Τι να πω; γαμώ τη Γκαμπάλα μου; όσο σκέφτομαι το ματς εκει μέσα τρελαίνομαι...
Αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα. Μεγάλη νίκη που δίνει ψυχολογία, ελπίδα, πίστη ότι ναι γ@μώ τη πουτάν@ μου κάτι καλό γίνεται.. Και τι νίκη; ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ μια μέρα μετά τα κλαρίνα του γαυρου στο τηγάνι, δυο ώρες πριν τα κλαρινα του τσιρακίου Α'. ΚΑΥΛΑ.
Κατα τα άλλα, οι δηλώσεις των παιχτών ουσιαστικά τα είπαν όλα :
"Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε αυτό το πρόβλημα, μετά δηλαδή από μεγάλες νίκες να ακολουθούν κακές εμφανίσεις. Αυτό ελπίζουμε να το αλλάξουμε τη Δευτέρα και να μπορέσουμε έτσι να χαρούμε τη σημερινή νίκη. Μόνο αν κερδίσουμε τη Δευτέρα θα χαρούμε τη σημερινή επιτυχία".
Όσο για τη συνέχεια ...: "Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Με μία νίκη δεν άλλαξαν τα πάντα. Το ίδιο λέω και μετά από μια ήττα"
Πιστεύαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά για τους οπαδούς είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα έδειξε προσωπικότητα και χαρακτήρα σήμερα. Αυτή η ομάδα στο μέλλον, μπορεί να έχει πολλές στιγμές σαν τη σημερινή»
«Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα. Το γεγονός ότι οι δικοί μας οπαδοί ακούγονταν περισσότερο σε ένα τέτοιο γήπεδο για μένα ήταν πραγματικά κάτι πολύ περίεργο. Το να ακούς τους δικούς σου φιλάθλους να φωνάζουν, σου δίνει ώθηση και δύναμη και ένα μερίδιο της νίκης ανήκει στον κόσμο» .
υγ: Μερικοί "ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ" πλέον θα "θυμούνται" -λογικά- πιο "εύκολα" μεγάλες νίκες Ελληνικών ομάδων επι Γερμανικών. Τελικά, ο χρόνος για όλους έχει
την καλύτερη απάντηση.
υγ2: Δώστε στην ομάδα την ηρεμία που χρειάζεται. πιστέψτε την.
υγ3: ΜΒΠ ο Γλύκος, αλλά το..έριξα σε Τσίμιροτ γιατί έπαιξε σαν να είναι γεννημένος στα περίχωρα Θεσ.νίκης.
υγ4: giapas ήδη παράτησα το οτετιβι γιατί ξεκίνησαν το.. σοου με το σήμα του γαύρου και ρεπορτάζ απο τον... τεσσαστέρα...
υγ5:
Ω ΤΙ ΛΑΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!