Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μας εκανες να ονειρευομαστε παλι.
Να σε καλα ρε ΖΑΓΟΡ.!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαν να τα ειπα εγω..Μπραβο..Εγώ δε θέλω να δω μπάλα για να δω μπάλα .. Θέλω να κερδίσω με όποιον τρόπο κι αν γίνει .. δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μπάλα να δούμε με Λεβαδειακό και Θρασύβουλο στην Τούμπα καλύτερα.
Για το ματς .. η λογική λέει άσσος αντικειμενικά .. προσωπικά έχω τρελή έξαψη για τον αγώνα .. έχω τρελαθεί και θα ήθελα να είμαι με τα παιδιά στην Αθήνα για να βγάλω κάπου την ενέργεια που έχω συσσωρευμένη αυτή τη στιγμή.
Από τον διαιτητή περιμένω να παίξει καλά στα φάουλ και όταν ο Άντζας ή ο Αβραάμ θα πλακώσουν τον Μούσλι να βγάλει κάρτες και να μην τους δώσει το δικαίωμα να μας δέρνουν.
Από την πλευρά του Σάντος δεν με ενδιαφέρει τι 11δα θα κατεβάσει .. Μπορεί να βάλει Κονσείσάο δεξιά, Μπακαγιόκο αριστερά, Σνάουτσνερ δεξί μπακ και Παντελή αριστερό μπακ. Μπορεί να βάλει Σνάουτσνερ αριστερό μπακ και δεξί τον Αντόνιο ή τον Αραμπατζή, δεξία χαφ Κονσεϊσάο και αριστερό Παντελή. Μπορεί να κάνει ότι θέλει και έχει το ελεύθερο από μένα .. Αν χάσουμε 3-0 δεν θα πω ααααν έβαζε εκείνον και όχι τον άλλον τότε θα γινόταν αυτό κι εκείνο.
Και θα πρότεινα σε όποιον αύριο μετά από ήττα βγει και πει έπρεπε να κάνει αυτό, να το έχει πει μέχρι και την έναρξη του αγώνα, αλλιώς θα τον πάρω με τις ντομάτες!
Παοκάρα μ' έχεις τρελάνει .. ήρθε η ώρα να γελάσει το χειλάκι μας. Ήρθε η ώρα που όλος ο φίλαθλος κόσμος -άσχετα αν το παραδέχεται ή όχι- να αναγνωρίσει ότι ο ΠΑΟΚ αναγεννάται από τις στάχτες του.
Ήρθε η ώρα όλες οι μικρομεσαίες ομάδες να έρχονται στην Τούμπα όχι για να πάρουν τη νίκη όπως έκαναν οι περισσότερες τα τελευταία χρόνια και αρκετές τα καταφέρανε (Γιάννενα - Εργοτέλης - Λάρισα - Ατρόμητος - Ξάνθη κλπ κλπ), αλλά θα έρχονται θεωρόντας το τιμής τους που αγωνίστηκαν κόντρα σε αυτή την ομάδα.
ΠΑΟΚ σ' αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας ΠΑΟΚ στο τρελάδικο θα πάμε ένας ένας!
φιλε ειλικρινα ειχα μια σκορδοκαουρα να τους ακουσω να μιλαν με θαυμασμο... μπορω να μην παιξω μπαλα και με μιση εικαιρια να νικησω; το προτιμω απ το να παιξω μπαλα και να χασω. τωρα το τι λεει ο πουρουπουπου και ο θιασος του μ αφηνει παγερα αδιαφορο.gpaok έγραψε:gianko κι εγω δεν ειπα οτι θα...κατσω να χαρω το ποδοσφαιρο μονο!! ΜΑΚΑΡΙ να κατσει διπλο...ΑΛΛΑ πρεπει να μας ενδιαφερει και ολοι να μιλησουν με θαυμασμο και για την μπαλα που παιξαμε.