Τίποτα δεν είναι προφανές, ειδικά από την στιγμή που ... δεν υπάρχει.Dinos_Liverpool έγραψε:.... Βέβαια, προχθές ανακάλυψα ότι οι γραπτοί αυτοί κανόνες, για κάποιο λόγο που ακόμα δεν ξέρω, κάπου έχουν παραπέσει και δεν μπορώ να τους βρω. Πιθανόν να κατέβηκε κατά λάθος το link, δεν ξέρω. Δεν είναι αυτό το θέμα, όμως, διότι οι κανόνες είναι γνωστοί σε όλους – στους περισσότερους τουλάχιστον – και είναι πάνω-κάτω προφανείς.....

Τους κανόνες που αναφέρεις, παλιά τους θυμάμαι (και τους παρέθετα) από την κεντρική.
Τώρα δεν τους βλέπω κι εγώ.
Το κακό είναι ότι ο καθένας που επιπλήττεται, μπορεί μετά να ρωτήσει βάσει ποιου κανόνα έγινε αυτό κι εσείς δεν θα ξέρετε τι να του πείτε.

Κένεθ, επειδή σε είχα και σε έχω για σοβαρό άνθρωπο, σε εσένα ειδικά πολύ ευχαρίστως να δώσω όποια εξήγηση θέλεις, είτε για την συμπεριφορά μου ως μοντ, είτε ως απλό μέλος. (μη με βάλεις να ψάξω λινκς από διαλόγους 3ετίας μόνο)

Γιατί πολύ απλά, χαλάστηκα λίγο από την τοποθέτησή σου (στα παπάκια σου θα με πεις, αλλά δεν βαριέσαι). Από την άλλη, είναι και ξύσιμο πληγών ... γάμησε. Σήμερα είναι μια υπέροχη βραδιά και νιώθω να αντέχω.

Πάντως, δεν βρίσκω αναγκαίο το να σπάμε τα κεφάλια μας για το τι και πως θα γράψουμε. Εγώ πχ, δεν ζορίζομαι. Εσύ ελπίζω να μην μετάνιωσες για το προπροπροηγούμενο ποστ.