MANIAKOS έγραψε:Αγαπητοί αρδ
Η ομαδα απλα κανει κοιλια αλλα σύντομα θα επανέλθει στο ντέ φορμαρίσμα οποτε μην ανησυχείτε

Η ομαδα απλα κανει κοιλια αλλα σύντομα θα επανέλθει στο ντέ φορμαρίσμα οποτε μην ανησυχείτε
pilotos έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Αγαπητοί αρδ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pilotos έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Αγαπητοί αρδ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koylispontios έγραψε:Κλασικός Τούντορ που κάνει την ομάδα σαλάτα με τις αλλαγές του.
Βγάζει πρώτη αλλαγή την ρουκέτα τον Μακκαι την διορθώνει με την τρίτη τον Ροντρίγκες.
Σαλάτα του καίσαρα για ακόμα μια φορά από τον φέρελπη κόουτς.
Ξέρω ξέρω γκρίνια μετά από μεγάλη νίκη κλπ μπλα μπλα................πιπέρι και μπαν.
Panos Fanfaras έγραψε:northend4 έγραψε:Για να μην ξεχνιόμαστε γιατί μπροστά μας θα τα βρούμε:
Ο Τουντορ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ μετά τον Πανθρακικό και τον Παναιτωλικό.
Τί έγινε;;;;;;
Κάναμε 4 σερί νίκες.
Ας μας γίνει μάθημα επιτέλους.
Πεστα ρε φιλε. Κλειδι και η παρουσια του Αρνεσεν που στηριξε εμπρακτα προπονητη και ομαδα μετα το ματς με τον Πανθρακικο.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
koylispontios έγραψε:Κλασικός Τούντορ που κάνει την ομάδα σαλάτα με τις αλλαγές του.
Βγάζει πρώτη αλλαγή την ρουκέτα τον Μακκαι την διορθώνει με την τρίτη τον Ροντρίγκες.
Σαλάτα του καίσαρα για ακόμα μια φορά από τον φέρελπη κόουτς.
Ξέρω ξέρω γκρίνια μετά από μεγάλη νίκη κλπ μπλα μπλα................πιπέρι και μπαν.