Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από zoomgr »

pilotos έγραψε:
zoomgr έγραψε:άντε ρε την τιτίκα.. μόνο στην Καλονή και στον Λεβαδιακό βάζει γκολ....
χαχαχαχαχα
Και σε κάποια μπαρτσελονα δυο έβαλε

SM-G920F
ειρωνικά το είπα ρε.............
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

simba έγραψε:@ eorptol
Εσυ δλδ δεν το δινεις το Μακ με 3.5 μυρια και δεν πιστευεις οτι με 2 μυρια σου λεω εγω, βρισκεις καλυτερο?
Όπως βρήκαμε αντικαταστατη του Λούκας. ....και 2 εκατ να δώσεις είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις έστω έναν Μακ; .....ο γάβρος είχε παικτη με ποιότητα Λούκας η έστω Μακ στις θέσεις που αγωνίζονται; που υποτίθεται ο γάβρος τα 2-3 εκατ αγορά τα έχει για πλάκα ;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Besuch 2 έγραψε: Το σεναριο που επαιζε προπερσυ ανοιξη-καλοκαιρι ηταν «Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ»!!!

Για να μην τρελλαθουμε με αυτα που διαβαζουμε τωρα.......
Ποιος τα ελεγε μωρε αυτα, 5-6 αμπαλοι?
Ηρεμησε με τις γενικευσεις φιλε!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

zoomgr έγραψε:
pilotos έγραψε:
zoomgr έγραψε:άντε ρε την τιτίκα.. μόνο στην Καλονή και στον Λεβαδιακό βάζει γκολ....
χαχαχαχαχα
Και σε κάποια μπαρτσελονα δυο έβαλε

SM-G920F
ειρωνικά το είπα ρε.............
I know. ;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το λέγανε παραπάνω από 5-6 δυστυχώς

Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

simba έγραψε:
Besuch 2 έγραψε: Το σεναριο που επαιζε προπερσυ ανοιξη-καλοκαιρι ηταν «Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ»!!!

Για να μην τρελλαθουμε με αυτα που διαβαζουμε τωρα.......
Ποιος τα ελεγε μωρε αυτα, 5-6 αμπαλοι?
Ηρεμησε με τις γενικευσεις φιλε!
Το έλεγα (και) εγώ και το λέω και σήμερα. 8-)
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

5-6;;;;; χαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(χωρις ειρωνια....αλλα με τη μνημη σου θα πρεπει να το δεις λιγο :)

Αφηστε με ρε να γραφω οτι θελω...ο τρελος του χωριου μου ειμαι. Αρκει που εκει στην πολη σας τα εχετε τρακοσια.
και ποιος ειμαι εγω στην τελικη που θα βγαλω καλον παιχτη τον Λουκα; Ειπαμε..αποφανθηκαν πρωτοι οι ραπτοπουλοκαμοροζαγορες......εσεις αυτους να ακουτε, κι αφηστε με εμενα...ενα μηνυμα το μηνα γραφω...τοσο πολυ χαλαω τη μανεστρα;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

eorptol έγραψε:
simba έγραψε:@ eorptol
Εσυ δλδ δεν το δινεις το Μακ με 3.5 μυρια και δεν πιστευεις οτι με 2 μυρια σου λεω εγω, βρισκεις καλυτερο?
Όπως βρήκαμε αντικαταστατη του Λούκας. ....και 2 εκατ να δώσεις είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις έστω έναν Μακ; .....ο γάβρος είχε παικτη με ποιότητα Λούκας η έστω Μακ στις θέσεις που αγωνίζονται; που υποτίθεται ο γάβρος τα 2-3 εκατ αγορά τα έχει για πλάκα ;

Πρωτον για Μακ μιλησα, οχι για Λουκας..Απατασαι αν πιστευεις οτι Λουκας και Μακ ειναι εφαμιλλης ποιοτητας παικτες..Αντικαταστατη του Λουκας δυσκολα βρισκεις, ειδικα με το 1.5 που ηταν το ταβανι μας φετος...

