Χαντμπολ 2015-16

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Χαντμπολ 2015-16

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

23-22 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

25 ολα! Τελος
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Δεν πειράζει, μπράβο στην ομάδα, συνεχίζουμε!
Ωραίο παιχνίδι, μεγάλη παραφωνία ο σπίκερ!
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

25-25 τελικο με το αεκακι.

Κακη εμφανιση σημερα, χαρισαμε βαθμους.
Εχω μια αισθηση οτι σημερα παιξαμε ανευροι και αψυχοι, απεναντι σε μια κουλα που πηγε στη Μικρα να παιξει...το παιχνιδι της ζωης της.

Παραμενουμε πρωτοι, και εμεις για αλλο ενα χρονο το αηττητο με την αεκ στην εδρα μας.

Εαν η ομαδα μας βρει ρυθμο, παλι για νταμπλ θα παμε.Η σημερινη εμφανιση σημερα θελω να πιστευω οτι ειναι απλα μια κακη παρενθεση.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

υ.γ.
τον σπικερ θελω να τον φτυσω.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Κρίμα για την ισοπαλία, δεν είχαμε καθαρό μυαλό να διαχειριστούμε το προβάδισμα. Κάνουμε τεράστιο comeback από 7 γκολ, λίγο πριν το τέλος είμαστε πάνω με 2 και στο τέλος λέμε και ευχαριστώ στον Κοκκώνη που ήρθε ισοπαλία. Ε δε γίνονται αυτά.
Δώστε τα όλα στο κύπελλο, πάρτε άλλη μια ηρωική πρόκριση παλικάρια, γιατί σήμερα ήσασταν εντελώς άψυχοι.

ΥΓ: Μπορεί να βρει κάποιος το όνομα του σπίκερ? Ήταν σίγουρα στο γήπεδο ή έκανε μετάδοση μέσα από σύνδεσμο της ορίτζιναλ? Αν γινόταν αυτό σε κάνα αγώνα του γαύρου, στην καλύτερη θα εξαφανιζόταν από τη τηλεόραση και στη χειρότερη θα εξαφανιζόταν γενικώς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πόσο κ@λόφαρδη ομάδα είναι ρε πστ μου αυτή η π@υτάν@; Παίζει να είχαμε πάνω από 10 δοκάρια, ο τερματοφύλακας της έπιασε με τον κώλ@ μπαρμπούνια κι έτσι την πήδηξε με την ισοπαλία...

Πολύ δυναμικός ο Π.Α.Ο.Κ. στο 2ο ημίχρονο, μεγάλη έμπνευση του κόουτς να παίξει άμυνα 4-2 όταν μας ξέφυγαν για να τους αποσυντονίσει, πράγμα που έγινε και κάναμε το come back, αλλά και οι επιθέσεις μας με δύο πίβοτ ήταν οι περισσότερες επιτυχημένες...

Δεν ξέρω καλά την ομάδα σε ατομικό επίπεδο αλλά απ αυτά που διαβάζω θεωρώ ότι ένας απ τους καλύτερους Έλληνες παίκτες επί χρόνια, ο Αλέξης Αλβανός, σήμερα δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε αφού δεν έβγαλε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ...Εκτός από 1 γκολ στο 1ο ημίχρονο όλα τα άλλα τα έβαλε με πέναλτυ και 4-5 σουτ του ήταν "ξεψυχισμένα" και έβρισκαν στο μπλόκο...

Τέσπα, ντέρμπι ήταν, μπορεί και να βρέθηκε σε κακή μέρα το παλικάρι αφού με τις "ξινές" την Τετάρτη ήταν απ τους καλύτερους...

Μεγάλη απόδοση είχε ο τερματζής μας σήμερα, τον καταχάρηκα, αλλά κι ο αναπληρωματικός που έπιασε δύο ή τρία πέναλτυ, μπράβο ρε παλικάρια...Όπως συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους για το πάθος που έδειξαν, ειδικά στο 2ο ημίχρονο...Μπράβο σε όλους ρε παιδιά, θυμήθηκα τα νιάτα μου βλέποντας σας από κοντά...

Τεράστια η συμβολή του κόσμου μας που έδωσε πνοή στην ομάδα και (παρ ότι πήγαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με -6 γκολ) ήταν αυτός που έκανε τους παίχτες μας να πιστέψουν και να καταφέρουν την ανατροπή, έστω και μέχρι την ισοπαλία 25-25...Ένα ακόμα μπράβο και για τον κόσμο και για τα παιδιά που πήγαν μετά και τους ευχαρίστησαν με πολλά hi-five, ειδικά ο αρχηγός μας ο Πετρίδης...Αυτοί τελικά ρε παιδιά μου φαίνονται πολύ πιο φανατίλα Π.Α.Ο.Κ. απ τους ποδοσφαιριστές μας...Τους καταχάρηκα, χίλια μπράβο τους...Αξίζουν 1.000% την στήριξη μας σε όλους τους αγώνες...Αξίζει να βλέπεις από κοντά στα πρόσωπα τους αυτό το "αιμοβόρικο" του γνήσιου Π.Α.Ο.Κ.τσή 11!

Πάντως εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί στα τελευταία 3 λεπτά που ήμασταν 2 γκολ μπροστά (μέχρι και γκολ με follow δεχτήκαμε που στο handball συμβαίνει μόνο όταν η άμυνα έχει χάσει τελείως την συγκέντρωση της) θα είχαμε κερδίσει μία πολύ έμπειρη, δυνατή αλλά και super τυχερή σήμερα ομάδα...

