71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από pgetsos »

παοκαρα23 έγραψε:καλα ρε pgetsos συγκρινεις τον τροπο εκφρασης των οπαδων της Τσελσι με των αντιστοιχων του ΠΑΟΚ; :shock:
για να μη το γενικευσουμε σε Αγγλων-Ελληνων
αστοχο παραδειγμα
to the point που λεν και στο χωριο μου καλο ειναι να υπαρχει ενα μετρο στον τροπο εκφρασης χωρις ομως να λογοκρινονται αποψεις.
Ούτε καν, επειδή ειδικά στο the shed end μπαίνω πολύ συχνά, παθαίνω πολιτισμικό σοκ

Εγώ απάντησα σε αυτό που λέει ο lamosas ;)

Σχολιάζουν αλλά δίκαια. Ούτε μηδενισμοι, ούτε για πουλους, ούτε σήκω φύγε με το επόμενο αεροπλάνο, ούτε στο γήπεδο 90' μουρμούρα. Και μιλάμε για ομάδα που.... κοντεύει να πέσει φέτος, όχι έμεινε εκτός τετράδας στο 1/3 του πρωταθλήματος

Και μετά ρε συ 2-3 συγκεκριμένοι το παίζουν και θιγόμενοι με τους μοντ και ότι δεν αφήνουμε απόψεις κτλ

Όποιος δε συκοφαντεί, ότι θέλει μπορεί να γράψει αν είναι σχετικά κόσμιος. Πρέπει δηλαδή μετά από ένα κακό παιχνίδι να πάω σε ΌΛΑ τα θέματα να αρχίσω τα είσαι λίγος, φύγε;

Δεν μπορώ να πω αλλιώς τη γνώμη μου; Δε μπορώ να αρκεστώ σε ένα δε μου άρεσες σήμερα; Σε ένα απλό δε μου αρέσει για το επίπεδο του ΠΑΟΚ; Ένα δε σε θέλω στην ομάδα που φαντάζομαι έστω, ή αμυντικά πχ είσαι τραγικός, πρέπει να το φτιάξεις/πρέπει να βρούμε κάποιον καλύτερο;

Στο γήπεδο επιτρέπεται να γιουχαρουμε παίχτες μας;

Όποιος το κάνει ξύλο χρειάζεται όταν το κάνει μέσα στο παιχνίδι. Στο 90' φώναξε, πιο πριν απαγορεύεται. Και ναι, του χαλας την ψυχολογία. Επειδή παίρνει κάποια χιλιάρικα, δεν έχει αισθήματα; Σοβαρά μιλάω. Αν εσύ κάνεις μια δουλειά και σου λέει ο άλλος ΣΥΝΈΧΕΙΑ πως το κάνεις έτσι, μα καλά δε ξέρεις, άσε μας ρε γελοιε, ποιος σε έστειλε κτλ θα κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου;

Εγώ προσωπικά όχι...
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

pgetsos έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:καλα ρε pgetsos συγκρινεις τον τροπο εκφρασης των οπαδων της Τσελσι με των αντιστοιχων του ΠΑΟΚ; :shock:
για να μη το γενικευσουμε σε Αγγλων-Ελληνων
αστοχο παραδειγμα
to the point που λεν και στο χωριο μου καλο ειναι να υπαρχει ενα μετρο στον τροπο εκφρασης χωρις ομως να λογοκρινονται αποψεις.
Ούτε καν, επειδή ειδικά στο the shed end μπαίνω πολύ συχνά, παθαίνω πολιτισμικό σοκ

Εγώ απάντησα σε αυτό που λέει ο lamosas ;)

Σχολιάζουν αλλά δίκαια. Ούτε μηδενισμοι, ούτε για πουλους, ούτε σήκω φύγε με το επόμενο αεροπλάνο, ούτε στο γήπεδο 90' μουρμούρα. Και μιλάμε για ομάδα που.... κοντεύει να πέσει φέτος, όχι έμεινε εκτός τετράδας στο 1/3 του πρωταθλήματος

Και μετά ρε συ 2-3 συγκεκριμένοι το παίζουν και θιγόμενοι με τους μοντ και ότι δεν αφήνουμε απόψεις κτλ

