16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
Αυτός ο παίχτης θα αφήσει επόχη! Την υγειά του να έχει το παληκάρι και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα! 

- buffalobill4
Δεν εχεις φυγει ποτε απο τη χωρα σου. Δεν ειχες παιξει ποτε τοσο δυσκολο ματς και ομως οταν ειχες τη μπαλα στα ποδια σου δεν ετρεμες. Πιστευεις στις ικανοτητες σου και καλα κανεις. Τεχνικη-τακτικη-τρεξιματα-κοψιματα-πιεση. Μπραβο αγορινα μου
Πρώτα θα σηκώσει πρωτάθλημα και μετά θα φύγει,
βρήκαμε την πρώτη ποιοτική σταθερά,
το παλικάρι είναι τούρμπο
βρήκαμε την πρώτη ποιοτική σταθερά,
το παλικάρι είναι τούρμπο
επιτέλους ένας πιτσιρικάς με αυτοπεποίθηση!
με αντίπαλους παίκτες μεγάλης γερμανικής ομάδας, η ψυχραιμία που έδειξε στο ξεδίπλωμα της ομάδας απο την άμυνα και το απλό κατέβασμα του τα έκανε να φαίνονται τόσο εύκολα... πόσο καιρό είχαμε να το δούμε αυτό?
μας έλειψε πολύ τελικά αυτός ο παίκτης, και το ποσό που ξοδεύτηκε για πάρτυ του θα πούμε σύντομα ότι ήταν μικρό... επίσης δεν υστερεί σε άμυνα και σε πνευμόνι, πολυεργαλείο, μου βγάζει ένα παίκτη Σορλεν και Κάτσε μαζί!
με αντίπαλους παίκτες μεγάλης γερμανικής ομάδας, η ψυχραιμία που έδειξε στο ξεδίπλωμα της ομάδας απο την άμυνα και το απλό κατέβασμα του τα έκανε να φαίνονται τόσο εύκολα... πόσο καιρό είχαμε να το δούμε αυτό?
μας έλειψε πολύ τελικά αυτός ο παίκτης, και το ποσό που ξοδεύτηκε για πάρτυ του θα πούμε σύντομα ότι ήταν μικρό... επίσης δεν υστερεί σε άμυνα και σε πνευμόνι, πολυεργαλείο, μου βγάζει ένα παίκτη Σορλεν και Κάτσε μαζί!
-
- Mr Ξερόλας 2019
Για σενα τι να πω.Απλως περιμενα μετα το ματς κυπελλου, να σε δω σε πολυ δυσκολο παιχνιδι.Αφου σε ειδα, λεω και εγω καλοπουλητος ρητρα με 15 εκατομμυρια κ ανανεωση συμβολαιου, τ ακους μανιακ.ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ Κ ΝΕΑΡΟΣ.
- john4serres
john4serres έγραψε:μετα απο καθε ματσάκι , θα το κανω παραθεση !john4serres έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Όταν μπει δε θα ξαναματαβγεί!
Σαν τη μύγα μες στο γάλα...
Κι ας σου λείπουν παιχνίδια. Κι ας ήταν δεύτερο σερί, μέσα σε 4 μέρες μετά από αποχή
SM-G920F
Κι ας σου λείπουν παιχνίδια. Κι ας ήταν δεύτερο σερί, μέσα σε 4 μέρες μετά από αποχή
SM-G920F
- efthimis_paok
- Dinos_Liverpool