Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Η άποψη του πτωχού Αποστόλη δεν απαξιώνει κανέναν. Παρ' όλο που έχω βαρεθεί το δίδυμο Τζιόλη - Kace ομολογώ ότι έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει, γι' αυτό και είμαι υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του πρώτου και της παραμονής του δεύτερου.
Έχεις δίκιο ότι οι Cimirot και Antonis έχουν παίξει ελάχιστα. Στατιστικά το δείγμα είναι απειροελάχιστο και η πιθανότητα σφάλματος μεγάλη. Δυστυχώς όμως ο προπονητής μας τους κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό. Μόλις τους αμολήσει στο χόρτο θα δούμε τη συνέχεια. Πάντως το πρώτο δείγμα με εξέπληξε.
Έχεις δίκιο ότι οι Cimirot και Antonis έχουν παίξει ελάχιστα. Στατιστικά το δείγμα είναι απειροελάχιστο και η πιθανότητα σφάλματος μεγάλη. Δυστυχώς όμως ο προπονητής μας τους κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό. Μόλις τους αμολήσει στο χόρτο θα δούμε τη συνέχεια. Πάντως το πρώτο δείγμα με εξέπληξε.
- GiorgosAtha
Για να μη παρεξηγούμαστε... ΔΕΝ απαξιώνω κανέναν. Απεναντίας τους ευχαριστώ για ότι έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Και όσο είναι εδώ θα τους στηρίζω.
Αλλά...
Πλέον ΔΕΝ υπάρχει βελτίωση. Πως να το κάνουμε δηλαδή? Φτάσανε ταβάνι. Τι να κάνουμε τώρα? Έτσι είναι η ζωή!
Το θέμα είναι... Μένουμε εδώ στη σιγουριά του καλού? Ή ρισκάρουμε με το άγνωστο μήπως γίνουμε καλύτεροι?
Εγώ προσωπικά... προτιμώ το δεύτερο. Δεν μου φτάνει να είναι κάποιος καλός (ανεκτός)! Θέλω συνεχή βελτίωση... και με αυτούς που λέμε, αυτό το πράγμα δεν το βλέπω.
Το να κάτσουν ως "συμπληρώματα" οι Τζιόλης, Kace, Τζαβέλλας, Γλύκος, κτλ. δεν με πειράζει...
Με πειράζει να τους βλέπω -και να μου τους παρουσιάζουν- ως "στυλοβάτες"... ΕΛΕΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ! ΤΕΛΟΣ! Τόσο καιρό έχουμε βαλτώσει... αν είναι να "κουνηθούμε" λίγο προς τα μπροστά, δέχομαι να ρισκάρω και να βυθιστώ και λίγο.
Αλλά...
Πλέον ΔΕΝ υπάρχει βελτίωση. Πως να το κάνουμε δηλαδή? Φτάσανε ταβάνι. Τι να κάνουμε τώρα? Έτσι είναι η ζωή!
Το θέμα είναι... Μένουμε εδώ στη σιγουριά του καλού? Ή ρισκάρουμε με το άγνωστο μήπως γίνουμε καλύτεροι?
Εγώ προσωπικά... προτιμώ το δεύτερο. Δεν μου φτάνει να είναι κάποιος καλός (ανεκτός)! Θέλω συνεχή βελτίωση... και με αυτούς που λέμε, αυτό το πράγμα δεν το βλέπω.
Το να κάτσουν ως "συμπληρώματα" οι Τζιόλης, Kace, Τζαβέλλας, Γλύκος, κτλ. δεν με πειράζει...
Με πειράζει να τους βλέπω -και να μου τους παρουσιάζουν- ως "στυλοβάτες"... ΕΛΕΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ! ΤΕΛΟΣ! Τόσο καιρό έχουμε βαλτώσει... αν είναι να "κουνηθούμε" λίγο προς τα μπροστά, δέχομαι να ρισκάρω και να βυθιστώ και λίγο.
