Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σήμερα όλοι πηγανε τέλεια ,ακομα και αυτοι που τους εχουμε στην κάνη της κριτικης μας. Ο Γλύκος ήταν φανταστικός και τυχερός. Ψηφισα MVP τον Τσιμιροτ ,ο τύπος ειναι παικταράς ,ο τρόπος που σκουπιζε τις φάσεις ,πολυ καλός στο κατεβασμα της μπάλας ,κοντρολ τριπλα πάσα, να ειναι καλά το παιδι να χαρούμε το ταλέντο του.
Κάποια στιγμη η απόδοση της ομάδας θα ειναι στα επίπεδα της τρέλας του κόσμου της . Μεγαλείο ο κόσμος.Δεν γίνεται να μην συναντηθούν αυτά τα δύο.
Ιβάν σε αγαπάμε αλλα πρέπει να εισαι μαυρόγατα.... Α ρε τρελοπόντιε σίγουρα θα έρθει η στιγμη που θα δικαιωθείς.
Από sdna.gr: Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Μνήμες. Εικόνες. Στιγμές. Καρτ-ποστάλ. Κάτι τέτοια βράδια, όπως αυτό στην Βεστφαλία συντηρούν, μεταδίδουν, εξαπλώνουν αυτή την ανεξήγητη αρρώστια που έχουν κάτι άνθρωποι να αντέχουν ακόμα να υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ σημαίνει να υποφέρεις 364 ημέρες τον χρόνο και το μοναδικό βράδυ που φουσκώνεις από περηφάνια για ένα υπερβατικό αποτέλεσμα, αυτό να μην έχει την παραμικρή βαθμολογική αξία!
ΠΑΟΚ σημαίνει να πηγαίνεις σε μία από τις πιο... γυαλιστερές και συνάμα έδρες της Ευρώπης και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, την τσίκνα από την Λιβαδειά που σε περιμένει την Δευτέρα!
ΠΑΟΚ σημαίνει να να κάνεις στην Γερμανία την μεγαλύτερη μετακίνηση... αδιάφορων που έγινε ποτέ!
ΠΑΟΚ σημαίνει να πουλάς τρέλα και να ξελαρυγγιάζεσαι, κάνοντας όλη την Βετφαλία να ακούει ελληνικά κι ας σε έχουνε στριμώξει τέρμα στον εξώστη, όσο πιο πάνω γίνεται.
ΠΑΟΚ σημαίνει να αναγκάζεις τους Γερμανούς να ψάχνουν Έλληνα για να πει στα μεγάφωνα μετά το γκολ: «παρακαλούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να μην κρεμιούνται από τα κάγκελα, γιατί αυτά θα πέσουν»!
ΠΑΟΚ σημαίνει να φωνάζεις «πάρτε το πρέφα, εμείς θα πάρουμε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ», κι ας έχεις αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης!
ΠΑΟΚ σημαίνει να διδάσκεις στο μεγαλύτερο πέταλο της Ευρώπης, το περίφημο Κίτρινο Τείχος, πως κερκίδα δεν κάνουν οι σημαίες και τα καρεκλάκια, αλλά η φωνή, η ψυχή, τα σώψυχα!
ΠΑΟΚ σημαίνει να αναγκάζεις ένα παίκτη top class παγκοσμίως, που δεν είναι Έλληνας κιόλας να παίρνει αμάξι, γυναίκα και κασκόλ στο χέρι, να παρατάει την ομάδα του που μόλις απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να τραβιέται 440 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα για να μυρίσει λίγο κάγκελο και να ανατριχιάζει με την ασπρόμαυρη στολή!
ΠΑΟΚ σημαίνει να προσφέρεις το απόλυτο θρίλερ και να βοηθάς τα φαρμακεία της χώρας να ξεπουλήσουν σε υπογλώσσια και ηρεμιστικά σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς!