Όποιος δε συκοφαντεί, ότι θέλει μπορεί να γράψει αν είναι σχετικά κόσμιος. Πρέπει δηλαδή μετά από ένα κακό παιχνίδι να πάω σε ΌΛΑ τα θέματα να αρχίσω τα είσαι λίγος, φύγε;

Δεν μπορώ να πω αλλιώς τη γνώμη μου; Δε μπορώ να αρκεστώ σε ένα δε μου άρεσες σήμερα; Σε ένα απλό δε μου αρέσει για το επίπεδο του ΠΑΟΚ; Ένα δε σε θέλω στην ομάδα που φαντάζομαι έστω, ή αμυντικά πχ είσαι τραγικός, πρέπει να το φτιάξεις/πρέπει να βρούμε κάποιον καλύτερο;

Στο γήπεδο επιτρέπεται να γιουχαρουμε παίχτες μας;

Όποιος το κάνει ξύλο χρειάζεται όταν το κάνει μέσα στο παιχνίδι. Στο 90' φώναξε, πιο πριν απαγορεύεται. Και ναι, του χαλας την ψυχολογία. Επειδή παίρνει κάποια χιλιάρικα, δεν έχει αισθήματα; Σοβαρά μιλάω. Αν εσύ κάνεις μια δουλειά και σου λέει ο άλλος ΣΥΝΈΧΕΙΑ πως το κάνεις έτσι, μα καλά δε ξέρεις, άσε μας ρε γελοιε, ποιος σε έστειλε κτλ θα κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου;

Εγώ προσωπικά όχι...

Σιγά δάκρυσα ,άκουσα οτι το φόρουμ της τσελσι ψάχνει για μοντ αφου είμαστε όλοι τόσο χαμηλού επιπεδου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 08 Δεκ 2015, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: κανονικά θα έπρεπε να έχεις φαει ποινή, αλλά θα θέσω το θέμα ώστε να αποφασίσουν όλοι οι μοντ για αυτό. Σοβαρέψου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΛΟΙΠΟΝ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Κοφτε τις ειρωνίες και τις "εξυπνάδες". Τί κατάσταση είναι αυτή ρε;

υγ: Μιά χαρά τα είπε ο pgetsos παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμφωνώ ότι φραστικές επιθέσεις από την κερκίδα επηρεάζουν τους παίκτες. Από παλιά λέγαμε μάλιστα ότι η Τούμπα παίρνει μόνη της τα παιχνίδια. Θα μου πει κάποιος ότι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και δεν επηρεάζονται. Πώς δεν επηρεάζονται! Παιδάκια είναι 22-23 ετών είναι δυνατόν να μην επηρεάζονται; Εδώ ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε απορρίπτει και νιώθεις τα γόνατά σου να κόβονται!
Έτσι είναι και όταν οι ίδιοι οι οπαδοί σου σε γιουχάρουν. Άλλο να σε γιουχάρουν οι αντίπαλοι! Τότε πεισμώνεις! Στους δικούς σου όμως δε είναι το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

blackjack80 έγραψε: Σιγά δάκρυσα ,άκουσα οτι το φόρουμ της τσελσι ψάχνει για μοντ αφου είμαστε όλοι τόσο χαμηλού επιπεδου
Αν έχεις κάνα σοβαρό επιχείρημα, απάντησε μου στο προβλήματα και λύσεις

Αλλιώς, άσε την χαζή ειρωνεία, έλλειψη εγχειρήματος δείχνει...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

blackjack80 έγραψε:Παίκτες που επηρεαζονται απο φόρουμ οπαδών και από 20 χαζους που τους κραζζουν στο γήπεδο ,ειναι παίκτες λίγοι και δεν κάνουν για τον Π.Α.Ο.Κ . :evil:
+1
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

παοκαρα23 έγραψε:αν επηρεαζοταν ο κοσμος απ τους αρδ στο θεμα Γλυκος ολοι θα υποστηριζαν οτι κατω απ την εστια μας βρισκεται ο Ελληνας Μπουφον. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +1 :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

CCCP έγραψε:zarathustra79 σιγουρα συμφωνω στο να μην βριζουμε και να μην απαξιωνουμε, ΑΛΛΑ.

