Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

paokovios1974 έγραψε:forum Paokmania.
Μανιακε μαλον αυτο ηθελες να ποσταρεις ε?

[youtube]1OBAyJyXPh8[/youtube]

Ειρηνη ημιν,το Paokmania ειναι διαφυγη απο την καθημερινοτητα οπου μπορουμε να τα λεμε για την ΠΑΟΚαρα ΜΑΣ και να κανουμε και τον χαβαλε μας.
Δεν αξιζει για μια...παραξηγηση :mrgreen:(Για την οποια παρεξηγηση), να χαλασουμε τις καρδιες μας.
Ολοι :pano: ειμαστε.
Π καλο δεν το χα δει ποτε
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Το μπαν ενός φίλου που αναγνωρίζει το λαθος του αίρεται, υπό την προυπόθεση να επαναλαβει δημόσια αυτά που έγραψε στο fb. Αναμένουμε.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Θελω να ζητήσω συγνώμη απο τους μοντς και τους συνφορουμιτες για την εριστική συμπεριφορά μου ,και για τον τρόπο που κάποιες φορές έλεγα την αποψη μου.Ιδιαίτερα απο τον Ντίνο που κοντραριζομασταν τον τελευταίο καιρό πολύ.Απο εδω και μπρος θα ειμαι λιγότερο εριστικός και προσεκτικός στο απόψεις μου.Οντι δεν είσαι δρακουλας :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Κοίτα μόνο μην τον ξανακάψεις το μουσακά...

Θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να είσαι εριστικός με κανένα εδώ μέσα.

Καλώς μας (ξανα)ήρθες!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ότι απόψεις θες μπορείς να έχεις, και να εκφράζεις ;)

Κάποιες εκφράσεις να προσέχεις μόνο φίλε ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

prist64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Οκ να κανουμε ολοι απο 2 και να μη ξερουμε ποιος μιλαει με ποιον.Αυτα ειναι βασικα ρε Ντινο.Δεν ειναι θεμα ερμηνειας αν παρεκτραπηκε καποιος.
Κατ5,
εγω εχω 4 λογαριασμους και αναλογως τι θελω να "περασω"
μπαινω και γραφω συμφωνα με το "προσωπο" που εχω περασει.

Ενιοτε κανω και διαλογο μεταξυ των νικ νέιμ που χρησιμοποιω
μερικες φορες βαζω τους δυο και πλακωνονται μεταξυ τους
και βαζω τον τριτο καν παιρνει την θεδη αυτου που θελω να περασω.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε λες να φτιάξω κι εγώ έναν λογαριασμό για τα ανέκδοτα;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπα άκυρο, θα φτιάξω μπασκετικούς..

Balaban4, Liapizoumestipentadanasedoume, EgoimounstiGenova, OSofoSofo, Soulikanefaoulgamoto...

Θα γράφω σαν Roman "Αύριο όλοι Παλατάκι" και θα λένε οι άλλοι "Ωωω ναι ρε *αλάκα μπασκετάρα πάμε να γίνει της *ουτάνας στο Παλατάκι!" και θα κάνουμε 15σελιδα topics αγώνων!

....και μετά οι λογαριασμοί μου θα είναι περισσότεροι από τον κόσμο στο γήπεδο...

:cry:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επιμένω

Ο Balaban είναι υποτιμημένος :P
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ace79grpaok έγραψε:Θελω να ζητήσω συγνώμη απο τους μοντς και τους συνφορουμιτες για την εριστική συμπεριφορά μου ,και για τον τρόπο που κάποιες φορές έλεγα την αποψη μου.Ιδιαίτερα απο τον Ντίνο που κοντραριζομασταν τον τελευταίο καιρό πολύ.Απο εδω και μπρος θα ειμαι λιγότερο εριστικός και προσεκτικός στο απόψεις μου.Οντι δεν είσαι δρακουλας :lol:
Συγχαρητήρια ace έστω και γιατί έκανες το αυτονόητο...Μακάρι να γίνεις καλό παράδειγμα για όλους μας στο μέλλον...

Και πάλι μπράβο ρε φίλε μιας κι αυτό που κάνεις χρειάζεται μαζί με τα άλλα γενναιότητα... ;)

:opaokara: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κλεινοντας..

Εχει επηρεαστει τοσο ο ψυχισμος πολλων απ'τους συγκεκριμενους αρδ και που εχουν αποκτησει τετοια εμμονη που τα παντα περιστρεφονται γυρω απ'το τι λενε αυτοι..
Και το χειροτερο ειναι οτι τη μεταφερουν εδω μεσα (τοσα χρονια σα χαλασμενη κασετα ρε φουστη μου), λες και οι συνομιλητες τους ειναι οι ιδιοι οι αρδ, δηλητηριαζοντας το κλιμα και δημιουργωντας στρατοπεδα..

