16. Gojko Cimirot
- thanos-xanthi
- back in black
Re: 16. Gojko Cimirot
Χαφ εξαιρετικής ποιότητας, που έδωσε τα διαπιστευτήρια του απέναντυ σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Δείχνει πόσο μας έλειψε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.
Ετσι!back in black έγραψε:Χαφ εξαιρετικής ποιότητας, που έδωσε τα διαπιστευτήρια του απέναντυ σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Δείχνει πόσο μας έλειψε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.
Ετσι ρε φιλε , με αβαταρ το αξεπεραστο, κορυφαιο αλμπουμ που υπηρξε ποτέback in black έγραψε:Χαφ εξαιρετικής ποιότητας, που έδωσε τα διαπιστευτήρια του απέναντυ σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Δείχνει πόσο μας έλειψε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.
- navigator11
Παικταρας ειναι και το εδειξε σε ενα τετοιο ματς.Ουτε αγχος,ουτε τιποτα.Μαξαρι να ειναι καλα το παιδι να μας δειξει το ταλεντο του..Για μενα μβπ σημερα,επειδη γενικα του εχω αδυναμια απο περσυ που τον ειχα σταμπαρει με την Σαραγεβο.
- pisakaipoupoula
αλλη ομαδα με τσιμιροτ...και μιλαμε οτι ειναι ακομη πιτσιρικος...πραγματικα αλλο επιπεδο
ηταν πολυ θετιξκος και αν ειχε παιχνιδια θα εβγαζε την ασιστ στο αλογο σαμπο που στο 80 κατι εφυγε αλλα ο γκοικο δεν εκανε τη μπαλια .... λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα αλλα πιστευω οτι αν παρει παιχνιδια θα ειναι ακομη πιο καλος
- Panos Fanfaras
Πρεπει να παρει τη φανελα βασικου στο σπιτι του αμεσα.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- koylispontios