- zarathustra79
Για την απαξιωση δεν το εννοω μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά!! Δεν αναφερομαι στην ποδοσφαιρικη τους αξια, αλλα την οικονομικη. Δηλαδη τον κατσε ΠΡΕΠΕΙ να τον βαλεις να παιξει και να τον πουλησεις με 4-5Μ το λιγοτερο. Αν αντι γιαυτο τον μειωνεις, τον παραγκωνιζεις κ στο τελος η αξια του θα πεσει κατακορυφα. Δειτε τι εγινε με τον λουκας, που εχει βαλει σε μιση σεζον στη πριμερα 10 γκολ και μεις τον σκοτωσαμε με 1,5Μ, αφου πρωτα αποφασισαμε ολοι ομοφωνα οτι ειναι τιτικα και δεν κανει για εδω... Το ιδιο εγινε με τον σκονδρα που πριν ενα χρονο δε συζητουσαμε για κανενα λογο την πωληση του και ενα χρονο μετα η αξια του ειναι σχεδον μηδενικη.
Οσο για το ταβανι, για τον κατσε δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λετε. Στο οτι ειναι στασιμος τον τελευταιο καιρο συμφωνω, αλλα αυτο δε σημαινει και οτι εχει πιασει ταβανι. 23 χρονων ειναι, για μενα εχει πολυ περιθωριο βελτιωσης.
Οσο για το ταβανι, για τον κατσε δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λετε. Στο οτι ειναι στασιμος τον τελευταιο καιρο συμφωνω, αλλα αυτο δε σημαινει και οτι εχει πιασει ταβανι. 23 χρονων ειναι, για μενα εχει πολυ περιθωριο βελτιωσης.
Αποστολη καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα τελευταια εγω νιωθω οτι ισως εχουμε ξεφτιλισει τη λεξη "προσφορα"...ΑποστόληςΑ έγραψε:Η άποψη του πτωχού Αποστόλη δεν απαξιώνει κανέναν. Παρ' όλο που έχω βαρεθεί το δίδυμο Τζιόλη - Kace ομολογώ ότι έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει, γι' αυτό και είμαι υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του πρώτου και της παραμονής του δεύτερου.
- sourmenetes
- Moderator
Σταματα να προκαλεις..ace79grpaok έγραψε:Η ομάδα δεν θέλει καμμιά μεταγραφή ,ολα πανε καλα
- GiorgosAtha
Μακάρι zara να μην έχει ταβάνι το παιδί...
Από εκεί και πέρα συμφωνώ μαζί σου για την "οικονομική" απαξίωση. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όσο αναφορά το "πλασάρισμα" του προϊόντος μας είμαστε "μαύρα χάλια" -βέβαια σε αυτό δεν φταίει μόνο η ΠΑΕ ή μόνο οι οπαδοί... αλλά το σύνολο αυτών όπως και πολλοί άλλοι παράγοντες (ναι ρε μπ@σταρδο-ΑΡΔ και εσείς φταίτε)-. Και έχω φέρει ως παράδειγμα το πως θα λειτουργούσε η "εγκληματική οργάνωση" αν της καθόταν παίχτης σαν τον Lucas. Κάτω από 6-8 εκ. δεν θα τον έδινε... ενώ εμείς ούτε τα μισά δεν "πιάσαμε".
Από εκεί και πέρα δεν είναι απαξίωση... πιο πολύ ρεαλισμός είναι... το ότι πλην του Kace -λόγο ηλικίας και βελτίωσης-, οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Γλύκος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκανε πουθενά αλλού καλύτερα λεφτά και ανάλογο ή μεγαλύτερο μέγεθος ομάδας από τον ΠΑΟΚ αν φεύγανε αύριο από εμάς. Αντίθετα αυτοί που "ακολουθούν" έχουν όλο το πακέτο να βρουν στο μέλλον κάπου καλύτερα ή με περισσότερα φράγκα.
Από εκεί και πέρα συμφωνώ μαζί σου για την "οικονομική" απαξίωση. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όσο αναφορά το "πλασάρισμα" του προϊόντος μας είμαστε "μαύρα χάλια" -βέβαια σε αυτό δεν φταίει μόνο η ΠΑΕ ή μόνο οι οπαδοί... αλλά το σύνολο αυτών όπως και πολλοί άλλοι παράγοντες (ναι ρε μπ@σταρδο-ΑΡΔ και εσείς φταίτε)-. Και έχω φέρει ως παράδειγμα το πως θα λειτουργούσε η "εγκληματική οργάνωση" αν της καθόταν παίχτης σαν τον Lucas. Κάτω από 6-8 εκ. δεν θα τον έδινε... ενώ εμείς ούτε τα μισά δεν "πιάσαμε".
