Ούτε καν, επειδή ειδικά στο the shed end μπαίνω πολύ συχνά, παθαίνω πολιτισμικό σοκπαοκαρα23 έγραψε:καλα ρε pgetsos συγκρινεις τον τροπο εκφρασης των οπαδων της Τσελσι με των αντιστοιχων του ΠΑΟΚ;![]()
για να μη το γενικευσουμε σε Αγγλων-Ελληνων
αστοχο παραδειγμα
to the point που λεν και στο χωριο μου καλο ειναι να υπαρχει ενα μετρο στον τροπο εκφρασης χωρις ομως να λογοκρινονται αποψεις.
Εγώ απάντησα σε αυτό που λέει ο lamosas

Σχολιάζουν αλλά δίκαια. Ούτε μηδενισμοι, ούτε για πουλους, ούτε σήκω φύγε με το επόμενο αεροπλάνο, ούτε στο γήπεδο 90' μουρμούρα. Και μιλάμε για ομάδα που.... κοντεύει να πέσει φέτος, όχι έμεινε εκτός τετράδας στο 1/3 του πρωταθλήματος
Και μετά ρε συ 2-3 συγκεκριμένοι το παίζουν και θιγόμενοι με τους μοντ και ότι δεν αφήνουμε απόψεις κτλ
Όποιος δε συκοφαντεί, ότι θέλει μπορεί να γράψει αν είναι σχετικά κόσμιος. Πρέπει δηλαδή μετά από ένα κακό παιχνίδι να πάω σε ΌΛΑ τα θέματα να αρχίσω τα είσαι λίγος, φύγε;
Δεν μπορώ να πω αλλιώς τη γνώμη μου; Δε μπορώ να αρκεστώ σε ένα δε μου άρεσες σήμερα; Σε ένα απλό δε μου αρέσει για το επίπεδο του ΠΑΟΚ; Ένα δε σε θέλω στην ομάδα που φαντάζομαι έστω, ή αμυντικά πχ είσαι τραγικός, πρέπει να το φτιάξεις/πρέπει να βρούμε κάποιον καλύτερο;
Στο γήπεδο επιτρέπεται να γιουχαρουμε παίχτες μας;
Όποιος το κάνει ξύλο χρειάζεται όταν το κάνει μέσα στο παιχνίδι. Στο 90' φώναξε, πιο πριν απαγορεύεται. Και ναι, του χαλας την ψυχολογία. Επειδή παίρνει κάποια χιλιάρικα, δεν έχει αισθήματα; Σοβαρά μιλάω. Αν εσύ κάνεις μια δουλειά και σου λέει ο άλλος ΣΥΝΈΧΕΙΑ πως το κάνεις έτσι, μα καλά δε ξέρεις, άσε μας ρε γελοιε, ποιος σε έστειλε κτλ θα κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου;
Εγώ προσωπικά όχι...