Και στην τελικη, επειδη εχει κουρασει αυτο..
Στα @@ μου αν επηρεαζονται απ'την (εμφανη) εμπαθεια των αρδ εναντια στον οποιο ολσεν και απ'την (εμφανη) αβαντα τους για τον οποιο γλυκο...(το ιδιο και για τζαβελα)

Το θεμα ειναι ομως οτι διαμορφωνουν αποψη βασει των παραπανω, αλλα και της συμπαθειας τους προς τον ενα και της (δεδηλωμενης) αντιπαθειας προς τον αλλο (οπως για τζαβελα, κοντο, τζιολη κλπ)...

Το θεμα ειναι οτι στην περιπτωση ολσεν αντιστοιχοι χαρακτηρισμοι, κραξιματα και ειρωνιες επεσυραν εν χορω κραξιμο και παρεμβασεις απο mod (ΣΩΣΤΑ), ενω στην περιπτωση γλυκου οχι μονο δε γινοταν τιποτα (μεχρι την παρεμβαση του Dinou) αλλα στο παραπανω σπορ επιδιδοταν ΚΑΙ mod!

Το θεμα ειναι οτι πισω απο καθε κριτικη για το γλυκο βρισκεται το ονομα ολσεν, ενω ποτε δεν εγινε κατι
αντιστοιχο απ'οσους κριτικαραμε τον ολσεν (γιατι στα τετοια μας ο γλυκος και ο οποιος γλυκος) ..

Με αποτελεσμα, να ειναι εξαρχης προκατειλημενοι κραζοντας με το πρωτο λαθος βολε, κανοντας τα στραβα ματια σε ο,τι καλο, εχοντας μηδαμινη ανοχη σε λαθη (που (ακομα) δεν κοστιζουν), και το χειροτερο, βαφτιζοντας καποια καλα σε γκελες προβαινοντας σε ασχημη προπαγανδα...

Το ακριβως ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ δηλαδη με ο,τι κανανε προηγουμενως (εστω και σε μια προσπαθεια να κρατησουν "θερμοπυλες" απεναντι σ'αυτα που καθ'υπερβολη γραφονταν ωστε να μην επηρεαστουν πολλοι..)

Και η πλακα ποια ειναι???
Επιδεικνυουν ακριβως την ιδια αρδο-τακτικη που κραζουν!!

Η προπαγανδιστικη συμπεριφορα "ο ψηλος δεν εχει πουθενα το παραμικρο ποσοστο ευθυνης, εφευρισκοντας παντα δικαιολογιες" (μηπως θυμιζει κατι???)
εδωσε τη θεση της σε μια αντιστοιχη και παρομοια επιθετικη, οπου "ο αντιπαθης protege του πολκα τα κανει ΟΛΑ λαθος" (μηπως παλι θυμιζει κατι???)...

Το μυστικο μαγκες ειναι το τι βλεπουν τα ματακια μας και το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι δικαιοι ανεξαρτητως συμπαθειων/αντιπαθειων..

Το σωστο ειναι να χρησιμοποιουμε τα ιδια κριτηρια (+ελαφρυντικα) στην κριτικη μας και να εχουμε το ιδιο ποσοστο ανοχης στα οποια λαθη..

Οχι κρισεις κατα το δοκουν, οχι μονα-ζυγα "δικα" μας..

Αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι ο ΠΑΟΚ και το καλο της ομαδας, και οχι τα προσωπα..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Σίμπα, αναγνωρίζω ότι έκανες πολύ κόπο να το γράψεις το πρώτο σου σχόλιο, αλλά δεν μπορώ να στο αφήσω, φίλε μου. Δεν βοηθά καθόλου στην αποφόρτιση του κλίματος το να παίρνουμε διάφορα σχόλια και να προσπαθούμε να αποδείξουμε στον άλλο (έστω και χωρίς όνομα, το οποίο αφαίρεσες) ότι είναι κακοπροαίρετος. Κανένας δεν είναι κακοπροαίρετος! Προκατελλημμένος και με εμπάθειες σίγουρα, αλλά βέβαια δεν μπορούμε να του αποδώσουμε κακή πρόθεση.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ace79grpaok έγραψε:Θελω να ζητήσω συγνώμη απο τους μοντς και τους συνφορουμιτες για την εριστική συμπεριφορά μου ,και για τον τρόπο που κάποιες φορές έλεγα την αποψη μου.Ιδιαίτερα απο τον Ντίνο που κοντραριζομασταν τον τελευταίο καιρό πολύ.Απο εδω και μπρος θα ειμαι λιγότερο εριστικός και προσεκτικός στο απόψεις μου.Οντι δεν είσαι δρακουλας :lol:
Οι ειρωνίες σου έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αν αυτό που κάνεις σε εκφράζει με βρίσκεις απέναντί σου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Απαράδεκτος.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Συγνώμη εσείς κύριοι κύριοι γιαπας και αποστολής τι πρόβλημα έχετε μαζί μου ?εκφράζω χωρίς να προκαλώ και να χαρακτηριζω την αποψη μου ,αν δεν σας βρίσκει συμφωνους δικαίωμα σας αλλά σας παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί,ιδιαίτερα απο τον κύριο γιαπα που με χαρακτήρισε ως απαράδεκτο,δεν του εχω δώσει το δικαίωμα να με χαρακτηρίζει ετσι,παρακαλώ να ανακαλεσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”