Από εκεί και πέρα δεν είναι απαξίωση... πιο πολύ ρεαλισμός είναι... το ότι πλην του Kace -λόγο ηλικίας και βελτίωσης-, οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Γλύκος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκανε πουθενά αλλού καλύτερα λεφτά και ανάλογο ή μεγαλύτερο μέγεθος ομάδας από τον ΠΑΟΚ αν φεύγανε αύριο από εμάς. Αντίθετα αυτοί που "ακολουθούν" έχουν όλο το πακέτο να βρουν στο μέλλον κάπου καλύτερα ή με περισσότερα φράγκα.
Μια ένσταση μόνο, περί Κάτσε.
Διαφωνώ στο ότι αυτός ο παίκτης έχει "πιάσει ταβάνι".
Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι ο παίκτης που το μόνο που έκανε πριν 2 χρόνια (και το έκανε ΠΑΡΑ πολύ καλά), ήταν να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου, σταδιακά και από πέρυσι, έχει εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του με πάσινγκ γκέιμ, καλά στημένα, κράτημα μπάλας και προσποίηση. Αυτά με δείχνουν παίκτη που δουλεύει και προοδεύει και αυτά μέχρι πριν τον τραυματισμό του. Αν μάθει και ντρίμπλα και κάθετο ποδόσφαιρο, δεν θα μείνει για πολύ Ελλάδα.
Έχω ξαναγράψει ότι (μέχρι πέρυσι) η ενδεκάδα ξεκινούσε από εκείνον, όπως και ότι αν και οι υπόλοιποι παίκτες ίδρωναν την φανέλα τους όσο αυτός, η ομάδα θα μεγαλουργούσε.
Είχα γράψει όμως και ότι μακάρι να βρεθεί κάποιος που θα κάνει την δουλειά του καλύτερα από αυτόν. Επειδή πολύ απλά, πρέπει να κοιτάμε μπροστά.
Αν θα είναι ο Τσίμιροτ ή ο Χαρίσης αυτός, δεν το γνωρίζω. Θα δείξει.
Όπως πιστεύω και ότι μια πώλησή του μελλοντικά, σε ομάδα εκτός Ελλάδας, θα είναι μια πρώτης τάξεως διαφήμιση και κράχτης για τις ακαδημίες μας.
Αυτά τα ολίγα, σε μια, επιτέλους, πολιτισμένη και ήρεμη κουβέντα.
Διαφωνώ στο ότι αυτός ο παίκτης έχει "πιάσει ταβάνι".
Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι ο παίκτης που το μόνο που έκανε πριν 2 χρόνια (και το έκανε ΠΑΡΑ πολύ καλά), ήταν να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου, σταδιακά και από πέρυσι, έχει εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του με πάσινγκ γκέιμ, καλά στημένα, κράτημα μπάλας και προσποίηση. Αυτά με δείχνουν παίκτη που δουλεύει και προοδεύει και αυτά μέχρι πριν τον τραυματισμό του. Αν μάθει και ντρίμπλα και κάθετο ποδόσφαιρο, δεν θα μείνει για πολύ Ελλάδα.
Έχω ξαναγράψει ότι (μέχρι πέρυσι) η ενδεκάδα ξεκινούσε από εκείνον, όπως και ότι αν και οι υπόλοιποι παίκτες ίδρωναν την φανέλα τους όσο αυτός, η ομάδα θα μεγαλουργούσε.
Είχα γράψει όμως και ότι μακάρι να βρεθεί κάποιος που θα κάνει την δουλειά του καλύτερα από αυτόν. Επειδή πολύ απλά, πρέπει να κοιτάμε μπροστά.
Αν θα είναι ο Τσίμιροτ ή ο Χαρίσης αυτός, δεν το γνωρίζω. Θα δείξει.
Όπως πιστεύω και ότι μια πώλησή του μελλοντικά, σε ομάδα εκτός Ελλάδας, θα είναι μια πρώτης τάξεως διαφήμιση και κράχτης για τις ακαδημίες μας.
