες την δικιά μου γνώμη για την παραπάνω φάση που λες, ήταν και δεν ήταν! Εννοώ θα μπορούσε να το δώσει κάποιος, αλλά και αν δεν το έδινε όλα καλά. Υπήρχε πάντως επαφή/σπρώξιμο στον παίχτη κάτι που γίνεται φυσικά σε όλα τα κόρνερ! Ήταν καθαρά στο χέρι του κορακιού..
Υ.γ. ΑΝ ήταν αντίστροφη φάση και έβαζε το ίδιο γκολ ο γκέι, τότε θα μέτραγε εννοείτε! ;)
Θα σου συνιστούσα να φιλτράρεις λίγο καλύτερα αυτά που διαβάζεις εδω μέσα διότι είναι κάπως άκομψο να χαρακτηρίζεις τις απόψεις που διατυπώθηκαν και με τον τρόπο που διατυπώθηκαν, ως γραμμή υπεράσπισης της κούλας :? Απο εκεί και πέρα οποιος σιχένεται την αδικία την σιχένεται σε όλες τις μορφές της ακόμα και όταν στρέφεται εναντίον του εχθρού του..Θα έπρεπε λοιπόν να χαίρεσαι που κάποια αδέρφια σου εδω μέσα εχουν τις μπάλες και λένε αυτό που βλέπουν αντικειμενικά και χωρίς κόμπλεξ. Εδώ δεν είναι άλλωστε το τόπικ που σχολιάζουμε τις υπόλοιπες ομάδες? Εγω λοιπόν λέω ότι η κούλα χθές δεν πήρε καθαρό πεναλντι στο 12', η πρώτη κίτρινη του Άθο δεν ήτανε, το γκολ της ήτανε οριακά offside και δεν έπρεπε να μετρήσει, πέναλντι στον Μπουμάλ δεν υπάρχει και στο 90' της ακυρώθηκε κανονικό τέρμα. Και όλα τα παραπάνω θεωρώ ότι είναι διαιτητικά λάθη καθαρά επειδή ήταν κακός ο διαιτητής, διότι αν είχε δόλο κατά της κούλας θα σφύριζει πέναλντι στην βουτιά του Μπουμάλ και κάπου εκεί θα τελείωνε και το παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Δευ 14 Δεκ 2015, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Το έγραψα απλα επειδή δεν χρειάζεται για να επιβεβαίωσουμε αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας να χρησιμοποιούμε τις κρίσεις αυτής της λερας που χει επιβληθεί στα ματια της κοινής γνωμης ως αυθεντεια τρομάρα του..αύριο μεθαύριο Μπουμεραγκ θα μας γυρίσει..πρεπει να σταματήσουμε να τον επικαλουμαστε συντηρώντας την εικόνα του ειδικού γ αυτον..τυχαίνει απλα αυτον τον καιρό να είναι με την ομάδα που ηταν και το 2010 γ αυτό και κανει τις κρίσεις που κανει..
Άβαταρ μέλους
goran 64

aoratos έγραψε:
hasio_john έγραψε:Σε καμιά περίπτωση δεν σε κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτσή, αλλά ότι μας πονάει ο εγκέφαλος βλέποντας γραμμή υπεράσπισης της γ#μημένης κούλας, αυτό δεν στο κρύβω. Εμείς σαν ΠΑΟΚ, έχουμε νιώσει στο πετσί μας τόσες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορές την αδικία, που το παραπάνω που λες δεν χρειαζόταν.
Αν θες την δικιά μου γνώμη για την παραπάνω φάση που λες, ήταν και δεν ήταν! Εννοώ θα μπορούσε να το δώσει κάποιος, αλλά και αν δεν το έδινε όλα καλά. Υπήρχε πάντως επαφή/σπρώξιμο στον παίχτη κάτι που γίνεται φυσικά σε όλα τα κόρνερ! Ήταν καθαρά στο χέρι του κορακιού..
Υ.γ. ΑΝ ήταν αντίστροφη φάση και έβαζε το ίδιο γκολ ο γκέι, τότε θα μέτραγε εννοείτε! ;)
Θα σου συνιστούσα να φιλτράρεις λίγο καλύτερα αυτά που διαβάζεις εδω μέσα διότι είναι κάπως άκομψο να χαρακτηρίζεις τις απόψεις που διατυπώθηκαν και με τον τρόπο που διατυπώθηκαν, ως γραμμή υπεράσπισης της κούλας :? Απο εκεί και πέρα οποιος σιχένεται την αδικία την σιχένεται σε όλες τις μορφές της ακόμα και όταν στρέφεται εναντίον του εχθρού του..Θα έπρεπε λοιπόν να χαίρεσαι που κάποια αδέρφια σου εδω μέσα εχουν τις μπάλλες και λένε αυτό που βλέπουν αντικειμενικά και χωρίς κόμπλεξ. Εδώ δεν είναι άλλωστε το τόπικ που σχολιάζουμε τις υπόλοιπες ομάδες? Εγω λοιπόν λέω ότι η κούλα χθές δεν πήρε καθαρό πεναλντι στο 12', η πρώτη κίτρινη του Άθο δεν ήτανε, το γκολ της ήτανε οριακά offside και δεν έπρεπε να μετρήσει, πέναλντι στον Μπουμάλ δεν υπάρχει και στο 90' της ακυρώθηκε κανονικό τέρμα. Και όλα τα παραπάνω θεωρώ ότι είναι διαιτητικά λάθη καθαρά επειδή ήταν κακός ο διαιτητής, διότι αν είχε δόλο κατά της κούλας θα σφύριζει πέναλντι στην βουτιά του Μπουμάλ και κάπου εκεί θα τελείωνε και το παιχνίδι.
Η υποκειμενικότητα των προσωπικών απόψεων του καθενός είναι ανάλογη των "φίλτρων" που διαθέτει;

Εσύ έχεις την άποψη σου κι ο καθένας τη δική του φίλε μου...Έτσι λειτουργούν τα forums νομίζω...Ουδείς κατακριτέος...Τα γραπτά μας εδώ (όπως και παντού) άλλωστε μένουν και αντιπροσωπεύουν τον καθένα μας διαχρονικά ;) ...

Προσωπική γνώμη μου λοιπόν ότι ήταν αχρείαστο το συγκινητικά "κομψό" σου "πεσιματάκι" στον hasio_john... ;)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Φιλε ηρεμισε, δεν την πεφτω στον hasio ουτε με ενοχλει που εχει αποψη. Αλλωςτε μετα απο αυτη της κουλας δεν νομιζω να χρειαζεται κανεις και δευτερη υπερασπιστικη γραμμη..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μια χαρά ήρεμος είμαι φιλαράκο....Άλλωστε δεν ήμουν εγώ αυτός που "θίχτηκα" μιλώντας για κόμπλεξ, "μπάλες" κ.τ.λ. αλλά εσύ...Όσο για τις υπερασπιστικές απόψεις και το αν τις χρειαζόμαστε σου υπενθυμίζω ότι Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει (και) αλληλεγγύη... ;)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ωραια η υπενθυμιση σου και επειδη ειμαστε και οι δυο ηρεμοι και αλληλεγγυοι λεω να το αφησουμε εδω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”