Συνεχίζουμε :opaokara: :opaokara: :opaokara: όμως μιας και :pano: είμαστε...αφού... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σήμερα όντως ο Αλβανός ήταν μέτριοκακός. βέβαια είχε και άμυνα πολύ καλά προσαρμοσμένη πάνω του.

γενικά η αεκ έπαιξε καλή άμυνα σήμερα άλλα και όπως το είπες, 10 δοκάρια, μπορεί και παραπάνω!

κάποια στιγμή στο λαϊβ αφου τρελάθηκα, λεω πόσα δοκάρια έχουμε γμτ μου;

συν οτι τα εξτρεμ μας στο α' ηταν εκτος αγωνα, ενω στο β που ανεβηκαν περιοριστηκε και ο μπακαουκας αλλα και βγαλαμε γκολ απο τις πλευρες...

υγ: ο σχολιαστης για πολλες μπατσες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν άκουγα σχολιασμό, ήμουν στη Μίκρα Κώστα...Για να το λες εσύ όμως...

Τα εξτρέμ μας στο 2ο έκαναν 4-5 γκολ σε αντεπιθέσεις, 2-3 με απ ευθείας προσπάθειες κι ένα ο δεξιός που "χώθηκε" σε μία "κομπίνα" (όπως τις λέγαμε εμείς κάποτε :) ) σαν δεύτερος πίβοτ...

Ο αριστερός μας (Νο 7) στην αρχή του 2ου ημιχρόνου έχασε 2 απανωτές προσπάθειες και φάνηκε "πελαγωμένος" αλλά ευτυχώς συνήλθε γρήγορα κι έβαλε 2-3 γκολ μετά...

Κατά τη γνώμη μου έπαιξε λίγο (ειδικά στο 1ο ημίχρονο) αυτός ο ψηλός μας ο μουσάτος (Νο 20) που τις "ξινές" την Τετάρτη τις είχε καθαρίσει με μακρινά σουτ μαζί με τον Αλβανό...Όσο έπαιξε πάντως έκανε και καλή άμυνα σ αυτό το "γομάρι" τους τον αριστερόχειρα...Πολύ δυνατός παίχτης τους αυτός ο Νικολαΐδης που "τον έβγαλε απ την μπλούζα του" :D ο Κεσίδης απ το πρώτο επτάλεπτο...

Ο Μπακαούκας πρέπει να είναι πολύ έμπειρος παίχτης, τους ανέβαζε συνεχώς με τα "κολπάκια" του την ψυχολογία, έπαιζε όμως συνέχεια άμυνα-επίθεση και στο τέλος κουράστηκε...Πόσων χρόνων είναι αυτός ο "κασιδομουσάτος" και παίζει ακόμα ρε φίλε;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μπακαούκας παίζει να είναι καμια 35αρια... μπορεί και 36... και πάντα ήταν απο τα καλύτερα εξτρέμ στην Ελλάδα...

Ο τσαναξίδης όντως, ίσως μπορούσε να παίξει παραπάνω, αλλά είναι πολύ πιτσιρικάς αυτός, το 96 γενηθής!

όπως και το δεξί εξτρέμ, ο Αραμπατζής!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

38 χρονών είναι ο Μπακαούκας. Η σημαία των οργανωμένων χανουμιών. Απίστευτο επικοινωνιακό παιχνίδι με την εξέδρα, κλασικός και πανομοιότυπος πανηγυρισμός σε όλα τα γκολ. Ακόμα με πονάει το γκολ του στο χαμένο πρωτάθλημα του 2011.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπράάάβοοο...38 ε; Μπράβο του όμως και για τις ψυχολογικές αντοχές του...Το τι άκουσε η καημένη η μάνα του δεν λέγεται σε ολόκληρο το παιχνίδι κι αυτός σαν να μην άκουγε ρε φίλε...Η εμπειρία θα μου πεις...

Ο Αραμπατζής κατάλαβα ότι είναι πιτσιρίκος αλλά ήταν πολύ τσαμπουκαλεμένος και τον καραγούσταρα...

Του Παλάσκα (τι άλμα ρε συ έχει αυτό το παλικάρι, ίδιο ελικόπτερο, άμα σηκωθεί ξεχνάει να πατήσει στο έδαφος λέμε) δεν του πήγε επίσης σήμερα πολύ ο αγώνας γι αυτό είπα για τον Τσαναξίδη...Αυτός από την Τετάρτη ακόμα με το ύψος και το στυλ του στο σουτ μου θύμισε ακριβώς έναν παλιό συμπαίκτη μου στην εθνική νέων, τον Καλαϊτζή τον Πέτρο απ το Κιλκίς, αν τον έχεις ακουστά, που τα "κολούσε" και κείνος "ασάλιωτα"...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Σήμερα το πλέον επιτυχημένο τμήμα του συλλόγου δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα εκτός έδρας αφού συνάμα είναι νοκ άουτ για το κύπελλο κόντρα στη ντροπή της προσφυγιάς.Λοιπόν περιμένω ένα διαφορετικό ΠΑΟΚ απ οτι ειδα προχθες που ειχαμε ξαναπαιξει μαζι τους στη προσέγγιση του παιχνιδιού και με πιο δυνατές άμυνες. ΕΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

4-4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

4-5 απο 4-2 ...παμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”