Το να λες οτι το υλικο ειναι καλο και να προσπαθεις να ανεβασεις τους παικτες δεν βοηθαει. Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ κανει. Εσυ νομιζεις οτι βοηθας αλλα ο χ καγκουρας στο γηπεδο μετα βλεπει σκατα μπαλα και αναρωτιεται "παικταραδες δεν μου ειπαν οτι ειναι? αρα ειναι τεμπεληδες/σερνονται/λουλουδες/" κτλ κτλ. η το αλλο "ο προπονητης φταιει, φυγε τουντορ καρπουζα" κτλ κτλ.

Πρεπει να μην κανουμε κλιμα το οποιο ανεβαζει τις προσδοκιες. Παντα ειναι καλυτερα χαμηλα την μπαλα και ας υπαρχουν οι στοχοι και οι απαιτησεις απο πισω. Τον παικτη και την ψυχολογια του δεν την βοηθας λεγωντας του ελα παικταρα μου. Τον βοηθας και τον προστατευεις απο την κριτικη χαμηλωνοντας τις προσδοκιες.

Εγω ετσι το βλεπω. Οι μη ρεαλιστικες απαιτησεις ειναι που φερνουν το κραξιμο και την απαξιωση.
Διαφωνώ αυτήν τη φορά μαζί σου φίλε μου...

Οπαδοί είμαστε και γουστάρουμε να είμαστε πάντα αισιόδοξοι για την ομάδα μας ασχέτως του τι υλικό έχουμε κάθε χρονιά...

Αυτά που υποστηρίζεις είναι υποχρέωση της εκάστοτε διοίκησης...

Εμείς ούτε πρόβατα της διοίκησης είμαστε και φυσικά οφείλουμε να της κάνουμε κριτική για ό,τι βλέπουμε λάθος αλλά δεν θα πάψουμε εξ αιτίας οποιουδήποτε να λατρεύουμε και να (υπερ) αισιοδοξούμε για τον Π.Α.Ο.Κ. όπως γουστάρουμε σαν οπαδοί... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

μαυρε Αγγελιδη :mrgreen: χαλαρωσε δεν ειπε και τπτ ο pgetsos για να τον ειρωνευεσαι ετσι..

Πετρο ειμαστε Μεσογειοι εμεις,το αιμα μας βραζει :mrgreen: Θα πουμε/γραψουμε και καμια υπερβολη.Αυτο βεβαια δεν αναιρει την αναγκαιοτητα ενος μετρου στον τροπο εκφρασης.Βεβαια το "μετρο" ειναι κατι υποκειμενικο,για μενα σταματαει πχ. στα "τον μπουλο",κοκ
Υπαρχουν μελη που οντως μετα απο μια κακη εμφανιση παιρνουν σβαρνα τα τοπικ μηδενιζοντας και μιρλιαζοντας αλλα το μελος απ το οποιο ξεκινησε το ολο θεμα δεν ανηκει σ αυτα.
Αποψη μου αλλα το "εισαι λιγος για τον ΠΑΟΚ"(το οποιο συμμεριζομαι 100% για τον συγκεκριμμενο παικτη) δεν νομιζω οτι αποτελει τοσο ισοπεδωτικη κριτικη για παικτη που εχουμε παρακολουθησει εδω και μια τετραετια.Κι ο Σερα δεν νομιζω οτι το θεμα του ειναι ο Γλυκος αλλα οτι δεν γουσταρει να μπαινουν "ορια" με βαση τις υποκειμενικες αντιληψεις ενος ανθρωπου κι οχι με βαση το πλαισιο κανονων βασει του οποιου λειτουργει το φορουμ.
Δεστε και λιγο αυτα που παρεθεσε ο Σερα.Αλλοι μολις ηρθαν κι εχουν γραφτει τομοι κι αλλοι βρισκονται εδω και τοσα χρονια και εχουν γραφτει γι αυτους πολυ λιγοτερα.Υπαρχη απο μελη σκανδαλωδης υπερασπιση μερικων παικτων ενω ο καημενος ο Σαμπο εχει ακουσει τα εξ αμαξης.
Συμφωνουμε οτι εν ωρα αγωνα το γιουχαρισμα των παικτων δεν ωφελει πουθενα αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ.
blackjack80