Αυτά τα ολίγα, σε μια, επιτέλους, πολιτισμένη και ήρεμη κουβέντα.

Εδώ μάστορα τα χαλάμε.zarathustra79 έγραψε:....Δειτε τι εγινε με τον λουκας, που εχει βαλει σε μιση σεζον στη πριμερα 10 γκολ και μεις τον σκοτωσαμε με 1,5Μ, αφου πρωτα αποφασισαμε ολοι ομοφωνα οτι ειναι τιτικα και δεν κανει για εδω... .

Ο Λούκας έφυγε ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ πέρυσι δανεικός στην Λα Κορούνια, ύστερα από μια μέτρια (κατά την άποψή μου αλλά και κατά την άποψη του τεχνικού τιμ, αλλιώς θα τον κρατούσε) χρονιά και το μόνο που δεν έκανε (πέρυσι) ήταν να κάνει αίτηση με αριθμό πρωτοκόλου για μεταγραφή. Να θυμίσω τις συνεχόμενες δηλώσεις ευχαριστίας προς την ομάδα και προσωπικά προς τον Ιβάν, για τον δανεισμό του και αργότερα για την πώλησή του.
Το παιδί ΔΕΝ ήθελε να παίξει σε εμάς. Όπως και το παιδί ΔΕΝ θα έβλεπε την πόρτα εισόδου της εθνικής Ισπανίας, αν σήμερα έπαιζε σε εμάς. Πιστέυω.
Το ότι πουλήθηκε ενάμισι χαρτί, με ποσοστό μεταπώλησης, εγώ το βρίσκω καλό ντιλ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τετ 09 Δεκ 2015, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή ο Κάτσε που είναι γεννημένος τον Ιούλιο του '93 έχει πιάσει ταβάνι αλλά ο Τσιμιροτ του Δεκέμβρη του '92 και ο Αντώνης του Νοέμβρη του '93 δεν το έχουν πιάσει και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης;
Συμφωνώ κ γω. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη υποτίθεται θέλει το πρωτάθλημα κ ασχέτως πόσο ανέφικτο λόγω σαπίλας φαντάζει, πρέπει να έχει τουλάχιστον την καλύτερη ομάδα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχω ξαναγράψει όσο κ αν προσέφεραν τα τελευταία χρόνια, από του Ρέντη δεν περνάνε ούτε για καφέ. Από την ομάδα του Φερνάντου υπήρχαν παίκτες στο ρόστερ που παίρνανε φανέλα βασικού στο ΠΟΚ με κλειστά μάτια (σε καλές ομάδες βαζελοχάνουμων), ακούγαμε θέλει ο γαυροβάζελος τον τάδε παίκτη κτλ., τώρα από τις "παλιοσειρές" ποιον δικό μας ζηλεύουν?GiorgosAtha έγραψε:Φτάσανε ταβάνι. Τι να κάνουμε τώρα? Έτσι είναι η ζωή!
Εγώ προσωπικά... προτιμώ το δεύτερο. Δεν μου φτάνει να είναι κάποιος καλός (ανεκτός)! Θέλω συνεχή βελτίωση... και με αυτούς που λέμε, αυτό το πράγμα δεν το βλέπω....
...Το να κάτσουν ως "συμπληρώματα" οι Τζιόλης, Kace, Τζαβέλλας, Γλύκος, κτλ. δεν με πειράζει...
Με πειράζει να τους βλέπω -και να μου τους παρουσιάζουν- ως "στυλοβάτες"...
Και ναι προφανώς άλλο πράμα το υλικό κ άλλο ένα καλοδουλεμένο σύνολο που κρύβει ατομικές αδυναμίες (όπως είχε κάνει πάλι ο Φερνάντο) αλλά μέχρι ενός σημείου μπορεί να καλυφθεί το χάσμα σε ατομικό επίπεδο.
