6.Aλέξανδρος Τζιόλης
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Υποψιν μπορει να αλλαξει θεση κ να παιζει κ στοπερ στο 3-5-2 που θελει ο Τουντορ σε καποια παιχνιδια του χρονου με παρτενερ εναν γρηγορο(τυπου Κοντρερας),σε περιπτωση κ τιμωριας αλλων παικτων κ ξεκουρασης αλλων κ για να κανει παιχνιδι απο πισω(απο αυτους που εχουμε στοπερ μονο Βιτορ ,λιγο Τζαβελας,ο Κοστα θα αργησει κ τελευταιο χρονο το χουν).Αν μεινει νομιζω οτι ο Τουντορ μαλλον θα το κανει σε καποια ματς του χρονου.
K_geo και theo-drama αυτά γράφω και το τελειώνω...
Δεν προσέξατε ίσως ότι είπα "στο ποδόσφαιρο που θέλει ο Τούντορ...", οπότε ονόματα, καριέρες κ.τ.λ. σε "συστήματα" καταστροφικού ποδοσφαίρου στυλ Σάντος δεν είναι καν για σύγκριση...
Ούτε τρίτο στόπερ (στην ευθεία) μπορεί να παίξει τόσο αργός που είναι κι επειδή ούτε άλμα έχει, ούτε ενέργεια μεγάλη βγάζει...Σαν τρίτο στόπερ-λίμπερο (να κάνει βάθος δηλαδή) μπορεί, αλλά και πάλι αυτό θεωρείται αναχρονιστικό για έναν νέο και πολύ φέρελπι προπονητή...
Αν παίζει σε 15-20 αγώνες από τους 50 της χρονιάς υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να είναι όποτε τον χρειαζόμαστε εκτός αγωνιστικού ρυθμού και να μην αποδίδει το 100% του που μάλιστα όπως ξαναέγραψα (προσωπική μου άποψη και σε σχέση με την αξία συνολικής προσφοράς των χαφ στο παιχνίδι μίας ομάδας) είναι το "7"...
Υ.Γ. Δεν είπα ούτε να τον διώξουμε αβίαστα ούτε και τη φράση που ανέφερε ο K_geo...Ας ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του (που κι αυτό εμπεριέχει ρίσκο για την αγωνιστική συμπεριφορά ενός "μη ανανεωμένου" παίχτη τον καιρό των play off), του χρόνου ας κρατάει μία θέση στην 18άδα και βλέπουμε...
Υ.Γ. 2 Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι διαφωνούμε όμορφα κι ωραία αφού κανένας μας δεν μπορεί να πείσει τον άλλον με τα (πάντα καλοπροαίρετα αν και υποκειμενικά) επιχειρήματα του...
είμαστε όλοι...αφού... 
Δεν προσέξατε ίσως ότι είπα "στο ποδόσφαιρο που θέλει ο Τούντορ...", οπότε ονόματα, καριέρες κ.τ.λ. σε "συστήματα" καταστροφικού ποδοσφαίρου στυλ Σάντος δεν είναι καν για σύγκριση...
Ούτε τρίτο στόπερ (στην ευθεία) μπορεί να παίξει τόσο αργός που είναι κι επειδή ούτε άλμα έχει, ούτε ενέργεια μεγάλη βγάζει...Σαν τρίτο στόπερ-λίμπερο (να κάνει βάθος δηλαδή) μπορεί, αλλά και πάλι αυτό θεωρείται αναχρονιστικό για έναν νέο και πολύ φέρελπι προπονητή...
Αν παίζει σε 15-20 αγώνες από τους 50 της χρονιάς υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να είναι όποτε τον χρειαζόμαστε εκτός αγωνιστικού ρυθμού και να μην αποδίδει το 100% του που μάλιστα όπως ξαναέγραψα (προσωπική μου άποψη και σε σχέση με την αξία συνολικής προσφοράς των χαφ στο παιχνίδι μίας ομάδας) είναι το "7"...
Υ.Γ. Δεν είπα ούτε να τον διώξουμε αβίαστα ούτε και τη φράση που ανέφερε ο K_geo...Ας ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του (που κι αυτό εμπεριέχει ρίσκο για την αγωνιστική συμπεριφορά ενός "μη ανανεωμένου" παίχτη τον καιρό των play off), του χρόνου ας κρατάει μία θέση στην 18άδα και βλέπουμε...
Υ.Γ. 2 Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι διαφωνούμε όμορφα κι ωραία αφού κανένας μας δεν μπορεί να πείσει τον άλλον με τα (πάντα καλοπροαίρετα αν και υποκειμενικά) επιχειρήματα του...

