Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
giapas

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από giapas »

Josh , ρε συ κοψε τις μαλακίες και γύρνα σε κανένα καταλληλότερο τοπικ...Κανείς λόγος να συνεχιστεί.... ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Joshua, δύο φορές το έγραψες.

Κοίτα,έβαλα.ποινή δύο ημέρες γιατί ξέρω ότι μπορεί να ήμουν απολύτως σωστός απέναντι σου.πέρα από το θέμα, σε σχέση έκφρασης το λεω.

Αλλά όταν μου λένε ότι αυτό που έγραψες κανονικά είναι για ένα μήνα εκτός, τοτε ελπίζω να κατανοείς το γιατί έγινε ότι έγινε και γιατί δύο ημέρες μόνο.

Ναι,μπορεί και εγώ και ο οποιοσδήποτε να...ξεφύγουμε και να έχουμε μια δόση ειρωνιας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πούμε ότι είπες, δις μάλιστα.

Για εμένα το θέμα είναι ληξαν.
Καλημέρα.και με τη νίκη σήμερα!!!!!
:opaokara:

Giapas τώρα και εσύ είσαι μια περίπτωση τεσπα... :)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολύ ΠΑΟΚ το φόρουμ

ροκάρει δυνατά :nairepaok: :nairepaok:

όλοι μαζί ρε μάγκες, περασμένα ξεχασμένα
ΠΑΟΚ είμαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 10 Δεκ 2015, 09:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαλιστα ενω παραδεχεσαι οτι ειχες εστω και δοση ειρωνειας και μαλιστα ως μπλε πρεπει να νιοθω και τυχερος συμφωνα με τους αλλους που δεν εφαγα μηνα.Ε τον τρωω μονος μου τοτε...η καλυτερα τον τρωω μεχρι οι υπολοιποι παικτες της ομαδας πλην Λεοβατς βγαλουν τετοια χαρακτηριστικα στο γηπεδο που θα κανουν το παραδειγμα της Γιουβεντους να στεκει...Εχε γεια ζωη δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τζος, περίμενε, θέλω να σου απαντήσω κι εγώ σε λίγο, σε παρακαλώ.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Είναι γεγονός πως τους τελευταίους μήνες το site δεν διάγει και τις καλύτερες του στιγμές.
Και άντε για το site μας (το γραφω "μας" για να μην θεωρηθώ κανένας βαλτός) να το υποστούμε, όμως εάν η αρρώστια είναι εξαπλωμένη εδώ μέσα τοτέ τι πιθανότητες έχουμε να μην είναι ακόμη βαθύτερα εγκατεστημένη στον σύλλογο ΠΑΟΚ?
Τόσο πολύ μας έχουν ποτίσει τα media που ζούνε από την ίντριγκα για την ομάδα μας?
Είναι η οικονομική συγκυρία, που με το πόσο πολύ έχει χαθεί η μπάλα ξεσπούμε εδώ ή στην ομάδα μας?
Είναι μήπως η πρώτη φορά διαχρονικά που έχει τόση πολύ υγεία ο ΠΑΟΚ και δεν βολεύει?
Τι σκατα φταίει?

Υ.Γ. Στα θετικά βέβαια το απίστευτο χιούμορ μελών του site !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Πέμ 10 Δεκ 2015, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλα ρε μαλακες τρεις και ο κουκος θα μεινουμε εδω μεσα; για τελειωνεται τις παιδιαστικες αντιπαραθεσεις.
Εγω λεω να παμε στη αση μπιλια να μας πει τι γινεται με τα αστρα γιατι καποιος πλανητης επηρεαζει το φορουμ τωρα τελευταια. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να επιστρεψει αμεσα ο Sera και να μπαναριστει για παραδειγματισμο.Αυτος τα ξεκινησε ολα.

ΥΓ kids...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Μαλιστα ενω παραδεχεσαι οτι ειχες εστω και δοση ειρωνειας και μαλιστα ως μπλε πρεπει να νιοθω και τυχερος συμφωνα με τους αλλους που δεν εφαγα μηνα.Ε τον τρωω μονος μου τοτε...η καλυτερα τον τρωω μεχρι οι υπολοιποι παικτες της ομαδας πλην Λεοβατς βγαλουν τετοια χαρακτηριστικα στο γηπεδο που θα κανουν το παραδειγμα της Γιουβεντους να στεκει...Εχε γεια ζωη δηλαδη...
Joshua, για να μην παει μακριά η βαλίτσα.

έγραψα μια άποψη που αν παρατηρήσεις το νίμα, τη συζήτησα ύστερα και ήρεμα με τον chrisg4, φτάνοντας ή μη σε συμπέρασμα, δεν έχει σημασία.

η όλη ουσία είναι ότι κάτι που ξεκίνησε απο μια διαφορετική αντίληψη στο τί σημαίνει μια έννοια, όπως το "παράδειγμα¨ κατέληξε στο να μου πεις δυο φορές οτι λεω μλκιες. την πρώτη το έσβησα, όπως και την δική μου παρότρυνση ότι "αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι και πως το εννοώ, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο". εκεί δεν νομίζω να ήμουν καθόλου ¨είρων¨. αλλά εκεί μου είπες ότι λεω μλκιες. ένα το κρατούμενο.