Τωρα οσον αφορα στο Μακ και στον αντικαταστατη του, τωρα εχεις Φρανκ και ναι, πιστευω με 2 μυρια το πολυ μπορει να βρει και καλυτερο παικτη..

Εξαλλου, ειναι θεμελειωδης αρχη να καρπωνεσαι την υπεραξια του παικτη σου, γι'αυτο με ενα καλο γιουρο, στα 25 του, αν ερθει προταση με 3.5 μυρια (και αυτο λογω ελλαδας), νομιζω ο φρανκ θα πει και ευχαριστω ;)

Υ.Γ. νταξει, μπορει να ηταν και παραπανω απο 5-6, αλλωστε η αμπαλιαση και η υπερβολη ειναι γνωστη ασθενεια στις ταξεις των οπαδων μας, τι να κανεις...
Αν σκεφτεις και αυτο (http://forum.paokmania.gr/posting.php?m ... #pr1041474), δεν ειναι παραξενο που σε ορισμενα ματς υψηλης πιεσης, οντως χανοτανε..
Ολα ειναι κυκλος..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Besuch 2 έγραψε:5-6;;;;; χαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(χωρις ειρωνια....αλλα με τη μνημη σου θα πρεπει να το δεις λιγο :)

Αφηστε με ρε να γραφω οτι θελω...ο τρελος του χωριου μου ειμαι. Αρκει που εκει στην πολη σας τα εχετε τρακοσια.
και ποιος ειμαι εγω στην τελικη που θα βγαλω καλον παιχτη τον Λουκα; Ειπαμε..αποφανθηκαν πρωτοι οι ραπτοπουλοκαμοροζαγορες......εσεις αυτους να ακουτε, κι αφηστε με εμενα...ενα μηνυμα το μηνα γραφω...τοσο πολυ χαλαω τη μανεστρα;
Συμφωνώ σε αυτά που λες και ειδικά για τα άρρωστα ΜΜΕ της πόλης. ...αλλά παρ όλα η σαλονικα είναι υπέροχη πόλη έχει βέβαια και την φύρα της αλλά είναι αναγκαίο κακό αυτό

Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άμπαλος ξεάμπαλος, εγώ σας αγαπάω παιδιά. :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βρε όλοι αμπαλοι είμαστε από κει πρέπει να ξεκινάμε να έχουμε αυτογνωσία μαθαίνουμε όμως .....ας πούμε το 3-5-2 τώρα το μαθαίνουμε εμείς και η ομάδα :):) ας είμαστε καλοί μαθητές

παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

O Μακ με λιγοτερα απο 5 δεν πρεπει να φυγει..24 χρονων,πρωτος σκορερ της ομαδας,παιζει σ ολες τις θεσεις της επιθεσης,κοκ.Μην κανουμε συνεχεια τα ιδια λαθη.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και για να δειτε πως εχουν τα πραγματα...
Ο παντα υπερβολικος ΠΑΟΚτσης νομιζε οτι ηρθε ο Μιραλας και ηθελε στην πρωτη του χρονια να μαμαει και να δερνει ΚΑΙ στα ντερμπι ΚΑΙ στα ματς φωτια..
Που να μην ειχε 10 γκολ και 15 ασιστ δηλαδη..

Και επειδη η ψυχολογια παιζει πολυ σημαντικο ρολο, ειδικα σε τετοιους παικτες, το να τους φορτωνεις υπερβολικη πιεση και απο πανω να τους τραμπουκιζεις κιολας, ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ..
Και δεν ειναι παραξενο οταν ο καθε λουκας μπορει να ηταν εξαφανισμενος σε καποια ντερμπι ή για καποιο καιρο δεν πατουσε καλα στα ποδια του..