-
- Mr Ξερόλας 2019
Γκοραν μιλαω για λιγα ματς 4-5(τυπου ντορτμουντ που θα αμυνομαστε) σε αυτη τη θεση κ οταν θα υπαρχουν τραυματιες βασικων στοπερ οπως τωρα.
Περιέργο πραγμα αυτό το φόρουμ, την Κυριακή ήταν χώμα και έπρεπε να πάρει ανάσες, μην τυχόν κάνουμε το λάθος και τον ανανεώσουμε.
Την Πεμπτη είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας και συζητάμε για τα παιγνίδια που θα πάρει στις επόμενες σεζόν. Φαίνεται ξεκουράστηκε στις τρείς μέρες που μεσολάβησαν πριν το ματς.
Την Πεμπτη είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας και συζητάμε για τα παιγνίδια που θα πάρει στις επόμενες σεζόν. Φαίνεται ξεκουράστηκε στις τρείς μέρες που μεσολάβησαν πριν το ματς.
Με 2 8αρια μπροστά του να αλωνίζουν το γήπεδο, αυτό που σε προβληματίζει λύνεται μεμιας.
επισης δεν ανεφερα ονομα ή καριέρα κάποιου που να αγωνίζεται σε ομάδα που παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο, ίσα ίσα.
Τεσπα.
Για εμένα η ανανέωση του Αλέξανδρου πρέπει να είναι μινιμουμ διετίας ώστε να είναι εκεί στην ομάδα που χτίζεται. και ο χαρακτήρας αλλά και οι εμπειρίες του είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε αυτή τη διαδικασία.
επισης δεν ανεφερα ονομα ή καριέρα κάποιου που να αγωνίζεται σε ομάδα που παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο, ίσα ίσα.
Τεσπα.
Για εμένα η ανανέωση του Αλέξανδρου πρέπει να είναι μινιμουμ διετίας ώστε να είναι εκεί στην ομάδα που χτίζεται. και ο χαρακτήρας αλλά και οι εμπειρίες του είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε αυτή τη διαδικασία.
Δεκτό έστω...Αλήθεια ο Μπουσκέτς κι ο Ινιέστα ή παλιότερα ο Τσάβι τα ίδια λεφτά έπαιρναν;
... Θα καθίσει (μείνει) ο Αλέξανδρος στον Π.Α.Ο.Κ. με συμβόλαιο τριετίας με συνολικές αποδοχές 700.000 ευρώ άραγε;
... Γιατί κάπως πρέπει να κρατιούνται κι οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα ρε Κώστα μου... 
Ααα...όσο για την αναφορά στην εθνική, μ αυτά που ξέρουμε για την Ε.Π.Ο. και τα "χαρτάκια" των ομοσπονδιακών προπονητών, μάλλον δεν συμφέρει να την ξανακάνουμε για τον Άλεξ
...Τέλος...και πολλά είπα
...

Ααα...όσο για την αναφορά στην εθνική, μ αυτά που ξέρουμε για την Ε.Π.Ο. και τα "χαρτάκια" των ομοσπονδιακών προπονητών, μάλλον δεν συμφέρει να την ξανακάνουμε για τον Άλεξ

αλήθεια, τώρα πόσα παίρνει; νομίζω κανα 400αρι..τεσπα
επίσης μια παρατήρηση για χθές, πρώτος στις σωστές πάσες για τον ΠΑΟΚ με 25 στις 27...
επίσης μια παρατήρηση για χθές, πρώτος στις σωστές πάσες για τον ΠΑΟΚ με 25 στις 27...

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης στον ΠΑΟΚ στη θέση που παίζει. Είναι 30 χρονών, όχι 35
Δεν υπάρχει καμμία σιγουριά ότι αν παίζει 20 παιγνίδια το χρονο θα είναι πιο σταθερός. Εγώ λέω ότι θα είναι χειρότρος γιατί δεν θα έχει ρυθμό.
Δεν υπάρχει καμμία σιγουριά ότι αν παίζει 20 παιγνίδια το χρονο θα είναι πιο σταθερός. Εγώ λέω ότι θα είναι χειρότρος γιατί δεν θα έχει ρυθμό.
Πρεπει να δωσεις σε ολους να καταλαβουν οτι το παιχνιδι στη λιβαδεια ειναι κομβικο για τη συνεχεια.
Βγαλτε ψυχη και ξανακερδιστε τον κοσμο,τωρα ειναι ολη η χρονια Αλεξανδρε.
Σίγουρα κανένα 400άρι...όσο για εχθές τα στατιστικά δεν παίζουν μπάλα...Στο forum μας "παίζει" να μην πήρε ούτε μία ψήφο σε αντίθεση με τον Τσίμιροτ που ήταν δεύτερος με πολλές...K_geo έγραψε:αλήθεια, τώρα πόσα παίρνει; νομίζω κανα 400αρι..τεσπα