ΠΑΟΚ σημαίνει να κερδίζεις μες το Ντόρτμουντ και όχι μόνο να κρατάς στον πάγκο τον φετινό σου MVP (Ροντρίγκες), αλλά και να ξεκουράζεις τον πρώτο σκόρερ του Europa League (κάποιοι τον λένε και... Ρόις των φτωχών) διότι περιμένει ο Κομπότης και ο αντίπαλος να ρίχνει μέσα πανικόβλητος ως αλλαγή όλα του τα πυρηνικά (Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ)!
ΠΑΟΚ σημαίνει να βγάζεις το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διπλό της σύγχρονης ιστορίας σου, με ασίστ του αριστερού σου μπακ-χαφ που ανάθεμα κι αν έχει ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση και ο οποίος πέρυσι έπαιζε στον Πιερικό!
ΠΑΟΚ σημαίνει να μένεις αήττητος σε δύο ματς από την υδραυλική Ντόρτμουντ, να γίνεσαι η πρώτη ελληνική ομάδα που την κερδίζεις στο σπίτι της και να αποκλείεσαι διότι δεν έβαλες γκολ σε 180 λεπτά απέναντι στην... Καμπάλα!
ΠΑΟΚ σημαίνει να έχεις σε ένα βράδυ μαζεμένη όλη την τύχη που σου έχει γυρίσει την πλάτη όλη την χρονιά (δύο δοκάρια, απόκρουση Γλύκου με τα... καρύδια του) στο ματς, όπου δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα βαθμολογικά.
ΠΑΟΚ σημαίνει να μην έχεις φράγκο στην τσέπη και εν μέσω κρίσης να τα παρατάς όλα για να κάνεις χιλιάδες χιλιόμετρα με τον κίνδυνο το κοντέρ να γράψει... όσα γράψει!
Ο ΠΑΟΚ είναι αυτά κι άλλα πολλά. Είναι γεμάτος υπερβάσεις και ανεξήγητη τρέλα. Είναι στην Ευρώπη το... καλύτερο σιρόπι, είναι αετός με... οχτώ κεφάλια, είναι αυτός που πουλάει τρέλα, μόνος του, με την μαγκιά του, με τα καλά του, με τα χαζά του, με την εμμονή του στην αυτοκαταστροφή, με την εσωστρέφεια του, την μίρλα του. Κυρίως όμως με τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ του.
ΠΑΟΚ σημαίνει να υποφέρεις. Μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να σε κάνει μετά από 364 συνεχόμενα βράδια στεναχώριας, πίκρας, απόγνωσης, προβληματισμού να μην ξέρεις πως να διαχειριστείς μία από τις μεγαλύτερες νίκες ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Να χαρείς; Να λυπηθείς; Να τραβήξεις τα μαλλιά σου; Να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο; Να τα σπάσεις όλα; Να πιεις; Να πας αεροδρόμιο; Να αρχίσεις τα... σκληρά;
Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Μνήμες. Εικόνες. Στιγμές. Καρτ-ποστάλ. Κάτι τέτοια βράδια, όπως αυτό στην Βεστφαλία συντηρούν, μεταδίδουν, εξαπλώνουν αυτή την ανεξήγητη αρρώστια που έχουν κάτι άνθρωποι να αντέχουν ακόμα να υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ...
Ματς που έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα γύρισμα στο παρελθόν, που είμασταν ακόμη παιδάκια, και να θυμηθούμε τον λόγο που γίναμε ΠΑΟΚ, τον λόγο που τόσο φανατικά ακολουθούμε αυτή την ομάδα, τον λόγο που παρά τις τόσες στεναχώριες μιας ζωής, είμαστε πάντα πιστοί στα 4 ιερά αυτά γράμματα.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ.
Στιγμές που καταλαβαίνεις την βαριά ιστορία σου , την βαριά κληρονομιά σου και πόσο ατελείωτο μεγαλείο κουβαλάει αυτή η ομάδα.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ.
Χρέος μας συνεπώς είναι να ακολουθήσουμε αυτή την ιστορία, να την διατηρήσουμε και σαφώς να την ενισχύσουμε όπως ακριβώς θα ήθελαν και οι ιδρυτές μας, που τόσο χαρούμενοι και τόσο περήφανοι είναι σήμερα.