Αν συνυπολογισεις και το οτι τετοιοι παικτες ευημερουν περισσοτερο σε ομαδες που δεν παιζουν κατακτητικο ποδοσφαιρο, αν συνυπολογισεις και το κλιμα ηρεμιας/υγειας στην ομαδα αλλα και την αγαπη/στηριξη απ'τους οπαδους, τοτε δεν ειναι διολου παραξενο που ο Λουκας εκει περα κανει παπαδες, ενω εδω ειχε τα ups 'n downs του, παρα την αδιαμφισβητητη ποιοτητα του..

Στηριξη θελουν οι παικτες, θετικη ενεργεια και οχι βουητο στις πρωτες λαθος ενεργειες και τραμπουκο στις στραβες, ν'ακουνε και καμια φορα το ονομα τους στην προθερμανση (οπως κανουν στην Ατλετι)..

Αυτα μετρανε παιδια, οχι το αν γραφονται και καποια "απαξιωτικα" πραγματα σε φορουμ απ'τον καθε DC :mrgreen: και τον καθε che..Ειδικα απο ατομα που ξερουμε πως δεν εχουν κακες προθεσεις..

Ωστοσο, συμφωνω, οτι οι ραπτοπουλοκαμοροστελοπολκοζαγορες κανουν κακο γιατι ο αμπαλος-αμορφωτος που επηρεαζεται πολυ απ'αυτους, μεταφερει το κραξιμο στο γηπεδο, τραμπουκιζει και γενικα θελει "αιμα"..
Εκει ειναι που οντως θελει "χαλιναρι" απο την ΠΑΕ..

Υ.Γ. αδερφε παοκαρα23, αν δεν παιξουμε Ch.l. δυσκολα δινουμε παικτη πανω απο 3.5-4 μυρια..
Και ουτε Κροατια ειμαστε που ολες οι τιμες ειναι τσιμπημενες γιατι εχουν βγει αρκετοι παικτες στα μεγαθηρια..

Μακαρι βεβαια με τις περιπτωσεις βιερινια-λουκας αλλα και την παρουσια Φρανκ, να αρχισει να ισχυει και με μας αυτο...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ποιος μέσι ρε

Τιτικινιο λεμε
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σόρρυ μάγκες αλλά ο χαρακτηρισμός "τιτίκα" που το αποδόθηκε δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις του αλλά με την γενικότερη συμπεριφορά του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που για μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του έπρεπε να πάει στο μέρος που θέλει, στην ομάδα που θέλει, η οποία παρεμπιπτόντως είναι κοντά στο σπίτι του.Το περιβάλλον του ΠΑΟΚ δεν ήταν το πρόβλημα, είχε και συμπαίκτες στην ομάδα που μπορούσαν να ξετυλίξουν το (όποιο) ταλέντο τους. Ούτε στην Καρπάτι, ούτε στην Ντιναμό Κιέβου (εδώ γελάμε) έπιασε τις επιδόσεις που πιάνει στην Κορούνια. Αν ήμουν πιο κακοπροαίρετος θα έλεγα ότι χρειάζεται να είναι κοντά στη μαμάκα του. Ευτυχώς δεν είμαι.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει πρόβλημα να δημιουργήσει κλίμα στην ομάδα για να περάσει το δικό του.

Για έναν άνθρωπο που όταν η ζωή δεν του τα φέρνει όπως τα θέλει αυτός, αντί να σφίξει τα δόντια και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, γκρινιάζει και κλαίγεται μέχρι να πρήξει αρκετά ώστε να περάσει το δικό του.

Για έναν άνθρωπο που όταν δέχθηκε λίγη γιούχα από τους οπαδούς, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κατέβασε μούτρα και δεν μπήκε στον κόπο καν να ανατρέψει το κλίμα. Δηλαδή, στην πρώτη στραβή παράτησε την προσπάθεια.

Κοινώς, είναι ένας άνθρωπος που για να αποφασίσει να βάλει τα δυνατά του πρέπει όλα να δουλεύουν για την πάρτη του και να είναι όπως τα θέλει αλλιώς δεν μπαίνει καν στον κόπο.

Αυτό είναι τιτίκα in my book και δεν αλλάζει ούτε με 700 ασίστ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”