επειδή με προκαλεσες ακουσε την τωρα
1)μας λες λιγο πολύ χωρις επιπεδο επειδή μετα από κλαρινο γυρναμε στα νηματα των παικτων-πρπονητων και λεμε "φυγε ταδε "η "τον πουλο δεινα" και λες τι καλα παιδια είναι τις τσελσυ που δεν βριζουν ακομα που εχουν 15 βαθμούς,βλεπουμε και εμεις αγγλια παρα το χαμηλο μου επιπεδο κυριε πγετσο.
2) συγκρινεις οπαδους ομαδας που την τελευταια 5ετια εχει κερδισει τσουλου,εουροπα Λιγκ ,προταθληματα ,κυπελα ,παγκοσμιο συλλογων και εγω δεν ξερω τι άλλο με οπαδους ομαδας που εχει να παρει προταθλημα 30 χρονια ,κυπελο 12 και δεν εχει παιξει ποτε τσουλου και κατηγορεις τους οπαδους του Π.Α.Ο.Κ για ελλειψη υπομονης σε σχεση με τους οπαδους της τσελσι,γελανε και τα κοαλα με αυτό.
Ελπιζω να σας καλυψα ΚΥΡΙΕ ΠΓΕΤΣΟ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ να το δεχτώ, και ειδικά για παίχτες χρόνια στην ομάδα, αν συνδυαστούν με τα σήκω φύγε τώρα κτλ υπάρχει το θέμα, γιατί εκεί αρχίζει η όποια ισοπέδωση. Και προσωπικά τον Γλύκο μόνο σαν δεύτερο τον θέλω

Ειδικά με τους νέους ρε συ, είναι απαράδεκτο. Με την Ξάνθη είχαν έναν τέτοιο δίπλα μου

https://www.facebook.com/ichbingrieche/ ... 9493598991

Ε αυτόν τον βαράς η όχι; Γιατί τέτοια και χειρότερα άκουγα για Σαμπό, μαουνα από το δεύτερο λεπτό που έπαιζε τον έλεγε!

Και ειδικά όταν είσαι σε μια ομάδα μισό μήνα και στο πρώτο λάθος του παιχνιδιού ακούς γιουχα (ΓΙΟΎΧΑ, όχι απλά μουρμούρα) δε θα επηρεαστείς; Και 23-24 χρόνων παλικάρι;

Όσο για το φόρουμ, ποτέ δεν είχα προσωπικά πρόβλημα με κριτικές. Δεν αντέχω να βλέπω εδώ μέσα όμως βρισιές και άσχημες ειρωνείες για την ομάδα και τους παίχτες αυτής. Και δε μιλάω για μετά από ήττες! Αλλά στη μέση της διακοπής Ή μετά από νίκες σε θέματα παιχτών να βρίζουν χωρίς λόγο; Και δε φαντάζεσαι πόσα μηνύματα κόβονται σε μερικά thread για να μη γίνει τελείως μπάχαλο, και ούτε δύο μήνες μοντ δεν είμαι...

Αυτά φίλε δε τα αφήνεις. Προχθές ένας στου τζιολη μίλαγε πάλι για πράσινο παρεακι και να σηκωθεί να φύγει...
blackjack80

pgetsos έγραψε:Είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ να το δεχτώ, και ειδικά για παίχτες χρόνια στην ομάδα, αν συνδυαστούν με τα σήκω φύγε τώρα κτλ υπάρχει το θέμα, γιατί εκεί αρχίζει η όποια ισοπέδωση. Και προσωπικά τον Γλύκο μόνο σαν δεύτερο τον θέλω

Ειδικά με τους νέους ρε συ, είναι απαράδεκτο. Με την Ξάνθη είχαν έναν τέτοιο δίπλα μου

https://www.facebook.com/ichbingrieche/ ... 9493598991

Ε αυτόν τον βαράς η όχι; Γιατί τέτοια και χειρότερα άκουγα για Σαμπό, μαουνα από το δεύτερο λεπτό που έπαιζε τον έλεγε!

Και ειδικά όταν είσαι σε μια ομάδα μισό μήνα και στο πρώτο λάθος του παιχνιδιού ακούς γιουχα (ΓΙΟΎΧΑ, όχι απλά μουρμούρα) δε θα επηρεαστείς; Και 23-24 χρόνων παλικάρι;

Όσο για το φόρουμ, ποτέ δεν είχα προσωπικά πρόβλημα με κριτικές. Δεν αντέχω να βλέπω εδώ μέσα όμως βρισιές και άσχημες ειρωνείες για την ομάδα και τους παίχτες αυτής. Και δε μιλάω για μετά από ήττες! Αλλά στη μέση της διακοπής Ή μετά από νίκες σε θέματα παιχτών να βρίζουν χωρίς λόγο; Και δε φαντάζεσαι πόσα μηνύματα κόβονται σε μερικά thread για να μη γίνει τελείως μπάχαλο, και ούτε δύο μήνες μοντ δεν είμαι...

Αυτά φίλε δε τα αφήνεις. Προχθές ένας στου τζιολη μίλαγε πάλι για πράσινο παρεακι και να σηκωθεί να φύγει...
με ζητησες αιτολογιση ,ελπιζω να σε καλυψα .ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝΟΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΤ ,μια ταινια με πολύ κοψιμο :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

blackjack80 έγραψε:επειδή με προκαλεσες ακουσε την τωρα
1)μας λες λιγο πολύ χωρις επιπεδο επειδή μετα από κλαρινο γυρναμε στα νηματα των παικτων-πρπονητων και λεμε "φυγε ταδε "η "τον πουλο δεινα" και λες τι καλα παιδια είναι τις τσελσυ που δεν βριζουν ακομα που εχουν 15 βαθμούς,βλεπουμε και εμεις αγγλια παρα το χαμηλο μου επιπεδο κυριε πγετσο.
2) συγκρινεις οπαδους ομαδας που την τελευταια 5ετια εχει κερδισει τσουλου,εουροπα Λιγκ ,προταθληματα ,κυπελα ,παγκοσμιο συλλογων και εγω δεν ξερω τι άλλο με οπαδους ομαδας που εχει να παρει προταθλημα 30 χρονια ,κυπελο 12 και δεν εχει παιξει ποτε τσουλου και κατηγορεις τους οπαδους του Π.Α.Ο.Κ για ελλειψη υπομονης σε σχεση με τους οπαδους της τσελσι,γελανε και τα κοαλα με αυτό.
Ελπιζω να σας καλυψα ΚΥΡΙΕ ΠΓΕΤΣΟ
1) Μετά από κλαρίνο μόνο γίνονται τέτοιες συζητήσεις; Μετά από κλαρίνο γίνονται μόνο μηδενισμοι; Και μετά από νίκες και μετά το Χ με Ντόρτμουντ είχαμε γκρίνια, και μηδενισμούς κτλ. Και γκρίνια στη κερκίδα από το πρώτο λεπτό ανεξάρτητου αντιπάλου

Και δεν είναι μόνο εδώ, είναι πολύ γενικότερο θέμα της κοινωνίας, γενικά είμαστε πιο θερμοαιμοι όπως είπε ο παοκαρα.

2) Σε αυτό μπαίνω ρε φίλε γιατί αυτή την ομάδα υποστηρίζω και ιταλικά να μπω στης Πάρμα που έπεσε Δ κατηγορία δε ξέρω ακόμα

Να μπω στης Άρσεναλ να δω μετά την ήττα από γαύρο τι λέγαν; Δε νομίζω στον Οσπινα να έγραφαν... The dick :lol: Και όχι με αυτόν τον τρόπο που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα

Και ένα παραπάνω που ομάδα κατάκτησης cl και πέρσι double την έκαναν να κοντεύει να πέσει φίλε. Χάσαμε πόντο (όχι παιχνίδι, ΠΌΝΤΟ) από Παμβωχαικο και μπες στο θέμα του βόλεϊ να δεις σχόλια. Από ομάδα που πήρε double πέρσι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

blackjack80 έγραψε: με ζητησες αιτολογιση ,ελπιζω να σε καλυψα .ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝΟΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΤ ,μια ταινια με πολύ κοψιμο :lol:
Αν πω τώρα κάτι για την εκ νέου σου ειρωνεία, θα είμαι ο κακός μοντ που δε θέλει διάλογο με τον καημενο τζογαδορο του 80?
blackjack80

pgetsos έγραψε:
blackjack80 έγραψε: με ζητησες αιτολογιση ,ελπιζω να σε καλυψα .ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝΟΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΤ ,μια ταινια με πολύ κοψιμο :lol:
Αν πω τώρα κάτι για την εκ νέου σου ειρωνεία, θα είμαι ο κακός μοντ που δε θέλει διάλογο με τον καημενο τζογαδορο του 80?
καλα χαζος εισαι ?ουτε αστειο δεν συκωνεις ?κριμα προφανως το ανθρωπακι δεν το καταλαβες τι σημαινει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”