ΥΓ: Υπερβάλλω.
13.Στέλιος Μαλεζάς
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
Αυτο.ΜΠΡΑΒΟ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ χθες.obanebane έγραψε:Παλια μου τεχνη κοσκινο Στελιο,με συστημα Σαντος (10 πισω απο τη μπαλα) εισαι μανουλα, οταν πρεπει να ανεβεις λιγα μετρα μαματα με κεφαλαια γραμματα.
Ας ειναι,τουλαχιστον παντα προσπαθεις και οταν ερθουν καλυτεροι στοπερ(θα ερθουν που θα παει) μια χαρα λυση θα εισαι απο τον παγκο.
αυτος ο μαλεζας στην μοστρα πρωτος στην πολη με φενερ στο λονδινο με τοτεναμ και στην ντορτμουντ με μπορουσια .....
:)
- john4serres
σωστός!!!eorptol έγραψε:αυτος ο μαλεζας στην μοστρα πρωτος στην πολη με φενερ στο λονδινο με τοτεναμ και στην ντορτμουντ με μπορουσια .....:)
SM-G920F
στις παοκτσηδικες αφισες θα ειναι για χρονια ,ειδικα αυτη με μουλσι παμπλο στην πολη ειναι πλεον κλασικη ......
- thanos-xanthi
κακιστος
ειδικα το πουλημα της μπαλας που κοντεψε να βαλει γκολ ο Πλατανιας και τραυματισες τον Ολσεν...ανεκδιηγητο
μου θελες και πασουλα με εξωτερικο φαλτσακι
ειδικα το πουλημα της μπαλας που κοντεψε να βαλει γκολ ο Πλατανιας και τραυματισες τον Ολσεν...ανεκδιηγητο
μου θελες και πασουλα με εξωτερικο φαλτσακι
Πάει και ο μαλεζας όταν δεν έπαιζε κραζαμε τώρα πάλι κράζουμε γιατί παίζει άσχετα που δεν ήταν καλός σήμερα
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- thanos-xanthi
όταν χρειάζεται να ανέβεις ψηλά, το ότι είσαι σοφτ στα μαρκαρίσματα δεν σε βοηθάει. αυτό το ξέραμε και το ξέρουμε. δεν εχω λόγο να έχω παράπονο πέρα απο το ότι σε δυο φάσεις πήγες (επιθετικά) να κάνεις παραπάνω απο αυτά που μπορείς και έγινε το λάθος.
-
sakoulepsu_teen
Όταν όλη η ομάδα είναι για κλάματα , όταν τουλάχιστον η άμυνα δεν τρώει γελοία γκολ , βγαίνουν ορισμένοι παοκτσήδες και κράζουν , συμπτωματικά τα γελοία γκολ δε τα τρώμε από τότε που παίζει ο Στέλιος ο μοναδικός στόπερ στην ομάδα και δεν παίζουν οι πορτογάλοι....
Τιμή και δόξα στον Ζήση βρύζα και στον καρπουζά που ειπέδειξαν και έφεραν
ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ ΠΑΛΤΑ
Τιμή και δόξα στον Ζήση βρύζα και στον καρπουζά που ειπέδειξαν και έφεραν
ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ ΠΑΛΤΑ