Σήμερα η νίκη ανήκει στην ομαδάρα μας, στους παίχτες και τον προπονητή μας, στη διοίκηση μας και φυσικά στον κόσμο μας.
Ρε δεν κανουμε μια Λιγκα με Ντορτμουμτ, Τοτεναμ, Αρσεναλ, Ουντινεζε, ΤΣΣΚΑ κλπ;;;
Τραβιομαστε εδω στα βοσκοτοπια με τον καθε τρομπα....
Σημερα μπηκε το πρωτο μεταλλο στην ομαδα, πονταλακια κερδισαμε, ολα ομορφα
Περι κερκιδας, συγκρισεις πρεπει μαλλον να γινονται με αλλους απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου....εδω παιζουμε μονοι μας....χωρις αντιπαλο....
Και με τετοια ματς, ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. δημιουργει οπαδους του ΚΑΙ στην Ευρωπη....
Υγ. Μην ακουω χαζα, στο Λεβαδειακο, καραδιπλο διπλοφουρνιστο ειναι...
RoMaN έγραψε:Γι'αυτό ρε είμαι Π.Α.Ο.Κ., γιατί αποκλεισμένος στέλνω τουλάχιστον 4000 κομάντα στη Γερμανία να κάνουν Θεσσαλονίκη το Dortmund, παίρνω διπλό από ομάδα που πάει να πάρει το Europa League και από την οποία δεν έχασα ούτε στη Τούμπα (1-1), και τη Δευτέρα στον Λεβαδειακό θα φέρω Χ ή θα χάσω. Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ, ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επέστρεψε στην 11άδα της ομάδας μας και βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε τον Δικέφαλο να πάρει μία μεγάλη και συνάμα ιστορική νίκη. Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Βούλγαρος άσος εμφανώς χαρούμενος μίλησε στην Μικτή Ζώνη του Siganl Iduna Park.
Για την απόδοση της άμυνας της ομάδας: «Ηταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα το σημερινό. Ο Γλύκος ήταν φανταστικός, αλλά και όλη η άμυνα έκανε φανταστική δουλειά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».
Για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο Signal Iduna Park: «Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό. Δεν υπάρχει αυτή η υποστήριξη που είχαμε σήμερα από τον κόσμο της ομάδας».
Για την απόδοση της ομάδας: «Σήμερα παίξαμε σαν ομάδα. Αμυνθήκαμε σαν ομάδα. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Δείξαμε πως όταν παίζουμε καλά, ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στην Ελλάδα βέβαια, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα».
Το ματς δεν χρειάζεται κριτική σε παίκτες κλπ κλπ.. Ξεκάθαρα η ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...τρελή χαρά σε όλα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ της Γερμανίας
Ο ΠΑΟΚ είναι αυτά κι άλλα πολλά. Είναι γεμάτος υπερβάσεις και ανεξήγητη τρέλα. Είναι στην Ευρώπη το... καλύτερο σιρόπι, είναι αετός με... οχτώ κεφάλια, είναι αυτός που πουλάει τρέλα, μόνος του, με την μαγκιά του, με τα καλά του, με τα χαζά του, με την εμμονή του στην αυτοκαταστροφή, με την εσωστρέφεια του, την μίρλα του. Κυρίως όμως με τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ του.
Διπλό μες το Ντόρτμουντ και παρόλα αυτά αποκλεισμός..
.Γι αυτό είσαι ΠΑΟΚ!!!!
Γιατί είσαι στην ευρώπη το καλύτερο σιρόπι ακόμη κι όταν είσαι αποκλεισμένος!
Φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ 4 στα 4 και συνεχίζουμε
και όπως έλεγε ο Αγγελάρας τον Μάιο θα είμαστε καλά!
Κρίμα για τον sera4 που δεν μας έστειλε ένα μέσα απ το Βεστφάλεν μετά την διπλάρα μας...Μην πει κανείς ότι δεν τον είχα προειδοποιήσει όμως ... Τα γραπτά (ευτυχώς) μένουν...