έπειτα, διαβάζωντας αυτά που μου είπες, έστω με μια μικρή δόση ειρωνίας/χιούμορ όπως θέλεις δές το, σου είπα ότι "να! δες τι σημαίνει η λέξη "παράδειγμα". :) εκεί πάλι μου είπες οτι λεω μλκιες και αν δείς κάτω στην αιτιολόγηση σου γράφω ότι επειδή κατανοώ το ότι μπορεί και εγώ να σε έφτασα σε ένα οριακό σημείο (που δεν νομίζω ότι είπα κατι για να γίνει αυτό αλλά τέλοσπαντων) καταννοώ το "νεύρο" σου και απλά σου δίνω μια ποινή ώστε να μην υπάρχει κάποιο "προηγούμενο" και αρχίσει ο ένας να λεει τον άλλο ότι λέει μλκιες. (giapas :twisted: )

τώρα, γιατί το άφησα; ΟΧΙ για εσένα ή να πω κάτι ΚΑΤΑ σού. Αλλά για να καταλάβουν και τα υπόλοιπα μέλη ότι είτε αγγίζουμε τα άκρα είτε όχι, καλό είναι να προσέχουμε το πως εκφραζόμαστε, ειδικά σε θέματα υβρεολογιών.

για αυτό και σου είπα σήμερα πρώτο πράμα το πρωί ότι για εμένα είναι περασμένα ξεχασμένα. ελπίζω το ίδιο και θα παρακαλούσα με την ευκαιρία ο καθένας απο εμάς να προσέχει όσο μπορεί το λεξιλόγιο του.

αυτά... :D

άντε και έχουμε Μπερμπάτοφ anytime scorer σήμερα λαιμαι!!!
:opaokara:
northend4 έγραψε:Υ.Γ. Στα θετικά βέβαια το απίστευτο χιούμορ μελών του site !!!!
έτσι.έτσι. ευτυχώς που υπάρχει και ο ρομαν δηλαδή! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

simba έγραψε: Και προς αποκατάσταση εκεινης της φασης προ ημερων(κ αποφυγη παρεξηγησεων με το φιλτατο goran),
η αναφορα μου στα ζαγοροχώρια δεν πήγαινε σ αυτο π καταλαβες, παρα μονο στο στοιχειο της γραφικοτητας π έχουν τα πραγματικα ζαγοροχωρια.. :mrgreen:
Αλλωστε ολοι μας εδώ μεσα, δεν είμαστε λιγο πολλοι γραφικοι, πολλες φορες? :lol: :opaokara:
Ποσο μαλλον εσεις οι γηραιοτεροι :mrgreen:
Φίλτατε επίσης simba δεν κατάλαβα μέχρι στιγμής κάτι για το οποίο θα μπορούσαμε να παρεξηγηθούμε εμείς μεταξύ μας :oops: , ίσως να μην το είδα :roll: ...

Πάντως σου λέω ότι μαζί σου είναι σχεδόν αδύνατον να παρεξηγηθώ μιας και παρακολουθώντας τα posts σου εδώ και δύο μήνες διαπιστώνω ότι είσαι o "τύπος" (με την καλή έννοια φυσικά) που πάντα επιχειρηματολογείς τεκμηριώνοντας την άποψη σου ;) ...

Στην χειρότερη λοιπόν των περιπτώσεων το μόνο που μπορεί να γίνει (αφού το ίδιο κάνω κι εγώ) είναι να διαπιστώσουμε ότι διαφωνούμε αφού έχουμε διαφορετική άποψη με βάση τα επιχειρήματα μας, έστω κι αν αυτά δεν είναι αποδεκτά για τον έναν από τον άλλο 8-) ...

Ποιος ο λόγος να παρεξηγηθούμε λοιπόν αν απλά δεν δεχόμαστε την άποψη του άλλου συνεχίζοντας όμως να τον σεβόμαστε; ;)

Π.Α.Ο.Κ. είμαστε κι οι δύο...αφού... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 10 Δεκ 2015, 13:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τον έδιωξα κι αυτόν!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τα καλυτερα παιδια εχεις φαει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κώστα ευτυχώς που υπάρχει ο Ρομαν; Εμείς στην απέξω;

Ευχαριστώ ρε :(
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

obanebane έγραψε:Καλα ρε μαλακες τρεις και ο κουκος θα μεινουμε εδω μεσα; για τελειωνεται τις παιδιαστικες αντιπαραθεσεις.
Εγω λεω να παμε στη αση μπιλια να μας πει τι γινεται με τα αστρα γιατι καποιος πλανητης επηρεαζει το φορουμ τωρα τελευταια. :mrgreen:
Μαθαίνω ότι ο κούκος την έχει ψωνίσει και θα αποχωρήσει σύντομα :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: :lol: :lol:
Καφενειο 2 το καναμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”