Ο κόσμος παίζει μπάλα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
pgetsos έγραψε:Ειδικά αυτό ρε πστη, στο λαιμό μου κάθεταιdesperando έγραψε: τιτικα
Και ακόμα δε κατάλαβα γιατί
Και δε καταλαβαίνω ούτε γιατί το συνεχίζουμε ενώ έβγαζε μάτια σε μας το καλοκαίρι, δε μιλάω για Ισπανία
το τιτικα βγηκε απο ενα ταπεινο μελος του φορουμ και εγινε βαιραλ στα χειλη ολων των ΠΑΟΚσηδων να καταλαβετε τη δυναμη του φορουμ μερικοι
και ναι πιο τιτικα παιχτη απ το λουκα δεν ειδα στον ΠΑΟΚ με το τσαντακι το λουι στη μασχαλη να βριζει το λαο του ΠΑΟΚ αντε γιαστι μερικοι ξεχασατε τι εκανε αυτο το μλκισμενο που αν τα εκανε αλλος παιχτης θα τον ειχαμε κρεμασει στην καμαρα για παραδειγματισμο
Εγω δε ξεχναω στο υποπτο 4-0 στο καραισκακη που φοβοταν τοσο πολυ ωστε ακομα και σε μια απο τις πεντε επιθεσεις που καναμε, ενω ειχε τη μπαλα και εμπαινε απο δεξια, σταματησε (!!) και εδωσε τη μπαλα στον αντιπαλο ισχυριζομενος οτι ακουσε σφυριγμα!!
Ενω ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειχε δυναμεις ουτε σεντρα στην κερκιδα να κανει.
Οπως επισης και το γελοιο πανηγυρισμο του μετα απο πεναλτι στα γιαννενα.
Δεν εχω δει παικτη πιο αποξενωμενο απο την ουσια του ΠΑΟΚ.
Ενω ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειχε δυναμεις ουτε σεντρα στην κερκιδα να κανει.
Οπως επισης και το γελοιο πανηγυρισμο του μετα απο πεναλτι στα γιαννενα.
Δεν εχω δει παικτη πιο αποξενωμενο απο την ουσια του ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Το κανε ο χοντρουλης...εσωσε και ενα πανω στη γραμμη στο 1-1.
Το ολων να το σβησεις.του che ειναι ο λουκας..
:lol::lol::lol::lol:
Το ολων να το σβησεις.του che ειναι ο λουκας..

1η φορα υποστηριζω γερμανικη ομαδα.
αρε πουλεν τι μας κανεις, αντε ελα πισω ρε...

εντωμεταξύ η Γιουνάϊτετ θέλει νίκη οπωσδήποτε γιατί κινδυνεύει να μείνει εκτός
- Dinos_Liverpool
Χαχα... να σου θυμήσω, Rain, τον Βιορελ Φρούνζε, που έπαιξε αλλαγή 3-4 παιχνίδια και ήταν παντελώς εκτός κλίματος; Ή μήπως τον Μάρτενς, που ήταν Η τιτίκα!
Ο Λούκας ήταν καλός ποδοσφαιριστής και αυτό φάνηκε στα λίγα παιχνίδια που έπαιξε φέτος και ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ' το γάλα.
Ο Λούκας ήταν καλός ποδοσφαιριστής και αυτό φάνηκε στα λίγα παιχνίδια που έπαιξε φέτος και ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ' το γάλα.
Αχ παιχταρα μου....με εκανες να βαλω να δω το παιχνιδι μονο για σενα!
ΙΒΑΝ ΦΕΡΤΟΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΔΕ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΙΒΑΝ ΦΕΡΤΟΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΔΕ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ
- kataramenos5
Απο τοτε που πηγε ο Κιγκαν στο Αμβουργο ειχα να το νοιωσω .Αχ βαχ.stelyk έγραψε:1η φορα υποστηριζω γερμανικη ομαδα.![]()
- john4serres
Μεγάλο ντιλ για τους λύκους που τα σκάσαν για Ντραξλερ και τον πήραν μέσα από τα χέρια της Γιουβεντους. Παι κτα ρας ! Αντρέ γυρνα πίσω!!!!!
Dinos_Liverpool έγραψε:Χαχα... να σου θυμήσω, Rain, τον Βιορελ Φρούνζε, που έπαιξε αλλαγή 3-4 παιχνίδια και ήταν παντελώς εκτός κλίματος; Ή μήπως τον Μάρτενς, που ήταν Η τιτίκα!
απατεωνας παιχτης ειναι και ολοι οι παλιοι ξερουν τι σημαινει η εκφραση απο κει και περα για μενα πεθανε σαν παιχτης οταν εβρισε το λαο μας τωρα εσενα δε σε πειραξε και εβλεπες μαζι με αλλους το μελλοντικο ηγετη μας το καλοκαιρι απ τα ματσακια που επαιξε και ξεχωριζε απ το μυστα και το σαββιδακο
- Dinos_Liverpool
Πάντως, che, μου αρκεί που από μόνος σου, κατά βάθος, καταλαβαίνεις ότι υπερβάλεις... υπερβολικά!
Κατ, λιβερπουλάς και η πάρτη σου;
Κατ, λιβερπουλάς και η πάρτη σου;