Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Ηταν στην πρωτη γιουχα ή στο πρωτο πεσιμο ομως??
Παντως δε διαφωνω με το σκεπτικο σου, για την εν γενει ψυχοσυνθεση/νοοτροπια του..
Ωστοσο, σε μια ομαδα δε μπορεις αν εχεις μονο χαλκεντερους και fighters ή γενικα παικτες που ανταπεξερχονται σε καθεστως υπεβολικης πιεσης και τεταμενο κλιμα...
Αλλιως δε μπορεις να εχεις ουτε Λουκας ουτε Μακ ουτε Σαμπο ουτε ζαιρο..
Ας αποφασισουμε..
Παντως δε διαφωνω με το σκεπτικο σου, για την εν γενει ψυχοσυνθεση/νοοτροπια του..
Ωστοσο, σε μια ομαδα δε μπορεις αν εχεις μονο χαλκεντερους και fighters ή γενικα παικτες που ανταπεξερχονται σε καθεστως υπεβολικης πιεσης και τεταμενο κλιμα...
Αλλιως δε μπορεις να εχεις ουτε Λουκας ουτε Μακ ουτε Σαμπο ουτε ζαιρο..
Ας αποφασισουμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 12 Δεκ 2015, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Δεν θυμάμαι φίλε simba και δεν με ενδιαφέρει να ψάξω κιόλας.
Και ο Κλάους έφαγε πέσιμο, δεν συμπεριφέρθηκε έτσι. Έσκυψε το κεφάλι και έβαλε τα δυνατά του.
Σαν ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι και ο νέος Μέσσι. Σαν άνθρωπος ο τύπος είναι υπερφλώρος, πως να το κάνουμε;
Και ο Κλάους έφαγε πέσιμο, δεν συμπεριφέρθηκε έτσι. Έσκυψε το κεφάλι και έβαλε τα δυνατά του.
Σαν ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι και ο νέος Μέσσι. Σαν άνθρωπος ο τύπος είναι υπερφλώρος, πως να το κάνουμε;
παιζει ρολο το τσουλου αλλα στην κατασταση που βρισκεται το κλαμπ τωρα(οικονομικη σταθεροτητα,Αρνεσεν,κοκ) μπορει να απαιτει τετοια ποσα.μην ξεχνας οτι Λουκας-Βιειρινια πουληθηκαν σε τοσο μικρες τιμες σχετικα με την αξια τους οχι λογω μη συμμετοχης στο τσουλου αλλα λογω ιδιαιτερων συνθηκων στην καθε περιπτωση.
Τεσπα,εγω ουτως η αλλως ειμαι εναντιον της πωλησης του.Γενικα ειμαι της λογικης του να κρατας τους καλους παικτες και να διωχνεις τα λιμα.Ας φτασουμε στον δευτεροτριτο χρονο του πλανου που θα χει στηθει ενας κορμος και βλεπουμε..
Οσο για τον Λουκας μακαρι ο Φρανκ να φερει εναν Σκοκο στα 22-25 με κανα μυριο να δειτε για ποτε θα ξεχαστει.
Για μενα ο Λουκας χαντακωθηκε στην ομαδα κυριως επειδη ο Στεφενς κι ο ΓΧ τον βαζανε στο πλαι κι οχι πισω απ το φορ.Το φωναζαμε απο τοτε οτι δεν ειναι εξτρεμ ο ανθρωπος.
Πηγε στην Κορουνια τον βαλανε ψευτοδεκαρι και ψευτοφορ κι ο ανθρωπος εδειξε τι αξιζει.
Τεσπα,εγω ουτως η αλλως ειμαι εναντιον της πωλησης του.Γενικα ειμαι της λογικης του να κρατας τους καλους παικτες και να διωχνεις τα λιμα.Ας φτασουμε στον δευτεροτριτο χρονο του πλανου που θα χει στηθει ενας κορμος και βλεπουμε..
Οσο για τον Λουκας μακαρι ο Φρανκ να φερει εναν Σκοκο στα 22-25 με κανα μυριο να δειτε για ποτε θα ξεχαστει.
Για μενα ο Λουκας χαντακωθηκε στην ομαδα κυριως επειδη ο Στεφενς κι ο ΓΧ τον βαζανε στο πλαι κι οχι πισω απ το φορ.Το φωναζαμε απο τοτε οτι δεν ειναι εξτρεμ ο ανθρωπος.
Πηγε στην Κορουνια τον βαλανε ψευτοδεκαρι και ψευτοφορ κι ο ανθρωπος εδειξε τι αξιζει.
PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν θυμάμαι φίλε simba και δεν με ενδιαφέρει να ψάξω κιόλας.
Καλα και η ψυχουλα και τα ποδαρακια του κλαους ξερουνε πως και ποσο γρηγορα το ξεπερασε....
Και τι μου συγκρινεις τωρα δλδ, τον κλαους που απο 10 χρονων ειναι στην ομαδα (και παλι επηρεαστηκε καργα)
με τον (οντως λιγο φλωρακο) λουκας στην πρωτη του χρονια?
Τιθεται σοβαρο θεμα συγκρισης?
Και ας ξεκολλησουμε λιγο μ'αυτη την υποτιθεμενη μαγκια που θεωρουμε και δεδομενο οτι οι παικτες πρεπει να ζουν μ'αυτη..
Αν θελουμε να παμε μπροστα..
Δεν ειναι ολοι Γκαρσια, Ιβιτς και Μπιζερα..
- PAOK_Antarctica
Εννοείται πως ούτε πρέπει να έχουν κάποια υποτιθέμενη "μαγκιά" οι ποδοσφαιριστές, ούτε είναι απαραίτητη για να δείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν καριέρα. Τρανό παράδειγμα ο Λούκας που είναι τιτίκα και βγάζει μάτια
Την συμπεριφορά που συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή συζητάμε που, επειδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του, πρέπει να ξεχάσουμε την λοκωσυμπεριφορά που έδειξε απέναντι στον σύλλογο που τον μάζεψε από τα αζήτητα της Ουκρανίας και τον έκανε άνθρωπο.
Ούτε συγκρίσεις, ούτε τίποτα. Απλά για μένα, και νομίζω για τους περισσότερους, ο χαρακτηρισμός "τιτίκα" που του αποδίδεται δεν έχει να κάνει με τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις του. Ήταν, είναι και θα είναι γιατί αυτός είναι και δεν αλλάζει.

Την συμπεριφορά που συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή συζητάμε που, επειδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του, πρέπει να ξεχάσουμε την λοκωσυμπεριφορά που έδειξε απέναντι στον σύλλογο που τον μάζεψε από τα αζήτητα της Ουκρανίας και τον έκανε άνθρωπο.
Ούτε συγκρίσεις, ούτε τίποτα. Απλά για μένα, και νομίζω για τους περισσότερους, ο χαρακτηρισμός "τιτίκα" που του αποδίδεται δεν έχει να κάνει με τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις του. Ήταν, είναι και θα είναι γιατί αυτός είναι και δεν αλλάζει.
Τριγωνική συναλλαγή.fwtis έγραψε:Άντε Ιβαν Λουκα και Βιερινια

SM-G920F
@ PAOK_Antarctica
Οχι εγω μιλησα για υποτιθεμενη "μαγκια" απο μερους μας, και πως δεν εχουν ολοι οι παικτες την ιδια κραση να την αντεχουν ή στην τελικη και να συμβιβαζονται μ'αυτη (βλεπε μακ που ειχε ενοχληθει)..
Ας δημιουργησουμε επιτελους ευνοικες ποδοσφαιρικες συνθηκες και ας μη σαμποταρουμε οι ιδιοι την οποια προσπαθεια..
Εχουμε τους διαιτητές και τη γκαντεμια-τραυματισμους γιαυτα..
Και οσο για το ΠΩΣ και ΠΟΤΕ επαιξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συμφωνα με τις δυνατοτητες του, την απαντηση θα τη βρεις εδω..
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1041517
Οχι εγω μιλησα για υποτιθεμενη "μαγκια" απο μερους μας, και πως δεν εχουν ολοι οι παικτες την ιδια κραση να την αντεχουν ή στην τελικη και να συμβιβαζονται μ'αυτη (βλεπε μακ που ειχε ενοχληθει)..
Ας δημιουργησουμε επιτελους ευνοικες ποδοσφαιρικες συνθηκες και ας μη σαμποταρουμε οι ιδιοι την οποια προσπαθεια..
Εχουμε τους διαιτητές και τη γκαντεμια-τραυματισμους γιαυτα..
Και οσο για το ΠΩΣ και ΠΟΤΕ επαιξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συμφωνα με τις δυνατοτητες του, την απαντηση θα τη βρεις εδω..
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1041517
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Γαλλία
Ρουμανία
Ελβετία
Αλβανία (Κατσε)
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Αγγλία
Σλοβακία (Μακ, Σαμπο)
Ρωσία
Ουαλία