Εν ολίγοις θέλω κ γω να ευχαριστήσουμε κάποιους παίκτες κ να πάμε παρακάτω
Δεν ξέρουμε, δεν τους έχουμε δει καν. Αλλά μπορεί για το ελληνικό επίπεδο να μη χρειάζονται καν βελτίωση για να είναι αρκετοί. Ο Κάτσε σίγουρα θέλει κ πολύ μάλισταnico4 έγραψε:Δηλαδή ο Κάτσε που είναι γεννημένος τον Ιούλιο του '93 έχει πιάσει ταβάνι αλλά ο Τσιμιροτ του Δεκέμβρη του '92 και ο Αντώνης του Νοέμβρη του '93 δεν το έχουν πιάσει και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης;
Το οτι ειναι στην ιδια ηλικια δε σημαινει οτι εχουν την ιδια ποιοτητα η την ιδια ποδοσφαιρικη παιδεια!
Αν σε ενα χρονο ο κατσε εχει το ιδιο καθετο παιχνιδι μπαλας και κοψιμο με τσιμιροτ τοτε να ξαναμιλησουμε
Η τις ιδιες πλαγιες μπαλιες με αντωνη η τα σουτ ακριβειας του
Αν σε ενα χρονο ο κατσε εχει το ιδιο καθετο παιχνιδι μπαλας και κοψιμο με τσιμιροτ τοτε να ξαναμιλησουμε
Η τις ιδιες πλαγιες μπαλιες με αντωνη η τα σουτ ακριβειας του
- zarathustra79
Φυσικά και ήθελε να φύγει ο λουκας, αφού σε χρονιά που έκανε 10 γκολ κ 15 ασσίστ η κερκιδα τον έβριζε εν χορώ. Τι περιμένεις, να σκίζει τη φανέλα του για την ομάδα; Αυτό ακριβώς είναι το επιχείρημα μου, οτι καταφέραμε μαυτα κ μαυτα να τον απαξιωσουμε και τελικα να τον πουλήσουμε μονο 1,5Μ...
Αυτη τη στιγμη η αξια του στο τρανσφερμαρκτ ειναι 6Μ και καλπάζει προς τα πάνω και μεις κανουμε σταυρουλακια μπας και πουληθει το καλοκαιρι για να τσιμπήσουμε κανα ψωροεκατομμυριο απο το ποσοστο μεταωλησης.
@sn0ufel4: Αντε να το δεχτω οτι ο κατσε δεν εχει το καθετο παιχνιδι μπαλας του τσιμιροτ και τις μπαλιες κ τα σουτ του αντονις. Αυτοι τα τρεξιματα του κατσε τα εχουν;;;
Αυτη τη στιγμη η αξια του στο τρανσφερμαρκτ ειναι 6Μ και καλπάζει προς τα πάνω και μεις κανουμε σταυρουλακια μπας και πουληθει το καλοκαιρι για να τσιμπήσουμε κανα ψωροεκατομμυριο απο το ποσοστο μεταωλησης.
@sn0ufel4: Αντε να το δεχτω οτι ο κατσε δεν εχει το καθετο παιχνιδι μπαλας του τσιμιροτ και τις μπαλιες κ τα σουτ του αντονις. Αυτοι τα τρεξιματα του κατσε τα εχουν;;;
Συμφωνώ με την άποψή σου αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα τρεξιμάτων (που ίσως και να τα έχουν, δεν τους έχουμε δει ακόμα,) αλλά περισσότερο θέμα λογικής και ενστίκτου. (που και πάλι δεν έχουμε δει τους παίκτες για να κρίνουμε)zarathustra79 έγραψε:.... @sn0ufel4: Αντε να το δεχτω οτι ο κατσε δεν εχει το καθετο παιχνιδι μπαλας του τσιμιροτ και τις μπαλιες κ τα σουτ του αντονις. Αυτοι τα τρεξιματα του κατσε τα εχουν;;;
Η λογική και τα ένστικτα του Κάτσε, υπαγορεύουν κάλυψη χώρων και κοψίματα. Ζει γι αυτά το παιδί και είναι η δεύτερη φύση του. Είναι αυτό που έγραψες κανά δυο σελίδες πριν, ότι ο κάθε παίκτης έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ο προπονητής αποφασίζει ποιον θα χρησιμοποιήσει, πότε και που.
Πως λέμε ότι ο Τζιόλης το πρώτο που θα κάνει μόλις πάρει μπάλα είναι να γυρίσει πρόσωπο στον Γλύκο ή ότι ο Μακ τρέχει-σουτάρει κοιτάζει τα κορδόνια του; Έτσι ένα πράμα.