πάντως τη μπαλιά που ανοίγουμε το πρεσινγκ της ντόρτμουντ, κατεβάζουμε σωστά τη μπάλα και μετά απο 9 πάσες κάνουμε το γκόλ, ξεκινάει απο τον Τζιόλη, που τη δίνει πλάγια... στον κων.νίδη που έχει χώρο να ανέβει...
συν ξαναλέω, τα δυο ηρωικότατα τάκλιν (και ένα έκανε ο Τζαβέλλας) στα πόδια Γερμανών πριν κανουν το σουτ με καλές προϋποθέσεις...
Όσον αφορά αυτό που λες περι φόρουμ και Τσίμιροτ και εγώ τον Βόσνιο ψήφισα, όχι γιατί ήταν ο καλύτερος, αλλά επειδή για 2ο του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έπαιξε σαν να είναι χρόνια στην ομάδα, μη σου πω σαν να γεννήθηκε στα δυτικά κάπου...
κλείνοντας γιατί απο ότι κατανοώ αυτό μπορεί να πάρει..ώρες...
ξαναλέω.
όλοι χρειάζονται και ειδικά σε ένα ρόστερ με ταλέντο αλλά χωρίς πολύ εμπειρία, ο Αλέξανδρος ακόμα περισσότερο...
και αναμένω την όποια απόφαση πάρουν ο Φράνκ Άρνεσεν με Τούντορ κτλ κτλ να τη σεβαστούν, οπαδοί και αρδ και να μην έχουμε τα "καλάαααα ρρρεεεεε, διετές/τριετές στο Τζιόλη ρεεεε"...
γιατί είπαμε, απο πίσω έρχεται μπόλικο ταλέντο και όλα γίνονται για ένα σκοπό και με ένα στόχο...

συν ξαναλέω, τα δυο ηρωικότατα τάκλιν (και ένα έκανε ο Τζαβέλλας) στα πόδια Γερμανών πριν κανουν το σουτ με καλές προϋποθέσεις...
Όσον αφορά αυτό που λες περι φόρουμ και Τσίμιροτ και εγώ τον Βόσνιο ψήφισα, όχι γιατί ήταν ο καλύτερος, αλλά επειδή για 2ο του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έπαιξε σαν να είναι χρόνια στην ομάδα, μη σου πω σαν να γεννήθηκε στα δυτικά κάπου...

κλείνοντας γιατί απο ότι κατανοώ αυτό μπορεί να πάρει..ώρες...

όλοι χρειάζονται και ειδικά σε ένα ρόστερ με ταλέντο αλλά χωρίς πολύ εμπειρία, ο Αλέξανδρος ακόμα περισσότερο...
και αναμένω την όποια απόφαση πάρουν ο Φράνκ Άρνεσεν με Τούντορ κτλ κτλ να τη σεβαστούν, οπαδοί και αρδ και να μην έχουμε τα "καλάαααα ρρρεεεεε, διετές/τριετές στο Τζιόλη ρεεεε"...
γιατί είπαμε, απο πίσω έρχεται μπόλικο ταλέντο και όλα γίνονται για ένα σκοπό και με ένα στόχο...
Νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα...Ένα τελευταίο θα πω, ότι θα θεωρήσω λάθος να συνεχίσει ο Άλεξ και να δοθεί δανικός ο Άντονις (για να πάρει παιχνίδια που εκτιμώ προσωπικά ότι μπορεί κάλλιστα να τα πάρει αντ αυτού φέτος κιόλας) ή να πουληθεί ο Κάτσε (αν τυχόν δεν το θέλει κι ο ίδιος φυσικά) που είναι αντάξιος Α.Τ. και ίσως και καλύτερος, στα 23 του μάλιστα...Για τον Χαρίση δεν το συζητάω καν...Όποια απόφαση κι αν παρθεί απ το τιμ Φρανκ-Ίγκορ όμως θα το σεβαστώ...Ίδωμεν... 
Υ.Γ. Κινδυνεύουμε πλέον να κατηγορηθούμε εσύ για εξόφθαλμη προπαγάνδα κι εγώ για εμμονική απαξίωση του παίχτη...

Υ.Γ. Κινδυνεύουμε πλέον να κατηγορηθούμε εσύ για εξόφθαλμη προπαγάνδα κι εγώ για εμμονική απαξίωση του παίχτη...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 11 Δεκ 2015, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το πως βλέπουν την περίπτωση Τζιόλη θα το δούμε στους επομενους μήνες όπου λογικά -και γεροί να είναι- θα υπάρχουν και οι Τσίμιροτ, Αντώνης και Χαρίσης σε σχέση με τις επιλογές του α΄γύρου.
αν και νομίζω ότι ο Αντώνης θέλει πολύ δρόμο ακόμα να καλύψει (μεταφορικά αλλά και...κυριολεκτικά!) για να μπορεί να ξεκινήσει 11αδα...
αν και νομίζω ότι ο Αντώνης θέλει πολύ δρόμο ακόμα να καλύψει (μεταφορικά αλλά και...κυριολεκτικά!) για να μπορεί να ξεκινήσει 11αδα...
Μεγαλη αληθεια!!obanebane έγραψε:Πρεπει να δωσεις σε ολους να καταλαβουν οτι το παιχνιδι στη λιβαδεια ειναι κομβικο για τη συνεχεια.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk